עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פשוט יש לי סרט DVD ובאופן חוקי מותר לי ליצור לעצמי עותק אחד לגיבוי. פשוט יש כל כך הרבה תוכנות ואני מבולבל. יש משהו באמת טוב יותר מכולם?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by zohar678,

דבר ראשון.. האינטרנט לא מהיר כמו לפני שהתקנתי את הווינודס הזה. דבר שני .. אני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים ואני לא פשוט לא יכול אני למשל מנסה להיכנס לwaerz-bb והוא פותח לי דף לבן מעורבב כזה שדומה לwarez-bb אם אני מנסה להיכנס דרך הgoogle chrome הוא מכניס אותי אל האתר אבל גם מעורבב ולא טוב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

3. Started by eegg,

יש לי את הכ.מסך הבא: ati rade IIc הוא עובד במחשב על דרייבר של pci אבל כשאני מנסה לשנות את זה הוא לא מאפשר. הוא עובד במחשב רק עם 16 צבעים והכל גדול אייקונים ,הכל קשה לעבוד איתו. הוא מחובר לagp לדעתי אבל הוינדוס 98 לא יודע מה הוא מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. יש איזה תוכנה שיכולה להגיד לי איזה תדר של צלילים מושמעים בזמן שאני מנגן איזה שיר ?

5. לדוגמה כאלה: http://img53.exs.cx/img53/1162/6170.jpg http://img53.exs.cx/img53/3271/6169.jpg איך נפטרים מהם ומהיכן זה מגיע?

6. Started by yotam360,

אח שלי החליף את הסיסמא שלו ושכח אותה... יש תוכנה שאמורה למצוא את הסיסמא (והיא חוקית) השם שלה הוא RECOVER למישהו יש את התוכנה הזאת או יודע איפה למצוא אותה שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או בהודעה פרטית...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  7. אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. מחפש בנרות תוכנה שיודעת להמיר סרט DVD לסרט AVI קידוד DIVX בנפח קטן ( 700מגה) לסרט .

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by Vidati,

http://www.stage6.com/user/Vidati/video/2000370/Resident-Evil-(In-the-Dark)- Resolution: 720 x 540 תקשיבו לשיר, הוא נבחר בקפידה. : תהנו.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by b-m-w,

מישהו יכול לביא לי 3d studio max הגירסה הכי חדשה מלאה או דמו מה שיש :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון?? יכול להיות משהו דפוק בH.D?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. Started by K1s0som,

מחקתי בטעות את כונן די שלי ב quick foramt :'( אני צריך למצוא קובץ מסויים שמכיל את כל הסיסמאות שלי ואני לא יודע איך... אם אתה מכירים תוכנה או דרך כלשהי..בבקשה לא משנה משאר המידע על המחשב רק קובץ הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. יש לי בילד 7077, זה קורה ב2 מחשבים, הפיירפוקס סטוק לחלוטין ללא תוספות. כל סגירה דרך X או CLOSE מביאה לדיאלוג קריסה כאילו שזה אחרי END PROCESS. מישהו יודע מה הפתרון <?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. בטא http://www.microsoft.com/israel/windows/windowsmedia/mp10/default.mspx זוהיא גירסא סופית ולא בטא

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by LazyBurger,

יש אפשרות לעשות כונן IDE בPRO, ולא בPRO ADVANCED? כי משום מה כשאני מפעיל PRO ADVANCED בפעם הראשונה זה נתקע לי בINTIALIZING DRIVER ... ומדובר על הגרסה העדכנית, 4.10

17. היי, אם אפשרי בקשה המלצה לתוכנה שבודקת / מראה טמפ' במחשב, שתיהיה נוחה וקלה לשימוש.. תודה רבה. אמיל.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by פרדי האדמור,

היי אני רוצה שכל פעם שאני מכניס דיסק ריק למחשב, ה-Autoplay של ה-XP יציג את האפשרות לצרוב באמצעות Nero Burning ROM (הרגיל, לא ה-Express) ואפילו יותר מזה - כל אימת שאני מכניס דיסק ריק למחשב, כבר אוטומטית הנירו יעלה לי עם חלון האפשרות איך לצרוב את הדיסק. יש לי נירו 6, ו-XP SP2 תודה

