עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lader,

שלום לכולם! מישהוא מכיר תוכנה שמבהירה את המסך אבל שתהיה פעילה גם במשחקים, כי כל התוכנות שמצאתי הם רק להבהרת הדסקטופ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  3. צריך תוכנה להדבקה או צריבה של כתוביות בתוך הסרט עזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fanta,

חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by B-man,

אני צריך תוכנה שמוסיפה כתוביות לסרט

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. נכון בתפריט של המשחקים יש מנגינות כאלה, אז אפשר להוציא מנגינות כאלה בעזרת תוכנה מסויימת, כי אני לא רואה קבצי MP3 בתקייה של המשחקים...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by Holy,

עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. אני צריך תוכנה שמחביאה אייפי או משנה אותו לאייפי של מדינה אחרת לדוגמא לכל הפורטים שאני משתמש בהם ולא רק לגלישה באינטרנט.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  11. Started by nadav1379,

המלצה לתוכנה שתמיר לי AVI ל DVD אבל שלא תוריד את האיכות או שתפגע כמה שפחות באיכות לא משנה אם התוכנה עולה כסף

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  12. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה שתהמיר לי סרט dem לavi

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שבוע טוב אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לראות סרטים בmp4. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר וכמו כן אני רוצה להקטין את הקובץ. אם למשהו יש מושג שייתן לי קישור לתוכנה כזאת והסבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  14. הדוידי שלי לא תומך בפורמט mpg ואני מעוניין להמיר סרטים מmpg ל avi ניסיתי עם כמה תוכנות וגם עם winavi וזה לא הלך זה תקוע מאוד . יש תוכנה שתמיר את זה בצורה חלקה בלי בעיות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by aaviran,

אני צריך תוכנה שממירה כמויות גדולות של קבצים [מאות ואף עשרות] מתיקיות שונות מפורמט JPG לפורמט BMP בצורה אוטומאטית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עשיתי חיפוש!!!. הבעיה שהתוכנות החינמיות שבדקתי(DR DIVX, DIXV CONVERTER) לא הצליחו להעביר את הAUDIO, שהוא AAC. ורק תוכנות לא חינמיות בגרסאות נסיון הצליחו, אבל מוגבלות ל5 דקות כי צריך לקנות. למישהו יש המלצה לתוכנה טובה להמרה ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by dandisc,

תוכנה שתמיר לקובץ WAV ללא דחיסות וקיבוצים למיניהם 1:1. תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום. יש לי קובץ (56 מגה) בפורמט WMV , שאני רוצה לנגן בנגן DVD (על דיסק כמובן). הנגן לא קורא DIVX או פורמט כלשהו, אך ורק DVD. אשמח לדעת איך לעשות את ההמרה, בעזרת איזו תוכנה ואיך? אגב, אין כתוביות נלוות, כך שזה רק המרה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. צריך תוכנה להמרת סרטים מ- AVI לכל דבר אחר... תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by ragee,

שלום, ברצוני לקבל עזרה בהורדת תוכנה להמרת קבצי AVI לקבצי mpeg2 חשוב שהתוכנה תהיה מלאה ולא trial תודה רבה, איציק תמר.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להמרת קבצי MKV לAVI בלי לפגוע באיכות המקור אם אפשר גם שיהיה אפשר להדביק כתוביות לא מובנות. תודה לעוזרים! אלון

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. שלום יש לי קבצי מוזיקה על המחשב שאני יכול לשמוע אותם אבל אני לא יכול לצרוב אותם אלא רק על DATA הסוג פורמט שלהם בנרו זה: WMA אבל אם אני הולך ולוחץ עליהם רשום לי: WINAMP MEDIA FILE אז אני צריך תוכנה שתעזור לי להמיר אותם לפומט נורמלי שאני יוכל לצרוב אותו להשמעה כי אם אני צרוב על הפורמט של הDATA זה לא משמיע לי..... בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף...

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by omer1789,

יש לי קובץ שאני צריך להמיר אותו לMP3 כדי להכניס אותו לאייריבר H10 שלי. הנה הקובץ שלי: http://img244.imageshack.us/my.php?image=17zh.jpg

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. בבקשהה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  25. ועוד שאלה אני יכול להעביר סרטים מווידאו למחשב דרך כרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים