תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק... LX710. ובתוכנה של הסט מופיעה לי רק הגדרות של המקלדת (בהתחלה שקניתי היה גם את ההגדרות של העכבר) ולפני כמה זמן זה נעלם(רק ההגדרות של ההעכבר) איך אני מחזיר את ההגדרות של העכבר בתוכנה??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנת SmartFTP כדי להעביר קבצים משרת FTP אחד לשרת FTP אחר. האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות upload (או download - תלוי מאיזה כיוון מסתכלים) של קובץ על שרת HTTP רגיל לשרת FTP ?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ב Outlook נכנסתי לאפשרויות ומשם ללוח שנה ובקיצור הוספתי חגים ישראליים לאומיים וחגים יהודים דתיים החגים נוספו ליומן וכעת ניתן לראות מתי כל יום נערך הבעייה היא שהחל מינואר 08 הימים ריקים למרות שצריך להופיע כמובן על חלקם חגים ניסיתי להוסיף מחדש את החגים אך זה לא פתר את הבעייה ועכשיו כל אירוע מופיע פעמיים באותם ימים שהוא חל מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
כמו שרשום בנושא מחפש תוכנה טובה שעובדת עם ויסטה X64 כי משום מה הזכירון שלי עמוס ממש תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מצב בו לאחר אתחול המחשב ולאחר חזרה לפעילות ממצב STANDBY האיקונים על שולחן העבודה ישארו בדיוק באותו מיקום, כיום לאחר כל מצב האיקונים מסודרים מעט שונה כי המרווחים האנכיים שלהם משתנים בין המצבים ואיני מצליח ליצור מצב שישאר קבוע בכל צורה של חזרה לעבודה, יש עצה טובה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הורדתי את הבנצ'מארק 3DMARK 06 ממדור ההורדות של האתר ניסיתי לפתוח את ההתקנה שלו והוא לא מגיב תמונה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שמים? הכוונה היא שבכל פעם שאני פותח את המירנדה התוכנה תבקש להכניס סיסמה אישית (המירנדה תמשיך לזכור את הסיסמה של האייסיקיו ושל המסנגר)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הי, התקנתי לצערי את וינדוס מחדש לאחר התקלה שרשומה למטה, והתקנתי וינדוס לייב מייל . איך אני מייבא את את ההודעות ששמרתי בפורמט DBX לפי התקיות שלהן - לwindows live mail? כשניסיתי לעשות ייבוא דרך התפריטים, הוא מאשר שהעביר אבל לא מעביר כלום. ניסיתי לייבא גם לאאוטלוק הישן ולא עזר. (את הגיבוי עשיתי ע"י העתקת הספריות (של ה Identities ממש ולא ע"י ייצוא מסודר, בגלל התקלה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של פאור פוינט אני מעונין להפוך אותה לקובץ WORD חברים עזרה דחופה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את ה ROCKETDOCK החדש.ומשום מה איני מצליח להעלים אותו כאשר חלונות נפתחים למסך מלא והוא תמיד נשאר התצוגה כיצד מעלימים אותו כאשר המסך מלא???
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לגרסא החדשה של ספייבוט לוקח כ"כ הרבה זמן לעלות??? לוקח לי משהו כמו 40 שניות
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה נגיד לשלוח תגובה כללית בבלוג או משהו כזה..? תדוה מראש.. נאור!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
התוכנה הרגילה שיש לרובנו על המחשב דרשה התקנה.. בדרך כלל מתקינים ב-C:\Program Files אז אני מחפש גרסה שלא דורשת התקנה שפשוט אפשר לחלץ את הקבצים בכל מקום במחשב ולהפעיל את התוכנה. אני מקווה שזה קיים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני יודע שיש את - Easy Video Splitter ו-Easy Video Joiner, כשמן כן הן, לאיחוד ופיצול קטעי וידאו. אבל מן הסתם זה לא מתאים לחלק משחק, נכון? אז אני מחפש תוכנה שתחלק את המשחק (כ-6GB) - ל2 חלקים (יש לי דיסקים של 4.7GB) ואז שאני אוכל לצרוב יש בכלל תוכנה כזאתי? :-X תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשאני משתמש בגלגלת של העכבר להעביר תמונות עוברות לי כמה תמונות בפעם אחת..איך אני מתקן את זה דרך ההגדרות של התוכנה? (אל תשלחו אותי להגדרות של העכבר שאני ישנה שם כמה שורות זה מעביר בפעם כי זא זה יפגע לי גם בדסרים אחרים)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-