19. נאלצתי להתקין את McAfee SecurityCenter מחדש לאחר שמחקתי אותו עקב בעיות במחשב, ועכשיו כמעט כל דבר שאני מפעיל הוא שואל אותי אם לתת לו רשות לפעול, אני מאשר לו ואומר שאני מכיר את היישומים ושייתן להם לפעול כל הזמן, אבל הוא ממשיך ושואל אותי כל פעם שאני מפעיל את המחשב, וכל פעם שאני פעיל את הדפדפן על אותם היישומים (כולל EXPLORER). מה אני עושה שהוא יפסיק? אני רוצה שישאל אותי פעם אחד בלבד וזהו. זה ממש מפריע לי, וזה לא היה ככה. מה שמקפיץ את ההודעות זה ה McAfee Privacy Service וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות לא עוזר, וזה ממש מטריד עד שאני לא מכבה את זה. אני מעונין שהוא גם יעדכן את עצמו לבד בלי לשאול אותי, כמו שפעל בעבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by nuctornal wisdom,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת להגדיר פרופלים לstartup, שכשאני אבחר בהפעלה הבאה של המחשב יעלה רגיל, או יעלו רק תוכנות X,Y יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. שלום לכם. אני משתמש קיום בתוכנת microsoft outlook 2007 בעברית. יש לי כבר חשבון אימייל אחד שם.(ממה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי.) יש לי גם חשבון אימייל נוסף באתר וואלה. הייתי רוצה לדעת אם את החשבון שיש לי בוואלה אני יכול לפתוח אותו שיעבוד גם ב- outlook 2007. שיהיה לי למעשה שתי חשבונות ב- outlook אחד. האם אפשרי שהאימייל שפתחתי באינטרנט יכול לעבוד בתוכנת outlook? אם כן איך אני עושה את זה? אם יש לכם מאמר על הנושא הזה אני אשמח לקבל !!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. גם מהדיסק אשר בא עם לוח אם וגם הורדתי התקנים מאסוס-לשווא ההתקנים מופיעים בהוסף/הסר אבל כאשר אני שם את דיסק ההתקנה מופיע לי כאילו שאין ( מתקין ושוב מופיע כאילו אין) שיניתי בביוס את המצבים של HDMI AUDIO +SUPPORT וגם ב FRONT PANEL ללא הועיל האם למישהו יש רעיון (ההתקנים פעלו כראוי עד לפירמוט אתמול) תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by hofshi,

בעקבות שאלות חוזרות מחברים, החלטתי לכתוב מדריך למשתמש המתחיל בפיירפוקס. המדריך מתאר את תהליך ההתקנה ואת השימוש בדפדפן. הוא מכיל גם המלצות להרחבות הכי שימושיות לדעתי. אשמח להערותיכם. האם חסר משהו שכדאי להוסיף? תודה, רן המדריך: http://hofshi.blogspot.com/2007/07/blog-post_17.html

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

מה אתמול התחילה לי בעיה מואד לא מובנת לא נגעתי בהגדרות לא עשיתי כלום ואני לא יכול לקבל ולשלוח EMAIL מופיע לי הודעה ( החשבון ב GAMIL אני יכול להכנס לחשבון שלי דרך האתר כך שהחשבון בסדר )

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by yaniv55,

שלום , אני מקווה שאני שם את השאלה הזו במקום הנכון בפורום , אז הנה : אחת ליום -יומיים -שלושה המחשב שלי נתקע ואני מקבל מסך כחול של WIN ו ב INFO מופיע לי : [glow=red,2,300]STOP : 0x0000008E(9xc00000s , 0x00000008 , 0xb585012c , 0x00000000)[/glow] m ( בלי ה m בסוף ) ניסיתי לחפש ב גוגל אבל לא מצאתי כלום לגבי זה . אחרי המסך הכחול יש ספירה עד 99 והמחשב שלי עולה מחדש ואז הכל תקין עד לפעם הבאה . לפני שמופע המסך הכחול שמתי לב שפתאום המחשב לא מצליח לגלוש באינטרנט , כלומר דפדפן נפתח אבל אין גישה שלום אתר , לפעמים ה דפדפן עצמו לא נפתח( יש הודעת שגיאה שלא מוצא את הנתיב ,אבל לרוב פעם שניה שאני מנסה זה מצליח לפתוח את הדפדפן אבל עדיין אין גלישה ) מעבר לזה ה…

• 6 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים