תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הגנטלה והגנטלה 2, 1)מניסיוני הוא לא יודע לקחת לאותו קובץ מקורות אימיול וטורנט ביחד, או שישפרו את זה ואז זה מעולה!? 2) האם הוא מהיר מאמיול? 3) האם אפשר להגביל לו את ה upload ל 1?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמורידה אתרים פשוטים (15-20 דפים) אני צריך לגבות את האתר של החברה שאני עובד בה.... ומאחר לאף אחד כאן אין מושג איך בכלל העלו את האתר נראה לי שזו האופציה הכי מהירה כרגע
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחרי כל הדלקה של המחשב מצב העוצמה של המיקופון נכנס למצב "השתק הכל" ולמרות שבכנסה הקודמת הוצאתי אותו ממצב זה אך המחשב לא שומר את השינוי. מה אני יכול לעשות כדי שעוצמת המיקרופון לא יכנס למצב "השתק הכל" ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את ההגה FORMULA GP של לוג'יטק וכשאני מתקין את התוכנה בויסטה היא בהמשך איפה שמגדירים את ההגה היא כותבת שיש שגיאה... וב XP זה עבד!! מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מנקד הרבה בוורד ואני רוצה ליצור סרגל מיוחד לניקוד. אולי מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך, איך אני יוצר את הסרגל הזה או אולי מישהו מכיר אתר ששם מסבירים איך לעשות את זה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור הצריבה בUltraISO אז הוא ישר יוצא לי מהתונה.(בלי הואדעה .. כלום!) עזרה!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים אין לי ICON שלהם בצד ימין ליד השעון ולא בהגדרות. עכשיו כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש.אבל זה פשוט לא הולך.. עצות?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני יודע שבמאק זה מאוד חשוב שתהיה תוכנה שמנהלת את הפונטים ופותחת רק את אלו שצריך בשביל לעבוד כי אחרת זה מאוד מכביד על המחשב (תוכנה פופולרית "מזודה"). אבל ב-PC פשוט זורקים אותם לתוך תיקית גופנים בקונטרול פאנל. האם יש צורך בתוכנה כזו? ואם כן מה היא עושה. ניתקלתי בתוכנה שנקראת X-FONTER אבל אני לא מבין בדיוק מה היא עושה ואם יש בה צורך, מישהו אולי מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רק מהיום התחיל...מודיע לי שיש טרויאן בYNET. הנה תמונה: וכמה שניות אחרי זה זה מודיע שהטרויאן עבר לבידוד. זה רק אצלי ככה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם יש דרך לקבע באופיס 2010 את השורות של נושא ונשלח אל גם בדף השני זאת אומרת אם אני כותב מלל ארוך והוא גולש לשני דפים בהדפסה האם יש דרך לראות את הנושא ונשלח גם בדף השני?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בתוכנה VirtualDubMod ואת התמונה היא ממירה יופי, הבעיה היא עם הסאונד. מישהו מכיר איזו תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
*אני חושב שבטעות פירסמתי את זה בפורום הלא נכון? (אוליי עדיף בפורום WINDOWS? אם כן אז מנהל כלשהו -בבקשה תעביר) ואני מתכוון ספציפית לסיבובים האלה ב-LOGIN SCREEN של WINDOWS 8, שזה מסתובב עד שמגיעים לדסקטופ..? בהתחלה זה היה עושה לי איזה סיבוב סיבוב וחצי, ועכשיו זה עושה לי 5 (אגב זה מוכר לי מפעמים קודמות, מן הסתם, שמתקינים ווינדוז ותוכנות אחרי פירמוט, לאו דווקא ב-SSD, אבל פה ספציפית זה מבאס אותי, ואני רוצה לדעת למה) וזה לא משנה שהורדתי את התוכנות STARTUP מה-TASK MANAGER, הזמן (כמות הסיבובים) הזה לא משתנה.. למרות ששמתי לב שהוא מתחיל להריץ את התוכנות של הסטארטאפ רק לאחר