עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. מנסה לייצא יומן של אוטלוק - לצורך שימוש ביומן של גוגל...זה כל הזמן ניתקע ....? 1. קראתי במדריך של גוגל - איך מיצאים את היומן של אוטלוק > ניסיתי....וזה כל הזמן ניתקע לי - אין לי מושג למה ( ניסיתי לייצא רק 3 חודשים - וגם ללא הצלחה) 2. איך בידיוק גוגל אמור להיסתנכרן באופן קבוע עם האוטלוק ? זה נעשה אוטומטית ? או שכל פעם אני צריך לעשות את זה ידנית? THX

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by artv8,

היי, שלום לכם. לאחרונה אני לא מצליח לראות את כל סוגי סרטוני הפלאש (ישנם אתרים שכן, וישנם אתרים שלא) מותקן אצלי הפלאש פלייר של אדובי מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  5. אני נוב מחולט בעניין אז בסבלנות. היום העברתי לאבא שלי את כל המיילים לאאוטלוק. עכשיו יש לו שלושה חשבונות שונים ב-Gmail ואת כולם הגדרתי כך שיגיעו לאאולטק והכל טוב ויפה. ההודעות "מורדות" לאאוטלוק ברגע זה אבל - משום מה הכל נכנס ל-Inbox אחד ואני לא רואה שלושה "עצים" ניפרדים של חשבונות.. *יש תמונה להסבר* ככה שכמו שאתם רואים במקום שיהיו שלושה "עצים" כאלה של חשבונות יש רק אחד. למישהו יש הסבר איך אני גורם לזה להיות שלושה ניפרדים עם שלוש Inboxים שונים וכו'? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. החל מיום ה' מאפשרת ענקית התוכנה לכל משתמשי Windows XP להוריד את הדפדפן Internet Explorer 7, ללא בדיקה של המנגנון האנטי פיראטי Windows Genuine Advantage. הערכה: המהלך הוא על רקע החשש מעליית כוחם של דפדפנים מתחרים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457035,00.html

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by Omri643,

תמחקו או תנעלו את ההודעה בבקשה,דאבל פוסט בגלל המחשב

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by Omri643,

הפעלתחי את התוכנה וגרמת לה לזהות את הקול שלי הקול שלי מזוהה טוב,אבל יש בעיה דוגמא: נגיד בא לי לפתוח את START אז אני אומר לו סטארט,הוא מבין את הקול שלי וכותב אפילו למעלה START MENU אבל זה לא נכנס לתפריט עצמו של הסטארט ככה גם בתיקיות נגיד אני אומר לו Omri הוא כותב למעלה Open Omri אבל לא נכנס לתיקייה וגם שאני עושה Show Numbers זה לא פותח לי את התיקייה(לא רק בדסקטופ) אבל שאני אומר לו נגיד Open Firefox הוא מראה לי את התפריט הזה,אני אומר לו מס' ואז אוקיי וזה עולה! וגם בתוך הפיירפוקס,אני אומר להראות מספרים,בוחר נגיד טאב כלשהו ואומר אוקיי ,זה נכנס!!! מישהו יודע מה הבעיה? זה ממש מעצבן!!!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום הורדתי את Google Desktop ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את היומן שבו לא מקושר דרך האינטרנט ככה שאני לא יצטרך כול פעם לפתוח את האינטרנט ולעדכן אותו שאני יוכל פשוט דרך Google Desktop תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by oferws,

תודה, כבר עזרו לי... חשבתי שיש לי בעיה עם ירידת השורה, אבל הבעיה היחידה היא שלא ידעתי שיש הבדל בתפקוד של שני מקשי ה Enter שבמקלדת: ה Enter הגדול והראשי - משמש לירידת שורה בטקסט ה Enter הימני שלצד מקשי הספרות - משמש למעבר לתיבת הטקסט הבאה עופר

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by hag911,

יש למישהו תוכנה איך לחבר תרגום וסרט?! תודה..

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שחכתי מה הוא עושה בדיוק ואיך קוראים לו.... זה פלאגין שמאפשר לך לחתוך חלקים מאתרים (כמו מקומות של פרסומות או רווחים או דברים כאלה). אני זוכר שהיה פלאגין שהיו צריכים להתקין (עם סמל של פרצוף של קוף) ועליו את הפלאגין שאני רוצה. יש למישהו מושג? עריכה לפלאגין שעליו צריכים להתקין את הפלאגין השני קורים GREASEMONKEY לא משנה, מצאתי. קוראים לזה Platypus. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/737

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט את כל הפעולות של המחשב. לא תוכנה שמקליטה את המסך... תוכנה שמקליטה מה עשיתי במחשב, מה לחצתי במקלדת, לאן התחברתי האם חיברתי mp3 או disk on key או כל פעולה עשיתי. :yelclap:

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by artv8,

היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  16. אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. קספרסקי FIREWALL חוסם גלישה באינטרנט - מה עושים? יתר פעולות האינטרנט כמו דואר, SKYPE תקינות. כיצד משנים את ההתיחסות של קספרסקי ל IEXPLORER כך שהוא יעבוד שוב מבלי להסיר את קספרסקי ולהתקין אותו מחדש?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. שלום, אני מחפש שני דברים: 1. לסנכרן את פיירפוקס בכמה מחשבים. ניסיתי כמה כאלה מהאתר של פייפוקס כמו foxmark ו box net אבל זה עלה לי בספאם ל gmail וב"שתילה" של כל מיני מועדפים ב bookmarks שלי. 2. לסנכרן בין פיירפוקס ל IE תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. 1) יש אפשרות לקבל התראת מייל או באמצעות משהו אחר כשמישהו שולח לי הודעה? אולי הסרגל שלהם יכול לספק את זה? (יש את התוכנה של ג'ימייל נוטיפייר שמודיעה כשמתקבל מייל וחשבתי שיש משהו דומה לאייסי. זה יהיה מאוד שימושי) 2) ניסיתי לחפש בהיסטוריה של ICQ חודש פברואר אבל זה לא הופיע למרות שזה מוגדר כן לשמור. מופיע לי משום רק מחודש מרץ. אבל אני צריך לחפש משהו מחודש פבר'. מה אעשה? אני יודע שיש אמצעים לגלות את ההיסטוריה כי הרי כך המשטרה עושה כל הזמן. כך עושים לעברייני מין שרוצים לראות עם מי התכתבו וכך עשו לנאצים שתפסו לא מזמן

20. כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  21. אני רוצה לקבוע פרופילים לעכבר שלי (Logitech MX1000) לכול משחק, שיהיה אפשר להגדיר binding בנפרד לכול משחק וכ'ו. התקנתי Setpoint 4.00 ולא מצאתי את האופציה להצמיד פרופיל לכול EXE (מה גם שהוא דיי כבד יחסית לגרייברים) יש איזה תוכנה אלטרנטיבית?

22. Started by ABLB,

שלום ברשותי מחשב כף יד עם wm5 , מחפש תוכנה כגון בבילון שתתרגם בצורה טובה אנגלית לעברית ושתעבוד טוב עם wm5. תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by ori-silver,

יש לי אלבומים ב-flac וב-ape,האלבומים הם טראק אחד גדול,האבלבומים הועתקו מהדיסק המקורי והומרו לפורמטים שציינתי דרך eac ולאחר מכן הועלו לרשת,יש לי קובץ cue ואני רוצה לחלץ מהקובץ הגדול שכל שיר יהיה בנפרד בפורמט ape או flac ולא בקובץ גדול,משום מה אני לא מצליח לעשות את זה דרך cue splitter,שאני משתמש בתוכנה אני רק מקבל עוד 2 -3 קבצי cue קטנים של כמה ק"ב,איך אני יכול לעשות שיהיה לא טראקים נפרדים ב-flac\ape ולא טראק אחד גדול???

24. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה לא מובנת עם תוכנת הדוא"ל Outlook Express. הבעיה היא עם אנשי הקשר. חלק מאנשי הקשר ( המחולקים לקבוצות ), מסומנים בכחול ( האייקון המופיע לצד השם ) ולא בלבן כמו מרבית אנשי הקשר. אותם אנשי קשר בכחול, מופיעים בתוך הקבוצות שלהם, אולם לחיצה על המאפיינים לא מובילה לאפשרות עריכה ( חסום ) ואם מסתכלים על הרשימה הכוללת של כל אנשי הקשר, הם לא מופיעים שם, כאילו לא נמצאים כלל ברשימת אשי הקשר שלי. ניסיתי למחוק אותם ולכניס שוב לאותה קבוצה והם שוב בכחול, ניסיתי למחוק ולהכניס לקבוצה אחרת, והם הפכו ללבן. אוסיף רק שאת הכתובות לא אני הכנסתי אישית, ולכן ייתכן שלא הוכנסו כראוי. אני עובד בדרך כלל עם Web Mail ולא לגמרי מתמצא בכל הקשר ל - Outlook Express, לפחות לא מעבר לבסיס. מישהו …

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by xTz,

אהלן מצורפת תמונה http://img116.imageshack.us/img116/737/scarydz7.gif הורדתי סרט בחלקים שונים שכנראה צריך לפתוח בwinrar [אתם בטח מכירים את השיטה] הבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה עם הסרט הזה, אני נתקל בהודעת שגיאה אולי צריך לעשות משהו אחר? תודה[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:43:04 הסתדרתי(:

• 0 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.