עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בבקשה אני מחפש תוכנה שמשחזרת דברים שמחקתי אני מחקתי תמונות שאני צריך ואני לא יודע איך לשחזר בקשה תעזרו לי ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. היי, יש לי דיסק שנשרט, כשניסיתי להעתיק את הסרט שנמצא עליו לתוך המחשב ההעתקה מגיעה לX אחוזים ונתקעת. אני מחפש פיתרון שעדיין יתן לי לצפות במידע אבל (בלית ברירה) ללא החלקים שהמחשב לא מסוגל לשחזר. תודה.

3. Started by slimshady21,

שלום. מחקתי בטעות תיקייה גדולה עם המון קבצים מהמחשב (כן, גם מהסל מיחזור...). אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את התיקייה הזו עם הקבצים. כבר ניסיתי כמה תוכנות (גרסאות הטריאל שלהן) אבל אז גיליתי שהם רק מחפשות קבצים מחוקים ולא באמת משחזרות אותם

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by MOFRA,

אני צריך תוכנה שתוכל "להדביק" לי מספר סרטים ביחד יש לי 5 קבצים של סרט אחד איך אני יכול לשלב אותם ככה שזה יראה רצוף?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. תנו לי תוכנה טובה בלי שום תיסבוכות...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום רב, אני מחפש תוכנה לשינוי פורמט, למשל מסירטון וידאו עם קול>לפורמט mp3. אני רוצה רק שישמעו את הקול של הסירטון ולא שאני יראה קטע וידאו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות שם שינוי מלא של התמונה והדפסה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. איזה עוד תוכנה לשינויי מהירות המאוורר יש חוץ מ Speed Fan???

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. אני צריך לדבר עם מישהו שיש לו מכשיר אורנג'. אני צריך תוכנה או משהו לשליחת SMS בחינם או תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקשר בחינם לפלאפון של אורנג'. אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  10. אני צריך תוכנה להנמכה והגברה של עוצמת המאווררים(גם קירור למעבד וגם מאווררי מארז) ואם אפשר אז גם תוכנה מדוייקת שמראה טמפרטורה תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by DaNiEl360,

שלום, בן דוד שלי לא מבין גדול במחשבים והוא צריך עזרה עם המחשב, אז חשבתי שיהיה יותר נוח דרך תוכנה כזאת לשליטה מרחוק. אז אני צריך בבקשה המלצה לגבי תוכנה כזאת. כי ראיתי פעם דיון על זה ואני לא יודע איך למצוא אותו והיו שם כל מיני תוכנות וגם דברים דרך הדפדפן, אז אני צריך עצה ממכם. תודה רבה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. יש באינטרנט חוברת של דפים בפורמט פלאש אני רוצה לשמור אותם במחשב במלוא האיכות מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  13. שלום, אני מתכנן בחופש לעשות מודינג מקיף למחשב שלי, והחלטתי הפעם להשתמש בתוכנת מחשב, אני צריך משו בסגנון autocad רק הרבה יותר פשוט וחינמי, או לפחות מחיר זול, גם אין לי בעייה להשתמש ב-Trial או Shareware של תוכנה מסויימת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Zadu,

היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  15. צריך תוכנה לתיקון/שיחזור הרג'יסטרי.. תודה לכל העוזר!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by amit123,

שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by idan1836,

אני רוצה להדפיס תמונות לפי גודל מסויים ואני צריך תוכנה מיוחדת לזה, לדוגמה אני לא רוצה שהתמונה תצא בגודל של דף A4, אלא בגודל של 25X10 שזה יותר קטן. מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by 1_Nike_1,

מה שכתוב בכותרת לצורך העניין ניסיתי את Taksi היא בעייתית.. FRAPS אינה חינמית.. ו-IrfanView לא מצלמת כלום במשחק שניסיתי אותה (GRID)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. הורדתי איזה שהו ספר (חוקי) של כ 45 עמודים הקטע הוא שהספר הוא באנגלית ,למרות שהאנגלית שלי מאוד טובה וסימתי לפני זמן קצר את הבגרות שלי (5 יחידות) ,הבעיה היא שבגלל הבגרות שהיתה לפני לא הרבה זמן עדיין יש לי כצת פלאשבקים וכל טקסט באנגלית מעל ל 10 שורות ניראה לי כמו אנסיו אז אם למישהו יש איזה-שהו קישור לתוכנה שיכולה לתרגם טקסטים גדולים בצורה טובה שמאפשר קריאה רצופה ולא כמו 'קלואז' עם מילים חסרות אז הנה שיביא לי לינק או אפילו את השם של התוכנה ואני יסתדר כבר משם

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה לפתירת משוואות רבועיות בעיקר , אי רציונליות וכו' תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by eegg,

ראיתי אצל דוד שלי שיש לו ויסטה שיש תוכנה שאפשר לדבר באנגלית וזה כותב את זה לתוך מה שרוצים. מישהו יודע אם קיים תוכנה דומה לxp?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. שלום חבר'ה צריך תוכנה מיוחדת בשביל סרטי בלו-ריי, הקבצים עם סיומת BDMV תודה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  23. אז ככה... הדרישות שלי הם... יש לי 2 תרגומים... אחד אנגלי אחד עברי.. עכשיו התרגום האנגלי מצויין מבחינת תזמון אבל זה עדיין באנגלית התרגום העברי לא טוב מבחינת תזמון אבל הטקסט עצמו מצויין אני צריך תוכנה שתקח חלק מזה וחלק מזה... ותחבר את מה שאני צריך בקובץ אחד הכוונה שמבחינת התזמון הוא יקח מהקובץ האנגלי וישלב אותו עם הטקסט של הקובץ העברי.. יש דבר כזה? זה יפתור הרבה בעיות... ואפילו אם אין יש מצב שמישהו תותח יכין את זה ב-VB כי זה ניראה לא בעיה... תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by stingeR-,

אני צריך המלצה לתוכנה מסויימת שתוכל להפריד לגמרי ממנגינה של שיר כלשהוא את הקול של הזמר\ת ובכך ליצור פלייבק לשיר המסויים שנערך... תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by iakovl,

תראו מה הבעיה שלי: יש לי נורטון פיירוול 2003, הוא מוצא מידי פעם ניסיון של סוס טרויאני להתקשר (לא בטוח אם למחשב או ממנו), הסוס הוא מסוג SUBSEVEN או BACKDOOR . כשאני מפעיל את האנטי וירוס שלי הוא לא מוצא אותם. אתם מכירים תוכנה טובה לסילוק טרויאנים?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים