תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים חברת נורטון מציעה מחירים מיוחדים לכבוד תקופת החגים בארה"ב. קיבלתי במייל ואני רוצה לשתף אתכם. http://www.anti-virus4u.com/Norton_2012_Sale_Cheap_Norton_Antivirus_Internet_security_s/67.htm אני חושב שכבר המלצתי על האתר בעבר, יצא לי לקנות מהם כמה פעמים. שווה לבדוק.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מעוניין ב-Spelling Checker של עברית, אבל הבעיה שיש לי Word 2003 בגרסא האנגלית, אז איך אני יכול להוסיף את המילון של עברית ל-Word 2003 האנגלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי ICQ 2002a , ואני לא יכול לקבל EMAIL EXPRESS , ניסיתי כל מיני דברים , וכל פעם שניסיתי לבדוק אם זה עובד , שלחתי לעצמי דרך האתר של ICQ ולא קיבלתי כלום! ניסיתי ללכת ל PREFERNECES ואז EMAIL PREFERNCES , שם ל EMAIL ALERTS , ואז ADD EMAIL ACCOUNT , ובחרתי ICQ MAIL , וסיסמא ואימייל סרבר הוא לא נותן לבחור , רק DESCRIPTION ושם משתמש. מה שאני לא כותב שם הוא אומר לי שהשם משתמש שלי לא נכון או הסיסמא. למישהו יש דרך ? או משהו אחר לפיתרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מתקין איזשהו תוסף ואח"כ עושה ריסטרט לFF הוא עולה עם חלון ההרחבות פתוח (בנוסף לחלון הראשי של FF). איך ניתן לגמול אותו מהרגל מגונה זה?, תודה לעונים... עריכה: אגב, מותקן אצלי התוסף ALL IN ONE SIDEBAR ומוגדר של שיפתח את חלון ההרחבות בSIDEBAR (אבל זה לא), אחרי שאני סוגר את החלון אז הכל בסדר והוא נפתח בSIDEBAR
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כשאני מנסה להכנס לתוכנה מופיעה לי השגיאה שבתמונה. ביטלתי את הפייר וול לגמרי וזה לא עזר ניסיתי לראות איפה יש הגדורות שקשורות לזה ולא מצאתי משהו שעוזר אני רוצה לציין שגם מסנג'ר יש לי בעיה שיכול להיות קשורה: כשאני מנסה להתחבר זה אומר שכתובת האיי פי לא חוקים והפייר וול חוסם את הכניסה אבל הפייר וול מבוטל! בקשה אם מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור.. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם אפשר לעשות שבעת קביעת פגישה באופן דיפולטי היא תשלח אוטומטית גם לכתובת מייל מסוים? כמו כן , האם יש אפשרות לעשות כלל שיאשר פגישות באופן אוטומטי כאשר הן מגיעות מכתובת מייל מסוים? תודה רבה רותם סלוצקי
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
באיזה ערוצים אתם נמצאים רוב הזמן?? אני ב: #וודקה_לימון #שבלול #דובוני_איכפתלי #שושי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת ההצפנה הזאת לכמה קבצים הבעיה היא ששכחתי את הסיסמה ...מה עלי לעשות?האים יש תוכנה שיכולה לומר לי למשל מה ההתחלה של הסיסמא כדי לזכור את ההמשך או משהוא כזה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה שאני חושב שקשורה בדרייברים ולכן פתחתי את הנושא בפורום הזה.. בסוף השבוע עבדתי כרגיל עם המחשב הנייד שלי והתחברתי דרך Wi-Fi לאינטרנט בבית. הבוקר נסעתי לעבודה וכשניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית ראיתי שהנורית הקטנה שמחווה על תקשורת אלחוטית במחשב לא דולקת. בניסיון להפעיל אותה (בToshiba זה נעשה דרך Fn+F8) ראיתי שבקיצורים שמופיעים בראש המסך לא מופיע F8 אלא המספר מדלג ישירות מ7 ל9. בנוסף, לא מופיע לי מתאם הרשת האלחוטי לא ב'חיבורי רשת' ולא ב'מנהל ההתקנים'. מה גרם לי לשער שמדובר בבעיית דרייברים? אתמול בערב עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך המובנה של אינטל ואני חושב שקלטתי גם עדכון צ'יפסט תוך כדי. מה יכול היה לגרום לחיבור האלחוטי שלי פשוט להעלם? אוסיף שברשותי נייד מסו…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
