תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה ש... תגביל את הרוחב פס או משהו כזה שאני נותן מהחמשב שלי (זה שמחובר אליו המודם) למחשב השני...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
אם יש הסבר קצר זה יכול לעזור...
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS 2000 ואני רוצה להתקין תוכנה של ניהול RAM ב-WINDOWS בכדי שאני לא יצטרך לעשות איתחול כל יומיים! יש לכם המלצות בשבילי? והאם יש לכם איזה מדריך שמסביר כיצד להגדיר את ההגדרות בתוכנה!??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אם למישהו יש תוכנה כזאת ......... אודה לו אם יגיד לי את שמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אוקי אנשים אני צריך תוכנה ודחוף לצרוב איתה קבצי iso התוכנתה פה בסיטקי cdburnerxppro3 על הפנים היא לא מצליחה לצרוב כלום היא אומרת לי שהדיסק שאני מכניס צרבו עליו כבר ולא משנה איזה דיסק אני מכניס לעומת זאת עם האשף של ווינודס אני מצליח לצורב על הדיסקים הללו הורדתי magic iso אבל הוא מאשפר לצרוב עד 300 מגה ואני צריך לצרוב 700 תודה
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מסיבות שלי אני רוצה לנעול את הכונן הקשיח. יש לי מספר חשבונות ב-XP PRO, ובעצם משאר החשבונות אני מעוניין מדי פעם (שוב מסיבות שלי) למנוע גישה למחשב, אז הסיסמאות על החשבונות שלהם לא באה בחשבון, כי הרי רק לפעמים אני רוצה למנוע את הגישה שלהם למחשב, לא תמיד. אז אני מחפש תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עדיף מMOV אבל גם מAVI יהיה טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הוינדוס מדיה פלייר לא עובד לי לא יודע למה זה רושם שיש שגיאה פנימית בישום........ שאלתי פה כמה פעמים איךמסדרים ו לא ענו לי והיתיאשתי........ מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה אחרת שאני יוכל להישתמש איתה במקום הוינדוס מדיה פלייר...?(שהיא גם תוכל להראות לי דברים באינטרנט כי תוכנות כמו וינאפוכל אלה לא מראה באינטרנט)..........
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה טובה למוזיקה אלקטרונית אך לא רק דאנסים אלא דגש על טראנסים טכנו וכו'? או שהכל ביחד הכי עדיף... אני מאמין שeJay יהיה טוב אבל יש המון כאלו, ואין לי מושג בזה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אני צריך תוכנה כזאת מכיוון שיש כמה משחקים שהתקנתי ועכשיו אי אפשר לעשות להם Uninstall , זה עושה הודעת שגיאה כזאת. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המטרה של התוכנה הוא לרשום את התוכניות שלי וכמובן שתיתן לי תזכורת לגבי כל מיני אירועים או מפגשים וכו'.... תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Perfect Disk?? ואיזה עוד תוכנות מומלצות לתחזוקה טובה של המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתזהה דרייברים ( ישנים וחדשים) וגם שתיהיה אפשרות להוריד את הדרייבר... שתיהיה תוכנה חינמית ..
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לניקוי הרג'יסטרי. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה? שמעתי שהתוכנה cyberlink power dvd6 טובה מאוד מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה ולשים קישור להורדה אני אשמח מאוד תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לעריכת סרטים... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מת על התוכנות שבאות עם הלינוקס ואני רוצה תוכנה טובה לצפייה בDVD ובקבציי AVI DIVX וכו..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעדיף שזה לא יהרוס לי את הקאזה...אך אם התוכנה חייבת לעשות את זה אני מוכן. דרך אגב...אם למישהו יש בנוסף תוכנה פשוטה ויעילה להוריד את הפופ-אפס זה יהיה מעולה. תודה על ההקשבה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי קובץ MDB ואני רוצה תוכנה כמה שיותר פשוטה שאני אוכל לקרוא ולהסתכל בו תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-