שאנחנו כבר בדסקטופ, ככה שלא הופתעתי שזה לא שינה את המצב, אבל מצד שני, אני לא מבין מה כן השפיע על כמות הסיב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשהיה לי IE היתי לוחץ על קישור ב packetnews.com וזה היה פותח את הMIRC וכל מה שהיתי צריך לעשות זה הCTR+V כדי לרשום את הטריגר. עם פיירפוקס זה לא מעתיק אוטומאטי את הטריגר (אבל כן פותח את הMIRC). יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה לצפות ב Streaming Videos. אבל לא בכולם, בכאלה של Windows Media Player, וגם זה רק באותם אתרים אשר לא נותנים את התמיכה לראות את הסרטים בנגן המדייה אלה רק דרך האתר שלהם, (גם לא דרך המדיה הפרטית של ה EXPLORER ). העניין הוא שכשהסרט נטען הוא מראה מסך שחור בניגון שלו, וזהוא. וכשאני מנסה לעשות MINIMIZE או להפעיל משהוא אחר, או אפילו לסגור את ה explorer כול המחשב נתקע לתקופה ארוכה, ולוקח הרבה כאב!!! לכבות את ה explorer התקוע. למה זה קורה לי? ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
External HDD to External HDD ללא ענן, ללא אימג'ינג ממשק חלונות תכנה שתעשה בדיוק כפי שאנחנו מגבים ידנית. גם בתשלום זה טוב. העיקר שתהיה אמינה וברורה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתגע! כבר כמה שבועות שאני מנסה למצוא תוכנה לשרטוט דו מימדי פשוט לפיזיקה. יש לי מחשב נייד שאני לוקח איתי ואני צריך תוכנה פשוטה ביותר שתצייר (מהר) קווים, וקטורים(חצים למי שלא מכיר), אותיות אנגליות ואליפסות(לא חובה אליפסות). או שייצא לוורד או ישמור כתמונה. בטוח יש כזו, אז אם משהוא מכיר, אני אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם bloutooth ואני רוצה להגיע למצב שבו פלאפון מתחבר למחשב ומקבל ממנו קובץ ספציפי ללא מגע יד אדם. אני מדגיש שגם ההתחברות תעשה בלי שאני אצטרך לשבת ליד המחשב (מדובר במעין מערכת ששולחת שיר לכל מכשיר שמתחבר). יש חיה כזאת? אם אין שום אפשרות אחרת אני מסכים לתכנת קצת (#C)
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש בתוכנה Sony Vegas 13. אני מנסה ליצור מונה צפיות שעולה מאחד וממשיך, עם אופציה לשלוט על המהירות של העלייה. עשיתי את זה עם מסך ירוק צפיות- אבל זה ישן ולא מעודכן ליוטיוב כבר, והתוצאה ממש לא להיט. ועם האופציה הזו אני לא יכול לשלוט כמו שצריך במהירות של העלייה. יש למישהו רעיון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה או אפליקציה שיכולה להריץ טקסטים על שולחן העבודה . משהו בסגנון העידכונים של YNET (בצד ימין למעלה) , רק שלא יהייה WEB. תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי ZoneAlarm וכשהוא דולק אין למחשב השני שרשת שלי אינטרנט. מישהו יכול לעזור אולי ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתרוץ לי ברקע ושתשמור לוג של כל השינויים שעוברים במחשב. (העברת/מחיקת/שינוי שם של קבצים - לא חובה) אבל אני רוצה שהיא תשמור בלוג איזה תוכנות רצות ברקע ואם תוכנה חדשה נפתחה או שתוכנה שכבר פועלת נסגרה. יש איזה תוכנה טובה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא האחרונה (4.1.15 אם אני לא טועה) והשאלה היא האם אפשר שהתמונות שאני לוכד מהשידורים בטלוויזיה יהיה בפורמט אחר משהם עכשיו (עכשיו הם TIF, וכל קובץ כזה שוקל מגה וחצי ) והאם אפשר איכשהו להוריד את גודל קובץ הווידאו שנוצר אם אני לוכד ווידאו (כמה שניות לוקחות 30 מגה!) בלי לקודד אותו בVIRTUALDUB. תודה!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-