עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא בכל המשחקים יש אפשרות לא להפעיל מסך מלא. יש אולי תוכנה שעושה זאת?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. זה התחיל בכך שנתתי את המחשב שלי לסאונדמן בשביל שיתקין לי דריבר לכרטיס קול חדש הייתי אמור לקנות אבל בסוף זה לא הסתדר לי ונשארתי עם הדריברים שהוא שם לי .. עכשיו אני מנסה להחזיר את את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (ESI Waveterminal 192M) והנה הבעיה כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שלי זה כל שניה עושה ריסט , ועוד פעם ועוד פעם נכנסתי להגדרות וביטלתי את האפשרות של הריסט בעת כשל מערכת ואז הגיעו המסכים הכחולים .. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת וגם זה לא עובד אין לי מושג מה אני אמור לעשות .. ועכשיו אין לי סאונד במחשב בכלל (ותבינו זה מחשב של אולפן =\ ) אם אפשר עזרה אז בבקשה אני מתחנן (ועוד מעט אני אעלה תמונה של המסך הכחול) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by esaly,

היי! יש לי בעיה שאני חוקר כבר הרבה מאוד זמן. בכניסה לאתרי צ'אט כמו נענע או תפוז יש בעיה של חסימה הLAUNCHER.OCX ע"י קספרסקי. כל ניסיון הכנסה שלו לTRUSTED LIST לא עוזר. הדבר היחידי שניתן לעשות בשביל להתקין את הACTIVEX הוא לסגור את האנטיוירוס. מישהו יודע אולי איך ניתן בכל זאת לשמר ולעבוד עם שניהם יחדיו?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו (עברית). היקנתי כמה דרייברים ללוח אם למשל כרטיס קול. כרטיס מסך. ונישאר אחרון שיש בעיה בחומרה דריייבר שנימצא בהתקנים בתוך חלונות XP. מחשב שלי --> קליק ימיני בעכבר -->מאפיינים-->חומרה --->מנהל התקנים.... יש סימן קריאה עיגול צהוב שכתוב: Intel® management egine interface ונסיתי להגיע לאתר של אינטל ומצאתי דרייבר כזה בגירסה 2 והיפעלתי מחדש... והיקנתי אותו ולא עזר,עדין יש לי סימן קריאה צהוב. הורדתי גירסה 3 וזה לא נותן להתקין כי לא מתאים לשפה חלונות XP. חשבתי שאולי כרטיס מסך שיש לי הוא Asus Ati - x1950 היסרתי דרייברים כרטיס מסך וזה לא עזר עדין רואים עיגול צהוב סימן קריאה. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... פשוט יש בעיה בחלונות XP בזמן עבו…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by רן200,

הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. לא האמנתי אבל יש פתרון

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by Rio_911,

אני מחובר לרשת וגם המחשב שאיתו אני רוצה לתקשר מחובר לרשת אחרת. במצב רגיל פשוט שמים את האייפי, כאן האיי פי נותן גישה לראוטר ולא למחשב הספציפי ברשת... אז איך אפשר לעשות שיחה בין שני מחשבים בשתי רשתות נפרדות? תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by MarioPolo,

שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי בעיה בניגון קובץ מסויים ב-HTPC שלי ובעקבות זאת פתחתי את הפוסט הבא עכשיו יש לי בעיה יותר חמורה,האם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איך אני מבטל את הקובץ REG שהוספתי לפי הקישור שנתנו לי ? (תראו את הפוסט שלי בפורום של hometheater). תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. שלום, אני עובד על מקסטון, ואולי מבינכם המשתמשים שם לב לתופעה שקיצור המקשים ALT + SHIFT (המעבר לאנגלית/עברית) אינו עובד כראוי או שהוא לא מחליף כלל או אחרי כמה פעמים של לחיצות הוא מצליח... המקלדת שלי תקינה, בדקתי 2 מקלדות ליתר ביטחון. וגם בשאר היישומים האחרים זה עובד פיקס. למה זה ? מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום איך אני משנה את השם של השיר במדיה פלייאר 11? במדיה פלייאר הקודם ההיתי לוחץ f2

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. כאשר אני צופה בסרטים בMPCHC עם האפשרות של אנטי טירינג מופעלת אז המסך כבה אחרי חצי שעה והסרט נעצר .. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שזה קורה רק כאשר אני מפעיל את האנטי טירינג.. יש לי מחשב נייד עם VISTA אם זה משנה..

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. http://getsatisfaction.com/feedly/topics/security_hole_via_chrome_xss http://www.readwriteweb.com/archives/security_flaw_in_google_chrome.php ויש עוד כמה וכמה שלא פה המקום לתאר בקיצור - תזהרו

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by davidz85,

היי, יש לי 8800GT, ועד עכשיו השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER כדי לשלוט על המאוורר שלו. העניין הוא שאני מחפש תוכנה חלופית שתתן לי את האופצייה של השליטה במאוורר, בגלל שגיליתי שהRIVA גורמת למספר בעיות בכמה משחקים... יש תוכנה כזו קלילה או איזה תוסף ללוח הבקרה של NVIDIA שיהיה אפשר לשלוט על מהירות המאוורר? תודה..

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. שידורי אינטרנט A וידאו ynet A Loading ... שידורי הוידיאו של ynet פועלים באופן מיטבי על: דפדפני Microsoft Internet Explorer או FIREFOX מגרסה 1.5 המותקן עם activeX plug-in ונגן מדיה מסוג Microsoft Windows Media Player המערכת זיהתה במחשב זה דפדפן אחר. ניתן לצפות בסרט זה באמצעות לחיצה על play. השתק קול מסך מלא 00:00 שלום לכולם זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח וידאו האקפלורר 7 על הויסטה יש לי את כל הקודקים הנחוצים כולל FLASH זה גם לא עובד במקסטון מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  17. שלום, קניתי צורב חדש ויש בו אפשרות של Lightscribe. איזה תוכנות תומכות בזה ? עם הצורב בא דיסק עם Nero 7, האם זה מספיק ? והאם אפשר להוריד Nero 8 וזה גם כן יתמוך ? או שאני צריך להוריד תוכנות משניות שמטפלות בזה ? אם אפשר גם, אשמח ללינקים בנושא שידריכו אותי אולי גם כן כי אף פעם לא השתמשתי בזה וזו פעם ראשונה שלי. תודה!

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  18. שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. טוב אני אספר לכם את הרקע, ואשמח לעצות איך לבצע את זה (חשבתי גם בפלאש וגם לא בפלאש). בחברה איפה שאבא שלי עובד מוכרים לוחות חשמל, עכשיו הם רוצים ליצור כמו דבר כזה נוסח "הרכב את לוח החשמל המודולרי שלך" תהיה מסגרת בגודל נתון נגיד 2200 מ"מ, ובצד יהיו נגיד 3-4 סוגי פאנלים בגדלים שונים. הלקוח\אדיוט ימשוך את הפאנלים ללוח וימלא לפי איזה סדר\כמות שהוא רוצה כל עוד זה לא עובר את גבולות הלוח. אפשר לראות בזה מן משחק הלבש את הבובה שקיים ברשת בשלל גרסאות, אבל פה צריך יהיה צריך לבדוק שהמשתמש הרכיב את החלקים בצורה חוקי. הנחתי שזה יכול להסתבך, אז אפשר פשוט לעשות שהחלקים "יתמגנטו" (יש סט פקודות שיכול לעשות את זה?). ולרשום הודעה למשתמש שלא יעשה שטויות ויבדוק פעמיים שהוא הרכיב בסדר. עד פה …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. איך מעבירים את המידע של תוכנת הדואר thunderbird ל-outlook 07? תודה

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  21. שלום, משום מה אינני מצליח לבצע יצוא אנשי קשר מאאוטלוק 2003 לאקסל או לכל תוכנה אחרת בטענה "שכלי התרגום לא קיים ולא ניתן להתקינו". האם ישנה אפשרות אחרת ליצא את אנשי הקשר מהאאוטלוק? תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by rsigall,

שלום, ברשותי מחשב נייד HP חדש. לרוב, כשאני סוגר את המכסה ורוצה לעבור למצב שינה, המחשב נתקע במהלך הפעולה ואז מופעל מחדש, ואני מקבל הודעה ש"הווינדוס התאושש מכיבוי לא צפוי" (פירוט למטה). בדקתי, וזה קורה גם כשאני לוחץ על כפתור השינה או בוחר שינה בתפריט הכיבוי. זה קורה, אבל לא תמיד, גם כשעוברים למצב Hibernate. מה אפשר לעשות? תודה. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 00000003 BCP2: 84ED92D8 BCP3: 85C90030 BCP4: 84AFCE28 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product : 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mi…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by id3232,

שלום אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן עולה לי שגיאה כזאת: ושאני לוחץ נסה שנית או כל השאר- הקספרסקי קורס לגמרי! ניסיתי גם בגרסאות אחרות של קספרסקי ועדיין אותה בעייה. גם המסנג'ר קורס ואני חושב שזה גם קשור... בבקשה תעזרו לי עם זה! תודה

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל יש לי בעייה בתוכנת שרזה למרות שיש לי פורטים פתוחים יש לי את ההודעה שאני מוגן בחומת אש בנוסף האתר של שרזה לא עולה . מישהו ניתקל בעיה? שוב אני הגדרתי את הפורטים פתחתי אותם אבל אין לי מקורות כמעט.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT

• 0 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.