עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nurit2005,

אך משחזרים עבודה ב - PS אחרי שהמחשב נפל או התוכנה נהרסה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by Carlito,

יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. כאשר ניסיתי לבצע שיחה קולית במסנג'ר, לא הצלחתי לבצע זאת כמו שאני עושה בסקייפ. שמעתי את מי שניסיתי לדבר איתו ברמקולים, במקום דרך האוזניות כפי שמוגדר, ובנוסף, לא היה ניתן לדבר בו זמנית כמו בטלפון, כפי שקורה בסקייפ. הופיע לחצן PLAY שהייתי צריך ללחוץ על מנת לדבר, אך הוא היה על PAUSE לזמן קצר מדי. האם ניתן לדבר ב-Windows Live Messenger באותה צורה בדיוק כמו בסקייפ? עדכון: אין צורך להגיב, גיליתי את הבעייה בעצמי, אתם יכולים למחוק את הת'רד הזה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by cheneilat,

לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by Markis,

קיימת ב-calendar של אוטלוק 2003 תופעה מוזרה: חגים ואירועים שנתיים מופיעים פעמיים בשני תאריכים עוקבים בכל שנה. אני חושב שהתאריך המוקדם הוא התאריך הנכון, והשאלה איך אני יכול למחוק באופן גורף את כל החגים שבתאירך המאוחר ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. היי, אני מחפשת תוכנה/אפליקציה לטאבלט/מחשב, שמזהה קול ומתרגמת את המלים לכתב. עד כה יצא לי להשתמש ב- dragon dictation, אבל אולי מישהו מכיר משהו מתקדם יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שבת שלום מחשב עם מערכת הפעלה XP אני מנסה מתוכנת פיקסה לשלוח מייל עם תמונה ומקבל "הפעולה נכשלה" לעומת זאת עם אני נכנס לאווטלוק אקספרס 2003 ומשם מצמיד את התמונה שמעוניין אזי השליחה עוברת בהצלחה מה יכולה להיות הבעיה. יש לציין כי זה קורה גם עם תוכנות אחרות שמאפשרות לשלוח מהם מייל, כלומר הפעולה נכשלת תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by dbx22,

היי רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני משנה פורט TCP בתוכנה bit tornado?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. מצאתי בעיה בדוויס מנג'ר: http://img139.echo.cx/img139/7633/manager2ue.jpg אשמח אם תגידו לי מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. אני עם VM - VMWARE, ויש לי בעיה. כאשר אני מחבר USB למחשב, וברצוני כי ה-VM תשתמש בו, ולא ה-HOST, ישנם מקרים בהם ה-HOST לוקח שליטה עליו ואני לא מצליח לשחרר אותו מה-HOST כדי שה-VM תוכל לשלוט עליו. גם כשב-VM אני נכנס ל- removable devices -> USB devices ושם אני בוחר ב-USB הרצוי, ה-HOST לא תמיד משחרר אותו. זה משאיר אותי חסר אונים ואני נאלץ לחכות זמן מה עד שה-HOST יועיל בטובו לשחרר את ה-USB. מישהו יודע איך פותרים זאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by 343,

שלום לכולם ביום שלישי הגיע המחשב החדש שלי [למטה] והביאו לי את הדרייברים האלה הם מתאימים ? ומה אני עושה עם הדיסק שקיבלתי עם המסך ? <blockquote> דרייבר לכרטיס קול- Ásia דרייבר לצי'פס-Ásia América דרייבר לכרטיס רשת- Ásia דרייבר ל-USB Ásia דרייבר לכרטיס מסך- http://download.gigabyte.asia/FileLi...in7)_8.961.exe המחשב Intel i5 3470 ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-B75M-D3H FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB X2 Seagate 1TB HD7950 Winforce OC 3GB LG DVD-RW x24 DELL U2312HM MICROLAB M-200 MICROLAB K320 </blockquote>

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by Omer21,

היי, פרמטתי מחשב די ישן (9500GT, D945GNT, פנטיום 4) לא מזמן, (התקנתי שוב את הXP HOME שהיה עליו) וכשאני מנסה להתקין דרייברים (ללוח אם ולכרטיס מסך, מורדים מהאינטרנט במחשב אחר(את הדיסקים איבדתי כבר מזמן)) הם לא פועלים מסיבות שונות ומשונות (אני מנסה גם מדיסק און קי וגם מדיסק שצרבתי עם הקבצים). הביוס מעודכנים, כל מה שצריך זה את הINF בשביל להגדיר רשת ולסדר הכל מהמחשב ההוא, אבל זה לא עובד בטענה ש" Application Configuration is Incorrect". הדרייברים של הכ"מ אומרים ש"Specified Procedure could not be found". ניסיתי מצב בטוח, למרות שאני לא מבין מה הפואנטה ממש אחרי פרמוט, זה הפתרון היחיד שמצאתי באינטרנט - לא הוביל לתוצאות בכלל. מישהו נתקל בזה פעם / יודע מה אני אמור לעשות? צריך לציין ש…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

אני לא חושב שזה ממש המקום אבל אין מקום אחר שאני יכול להכניס את זה אני מחפש אתרים שנרשמים ורואים פירסומות ומקבלים כסף שלחו לי כמה שיותר מי שמכיר ו תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Guy950,

שלום לכולם, יש לי אייפון מבית אפל וכמו כל מכשיר שמגיע מאפל צריך להתקין את התוכנה הכבדה והמרשעת של אפל, iTunes. טוב היא לא כזאת כבדה, אבל היא שמנה. ההארד דיסק שלי חולק ל2, מחיצה אחת לווינדוס ושני לכללי. במחיצה של הווינדוס כולל הווינדוס ועוד כמה תוכנות נשאר 30 ג'יגה פנויים ואחרי שהתקנתי את הiTunes ועד עכשיו נשארו 17 ג'יגה והיא ממשיכה לאכול את כל הזיכרון בהארד דיסק. אני רוצה להפסיק את המגמה הזאתי, המחיצה הזאתי נועדה לווינדוס בלבד ולא מעוניין שהתוכנה המסורבלת iTunes תתפוס לי את כל המקום. איך אני יכול להעביר את הספריה הנוכחית של הiTunes למחיצה השניה? ניסיתי בהגדרות אבל נכשלתי ואני לא יודע כלל איך להעביר את התוכנה מחיצה מבלי לאבד את כל מה שנשמר בה (אפליקציות, שירים וגיבויים של…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מחפש קליינט FTP שיראה לי נפח של תיקיה (mb) בשביל לדעת כמה מקום פנוי נשאר לי בחשבון תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. יש לי מערכת חזקה e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest והרשמקול כל פעם אומר לי כל פעולה שאני עושה ברשמקול הוא אומר לי ככה ויצאתי מהכל

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. הכל בכותרת

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. פשוט יש לי סרט DVD ובאופן חוקי מותר לי ליצור לעצמי עותק אחד לגיבוי. פשוט יש כל כך הרבה תוכנות ואני מבולבל. יש משהו באמת טוב יותר מכולם?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by artyom,

יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by ophir91,

שלום הורדתי את האוס החדש ואני מנסה לראות את הפרק והוא פשוט עוצר את הניגון אחרי מספר דקות של צפייה כאילו אני מפעיל מתחיל לראות הכל טוב ופתאום הוא נעצר כאילו לחצתי "סטופ" ולא נותן לי להמשיך... אפילו שהמדייהפלייר כותב שזה בעורך של שעה ומשהו... מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by sagioto,

שלום, ביומיים האחרונים רכשתי שני מוצרים: מצלמה של פוג'י ונגנן של sansa בשניהם נתקלתי באותה הבעיה, איך שאני מחבר את המכשיר למחשב ויסטה הוא מזהה אותו בתור מה שהוא (בסנסה הוא גם מציג את הכונן בתור תמונה של המכשיר) ואז הוא מתחיל להתקין את מנהל ההתקן, תוך כדי ההתקנה הכל עובד בסדר וטוב ואז כשהוא מסיים וכותב מנהל ההתקן הותקן כראוי המכשיר לא מזוהה יותר במחשב ואין איך לעבוד, מישהו נתקל בבעיה יודע איך לפתור? המכשירים עובדים ללא בעיה בXP על האריזה של המלצמה כתוב תואמת ויסטה. נסיתי למצוא דרייברים אבל אין באינטרנט וגם לא עם המוצרים חוץ מזה שזה לא נראה בעיה של דרייברים כי בשניה הראשונה שמחברים אותם הם כן עובדים ומזוהים כמו שצריך. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. עדיף תוכנה חינמית אם יש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לצרוב ולעשת BOOT MENU ולבחור איזה תוכנה להעלות קודם התוכנות עצמן נורא קטנות ואני לא רוצה לעשות לכל אחת דיסק בניפרד. יש לי 3 גרסאות 9.3 9.5 9.6 כל אחת תופסת אולי 120 מגה אפשר לצרוב אותן ואחרי זה להעלות כל אחת בניפרד או שכל אחת מהן צריכה דיסק משלה. תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. מי שיודע ומי שלא ניתן לפרוץ ממש בקלות לשרתי IIS, אלא אם כן מתקינים את העדכונים לסוגיהם. חיפשתי אצל מיקרוסופט ולא מצאתי... מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להוריד את העדכונים? אני ממש לא רוצה שמישהו יפתח אצלי פאב ויעלה לי דברים. הIIS מותקן על חלונות XP. אז.. תודה. MOOMOO

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.