תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום , כמו שמצויין אני מעוניין בתוכנה חזקה להגנה על תקיות או קבצים בודדים עם סיסמא למערכות הפעלה XP וגם VISTA .
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להסתנכרן מהמחשב לסנדיסק סנסה E250 שלי ואני יוכל להעביר אל הנגן מוזיקה. WMP לא עובד אצלי אז תנו משהו אחר.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי אני מתכנן מודינג ואני צריך תוכנה שאוכל לסרטט איתה מידות את המחשב מיקום של מאוורים אורות וכדומה...
-
אז ככה יש לי Media Player11 והורדתי כמה סרטים אם המחשב החדש שלי אם סיומת avi וזה מראה לי את זה כמו שיר ואני רק שומע את הסאונד ולא רואה את הסרט אשמח אם תוכלו לעזור לי או לתת לי תוכנה שדרכה אני יוכל לצפות בסרטים תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המטרה היא לא לשחזר אלא לראות מה נמחק. אשמ חלתוכנה שתפתור את הבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מנסה לתרגם איזה סרט ישן וצריך תוכנה טובה לעבודה עם כתוביות יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כדי לערוך כתובית בסרט כך שייצא לי סרט עם תרגום מובנה...... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך קטעים מסויימים מקבצי ווידאו ולשלב אותם, אולי טיפה אפקטים. בבקשה משהו פשוט וקל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ניסית להשתמש ב MOVIE MAKER והיא הוציא לי פלט לא טוב (הוידאו ביחס לא נורמאלי...) ופרימייר קשה שכזו.... אני סה"כ צריך תוכנה שתעזור לי להוריד את הפרסומות מהתוכניות שאני מקליט ואח"כ לחבר לקטע אחד ארוך. הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך תוכנה לעריכת סרטונים היא לא צריכה להיות מסובכת, אני צריך אותה רק בשביל הוספת קול לסרטון וכתוביות באמצע ועוד כמה דבר יחסית פשוטים. אני יעדיף תוכנה חינמית ואשמח גם את תביאו את אתר הבית של התוכנה. בתודה מראש Mystery
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
צריך תוכנה לעריכת סרטים רק לגזור ולהדביק כמה שיותר פשוטה וקלה לעבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה ניתן "לחתוך" חלקים מתוך סרטים\מוזיקה ולהשתמש בהם במקומות אחרים (מצגות וכאלה) בתודה לעוזרים, אלי
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
-
אני רוצה תוכנה די פשוטה שאפשר לעשות איתה מיקסים לשירים...וכל מיני אפקטים וקוברים ושטויות
-
רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר ואני צריך תוכנה לפיצול המהירויות של האינטרנט (שמעתי שיש כזה דבר) אז הבקשה שלי היא שתמליצו לי על תוכנות בבקשה ..... ותודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום! יש לי WIN98 ויש לי רק כונן אחד ( כונן C ) ואני רוצה לפצל את הארד דיסק ל 2 כוננים שיהיו לי c ו - d איזה תוכנה הכי טובה כדי לעשות את זה? אני מזכיר שאני צריך תוכנה שתומכת ב WIN98 תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שיכולה לפצל את הדיסק הקשיח שלי לכמה מחיצות דרך הוינדוס משהו פשוט בלי הרבה בלאגן בדוס ופקודות?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום . יש לי סרט HD ששוקל 4.5 גיגה . רציתי להעביר אותו לDOK וצפות בו בXBOX אבל אני לא מוצא את הDOK של ה8 גיגה . מצאתי רק DOK של 2 גיגה . יש תוכנה שיכולה לפצל את הסרט לכמה חלקים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה לפיצול סרטים כי יש לו סרט 800 מגה והוא רוצה לשים על שניי דיסקים.... איך מפצלים!?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמפצלת קיבצי ISO גדולים [3-5 GIGA] לקבצים שאפשר ליצרוב על דיסק רגיל [700MB]. עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שימושי.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אתמול התקנתי וינדוס 7.... והיה לי דיסק D ששם כאילו כל הקבצים שלי היו...ובC עצמו היה לי את הוינדוס... והתקנתי את הינדוס וכל מה שהיה בD אצלי נשמר...ועכשיו בD היו תמונות של אבא שלי שבכלל לא ידעתי על קיומן...כי ידעתי שבD יש לי רק משחקים ותוכנות...אז עשיתי FORMAT לדיסק D ומחקתי הכל...יש איזה תוכנה לגיבוי כונן D? תודה רבה אני צריך את זה כמה שיותר מהר....
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שתפתח לי טלפונים נעולים אל תדאגו אני לא גנב ולא פורץ אותם אני מביא לחבר
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-