תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות(להקטין) גודל(לא מדובר על 4KB ל - 2KB) אלה על 648X849 ל - 455X677 (זו דוג') ולשמור על התמונה בלי לחתוך אותה .. אם אפשר תוכנה פשוטה ...(כי פוטושופ..חפר לי והתייאשתי..)
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ויש לי מדיה פלייר 11 אבל שום דבר לא נפתח לי זה עושה לי ERROR עם כל תוכנה שאני מנסה להפעיל את הסרטים והתקנתי קודקים של KLITe וגם של lions heart הכי מעודכנים שיש וזה עדיין לא עובד כנראה יש בעיה ב XVID או משהו למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? (ניסיתי לפתוח רק פורמט XVID ולא שום דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! קורה הרבה שקבצי ISO נפתחים ומקראים משהו כמו TRACK 1 בISOBUSTER ומכאן אין ממש לאן לעשות EXTARCT...רק לקבצים זהים לקובץ המקור. בטוח שהקובץ פגום? בכל זאת, משהו חייב לתפוס את אותו מקום על הארד דיסק...אז מה זה בעצם? אשמח למשוע רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור אחד יכולה לסגור את כל החלונות הפתוחים כמו : וורד ,אינטרנט אקספלורר והסייר למשל.. .שלא תוריד לי תהליכים שבזיכרון כמו למשל אם אני מחובר למסנג'ר שלא תנתק אותי ממנו אלא רק אם יש חלונות שיחה פתוחים במסנג'ר אז שאותם תסגור... תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, אתמול התחילה במחשב שלי בעיה מאוד מוזרה, כאשר לפתע גיליתי שאני לא מצליח לעשות לוגין לחלק מהאתרים - אחרי שאני ממלא את הפרטים (הנכונים), פשוט לא קורה כלום וכעבור כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה של the page cannot be displayed. יש לציין שאחד האתרים האלו הוא הפורום הזה ממש, כך שהבעיה היא בוודאות בקצה שלי. מכיוון שאני משתמש (לרוב) ב-FireFox, ניסיתי לבצע את אותה פעולה דרך IE - ונתקלתי באותה תוצאה, למרבה הפלא. ישנם אתרים שבשני הדפדפנים הללו אני לא מצליח לבצע אליהם לוגין, בעוד שאתרים אחרים עובדים בלי שום בעיה. כמובן שניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים, את כל הקוקיז ואת כל מה שאפשר למחוק - אבל עדיין אני נתקל באותה הבעיה, בשני הדפדפנים. הניחוש שלי הוא שמדובר בבעיה כלשהי של שמי…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני משתמש באייסיקיו גרסה 2003a, והוא פשוט לא מסכים לשמור לי הסטוריה. אני אחרי פירמוט. לפני הפרמוט הכל עבד כרגיל, אבל עכשיו אין לי אפשרות לשמור (גם האפשרות Save Message History בחלון ההסטוריה מחוקה). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אבל זה לא עזר. אין לי מושג מה עשיתי שונה מההתקנה הקודמת... למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום כול פעם שאני נכנס לyoutube ומנשא לראות במסך מלא סרטון הדפדפן קורס נשאתי גם במצב בטוח ועדין יש את הבעיה הזאת. משהו יודע אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה אין לי שמץ מאיזה חברה הוא אני רק יודע שקוראים לו ST TV AV Capture וכן - חיפשתי בגוגל ורק מצאתי אתרים ברוסית... אגב מישהו יודע אם מופיע על זה מידע בתוכנות כמו Everest או Aida32?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה אשר יש בv יומן לאירגון היום ואפשרות לעשות חישובים (עובר ושב), אך שלא תהיה בה אפשרות לאימיילים. אשמח לקבל רעיונות. עמיר שחר
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בסרגל הכלים של הסרט מופיע connecting ואז מפסיק ולא רואים או שומעים שום דבר. צפייה בסרטונים דרך youtube כן עובדת. הכוונה היא לצפייה בvideo streaming. לא בפלאש. דוג': http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4906,00.html ניסיתי בשני הדפדפנים הבאים: Internet Explorer FireFox 2 מותקנת חבילת המקודדים הבאה: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm (גירסת full) יש צורך בהורדת קודק ספציפי או שינוי הגדרות דפדפן? (דרך מחשב אחר באותה רשת כן מצליחים לראות את הסרטים) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
