עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה תוכנה שתאפשר את השימוש במחשב רק בשעות מסוימות... זאת על מנת להגדיר לאחי הקטן בדיוק את השעות בהם הוא יוכל לשבת על המחשב.. שלא יוכל לתחמן נגיד שזה יהיה רק ליוזר אחד בXP, או שזה פשוט ידרוש ססמא כשזה בין השעות..... משהו כזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  3. Started by DarkMoh,

אז ככה, יש לי את DEAMON TOOLS PRO ואני רוצה שהוא יעשה לי כונן IDE. אמרו לי שאני צריך להכנס ל-TOOLS, אח"כ להעבור ל-VIRTUAL DEVICE MANAGER ושם איפושהו לבחור IDE. אין לי את זה. יש לי ב-DEVICE MANAGER רק את SCCI. מה עושים ? P: [גרסה 4.10.0215]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by tronado,

היי, אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות לדחוס תמונה ע"י הוספת תפריט כאשר לוחצים על התמונה עם קליק ימני.(משהו בסגנון של הCOMPRESS TO, של WINRAR) מישהו מכיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by MrAccident,

אוקיי פתרתי את הבעיה, הייתי צריך לבחור רק בשורה אחת ב"מקור" ושתי השורות היו מסומנות אז אתם יכולים למחוק את זה או מה שאתם רוצים שלום יש לי גיבוי של הוינדוס בקובץ Image של גוסט, כשרציתי לשחזר את הוינדוס אתמול נתקלתי בבעיה יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד מהם מחולק לשניים: C ו-M, קובץ ה-Image נמצא ב-M והוינדוס נמצא (מן הסתם) ב-C כשאני מתבקש לציין את ה"destination" ה-C וה-M נמצאים בכונן אחד ואני יכול לבחור רק את הכונן כולו, אני לא יכול לבחור רק ב-C ואם אני בוחר בכונן כולו אז אני לא יכול ללכת "next" כי הוא כותב לי שקובץ ה-Image נמצא באותו הכונן. אני בטח יכול להעביר את ה-Image לכונן השני אבל אני רוצה לפרמט רק את C ולא רוצה שיקרה משהו ל-M כי יש שם מלא קבצים שאני צריך אז זאת לא או…

6. Started by Imtheman,

יש לי "DANCE PAD" שנקרא "STAY COOL" מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא דריברים ותוכנה לזה ?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by asafgolan,

דרך איזו תוכנה הכי פשוט להדפיס חותמת שתראה דומה ככל האפשר לחותמות הלחיצות האלה שיש לעו"ד, רופאים וכו'? (אל תדאגו, זה לא בשביל משהו לא חוקי...)

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. עשיתי יצוא ל-Bookmarks של פיירפוקס, קיבלתי קובץ bookmarks.html, כשאני פותח אותו באקספורר אני רואה את הקישורים, גם את אלה בעיברית, עד כה הכל טוב ויפה, אבל כשאני עושה Import באקספלורר לקובץ הזה, כל הקישורים בעיברית הופכים לג'יבריש לכל העוזרים תודה

9. Started by SMAZ,

שלום אני מחפש אתר שפעם מצאתי ואני לא מוצא שהיו בו הרבה מדריכים של תוכנות 3D וגם כמה שפןת תיכנות ודף הבית היה בו יד כזאת איך בונים בתוכנה בתמונות כסרטון וזה תודה לעוזרים אם זה לא עוזר או משהו לא מובן תגידו לי אני ינסה להסביר אחרת טוב אם זה יעזור זכרתי שהאתר בעברית

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מסיר ת הדריבר הישן בעזרת התוכנה?

11. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להזין אקורדים ושהיא תנגן אותם איך שאני רוצה + אפשרות ליצירת ביט? יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by Galit17,

הורדתי את הדרייבר האחרון הבטא של אנוידיה לקרייסיס ובגלל זהRIVA TUNER לא מאפשר לי לעשות OC לכרטיס מסך. למה זה ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by edeNF,

הי, עד היום השתמשתי בקורא RSS המובנה בפיירפוקס, אבל בגלל שכבר יש לי כמות ענקית של RSS feeds שאני מתעדכן בהם זה נהיה מאוד מסורבל. אשמח לשמוע על המלצה לקורא RSS טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by intel suck,

היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב

15. שלום לכולם, יש לי IE 7 ווינדווס ויסטה אולטימייט... וכשאני נגיד נמצא באתר מסוים ויש לי כפתור הדפסה לדוגמה דף חשבון של בנק או משהו כזה אז כשאני לוחץ על ההדפסה בדף האינטרנט ולא בסרגל כלים למעלה אז האינטרנט אקספלורר נתקע והשגיאה היא זאת: APPCRASH. אם אני נגיד מדפיס באופיס או משהו אחר הכל עובד כמו שצריך!! זה דחוף!! מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני לא מכיר טוב את תוכנה השיתוף bitlord וממש נמאס לי מאימיול שזוחל הקבצים שירדו לי לא מוכנים להפתח עם הk-lite המוצלח ביותר ומשום מה דורשים נגן שנקרא: domplayer domplayer עולה כסף אבל במקום הם מציעים תוכנה דומה חינמית שאכן מצליחה להראות לי את הקבצים אבל אני לא אוהב אותה וממש לא רוצה אותה במחשב שלי איך אני יכול לראות סרטים שהגיעו מהbitlord עם ה k-lite.? תודה על העזרה

17. יש דרך לבטל את זה שאם אתה עומד על לינק עם העכבר ואתה לוחץ על הגלגלת זה פותח טאב חדש? אני רוצה שהוא פשוט יכנס למצב הסקרולינג האוטומטי (שרואים שני חיצים והדף יורד או עולהע ם הזזת העכבר), כמו שקורה בלחיצה על הגלגלת בכל מקום שהוא לא לינק.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by Dubek,

שלום. לאחרונה החלפנו במשרד את אחד המחשבים, למחשב עם Windows XP. אנחנו משתמשים במעבד תמלילים ישן בשם Qtext. לאחר העברת כל הבצים, והתקנת התוכנה, ראינו כי בחלק מהקבצים, העברית מופיעה הפוך. ניסיתי להפעיל את התוכנה במצב תאימות ל- Windows 95/98 לבטל את שירותי הטקסט המתקדמים, אבל זה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by ofeky1,

התקנתי את התוכנה הנ"ל ואני יכול בעזרתה לייצר כמה סוגים של כוננים וירטואלים ואני לא יודע מה ההבדלים בניהם אפשר לעשות IDE virtual drive ואפשר לעשות SCSI virtual drive מה עדיף משניהם?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  20. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני קורא דואר ב-HOTMAIL (דרך IE6) אני לפעמים רואה בג'יבריש, אני משנה את ה-ENCODING וזה מסתדר, אך לפעמים שולחים לי EMAIL שגם אחרי שאני משנה את ה-ENCODING אני רואה גי'בריש, מישהו יודע איך פותרים את הבעייה ? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. יש לי בעיה שלפעמים אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ואני מסתכל דרכה סרטים אז עם כל תוכנה אחרת יש לי בעיה שונה רק עם הMEDIA PLAYER CLASSIC אין לי בעיה אבל הוא לא הכי נוח נגיד עם אני מפעיל סרט עם הWMP11 אז הסרט כאילו מקרטע כזה.. לא עובד חלק... ועם כל מיני תוכנות אחרות לראות סרטים וניסיתי 4 תוכנות שונות הכתוביות של הסרט מופיעות אצלי או שרשום הפול משמאל לימין או שכל מילה היתהפכה.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

בזמן עדכון קuפץ החלון הבא שמופיע בתמונה הוא פשוט מסרב להיעלם, יש לי את כל ההרשאות למחשב וFF לא רץ לי ברקע, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ולא עזר... ולא הצלחתי לאתר את הבעיה בגוגל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  23. Started by pak82,

אני מקליט הרצאות, אני מחפש תוכנה טובה (וכמה שיותר פשוטה לתפעול) לניקוי הרעשי רקע המוקלטים מהחדר והתמקדות בקול של המרצה ואם ניתן אז גם להגברת עוצמת שמע מישהו מכיר תוכנה כזאת? ואם אפשר גם מדריך?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  24. פשוט התוכנה שהגיע עם הכרטיס שקניתי מזמן לא תואמת לVISTA והיא לא עובדת .

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.