גם שילוב של כמה תוכנות יהיה מצויין תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להתקין היום את הORANGE BOX (הקופסא הכתומה) של VALVE. לצערי הד ארצי שכחו לתת התקנה באנגלית, לכן צריך להתקין בפורטוגזית/תאילנדית כל שפה אחרת. הבעיה היא שההתקנה לא עובדת אם הסטים הוא באנגלית, או לפחות ככה זה נראה. ברגע שלוחצים ITSTALL (או המקביל הפורטוגזי שלו) הסטים מתעדכן, אבל לא מצליח. יש לציין שעם הסטים שהותקן מהדיסק לא הייתה שום בעיה של עידכון והוא המשיך כרגיל (משום מה כל המשחקים נעלמו אחרי שמחקתי אותו). מה עושים? מצטער אם לא הייתי הכי ברור שיש, פשוט גם לי זה לא ברור כל כך :-\
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושאני מחבר את האייפוד, אני מקבל הודעה שהאייפוד יכול להיות מסוכרן רק עם אייטיונס ספציפי אחד. כדי לסכרן, אני צריך קודם למחוק אתכל מה שיש באייפוד. אין דרך לעקוף את זה? שאני לא יצטרך למחוק את כל התוכן?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008400226&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה במחשב עם Malware , מסוג "Rough.RemovalTool.M / Malware.Trace" שנכנס באופן קבוע למחשב על בסיס יומי, למרות שהסרתי אותו מס' פעמים באמצעות Malwarebytes ו- SuperAntiSpyware, הוא פשוט חוזר כל פעם מחדש. ניסיתי גם להסיר באמצעות תוכנה (שמריצה קובץ Batch בעצם) שנקראת "Generic Rogue Removal Tool", המסירה את כל סוגי ה-Malwares מסוג "Rough" או "Fake Alert" אך ללא הועיל. התוצאות מהסריקה עם Malwarebytes: ה-Malware עצמו מריץ איזושהי סריקה פיקטיבית של "תוכנה המסירה ספייוארים" וכד', עם אייקון אדום של "התראות אבטחה של Windows" , ניסיתי להסיר ידנית, גם ברג'יסטרי אך כנראה יש איזו פקודה (קובץ) המאפשרת לו להכנס ולהפעיל את עצמו כל פעם מחדש, ביצעתי סריקות גם עם Nod32…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי תוכנה שתתן תצוגה כפולה אבל בחירה מבין 3 התקנים (שני מסכים וטלויזיה). מסתבר שה-CCC עושה את זה בצורה מעולה. תודה בכל אופן (:
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני נתקלתי כאן באתר בתוסף מאוד נחמד של מוזילה, אשר נותן לך לשנות את גודל של SEARCH WINDOW במוזילה. אחרי שגלשתי לאתר שלהם הסתבר, שהכלי השימושי הזה מתאים רק לגרסאות עד 1.5 אחרי חיפוש קצר מצאתי גם לגרסאות יותר מתקדמות. אז הנה זה, למי שצריך. ההתקנה היא קלה, הWINDOWS שואל באיזה תוכנה לפתוח את זה, בוחרים ב FIREFOX, אם זה לא ברשימה-עושים BROWSE ומוסיפים. תהנו, כמו שאני נהנה ! הנה: http://concept47.com/firefox/resize_search_box_0_0_7_fx.xpi[br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 09:50:14 הנה הציור של מה שניסיתי להסביר :[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי להשתמש בגוגל כרום. בגדול אני מאד מבסוט, הוא גוזל הרבה פחות אחוזי שימוש מעבד מאשר האקספלורר, גם כשיש הרבה טאבים פתוחים (ומדובר בלפטופ די ישן). אבל שמתי לב לדבר מוזר- כל עוד החלון של הכרום פתוח, אחוזי המעבד באמת נמוכים- 10-30%. אבל כשאני ממזער את החלון של הכרום- המעבד קופץ לכמעט 100 אחוזי שימוש ע"י הכרום. למישהו יש רעיון למה זה ואיך מתקנים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
פתאום אתמול השורה שמתחת לשורת כתובות החליפה את צבעה[תמיד היה לי סקין ואתמול פתאום זה הפך לתכלת בוהק כזה] ומאז אני לא יכול לראות אתרים, כל אתר שאני נכנס אליו זה מראה לי קודים כאלה, כמו לדוגמא בכניסה לHW,GAMER http://img717.imageshack.us/img717/4968/14152050.png ד"א מה שמוזר זה, שבאתרים אחרים כגון ONE,GMAIL,YNET וכו ' אין ת'בעיה הזאת אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-