איך משנים ב XP את האופציה שה laptop יהיה בהיר גם אחרי שאני מוציא ממנו את המטען?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ותוכנה של איך להגביר את עוצמת הרמקול של הפלאפון LG 8300 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי, עבדתי לפני הרבה זמן עם מאיה 6 והפסקתי לפני הרבה זמן אבל אני זוכר איך משתמשים בה. רק עכשיו אני צריך לעשות בה משהו ואני לא יודע איך. בסרטי סטאר וורס תמיד יש את ההתחלה עם הטקסט שרשום בסגנון הזה.. ואני עושה את זה עם תוכנה אחרת ועם זה אין לי בעיה. אבל אחרי הטקסט זה תמיד המצלמה זזה ואז רואים איזה כוכב כזה גדול בצורה מגניבה. עכשיו אני עשיתי מודל של כוכב LOL ואני צריך עכשיו לשים עליו איזה תמונה או מטריאל אבל שיראה כמו כדור הארץ אז אם יש כזה מובנה במאיה 6 תגידו לי ותסבירו לי איפה ומה ההגדרות שלו ואם לא אז אני ייבא תמונה אבל אני צריך איזה מדריך כדאי שהמטריאל ישב בדיוק על הכדור וזה ייראה אמיתי לגמרי.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי. התקנתי כרטיס טלויזיה מסוג fly tv 30 של פאנאסוניק. הכל עבד תקין עד שהורדתי עדכון לוידאו מאתר מייקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=14caaf6d-198c-4197-82ad-28251f9c50a5 מאז כל פעם שמפעילים את התוכנה המחשב נכבה. הסרתי תוכנה ואפילו הוצאתי את הכרטיס, הכנסתי לסלוט אחר התקנתי שוב, עבד 6 פעמים ושוב קורס. אין הסרה לזה וגם לא בוצע system restore. עכשיו אין טלוויזיה. p4 512 mb ram xp pro sp2 תודה א
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשדרג את האנטיוירוס הוא בודק אחרי שדרוגים והוא מוצא אבל בשלב של הורדת השדרוגים הוא מפסיק ונותן לי שגיאה מוסימת שיש בעיה... מישהו יכול לעזור לי? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תוכנה שתמיר לקובץ WAV ללא דחיסות וקיבוצים למיניהם 1:1. תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE מצאתי את זה - http://global.level1.com/products2.php?Id=534&PC1thId=10 איך אני מבטל את הFirewall שלו ? Thank you
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, לפני שעה חוברתי לאינטרנט, והורדתי את e-mule גרסה 10 , אך שהתוכנה מחפשת שרתים, היא מוצאת רק 4 שרתים וגם הם לא עובדים, בכלל. מה אוכל לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! שי לי בעיה ב גי-מייל החלפתי היום סיסמה דרך האתר אך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושוב למרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי התחלתי להשתמש בMUSICMATCH בשביל להפוך דיסקים שיש לי לMP3 הכל עובד טוב מאוד ואחרי שאני הופך את הדיסק לMP3 אני יכול לשמוע את הקבצים בתוכנה אבל אני לא מוצא את הקבצים במחשב במקום שאמרתי לו לשמור אותם אני רואה שני ספריות ריקות שניהם עם השם של הדיסק אבל אחת פשוט ריקה והשניה ריקה ואני לא יכול להיכנס אליה ושאני מנסה למחוק אותם הוא נותן רק להעביר ל"סל מחזור" ואחרי זה אני לא יכול למחוק אותם משם מה הולך פה?? מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי אתמול את הגרסא הסופית של FF 3, והכל סבבה מלבד באג קטן אבל די מעצבן. ברגע שאני לוחץ על לינק שאמור להפתח בטאב חדש, הוא נפתח בטאב הנוכחי וגם פותח עוד 2 טאבים נוספים חדשים עם הלינק, ככה שבסופו של דבר אני רואה את הלינק ב 3 טאבים, אבל את האתר הנוכחי לא רואה יותר. למישהו זה קורה גם? תודה לעונים. נ.ב. זה קרה רק לאחר השדרוג.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב ובפעם הבאה שאני מדליק נמחקים כל הבוקמרקס !!! ניסיתי את הגיבוי שיש בתיקייה App data אבל זה לא עוזר , מקווה שתעזרו .
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-