תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עם איזה תוכנה אני יכול להפוך קובץ RAM לאחד מהקבצים האלה .mov .wmv .mpg etc. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש תוכנה שיודעת להוריד Playlist או Channel שלם מYouTube. בחיפושי מצאתי כמה תוכנות שטוענות שהן מסוגלות לעשות זאת אבל הן לא עבדו. עד עכשיו השתמשתי בAdd-on לFireFox שנקרא Download helper לצערי הוא עובד רק על סירטונים יחידים. בתודה מראש, מייק. ***עריכה, בעצם מצאתי אפשרות להוריד כמה קבצים בעזרת התוספת הנ"ל. חבל שאני לא יכול למחוק את תראד.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אם כן :> מה שמה ? ועוד שאלה... אם קיימת תוכנה דומה לתרגומים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק לעזרה. במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש עם WIN 7 וגיליתי שמותקנת בפנים תוכנת אנטי-וירוס של המערכת - Microsoft Security Essentials מצד שני, רכשתי NOD 32 SMART SECURITY ואני רוצה להתקין אותה, האם תהיה התנגשות ביניהן ואם כן, כיצד אפשר להסיר את התוכנה של מיקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, התקנתי את MP11+IE7 לפני כמה ימים, ומאז אני לא מצליח לראות סרטונים ברשת! בטוח שזה לא בעיית קודאקים, כי לפני ההתקנה עם MP10+IE6 היה תקין לחלוטין. האם אחרי ההתקנה של MP 11 צריך להתקין קודקים שוב? הוא אפילו לא עושה BUFFER !!! כשאני לוחץ על מקש PLAY!, כאילו לא מגיב בכלל. היש פתרון לבעייה? האם כדאי לחזור לMP10 (למרות שאני לא כ"כ רוצה... :-\) ? ואם כן, אז איך מסירים את ההתקנה של MP/IE מהמחשב? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום בזמן האחרון התחילו לי גמגומים כאשר אני צופה בקטעי וידאו ברשת youtube וכד התקנתי מחדש wmp וflash player לא עוזר יש לי eset אנטיוירוס ו פיירוול והמחשב בן חצי שנה יש למישו פתרון תודות למשיבים
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, לאחרונה יש לי בעיה שבה התמונות של הלחצנים של הנגן פשוט לא מופיעות (ראו תמונה) וזה מאוד מרגיז אותי, ניסיתי להתקין מחדש את הנגן לאחר הסרה מקיפה של כל הקבצים הנוגעים בדבר, להוריד את ההתקנה מחדש, לבדוק במחשב אחר כדי לפסול את אשמת התוכנה ועדיין כלום... יש למישהו רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קבצי wmv עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה בכלל ועכשיו אני לא מצליח לראות את הסירטונים במייל.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום!! תגידו יש תוכנה שאם אני מוריד סרט בנפרד ותרגום בנפרד היא תהפוך תסרט לסרט עם תרגום מובנה,כאילו שאני ישים תדיסק בדי וי די הוא יפעיל אותו כאילו הסרט עם תרגום מובנה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כל סרט לא משנה באיזו תוכנה אני מעלה אותו עובד בקפיצות! יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי מדיה פלייר 9?? איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן... ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שהתוכנה פוגעת באיכות הצפייה? למרות שמבחינת רזולוציה וקצב פריימים דבר לא משתנה חוץ מהדבקת הכתוביות? משום מה נראה לי ששסרט אחרי recomp נראה פחות טוב מהמקור שלו.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב יש לי כריס רשת מובנה בלוח ואני צריך בשבילו דרייבר. הלוח שלי הוא MSI PT880 NEO
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. לאחרונה נראה לי שנדפק לי משהו בפרופיל של פיירפוקס, חלק פעמים שאני מעלה את הדפדפן אני מקבל דפדפן ריק, בלי המועדפים ובלי כלום והוא גם לא מגיב, אני סוגר אותו ומפעיל שוב ואז הוא עובד בסדר, אני מניח שזה בפרופיל אבל לא בא לי לאבד את כל הקוקיז והסיסמאות וכו, אם יש למישהו עצה לתיקון הפרופיל או משהו אני ישמח לשמוע. הנה תמונה של הבעיה: 2. יש לי הרבה פעמים לאחרונה בעיות להתחבר לפורום מהפיירפוקס, אולי בגלל שאני מתחבר מעוד מחשב בלי לעשות יציאה מהפורום? הנה מה שאני מקבל שאני מנסה להתחבר: (באקספלורר זה כן מתחבר) 3. עוד בעיה מעצבנת זה שהרבה פעמים אני לוחץ על לינק או כפתור של מועדף וזה פשוט לא מגיב לי, לפעמים יוצא לי ללחוץ איזה פעמיים-שלוש עד שזה נכנס.. כל הבעיות קרו אחרי העדכון ה…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יצא RC1 Download Firefox 2.0 RC1 for Windows http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0rc1/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0%20RC%201.exe
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
כמנו בכותרת
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני משתמש בWindows Media Center של Windows Vista Ultimate x64. ערוץ 3 החדש של הוט לא מופיע לי במדריך הערוצים. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-