תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לדמות כאילו הגלישה היא מארצות הברית??? כרגע אני משתמש ב HOTSPOT שהיא איטית להחריד וממש לא מומלצת!ומצד שני יש לי את TOR שמקונפג לפנדורה ועובד שם מצוין!האם ניתן להתאים את TOR גם ל-HULU כרגע זה לא עובד או כל תוכנה אחרת שעושה את זה יחסית מהיר למרות המרחק מהשרת שממנו אני גולש וכו בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר... הוא נתן לי קובץ וורד רווי סגנונות ומספורים. כמובן שכלום לא עובד כמו שצריך כמו שקורה בדר"כ. עד עכשיו לא עבדתי עם styles ואני מבין שרק משם תבוא הישועה. למישהו יש קישור לאיזה מסמך טוב שיסביר לי לאט לאט מה עלי לעשות? אני לא מבין אם אני צריך לייצר template חדש ולהעתיק את תוכן הקובץ לשם או שמא עלי לנסות לתקן את הסגנונות הקיימים? איך עובדים עם העניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
http://www.techcrunch.com/2007/08/31/google-earths-easter-egg-a-flight-simulator/ A very nice hidden feature of google earth,which is worthwhile a try. obviously cannot be compared to MS-FSX (yet),but still a nice to have feature for google earth fans. have fun.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא מוריד ממש לאט יש לי 1.5 אז רציתי לדעת עם הנתונים האלו בסדר:
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
המחשב מודיע לי את זה כשאני רוצה לשנות הגדרות עם מאפייני מערכת ועוד כל מיני. ניסיתי להעתיק לתיקיית SYSTEM32 את הקובץ אבל הוא לא נותן לי, הוא מודיע שהוא מוגן מפני כתיבה או משהו כזה. מותקנת על המחשב מערכת XP אנטי וירוס של מקאפי ופיירוול של נבידיה. אני יודע שזה גרוע, זה לא מחשב שלי ואי אפשר להסיר בגלל התקלה הזו. בדקתי עם נוד מעדוכן והוא לא מצא וירוס...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנת התוכנה וביצוע ריסטרט , בקינפוג הסופי לאחר שהמחשב עלה ולוחצים המשך מתקבל ERROR שכביכול אין לי מספיק הרשאות או משהו בסגנון אציין כי היוזר שבו אני משתמש למיטב הבנתי הינו גם אדמיניסטרטור וזה היוזר הראשי שזה אני. צרפתי גם תמונה של ההודעה שאני מקבל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
זה התחיל כשהיו מפעילים את הסבבה דיסי, אחר כך אחרי כמה זמן מהפעלת האימיול, ועכשיו כשמפעילים דף אנטרנט המחשב קורס ומראה עמוד כחול. חיבור האינטרנט מתבצע דרך מודם ALE130, זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להפעיל DUAL BOOT במחשב, שלא התאפשר לי בגלל שהתקנתי LINUX ורק אח"כ WINDOWS. בקיצור, כרגע המצב הוא שיש לי כונן אחד עם ווינדוס שפועל ואני לא רוצה לגעת בו (יש בו חומר חשוב מאוד ואסור לקחת סיכונים), ואחד עם לינוקס שלא פועל. אני רוצה להתקין תוכנה שתעזור לי לעשות DUAL BOOT. שמעתי שGRUB יכולה לעזור, איך זה פועל? פשוט מתקינים על WINDOWS וזה יפעל? זה לא יפגום במערכת WINDOWS הקיימת? **למרות הקשר של הנושא לפורום LINUX, מצאתי אותו יותר מתאים לפה, כי לא מדובר רק בLINUX. אם זה לא מתאים לפה אשמח אם תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחרונה נדמה שהרשת התמלאה בפרסומות מזן חדש, שלא נחסמות ע"י חוסמי הפופ אפ הרגילים. מדובר בטקסט עם קו תחתי כפול, שכאשר העכבר עובר מעליו, עולה פרסומת. מדריך זה מראה איך להיפטר מהפרסומות האלו אחת ולתמיד! http://hofshi.blogspot.com/2007/10/blog-post.html
