תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מה כתוב במשפט הבא, כתוב שם מה אני צריך לעשות עם הקובץ SETUP.EXE: " exec setup.exe in unace dir " מה אני צריך לעשות עם הקובץ setup.exe ומה זה EXEC אולי יש שם שגיאת כתיב?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צריך בבקשהה תץונה שתעביר לי סרטי AVI או MPG לקבצים שאני יוכל לצרוב בצורב די וי די כמו קבצים VOB אז מי שמביא לי תוכנה כזאת הוא הכי כלי בעולם כי אני ממש חייב את זה בבקשהה זהב דחוף תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
-
קניתי מחשב חדש בלי כלום (מערכת הפעלה וכו') רציתי לדעת איזה תוכנות בסיסיות (שמות של תוכונות) כדאי שיהיו לי במחשב בנוסף מה דעתכם על האנטי וירוס ZONE ALARM ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש כזאת תוכנה כי אני שם תמחשב בלילה והוא בחדר שלי וזה מציק לי רצח!!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
-
שתראה את טמפרטורת הרכיבים במחשב ושיהיה אפשר לשלוט במהירות המאוררים במארז.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צפיה אבל הכי טובה שיש נמאס לי מהמדיה פלייר ואני צריך גם מקודדים טובים שיפתחו לי הסרטיםםם כבר זהו ועם הפשר לינקים להורדה תודה רבההה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את התוכנה JAVA VIRTUAL MACHINE כי בילעדיו אני לא יכול להתקין את התוכנה ZBRUSH. תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מקצועית שיודעת לתרגם מישפטים - פיסקאות של אנגלית טכנית לעברית ואם אפשר גם להיפך. האם קיימת תוכנה כזו להורדה? (בתשלום כמובן). תודה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של KINGSTON HYPERX של 377MHZ PC-3000 ובתוכנה CPU-Z כתוב שהם 2700... עכשיו אין מצב שעבדו עליי או משהו כי ככה כתוב על האריזה.... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ראשית כל תודה למתעניינים. המשחק שיש לי מזהה שהכונן וירטואלי - אני צריך תוכנה שמעלימה את התוכנה תודה... :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנהSOUND MIXER של CREATIVE היתי באתר שלהם אבל אני לא יודע מה מהקבצים שיש שם אני צריך להוריד זה קשור לפורם כי זה משפיע על הרמקולים תודה!
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
בבקשה ותודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
*כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול יש לכם אולי אתר או תוכנה טובה שיכולה ללמד אותי איך מנגנים על גיטרה ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר מחשבים ואני צריך תוכנה או חומרה שיודעת לשמור מספר Snapshots בכדי שאוכל לעבור 1. ממערכת הפעלה שעליה מותקנת מספר תוכנות 2. מערכת הפעלה נקייה 3. מערכת הפעלה רק עם תוכנה מסויימת. בקיצור אני רוצה לעבור בצורה כולשהי בין שלושת הסביבות האלו. האם אתם מכירים משהו? תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה או מקודדים שישפרו לי תסונד במחשב ותBASS כי שמומעים אצלי חלש ואין לי BASS
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה באיכות גבוהה שתעתיק לי שירים באיכות גבוההה למחשב תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-