תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם יש לי סיכוי? קבלתי 669 בפסיכומטרי, האם עדיין יש לי סיכוי? כמה זמן יקח לי ללמוד לייצר לוגו תלת מימדי? החלום שלי הוא שעד גיל 40 אני אייצר סרט 100% אנימציה תלת מימדית ריאליסטית באורך מלא. כמה זמן לוקח לייצר סרט כזה? וכמה אנשים בדר"כ זה דורש? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, רכשתי השבוע (באופן חוקי) את נורטון אינטרנט סקיוריטי 2009. לאחר ההתקנה לא הייתה כל בעייה להתחבר לאינטרנט. הבעיות התחילו לאחר כיבוי קר של המחשב - לא ניתן היה להתחבר לאינטרנט, גם לאחר הפיכת נורטון ל- disable. לאחר הסרת נורטון שוב ניתן היה להתחבר לאינטרנט, אלא, ששוב, לאחר כיבוי קר של המחשב הבעייה חזרה על עצמה. לא מותקנת אצלי במחשב תוכנת אנטיוירוס נוספת. חומת האש של חלונות (xp) מנוטרלת. ניסיתי לפעול לפי הכתוב באתר הראשי של סימנטק, ראו קישור מצורף, ללא הצלחה. http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&ssfromlink=true&sprt_cid=cc3ce219-5355-4a28-920e-a212ff855b7c&seg=hho&ct=us&lg=en&docurl=20080626141504EN&lg=en&…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני משתמש ותיק של התוכנה הזאת ותמיד תהיתי כמה התוכנה הזאת אמינה.... אז באתי לשאול אתכם...האם התוכנה הזאת משקפת את סטטוס המחשב המקורי או שמה הנתונים שנותנת התוכנה הם לא אמינים במיוחד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איך אני מעדכן אנטי וירוס נוד 32 5 למחשב אחר בלי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/kobi_ka/ccccccccccccccccccccccccc.JPG הם אומרים שם לסגור את כל החלונות ....... סגרתי את כל חלונות אקספלורר ומה שהיה פתוח והם שוב רושמים את זה! אגב זה פלג אין של העדכון של מקאפי שהורדתי למחשב!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
זהו מחשב נייד שיש בו מערכת ההפעלה Vista basic. יש בו חומת אש של McAfee. החומת אש של הווינדוס מבוטלת. קודם כל כשפתחתי את האימיול לראשונה הוא רושם לי שהוא לא מצליח ליצור את התיקיה Incoming ו- Temp, אז יצרתי בעבורו. בהדלקה הוא רושם: Failed to initialize cyptokeys - secure ident disabled ויש רק כפתור אישור. לאחר מכן, התוכנה עולה, דרך המחשב שמחובר לראוטר פתחתי למחשב הנייד את הפורטים שצריך. ראוטר - Siemens SL2-141. בניסיון להתחברות לשרת באימיול: eDonkeyServer No 1 הוא מנסה להתחבר ורושם: appears to be dead. בניסיון לשרת: Sharing Kingdom 1 הוא מצליח ויש LOW ID או שהוא לא מצליח להתחבר בכלל ומקבל timed out. בכל אחד מהמקרים אני לא יכול להשתמש באפשרות החיפוש וה eD2K וה KAD לא מחוברים…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Hi, I'm looking for a driver for my very old web camera. It's a clip-on type with the words intelli on the clip. The camera itself is square and has a ring of white LED for lighting. It has a USB connection and another short connection to the mic thanks
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מחיצה אחת על המחשב וברצוני לעשות עוד מחיצה על מנת לעשות דואל בוט עם לינוקס. שמעתי רבות על ה-Partition magic ככושלת וראיתי שיש תוכנה דומה ומומלצת: Acronis Disk Director. אפשר להפריח ממני את השמועות על Partition magic או שעדיף להשתמש בתוכנה החלופית? עריכה: לא משנה הפעולה הושלמה בהצלחה בעזרת Partition magic
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. צרבתי כמה סרטים על דיסק DVD אם מולטיססיון (צרבתי את כולם בפעם ראשונה אבל השארתי את הדיסק פתוח), אחרי זה ניסיתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הוא פתח לי עוד TRACK על הדיסק ניסה לצרוב את הסרט הנוסף אבל בזמן הצריבה הוא הפסיק וכתב שאי אפשר לכתוב על הדיסק בצורת DISK AT ONCE. השאלה שלי איך אפשר לצרוב TRACK AT ONCE האפשרות הזאת לא ניתנת לשינוי בדיסק הזה בNERO, והשאלה השניה במקרה ואין מה לעשות , איך אפשר להוצא את הסרטים אפילו על HD כי כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא פשוט מראה שהדיסק ריק. תודה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתיצור לי סרטים טוב יותר מהmovie maker כי הסרטים שהוא יוצר מלאים בתקיעות וכאלה ועוד משהו.. עדיף שאני אוכל לבחור את סוג הקובץ שבו הוא ישמור