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי השתמשתי במדיה פלייר כבר הרבה זמן, אבל לפני כמה ימים התוכנה התחילה לעבוד ממש בכבדות. זה אומר שאם אני מצמצם אותה לשורת המשימות (במצב של הסרגל כלים) לוקח זמן עד שמופיע השם של השיר בעוד שמקודם זה נפתח בשניה. יש למישהו עצות לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הייתה לי את אותה הבעיה פעם, בגלל זה התחלתי לעבוד עם AVG. אבל בגלל חוסר יעילות, חזרתי ל-NOD32, וההתנגשות עם הביטורנט כמובן חזרה. אז כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט (BITTORNADO), התוכנה נתקעת אחרי 4-5 דקות בערך. את גרסת הביטורנט אני לא מתכוון לשנות, אז יש דרך לסדר את הבעיה או ששוב צריך למחוק את ה-NOD32 ולנסות אנטי ווירוס אחר?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
איך אני עושה לייטסכרייב יש לי צורב מתאים ודיסקים מתאימים איך אני עושה זאת? אם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להורדת שירים.. עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה LIMEWARE אבל היא נדפקה מורידה לאט יותר מהאימיול.. האם ישנן תוכנות נוספות? (קראתי את חוקי הפורום ולא מדובר על כך שאסור לרשום הודעה כזאת אז מנהלים אם אסור תנעלו או תמחקו אבל קראתי ואין דיבור לגבי זה). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ההורים שלי כל הזמן משנים את הרזולוציה כדי שהם יוכלו לקרוא במחשב וזה משגע אותי כל פעם להחזיר את זה ידנית, ולפעמים כשאני נכנס ליוזר שלי עם רזולוציה נמוכה זה דופק לגמרי את האיקונים שלי ואני צריך לסדר אותם מחדש.. מה שאני מחפש זו תוכנה שתשנה לי את הרזולוציה ל 1280x1024 כל פעם שאני נכנס ליוזר שלי (לפני שהאיקונים שלי יתפזרו ואני אצטרך לסדר אותם מחדש). בנוסף אני מחפש קיצורי דרך לכיבוי המחשב, log off ו switch user (גם לויסטה וגם ל XP). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
לפני שהוינדווס עולה, אני מקבל הודעה משהו בסגנון BOOTMGR not found ועליי להפעיל מחדש את המחשב. רק כשאני מכניס את הדיסק של הוינדווס הוינדווס מצליח לעלות. מה שעוד יותר מוזר, כשאני עושה BOOT לדיסק של הוויסטה והולך לאזור של FIX PROBLEMS רשום לי שהוינדווס מותקן במחיצה D בזמן שמחיצה אחרת נקראת C אבל שבווינדווס עצמו, זה הפוך.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מתכוון שאם אני מוסיף לי איזשהו מקום ומוסיף איזה הסבר עם או בלי תמונה אז איך מישהו שמוריד את התוכנה יראה את מה שאני רשמתי ? כי אני רואה שאנשים הוסיפו כל מיני אתרים אז השאלה שלי היא האם זה מתעדכן אוטומטי דרך הסרבר של Google Earth ?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום אבא שלי ביצע 3 פרוייקטים שונים של עריכת ווידאו בעזרת התוכנה adobe premiere elements 2, כל קטע של כ20 דקות. כעת הוא מעוניין לאחד את כולם לדיסק DVD אחד. התוכנה מאפשרת אופציית AUTHOR אך לכל פרוייקט בנפרד, האם מישהו מכיר פונקציה, גירסא או משהו בסגנון שמאפשר לאחד 3 פרוייקטים לאחד? (לא ע"י הדבקת פסי טיימליין ולא ע"י המרה לקבצים מוגמרים)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את ההגה FORMULA GP של לוג'יטק וכשאני מתקין את התוכנה בויסטה היא בהמשך איפה שמגדירים את ההגה היא כותבת שיש שגיאה... וב XP זה עבד!! מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-