עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Dom,

ראיתי שיש אפשרות להכניס מילים לשירים...... 1) איך לעזאזל מכניסים אותם??????? 2) האם המילים יהיו קטנות מידי שעין אנושית+מיקרוסקופ לא יוכלו לראות?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by HaimTS,

שלום, מכירים תוכנה שבודקת את הזמינות של הקישורים במועדפים ומציגה תוצאות? תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by fuichtva,

נאמר לי שהתוכנה הזו מסוגלת להוציא מידע מH.D פגומים. האם משהו יודע היכן ניתן למצוא אותה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  4. אני משתמש בעריכה וידאו פרימייר גירסה 3. השאלה היא האם אני יכול לערוך סרט 3 שעות ולצרוב DVD 4.7GB ולהפוך ולידאו DVD. זה אפשרי,איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by Diman7,

אני משתמש בתוסף חוסם פרסומות ublock עם דפדפן waterfox. ולאחרונה התוסף פשוט הפסיק לעבוד בכל אתרי וואלה וכשאני לוחץ לחיצה ימנית על מנת לחסום את הפרסומות אין תגובה מהתוסף. זה קורה לעוד מישהו? אני לא רוצה להחליף תוסף כי הוא היחידי שמשמש אותי כמו שצריך בכל האתרים, חוץ מאתר וואלה. אשמח לכיוון ועזרה כלשהי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי כמה חשבונות אימייל ואני רוצה ש2 מהם הוא יבדוק קודם איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by Crash5,

מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את הגבלת מספר התווים שניתן לכתוב ב Label בתוכנת הצריבה Nero Burning Rome? אני רוצה להכניס שמות ארוכים לדיסקים שאני צורב והתוכנה אינה מאפשרת לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by chris_u16,

יש לי מקלדת "מולטימדיה" עם מקשים נוספים, חלקם אינם שמישים כי חלונות לא מכיר אותם ישנו תוכנה למקלדת הזאת אך הוא ישן ובעייתי ואני מחפש דרך אחרת למפות אותם (תוכנה כלשהיא) דבר נוסף, למקלדת הזאת ישנו לד נוסף (חוץ מה CAP,NUM,SCR) שגם הוא היה עובד פעם כשהתוכנה התאימה לXP ללא SP ומעניין אותי מאוד לדעת איך להדליק אותה מקווה שמישהו יעזור

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  10. אני זוכר שבגרסאות קודמות של FF, ראשית היה נטען המלל והמסגרות באתר ורק לאחר מכן התמונות, אהבתי את התכונה הזאת. למה ביטלו אותה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. לאחר שהתקנתי את התכנה והזנתי את הסריאל הראשון, למה מיועדים השניים האחרים ???

13. שלום רב, יש לי את התוכנה Dap 8 ולחבר שלי יש את אות התוכנה, כל קובץ שאני מוריד כמו קובץ מ"נענע" אין אפשרות להמשיך את ההורדה והתוכנה מתחילה מהתחלה, לעומת זאת אצל חבר שלי שיש גם את התוכנה היא מורידה וממשיכה את אותו קובץ אם הוא רוצה. יש לחבר מחשב נייד עם ראוטר ולי יש מחשב נייח עם ראוטר, הסרתי והתקנתי את התוכנה עשרות פעמים. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. שמתי לב למשל אם אני רושם \\ ואחרי זה משהו אז זה נהיה בכחול כמו מעין קישור אבל לא יודע איך להכניס שם כתובת. מישהו יודע ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by mSid,

יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. אני שדרן בשני רדיוים חדשים.... אנ יודע שההגדרות לשמיעה טובה ואיכותית הם ככה (מי שמבין בזה ועשה יבין..): לשים על stereo mix ולהמניך ליקראת הסוף...לשים על איכות של 80 kbps mono לשים על inputcard ואת ההגדרות שם עושים ככה: ואז אמורים לשמוע באיכות מעולה וחדה אבל אצלי שומעים חרא ואין לי מושג למה. ניסיתי מיליון דברים...כלום לא עזר. מקווה שאתם תוכלו לעזור לי :'(

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by trocker,

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  18. יש כאן רשימה אבל אני לא יודע מה עובד טוב עם עברית. https://www.makeuseof.com/tag/time-management-gets-easier-8-google-calendar-alternatives/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by D-M-X,

אני צריך תוכנה להמרה של קבצי WMA וOGG לMP3 מאיפה אפשר להוריד באבילון עם סריאל (אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אז תציעו)? איזה תוכנה יש לשנות פורמט מMOV לAVI או מMPG לAVI?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by Yair Ts,

ZlobHunter גרסא מעודכנת- v1.11 גרסאת zhdb - 363 ZlobHunter v1.11 by Yair Ts This powerful tool removes vendors of Zlob/DNSChanger/rouge security tools. Please notice: Save any unsaved documents before running the scanner! Changelog: # Version 1.11: - Added explorer killing module - Added a huge database to zhdb - Added more error handlers - Added a database checker - Fixed a small graphic problem # Version 1.1: - Improved file detection method - Improved process detection method - Improved preformence - Fixed process killing bug - Fixed graphic bugs - Added error handlers - Added new file checking system - Added file handlers zhdb-363 * יש צורך ב-Framewo…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by ElEmEnt,

אני התקנתי יותר נכון ניסיי להתקין לינוקס אחרי זה שהתקני אני מנסה לפתוח את הפרטישן מגיק וזה נותן לי את השגיאה הזו.. אחרי ניסיונות ללחוץ yes no כל מיני אפשריות כלום לא עזר.. אז מה השעשיתי זה התקנתי אותה מחדש.. ואז זה נתן לי את שגיאה הזו...

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by viper_sb,

שאני מנסה להגדיר תיבת מייל בOUTLOOK 2003 הוא נותן לי הודעה שקובץ OUTLOOK.OST לא קיים מה גם שאני לא רואה את האיקון של מייל בלוח בקרה אני רץ על מערכת XP 64 ביט מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by Intelee1,

איני יודע מה גורם לבעיה הזאת אבל כשאני רוצה לפתוח קבצים ששמורים לי על הכונן הוא מודיע שישנה שגיעה והתוכנה תסגר!!! ו-UNABLE TOOPEN THIS FILE/FORMAT תעזרו לי בבבקשה , הקבצים האלו חשובים לי נורא!!!! מראש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by sopwith,

חשבתי לקנות אנטנת GPS ומטען לרכב כדי לנווט מהמחשב הנייד שלי במקום לקנות POCKET PC קיימת תוכנת ניווט למחשב נייד? (PC ולא POCKET PC) תוכנת IGO , DESTINATOR או לפחות משהו דומה (עברית) בגרסת ה- PC? כתחליף אני גם לא מוצא אמולטור ל WINDOWS MOBILE 2003, 2005

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Shaharrr,

שלום, אני משתמש במסנג'ר 7.5.0324 לאחרונה יש בו בעיה מוזרה: במהלך שיחה, כשאני שולח הודעה למישהו, ההודעה בעצם לא נשלחת, ומוצגת ההודעה הבאה: The following message could not be delivered to all recipients: <תוכן ההודעה שניסיתי לשלוח> הבעיה הזאת קרתה לי גם במחשב שעבר (מחשב פנטיום 2 ישן) ובמחשב הנוכחי, זה לא קרהה, עד היום. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? איך אפשר למנוע את זה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.