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את התוכנה בגרסה החדשה עבדתי איתה במשך שבועיים והיא זיהתה וגם מחקה מזיקים ,כרגע אני מצליח לעדכן את התוכנה ולבצע סריקה מלאה אך כשהתוכנה מוצאת מזיק ואני מנסה להיכנס ללשונית הסגר בכדי למחוק את המזיק התוכנה קופאת ואני מקבל את ההודעה הנ"ל .חשבתי שאים אמחוק את התוכנה והתקין שוב זה יעזור אך לצערי הבעיה חוזרת על עצמה . ברצוני לבקש עזרתכם היות ומבחינתי התוכנה טובה וחיונית למחשב ,בנוסף לכך במידה ואין אפשרות לתקן את הבעיה אשמח לקבל עצתכם לגבי תוכנה חלופית . תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים רובי
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הבעיה התחילה אתמול שלא משנה איפה בדף אני לוחץ על העכבר ואז יש את הסימן המהבב של הכתיבה, זה מחרפן כי למשל בפייסבוק אני לוחץ סתם כזה בצד של הפרופיל שלי ויש לי את הסימן המהבב הזה בגודל ענק (לכתוב אני לא יכול אבל הוא פשוט מהבב) גם על כל אתר לא משנה איזה על כל טקסט שיש אני סתם לוחץ בין כמה אותיות ויש את הסימן הזה.. מישהו מכיר\יודע איך מטפלים בזה?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שממירה מ mp3 to 40poly שאני יוכל להוריד שירים לפלאפון
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האם אפשר לכבות ולהדליק את אופציית Self Defense ב Kaspersky Internet Security 2011 באמצעות command line?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור פרופיל חומרה חדש במערכת ההפעלה המותקנת (שאין לי מוסג איך לעשות את זה לא ב XP ולא ב 7) ולאחר מכן להפעיל את מערכת ההפעלה דרך בוט, זאת אומרת בזמן שאני מדליק את המחשב יש לי בחירה: אופציה א': מערכת ההפעלה הנוכחית שלי אופציה ב': מערכת ההפעלה שבחרתי ב VM וכמובן שאני נכנס למערכת ההפעלה הכל נשאר אותו הדבר זאת אומרת ש C זה כונן וירטואלי וכו' רק שמערכת ההפעלה רצה על החומרה של המחשב ולא על הדריוורים של VM אפשרי לעשות את זה? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם כרטיס הטלוויזיה Flyvideo 2000 נתמך במדיה סנטר שבחלונות ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אם אני גורר תיקייה של שירים היא לא מתנגנת ואני חייב להכנס לתוך התקייה ולסמן את כל השירים ואז לגרור אותם ל BSPLAYER
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אי-מייל של walla, וברצוני להתחבר איתו לMessenger. אני מנסה להתחבר איתו וזה לא מצליח להתחבר, איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות להתחבר עם אי-מייל של walla(עם סיומת co.il)?אם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מחשב נייח Windows 7 32BIT יש לי פלאפון Samsung Magic Touch , התקנתי את ההתקנה של התוכנה שלו (אני חושב שזה התוכנה המתאימה לו...) בכל אופן , אני מחבר את הקבל USB למחשב ולפלאפון , עכשיו התוכנה של הפלאפון מזהה חיבור USB , אבל שאני עושה לתוכנה להתחבר , זה נותן שגיאה . נכנסתי למנהל התקנים , והוא לא מזהה את החומרה . המחשב אחרי פרמוט . ד"א התקנתי Chipset אם זה קשור...
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש בטאבלט מבוסס Windows 8 (גרסא מלא של מערכת ההפעלה, לא הגרסא שמיועדת לניידים). אחד השימושים העיקריים שלי הוא קריאה של ספרים\מאמרים שהמון פעמים מצריכים מירקור של דברים חשובים או הוספת הערות. לצערי לא הצלחתי למצוא שום תוכנה נורמאלית שעושה את זה, ה-reader של הווינדוס על הפנים, והחלופות היחידות שמצאתי עולות כסף (PDFill, PDF Annotator, PDF Touch) והן או מקבלות ביקורות גרועות, או מהגרסא החינמית שבדקתי הן פשוט על הפנים. מישהו מכיר במקרה תוכנה שתעשה זאת בצורה טובה?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלוםלאחרונה קורה שבאמצע הגלישה נחסם לי הכרום ויש איזה עדכון שנראה כאילו הוא מזוייף שמשתלט לי על הכרום, ואני לא יכול להמשיך להשתמש בו. מישהו מכיר? יודע איך למנוע את זה?ניסיתי לצרף מצגת עם התמונות של העדכון אך לא הצלחתי, זה כביכול עדכון פייסבוק לכרום..תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קורה לי לפעמים שכאשר אני מפעיל ב-Avira את אופציית החסימה של Autorun.inf, ו-Windows Defender מופעל, האנטי וירוס של Avira מתריע לי כי הוא חסם את הקובץ בכוננים C ו-D שהם למעשה המחיצות של הדיסק הקשיח שלי. התופעה מתרחשת רק בחלונות 7. בכלל האם הקובץ הזה, שנועד להפעלה אוטומטית של תוכנות מרגע הכנסת דיסק און קיי/תקליטור, אמור להיות בדיסק הקשיח? האם הימצאות הקובץ Autorun.inf בדיסק הקשיח, היא סימן לוירוס או נוזקה? ואם כן, איך מוחקים אותו (הוא איננו נראה דרך סייר החלונות)?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
באתר 3GP יש אפשרות להמיר קבצים(לא רק וידאו) און-ליין זה ממש מקל על כל הסיפור של להמיר קבצים שיתאימו לסלולרי. הכתובת:'>http://www.3gp.co.il/]הכתובת: http://www.3gp.co.il/ http://www.3gp.co.il/online-convert.htm
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-