תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש ב2003 פרו ויש לי בעיה בקבלת קבצים,ניסית כמעט הכל. הפייר וואל לא עובד,אין שום פייר וואל אחר שעובד ברקע,התקנתי מחדש את התוכנה מספר פעמים. אני על סף יאוש,למישהו יש רעיון אז אני ישמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קבצי wmv עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה בכלל ועכשיו אני לא מצליח לראות את הסירטונים במייל.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום!! תגידו יש תוכנה שאם אני מוריד סרט בנפרד ותרגום בנפרד היא תהפוך תסרט לסרט עם תרגום מובנה,כאילו שאני ישים תדיסק בדי וי די הוא יפעיל אותו כאילו הסרט עם תרגום מובנה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן... ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שהתוכנה פוגעת באיכות הצפייה? למרות שמבחינת רזולוציה וקצב פריימים דבר לא משתנה חוץ מהדבקת הכתוביות? משום מה נראה לי ששסרט אחרי recomp נראה פחות טוב מהמקור שלו.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב יש לי כריס רשת מובנה בלוח ואני צריך בשבילו דרייבר. הלוח שלי הוא MSI PT880 NEO
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. לאחרונה נראה לי שנדפק לי משהו בפרופיל של פיירפוקס, חלק פעמים שאני מעלה את הדפדפן אני מקבל דפדפן ריק, בלי המועדפים ובלי כלום והוא גם לא מגיב, אני סוגר אותו ומפעיל שוב ואז הוא עובד בסדר, אני מניח שזה בפרופיל אבל לא בא לי לאבד את כל הקוקיז והסיסמאות וכו, אם יש למישהו עצה לתיקון הפרופיל או משהו אני ישמח לשמוע. הנה תמונה של הבעיה: 2. יש לי הרבה פעמים לאחרונה בעיות להתחבר לפורום מהפיירפוקס, אולי בגלל שאני מתחבר מעוד מחשב בלי לעשות יציאה מהפורום? הנה מה שאני מקבל שאני מנסה להתחבר: (באקספלורר זה כן מתחבר) 3. עוד בעיה מעצבנת זה שהרבה פעמים אני לוחץ על לינק או כפתור של מועדף וזה פשוט לא מגיב לי, לפעמים יוצא לי ללחוץ איזה פעמיים-שלוש עד שזה נכנס.. כל הבעיות קרו אחרי העדכון ה…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכול. האנימציה בכל (כולל, לצערי, משחקים שרצים על דוס) משחק שאני מנסה להפעיל מקרטעת בטירוף כשהעכבר לא נמצא בתזוזה מתמדת, וכשהוא כן, הכול פועל חלק וכמו שצריך. כמובן, זה "קצת" בעייתי לשחק תוך הזזת העכבר לכיוונים רנדומליים בכל עת המשחק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבים של העכבר כמו גם לחבר למחשב עכבר נוסף שנמצא במחשב אחר בבית ומתפקד כמו שצריך, התקנתי מחדש את הדרייבים של כרטיס המסך ואת הדרייברים של המסך עצמו ושום דבר לא עזר בינתיים. כמו כן, ניסיתי לשחק עם ה"Hardware Acceleration" על כל רמותיו והאנימציה עדיין דרשה את תזוזת העכבר. בנוסף ניסיתי לעשות Disable ל"Enable Write Combining" שגם היא נמצאת בלשונית ה"Troubleshoot" של הגדרות כ…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה מאוד מעצבנת ששמה הוא spyaxe אין לי מושג איך התוכנה שהזאת הגיעה למחשב שלי..למרות שמחקתי אותה מהמחשב עדיין היא השאירה אצלי הודעה מעצבנת (בתמונה): למרות שאני סוגר את החלון הזה הוא לא נסגר (אני סוגר אותו ואוטומטית הוא נפתח שוב) כאשר אני לוחץ עליו הוא מגיע לדף הבית של התוכנה spyaxe אין שום זכר לתוכנה במחשב שלי. הרצתי גם אנטי וירוס וגם spybot וכלום לא מסיר את זה. מה לעשות? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כרגע שהתוכנה נפתחת הוא אוטומטית בודק דואר בחשבון הראשי אבל מה עם שאר החשבונות? אני צריך לבדוק אותם ידנית... לא נוח :\
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני משתמש בWindows Media Center של Windows Vista Ultimate x64. ערוץ 3 החדש של הוט לא מופיע לי במדריך הערוצים. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לא יודע איזה סוג כתוביות היא מקבלת מה שבטוח לא *.SRT
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub. ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ראיתי אצל דוד שלי שיש לו ויסטה שיש תוכנה שאפשר לדבר באנגלית וזה כותב את זה לתוך מה שרוצים. מישהו יודע אם קיים תוכנה דומה לxp?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יותר זמן... בעיה נורמלית?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחפש במשך זמן רב תוכנה שממירה קבצי aacPlus ל- wav ולא מצליח למצוא. אם מישהו פה מכיר תוכנה כזאת אשמח אם יתן לי לינק. תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
רקע-לאחרונה ניסיתי כמה תוכנות אנטי-וירוס והתחלתי לעבוד עם קספרסקי. מאז אני לא מצליח להעלות את ה TASK-MANAGER תמונה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות את סיריאל של התוכנה album generator and viewer אבל של גרסה 2.4.0.1 פליז זה מאוד חשובבב!! אנא עזרו ליייי!!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קראו וענו: מה הבעיה? הפעלתי סרטון (של ארץ נהדרת) וזה עלה אבל הסרטון עדין רץ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני רואה בזמן שאני צופה פעמיים את הכתובית: פעם אחת במקום ובגודל הנכון .. ובפעם השנייה מחוץ לשוליים השחורים כתוב את הכתוביות בקטן והפוך(לא צריך את זה..) איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי טמפרטורות . (הא speed fan) אני פשוט הייתי חייב לבדוק טמפ' עם התוכנה ,הדיסק הקשיח שלי גם מאד חם. יש תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הימיול שלי בקושי מוריד לי אני מצרף תמונה אם מישהוא יודעה מה הוא רושם לי שיענה לי זה מאוד חשוב כי לוקח לי אמון זמן להוריד וזה לא היה לי ככה לפני שבועיים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב NERO, אבל היא הפכה לכבדה ומסורבלת מדי ראיתי ש ASHAMPOO מציעה את אותם הדברים, אבל חשובה לי האופציה של כתיבה/מחיקה מדיסקים הניתנים לשכתוב (כמו INCD שיש בNERO) יש פיצ'ר דומה גם באשמפו? או אולי תוכנה אחרת שלא חשבתי עליה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250 למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-