עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rOnka,

אני עובד כרגע על עיצוב חדש לאתר שלי, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על העיצוב http://rondesign.deviantart.com/art/Fanboy-197425344 אשמח לשמוע את הדעות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אקספלורר 7 נתקע אחרי שאני גולש זמן מה אין זמן מדויק או אתר מסוים או פתיחת תוכנה מסויימת כמו סרטון למשל . הוא פשוט לא מגיב ואני צריך לעשות לו "סיים משימה" . חשוב להדגיש שניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך זה חוזר על עצמו. ואז התקנתי פייפוקס והוא עובד חלק!!!!!!!!!! מה הסיבה לזה??????? אני פשוט רגיל ל7 ובא לי להמשיך להשתמש בו מה עושים??????????????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קובץ בשם vsmon.exe תופס הרבה זיכרון. כרגע הוא תופס כ 120 מגה ולפעמים מגיע לנפח של 200 מגה. עשיתי חיפוש לקובץ ומצאתי את המיקום שלו, שקשור לזון אלרם. למה קובץ זה תופח כלכך הרבה? אפשר להגביל את הגודל שלו?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by SAOD,

אני לא יודע איך להסביר את זה הכי טוב ודווקא עכשיו אני לא מוצא דוגמא! בכל מקרה לדוגמע אני לקח אגס ושם עליו את ה"בקין" של תות... כאילו גורם לתות להיות בצורה של אגס... תודה,

5. Started by knaanbraz,

שמעתי שיש תוכנות שעושות את כל העבודה לבד, צריך רק להכניס את התמונות והיא באופן אוטומטי מסדרת, מארגנת מתקנת וכו' אשמח לקבל שמות וקישורים לתוכנות כאלו... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by eli24,

שלום לכולם אני צריך קישור\תוכנה לדרייבר של זיהוי כוננן SATA בהתקנת הווינדווס דרייבר,שאוכל להוריד אתו ע לדיסקט 1.44 ולהתקין אתו תוך כדי התקנת הווינדווס... לוח אם: GA-K8VT800PRO דיסק קשיח: WD 80G SATA אני משתגע עם הדבר הזה 3 ימים כבר (לסירוגין) אשמח לפתרון שנה טובה אלי

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by האיש הירוק,

אני תמיד ניכנס לצ'ט של נענע והוא לא ניכנס לצ'ט וביכלל הוא לא קולט את נענע והוא גם ניכנס לי לFIREFOX מתי שאני ניכנס ל אקספלורר ...שמעתי שיש כמו אקספלורר עם TABS תביאו קישור תודה.

8. היי, השאלה בכותרת + האם ישנו תאריך מדויק? תודה רבה מאוד מראש...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי תוכנה PICO 2000 למצלמות הבטחה ואני לא מוצא תS.N שלה והחברה פשטה תרגל.עזרה!

10. Started by sherlock1212,

אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by orelzion,

מכירים את זה שמישהו נוגע לכם במחשב ואז כשמפעילים שירים אז רק שומעים את נשיר בלי לראות שהWMP נפתח? קרה לי כבר כמה פעמים אבל כל פעם אני שוכח איך לשנות את זה חזרה. עזרה, מישהו? תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  12. שלום לכם, תהיתי אולי אם מישהו יודע על תוכנה אשר מסוגלת לבדוק תקינות (או לכל הפחות - פעולה) של התקנים במערכת, וזאת לפני שמותקנת על החומרה מערכת הפעלה (קרי שתרוץ מ LiveCD), משהו בסגנון memtest86 שמסוגלת לדווח על שגיאות כתיבה/קריאה בזכרון. אני מחפש תוכנה שתדע לעשות stresstesting על המעבד, לנסות לקרוא ולכתוב להרד דיסקים, לבדוק שכל תחום הזיכרון קריא ועוד בדיקות נחוצות בנידון. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו בסגנון, לא אכפת לי אם התוכנה תרוץ דרך הרשת או מדיסק העיקר שתעבוד תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by אופק1,

אני די מתוסכל... הורדתי את הגירסה החינמית האחרונה שלו (כמובן, רק מהסיבה שאמורים להיות לו עידכונים חינמיים) והוא לא יכול להוריד עידכונים!!!! אם מישהו מכיר את הבעיה הזו אצלם אני אשמח אם הוא יודיע לי מה הפיתרון... "...incomplete...the update server could not..." תודה אופק

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by poltergeits,

אני יודע שלא נהוג לבקש ץץץ אבל אני מאוד מתקשה למצוא את הפילטר ואודה למי שיוכל לכוון אותי

