תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני די רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות כמו פלאש ופוטושופ ניסיתי כבר פעם מדריכים ספרים וכו' אבל לא התקדמתי הרבה עם זה. אני מחפש קורסים שמלמדים בהם את השימוש בתוכנות האלו. האם יש קורסים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לשמוע שיר אני צריך לשנות לANY FILE בגלל שבמצב פתיחה הרגיל הוא לא מזהה כלום... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום בפעם הראשונה את התוכנת norton ghost 12 כדי לגבות את כל המחשב שלי היום הפעלתי אותה בפעם הראשונה וישר עלה לי חלון של ה-norton ghost עם עיגול אדום וכתוב בו at risk אני מצרף תמונה כדי שתראו את החלון שניפתח לי אין לי מושג אייך אני מגבה איתה את המחשב ואייך מפעילים אותה אייך אני מסדר את החלון הזה שמופיע אשמח למדריך טוב עם תמונות כדי שאני ילמד לגבות איתה וגם לעבוד איתה אני לא מכיר אותה פעם ראשונה שאני משתמש בה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עובד במסך עם רזולוצייה של1600 על 1050 ומאוד נח לי ככה מנסה במקביל להגדיל את גודל הפונט בתוכנת הדואר האלקטרוני לא הפונט של כתיבת ההודעה אלא הפונט של רשימת ההודעות קצת הסתבכתי עם זה - לא מצליח לשלוט על זה ??? מי עוזר ? THX
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
יש תוכנה כמו WMP שאפשר לארדן איתה סרטים, היא מורידה את העטיפה, אפשר למיין סרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על שרת קבצים ישראלי ומהיר ! http://www.download.co.il/download.php?file=378562a8c54cfff1790f4d81f9a70cd0 אני בעצמי משתמש בדרייבר הזה למחשב מודינג בשביל לראות בטלויזיה ובדוק זה עובד יפה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר זה MX518 והבעיה זה שיש לי האצה של המהירות תזוזה והאפשרות הזאת בכלל מבוטלת בתוכנה של העכבר, והקטע הוא שזה קורה דווקה בתוך המשחקים ולא בווידוס... מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הממ התקנתי שני תוכנות מהמומלצים של הפורום. iconpackager - תוכנה כזו שמשנה את האייקונים במחשב ליותר יפים. ותוכנה בשם xp repair pro שהנליצו עליה במומלצים גם. תוכנה שסורקת את הווינדוס ומסירה דברים מיותרים. בכל מקרה את התוכנה של האייקונים הסרתי כי בסוף לא רציתי אותה. בכל מקרה מאז שעשיתי את המהלך הזה וריסט - המראה של המחשב נהיה מכוער כזה. כל הגופנים נראים מוזרים. כל המראה של הטקסט במחשב נהיה שונה ומכוער כזה. מה עושים כדי להחזיר את זה בחזרה ? נכנסתי למאפייניים - system - advanced- performance options - visual effects וסימנתי שם הכל בוי בחזרה. וזה לא עוזר..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחסום תיקיה מסוימת ע"י סיסמא או לחלופין ע"י זיהוי טביעת אצבע (יש לי לפטופ HP DV6000 שיש בו את האפשרות להיכנס לווינדוס ומילוי סיסמא ע"י זיהוי טבעית אצבע). איך בדיוק עושים זאת? התוכנה של זיהוי טביעת האצבע היא DIGITALPERSONA תודה! *אני מקווה שזה הפורום הנכון* עריכה: לאחר חיפוש בפורום מצאתי את התשובה לשאלה אז אני ארחיב את השאלה האם אפשר לעשות זאת ע"י התוכנה שציינתי למעלה? והאם אפשר לעשות את זה בווינדוס ויסטה שבאותו יוזר תדרש הרשאה לתיקיה (כי לפי מה שהבנתי מהפורשר אי אפשר היה לעשות זאת בXP)? שוב תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש תוכנה שמייצרת כונן וירטואלי היכול לעשות MOUNT לקבצי ISO. העדפה ראשונה ל-PORTABLE, ואם אין דבר כזה אז גם תוכנה רגילה בלי ריסטרט בהתקנה תהיה מעולה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איך אוכל לשמור על ההסטוריית הודעות שלי במחשב בדרך הנוחה והקלה ביותר שיש פעם שעברה עשיתי העתק הדבק,אבל עכשיו זה דורש ממני לעדכן את התוכנה ואני מפחד שההסטורייה תימחק אז אם אין אפשרות לשמור הסטורייה בדרך כלשהי(רק העתק והדבק),תוכלו להגיד לי אם ההסטורייה נמחקת בעת עדכון התוכנה? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסרטים, כאילו הפריימים לא מתחלפים חלק ויש סוג של ריצוד (בחלק מהתמונה). רואים את זה רק על דברים שזזים בסרט. הרקע בסדר גמור. קצת קשה להסביר...אבל אולי מישהו נתקל בבעיה דומה (משתמש ב Codec Pack CCCP, מדיה פלייר 10).
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי איך אני מנהל את הלוגואים של הפורומים?, המערכת: Powered by Invision Power Board(U) v1.4 Final © 2005 IPS, Inc Translated and suited to Hebrew by IBHeb Staff ועל הדרך משהו יכול להביא לי מוד ליוטיוב בבקשה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי בעבר ידעתי איך לעשות ככה שברשימת אנשים שלי, לא אראה סתם אייקון קטנטן ואת השם, אלא תמונה שיש לאדם בפרופיל עצמו, כלומר הכל יראה "גדול" יותר וכו' איך עושים את זה??
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתספור לי לחיצות דרך חיבור הCOM אני מעוניים לחבר מפסק דרך הCOM וכל פעם שילחץ הכפתור זה יעלה מספר אחד. אשמח לעזרה =]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה טובה להמרת פורמטים של קבצי וידאו. אני צריך אותה להעביר סרט מ-EVO לכל פורמט נורמלי אחר (למשל AVI) כי הEVO הזה עושה לי בעיות. ניסיתי עם SUPER אבל זה הפחית לגמרי את איכות הסרט. במקור זה 1080p ששוקל 12GB ואחרי ההמרה זה שקל 1.5GB וראו גרוע. תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי יש לי בעיות ב MSN הן בפאלגין שלו למירנדה והן בגרסא 8, אני פשוט לא מצליח להתחבר כבר כמאט 3-4 שעות. עוד מיהשוא נתקל בבעיה בזאתי? או זה רק אני? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-