עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם! עוד כמה ימים יש לסבא שלי יום הולדת ואני עושה לו מצגת יפה!! עושים לו מסיבת הפתעה רציתי לעשות אנימצייה קאילו נגיד בצבע כחול זוהר כזה מ 1 עד 70 רצה מהר מהר וב 70 זה עוצר ועושה זיקוק כזה האם אין לכם אפשרות לעשות לי עד 70 לפחות ככה: 10,20,30,40,50.... עד 70 לפחות ככה בבקשה זה באמת דחוף!!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. היי, התקנתי את הדרייבר האחרון של ati שהוא 10.10a וזה שינה לי את הצבע של ה-Chrome לוורוד. איך אני מחזיר זאת(לצבע הכחול)? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 00:51:55 מישהו?[br]פורסם בתאריך: 27.10.2010 בשעה 21:12:31מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sivanxyz,

מוגדר לי גיבוי מצטבר לדיסק C (כלומר כל פעם שאני מריץ אותו הוא מגבה רק את השינויים מאז הגיבוי האחרון). הבעיה: הגוסט כנראה לא מזהה את הגיבוי האחרון וכל פעם משווה לגיבוי ישן יותר כלומר במקום לראות מה השתנה מאז יצירת הקובץ שמסתיים ב: i006.iv2i הוא משווה לקובץ שמסתיים ב: i004.iv2i מישהו נתקל בבעיה כזו ויודע מה לעשות? חשבתי שאולי זה קשור לזה שהכנתי והשתמשתי בדיסק recovery מותאם אישית אחרי גיבוי 004 אבל אני עדיין לא יודע איך לגרום לו שיזהה את הגיבוי האחרון תודה מראש למשיבים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. שלום רב: מסיבה שעדיין לא ברורה לי, בגרסאות האחרונות של סקייפ, התוכנה עוקפת את חסימת https://apps.skype.com בהגדרות של אינטרנט אקספלורר, דבר שגורם ל-Skype Home להיות מופעל, ולפרסומות לחזור ולהציק. איך אפשר להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by er0101,

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by X7-007,

אני לא יודע בדיוק איך ולמה הכל כבר מותקן ומשחקים עובדים, אבל תמיד שמתי לב לבעייה, זה קורה רק שאני יוצא מהמשחק או חוזר לתפריט במשחק מולטיפלייר (הבעייה היא שלפעמים כשאני חוזר לתפריט לדוגמא במולטיפלייר אחרי סוף משחק ב LAN לפחות, אז המשחק רושם ארור של SEND DONT SEND)(כבר שיחקתי משחקים רצוף 7-8 שעות בלי בעייה), אין שום בעייה עם זיכרונות, אין בעייה של אוורלקוק, הביוס מכוון בדיוק כמו שצריך, הכל מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הצי'פסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, כל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת, כעיקרון הכל. פריים ובדיקה של זיכרונות ב GoldMemory עברו יותר מ 8 שעות בלי בעיות. ביוס הכי מעודכן גירסה 1407 Intel CORE 2 E6600 B2 @ 2.883 Stock Cooler Asus P5W DH G.SKILL F2-6400CL4-1GBPK 2GB e…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by CashMAn,

אני צריךך תוכנת קריוקי מישהו יודע איך משיגים ת'דבר הזה ..?!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  9. Started by AmitT,

איך ניתן לאפשר סקריפטים מאתר מסויים בפיירפוקס, כך שיהיה ניתן לגשת לקליפבורד מהם ואליהם? אני מנסה לעשות paste בעורך טקסט באתר שלי והפיירפוקס לא מאפשר לי גישה. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by Rammler1983,

שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by Yaniv_Uzan,

קניתי מדפסת חדשה של XEROX לייזר שחור לבן דגם 3121. ב EPSON PHOTO "הישנה" שלי היתה לי תוכנה שקוראים לה STATUS MONITOR ויכולתי לדעת כמה דיו נשאר לי אני רוצה את אותו דבר גם למדפסת XEROX החדשה שלי כתוב (באיזה מקום שאפשר לשנות את השפה של הדריבר) שקיימת תוכנה כזאת אבל אין לי את התוכנה... וגם לא קיבלתי בדיסק משהו יודע משהו בעניין? תודה מראש יניב

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  12. היי, אני מנסה להוסיף תמונת רקע בוורד ועושה זאת על ידי הוספת תמונה בבחירה של צבע רקע של המסמך. כאשר אני בוחר תמונה שבגודל A4, כאשר המסמך בתצוגה של 100% זה נראה שהכל בסדר והתמונה בדיוק היכן שצריכה להיות, אך כאשר תצוגת המסמך משתנה התמונת רקע "מתחרבשת" ואו שהיא גדולה מדי ויוצאת מהגבולות או שפתאום מס' תמונות נכנסות במסמך אחד תצוגת 150%: תצוגה 100%