15. יש לי KMPPLAYER והוא מנגן בכל הערוצים אבל הווינאמפ לא, לא צריך סראונד צריך שהוא יפעיל את כל 5 הרמקולים שיש לי.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. הסרטונים פשוט לא עובדים לי בהרבה מאוד אתרים... לדוגמא YNET. אני לוחץ PLAY, ולא קורה כלום, יש לי את כל הPLUGIN שצריך עד כמה שאני יודע, ואני די בטוח שזה עבד קודם, אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך תוכנת גיבוי פשוטה שתעתיק את תיקיית המסמכים (WIN7) לדיסק הקישח השני, פעם ביום. ניסיתי בעבר כל מיני תוכנות וכל פעם התאכזבתי. מישהו מכיר תוכנה טובה? שלא תיתקע לי בגלל כל מיני אופציות והגדרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי לפני בערך 10 דקות עשיתי restart למחשב... ופתאום kapersky כותב לי הודעה מוזרה בקשר לעדכון....ואומר לי שפשוט צריך לעדכן... אבל זה לא נותן לעדכן... עכשיו פשוט הkaspersky לא עובד!!!!!!! הרשיון שלי הוא עד ה8.6.06..............כך שאני לא מבין מה הבעיה......... אם אתם צריכים תגידו לי ואני אצלם את ההודעה שהוא נותן לי... הגיסא שלי היא 5.0.158 חייייבבבב עזרה!!!!! תודה מראש instalL עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הבעיה נפתרה לאחר שהצלחתי לעדכן את הKAV!!! (דבר שלא היה אפשר לפני כן)

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם איך אפשר שברגע שאני אפתח את תוכנת OUTLOOK 2000 ישר תתבצע פקודת "שלח/קבל", כמן ב-OUTLOOK EXPRESS (סימנתי ב-וי את הסעיף "שלח מיד לאחר התחברות" אבל זה לא פותר את הבעיה שלי - אני מעוניין שהתוכנה תתחיל לקבל דואר ברגע הפתיחה שלה ושלא יהיה צורך ללחוץ על "שלח/קבל" תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. מישהו יכול להגיד לי גם עם כל הדיסקים שמקבלים עם הכטיס מסך הדייבר שנמצא שם זה אותו דבר הכוונה היא של חברות אחרות עם הדריבר הוא אותו גבר

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  21. הרבה שאלו אותי את זה אז אני מפרסם ... יש תוכנה קטנה בשם MaxLister (רק 300 ק' ) שתכין לכם רשימה של מה שיש לכם במחשב דוגמא ... משהו שואל אותך איזה משחקים יש לך , במקום לבדוק בתיקיות ולרשום אחד אחד הכן רשימה !!! לינק לתוכנה http://www.acc.umu.se/~max/bin/MList.zip מקווה שזה יועיל לכם נ.ב לא צריך קראק או סיריאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by uriya,

לאחרונה קורה לי (לעיתים דיי רחוקות) שהמשחב שלי קורס, ביום זה של ההודעה הזו המחשב פשוט נפל טוטאלית, ללא הודעה מוקדמת, ללא איתחול מחדש אלא קריסה מוחלטת, אני סורק את המחשב שלי עם ad-aware של lavasoft מעודכן כל הזמן ויש לי kaspersky גם הוא מעודכן. אבל מה?, קיבלתי לא מזמן מסך כחול אך איני יכול למצוא את סיפריית המיני-דאמפ שלי..... כן, אני כן שמתי ב-"מאפיינים" שברגע שהמחשב קורס שישלח לי קובץ על הקריסה. אם אתם יכולים לעזור לי בלמצוא את הסיפרייה האבודה?, אולי היא נימצאת במקום אחר, אני ניסתי גם למצוא אותו בחיפוש של windows גם ניסיונות אלו עלו בתוהו.... אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by menis,

האם האפשרות overburning?

24. Started by bluz,

אהלן, אני רוצה להפעיל DUAL BOOT במחשב, שלא התאפשר לי בגלל שהתקנתי LINUX ורק אח"כ WINDOWS. בקיצור, כרגע המצב הוא שיש לי כונן אחד עם ווינדוס שפועל ואני לא רוצה לגעת בו (יש בו חומר חשוב מאוד ואסור לקחת סיכונים), ואחד עם לינוקס שלא פועל. אני רוצה להתקין תוכנה שתעזור לי לעשות DUAL BOOT. שמעתי שGRUB יכולה לעזור, איך זה פועל? פשוט מתקינים על WINDOWS וזה יפעל? זה לא יפגום במערכת WINDOWS הקיימת? **למרות הקשר של הנושא לפורום LINUX, מצאתי אותו יותר מתאים לפה, כי לא מדובר רק בLINUX. אם זה לא מתאים לפה אשמח אם תעבירו.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. זה אתר שצריך להיות רשום בו כדי לקבל גישה לקבצים אבל כולם שם משתפים וההורדה מהירה 100+... מחפש עוד אתרים כאלה תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.