תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
:'(! היום בצהריים המחשב התחיל לעשות לי מלא בעיות אני לא יכול להריץ את דיסקיפר הוא נותן שגיאה שאני לא יכול להריץ את הקובץ ICQ נותן שגיאה ולא נכנס האימיול התחיל לזחול ומזהה רק אולי 100 מקורות מתוך 500 שהיו אני לא יכול להיכנס למייל ביאהו דרך אף דפדפן וזה בערך מה שכרגע..
-
- 9 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, התקנתי את MP11+IE7 לפני כמה ימים, ומאז אני לא מצליח לראות סרטונים ברשת! בטוח שזה לא בעיית קודאקים, כי לפני ההתקנה עם MP10+IE6 היה תקין לחלוטין. האם אחרי ההתקנה של MP 11 צריך להתקין קודקים שוב? הוא אפילו לא עושה BUFFER !!! כשאני לוחץ על מקש PLAY!, כאילו לא מגיב בכלל. היש פתרון לבעייה? האם כדאי לחזור לMP10 (למרות שאני לא כ"כ רוצה... :-\) ? ואם כן, אז איך מסירים את ההתקנה של MP/IE מהמחשב? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה(בניית רימקסים וכו'...)
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגלוש באתרי גוגל עם פיירפוקס החל מהיום 18/4/09 בשעה 1830 בערך... יש איזו בעיה ידועה ? עם אקספלורר זה עובד יופי (אפילו עם תוסף IETAB בפיירפוקס !!!).
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. לאחרונה נראה לי שנדפק לי משהו בפרופיל של פיירפוקס, חלק פעמים שאני מעלה את הדפדפן אני מקבל דפדפן ריק, בלי המועדפים ובלי כלום והוא גם לא מגיב, אני סוגר אותו ומפעיל שוב ואז הוא עובד בסדר, אני מניח שזה בפרופיל אבל לא בא לי לאבד את כל הקוקיז והסיסמאות וכו, אם יש למישהו עצה לתיקון הפרופיל או משהו אני ישמח לשמוע. הנה תמונה של הבעיה: 2. יש לי הרבה פעמים לאחרונה בעיות להתחבר לפורום מהפיירפוקס, אולי בגלל שאני מתחבר מעוד מחשב בלי לעשות יציאה מהפורום? הנה מה שאני מקבל שאני מנסה להתחבר: (באקספלורר זה כן מתחבר) 3. עוד בעיה מעצבנת זה שהרבה פעמים אני לוחץ על לינק או כפתור של מועדף וזה פשוט לא מגיב לי, לפעמים יוצא לי ללחוץ איזה פעמיים-שלוש עד שזה נכנס.. כל הבעיות קרו אחרי העדכון ה…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שנה או יותר נכון אני מחפש תמונה (מקורית/יפות/מעוצבות) של לוח שנה של חודש אפריל השנה (אבל עם יש של כל החודשים מה טוב) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? והכוונה היא תמונה על המחשב לא קשיחה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יצא RC1 Download Firefox 2.0 RC1 for Windows http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0rc1/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0%20RC%201.exe
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב קובץ ISO גדול (בערך 6.5GB), האם יש דרך לחלק אותו כך שאוכל לצרוב אותו על 2 DVD's?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מוריד עטיפה של דיסק (אני מתכוון לעטיפה העגולה) ואיך שאני מצרף אותה התוכנה הנ"ל לפני ההדפסה היא יוצרת לי קווים כאלו,מין גבולות אבל הבעיה היא שאם אני חותך את הדוגמא ומדביק על הדיסק אז הגבולות האלו (הקווים המקויקוים) הם לא תמיד הקו שאני חותך אלא נשארים על הדיסק גם לאחר ההדבקה,איך אני יכול בתוכנה שהם לא יופיעו ? (צירפתי דוגמא כי נראה לי שההסבר שלי לא ממש נח). אגב אני מתכוון לקוים החיצוניים ביותר כי השאר לא ממש מפריעים לי. http://img95.imageshack.us/my.php?image=123wj4.jpg
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תגידו מישהו אולי יודע איך אני יכול ליצור כזה דבר בוורד או paint shop pro.. אני מתכוון שיש מחיר בגדול והאגורות בקטן יותר.. :s05: צירפתי תמונה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יותר זמן... בעיה נורמלית?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש איזה עבודה שכתבתי, ואני רוצה להדפיס אותה כמו ספר (יעני שני צדדים לכל דף). יש דרך חוץ מלהדפיס את דף אחד, להפוך את הדף, להדפיס דף 2, להכניס דף חדש, להדפיס דף3 וכו'?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רקע-לאחרונה ניסיתי כמה תוכנות אנטי-וירוס והתחלתי לעבוד עם קספרסקי. מאז אני לא מצליח להעלות את ה TASK-MANAGER תמונה. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם מישהו התקין את הדריבר של AMD: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ויכול להגיד אם יש שיפור...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה יש למטה את האייקונים של הטמפ' שהתוכנה מציגה ויש לי גם 2 אייקונים של מאווררים וכתוב על הראשון 2.7 ועל השני 2.8 מה זה אומר ???? 2700 ו2800 RPM????? ??? ??? ומה זה הVOLTAGE הזה של הCPU CORE
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
וגם לפעמים תוך כדי עבודה על המחשב או משחקים נבדקו 2 מסכים כדי לשלול בעייה של המסך ובשניהם אותה תוצאה הוחלפו הדרייברים לדרייברים חדשים יותר של NVIDIA ללא שינוי הגדרות תצוגה שונו גם כן ללא שינוי במצב המחשב הוא AMD 3200+ 1024 RAM וכרטיס מסך G6800 NU של XFX המחשב בן פחות מחצי שנה ונקנה בKSP מישהו יודע מה לגבי המדיניות שלהם בהחלפת מוצרים? כי אין לי כסף לשלם כרגע על כרטיס מסך חדש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה אני פותח את הנ"ל ע"י לחיצה על האייקון באקספלורר, ואז הוא מתחיל להפתח ואז נסגר והמחשב משמיע צליל. לחיצה נוספת פותחת אותו והכל בסדר וככה זה כל הזמן הוא צריך שתי הפעלות האם יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקיי,אני משתמש בפיירפוקס קרוב לשלושה שבועות,עכשיו התחיל בשבוע האחרון הפיירפוקס לא לעבוד לי אני לוחץ על הפיירפוקס הוא כזה טוען ובסוף הדף לא עולה כאילו שאין תוכנה כזאת,אבל אחרי שאני עושה ריסט אני מצליח להעלות את הפיירפוקס,אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק זה קורה שוב אם אתם יודעים מה הפתרון לזה תודה כי נמאס להיות עם האקספלורר...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני זוכר משהו דומה ל... vnc playrer ,nvc. משהו כזה. מישהו יודע את שמה? תודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כולל הדיסקים עם הדריברים שקיבלתי מסיבה כזו או אחרת אני לא מצליח להפעיל סאונד במחשב. הWMP לדוגמא אומר לי ככה: no audio hardware is available שאין לי מושג מה זה אומר... יש לי בעיה של דריבר? אם כן אז מאיפה אני משיג ואם לא אז מה לעשות אשמח מאוד לקבל עזרה....
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים שמתי לב,לבעיה קצת מוזרה באקספלורר. מכירים את האופציה שבה אם תלחצו על CTRL ותשחקו עם הגלגל של העכבר,אז הגודל של האותיות,ישתנה? אז משום מה,כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו,הגודל של הגופן משתנה לקטן יותר,כאילו שהשתמשתי באופציה המוזכרת למעלה. חשבתי שאולי זה קשור לACCESSIBILITY OPTIONS , שאולי מישהו הפעיל בטעות,לא מצאתי לכך אף עדות,אבל אני גם לא ממש יודע איפה לחפש,אז אולי פספסתי משהו. מקווה שתוכלו לעזור ולפתור את הבעיה המעיקה מאוד הזאת. THX!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-