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה תוכנה להמרת סרטים באופן כזה שאם אני יקח סרט DVD וירצה להמיר אותו לדיסק אחד לפורמט מסויים התוכנה תמיר אותו לבד ותקבע לבד את הרזולוצייה לסרט המסוים על מנת שיכנס בדיוק בדיסק(שנשיג את האיכות המרבית). אני מבקש תוכנה ידידותית ולא מסובכת.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by eli01,

ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  15. שלום יש לי אוטלוק 2007 עכשיו עשיתי יצוא של אנשי הקשר מהgmail לoutlook בקובץ של אקסל עכשיו הבעיה היא שבתוך הקובץ עצמו שנכנסים זה מראה לי את האנשי קשר אבל שאני מייבא אותם ל outlook הכרטיסים של אנשי הקשר ריקים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by pcadmin,

אופיס 2013 יש שני חשבונות דוא"ל אני צריך לסדר שני דברים 1. כאשר מגיע הודעה לחשבון 1 ולוחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 1 וכאשר מגיע הודעה לחשבון 2 ולחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 2 2. כאשר משיבים מחשבון 1 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 1 וכאשר משיבים מחשבון 2 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 2 יש שני אפשרויות להגדיר 2 חשבונות דואר בפרופיל אחד הצורה הראשונה היא: באמצעות החשבון הקיים נלחץ על הגדרות נוספות ושם נלחץ על כרטסת מתקדם ונוסיף את החשבון הנוסף הצורה השנייה היא באמצעות הוספת חשבון נוסף לאותו פרופיל הבעיות: כאשר מוסיפים בצורה הראשונה אז אין אפשרות להגדיר חתימות אוטומטית לכל חשבון וכאשר מוסיפים באפשרות השנייה אז ב"השב" …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הכנסתי קליפ בעזרת התוכנה כשכל הקבצים הם מוקלטים על האיכות הכי גדולה (5 שניות בערך 100 מגה) ולאחר שגמרתי ניסית לעשות EXPORT גם באיכות המקסימלית (אחרת 3 דקות לוקח 4 שעות) והשמירה תמיד אבל תמיד נקטעת באותו מקום כשהקליפ הוא בדקה ה2:35 והגיע ל3.99 ג'יגה. יש לי עוד 20 ג'יגה פנוי בערך כך שזה לא בגלל זה ואין לי מושג מה הסיבה. נ.ב התוכנה הזאת פשוט אוכלת זיכרון טוטאלית !

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by elieli25,

unable to mount image. File command must appear before any other commands. ורק רציתי להעלות קובץ CUE קבצים אחרים הוא מעלה בלי בעייה (לא בדקתי קובץ אחר מסוג CUE כי אין לי)

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  19. יש לי DVD של פייונר (קניתי היום) ואני צריך להפוך את הכתובית בעברית כדי שאני אראה אותם טוב בDVD האם יש תוכנה כזאת? (הקובץ +התירגום שאני רוצה לצרוב חוקיים לגמריי)

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. היי היתה מותקנת לי תוכנת jdownloader שעבדה יופי. אתמול פירמטתי את כונן C והתקנתי מחדש עם קובץ אימג' של גוסט.בקובץ זה לא היתה מותקנת תוכנת jdownloader ולכן התקנתי אותה שוב,עם אותו קובץ התקנה,ששמרתי במחיצה אחרת. במקום שמגדירים את ה reconnect,הגדרתי כמו בפעם הקודמת כך: וזה לא עובד!....אם אני מחובר לאינטרנט,זה מנתק אבל לא מחבר מחדש. אם אני לא מחובר,זה מחבר אותי... אבל כאמור,התוכנה לא מצליחה לנתק ושוב להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל היא: נסיתי גם את הקובץ של vatos locos מכאן,ושוב אותה תוצאה.... אגב,אם אני מפעיל את הקובץ ההוא כקובץ batch (בלי קשר ל jdownloader),הקובץ עובד. האינטרנט מתנתק ומתחבר מחדש.אך כאמור,כאשר אני מעתיק אותו כקובץ טקסט בשדה המתאים בתוכנה…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  21. הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by zohar678,

מישהו יכול לעזור לי למצא דרייבר לכרטיס קול מובנה realtek audio ac 97 נכנסתי לאתר שלהם דרך לינק בפורום פה אך אינני מבין שם איך בדיוק אני מוריד את הדרייבר הזה. אם מישהו יכול להוריד לי אותו ולהעלות לי אותו על שרת איכסון אני מאוד ישמח. או לחילופין אם יש איזה שהיא אפשרות למצא את הדרייבר הזה באתר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 10:47:29 הצלחתי להוריד נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  23. כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by iyc,

אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by גד :),

איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.