תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למי שלא רוצה להיכנס ל WINDOWS UPDATE (בגלל כל מני סיבות ), יש את זה: http://www.neowin.net/comments.php?id=26780&category=software
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
משום מה התחילו להופיע לי הודעות שאומרות שיש איזושהי בעיה בחיבור באזוראוס(כלומר הוא לפעמים מתנק חלק מהטורנטים ומתחבר מחדש) וכדי להמנע מזה אני צריך להתקין את הגרסא החדשה שיצאה של JAVA ו(1.5).משום מה זה נראה לי חשוד.יווצאת גרסא חדשה ו"במקרה"נוצרות לי בעיות,והוא יודע שיש גרסא חדשה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני עובד עם פיירפוקס בצורה בלעדית - אבל לפעמים אני חייב לעבוד עם האקספלורר ויש לי בעיות איתו בעניין עברית (גם מצאתי מה התוכנות שגרמו לבעיה מלכתחילה - אך זה לא הנושא) אני רוצה להתקין מחדש את האקספלורר ולמרות שפעלתי לפי ההנחיות באינטרנט של שינוי הרגי'טרי - קובץ ההתקנה לא עובד משום שהוא מזהה שהאקספלורר 6 שיש לי על המחשב הוא עדכני יותר. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למירק ובכל סרבר שאני מנסה להתחבר אליו הוא רושם לי: Unable to connect to server (connection time out) דרך אגב, יש לי ראוטר ואת הפיירול הרגיל של XP.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה במרץ השנה והיא אמרה בלשונית של ה-health שדיוק הניחוש שלה היא 20 או 25 אחוז ועכשיו זה כבר הגיע ל52 אחוז ואומר שהדיסק יחזיק עד 2015 מישהו יודע מה התוכנה הזאת שווה ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אפילו מספרי דפים, הוא רושם: {page} במקום המספר עצמו מה עושים לבעיית חוסר התאימות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לאחר שהייתה לי בעיה בutorrent שהוא לא ניצל את המהירות כמו שצריך בהורדות עברתי לתוכנה deluge עכשיו רציתי לדעת איפה אפשר לראות את כמות העלאה של כל הקבצים ביחד ולא כל אחד לכוד , אשמח אם מישהו יסביר לי . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורום טוב אולי אפילו בעיברית לצק פוינט NGX R65 יש לי שתי שאלות להוספת פריטים או אם מישהו בפורום מכיר את המוצר טוב 1.כיצד אני מוסיף אתרים מסוימים שחסומים? 2.האם ניתן להוסיך ספציפית פר יוזר או רק דרך קבוצות השאלה הראשונה יותר קריטית לכן אם מישהו יודע איך להגיע אל החלון הנכון אשמח לקבל תשובה...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שכדי לאפשר לMIRC להתחבר עם ZONE ALARM מופעל צריך להכנס למקום שנקרא IM SECURITY. לא מצאתי את המקום הזה... יש מצב לפרינט סקרין עם סימון איך להגיע לשם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התקנתי את הדמון תולס ואז נפתח לי חלון וכתוב מעדכן כונן וירטואלי או משו כזה וזה אף פעם לא גומר... מה הבעיה??? איך לפתור אותה?? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לראות צפיה ישירה של DIVX לא מצאתי תוכנה חילופית ובינתיים אין תמיכה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין להקליט משחקי NBA שאותם אני רואה דרך TVUPLAYER נסיתי להשתמש ב-WMRECORDER אך זה לא עובד האם מישהוא מכיר תוכנה טובה יותר שתעבוד עם התוכנה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הי, אשמח אם תמליצו לי על תוכנה טובה ואיכותית שלא פוגעת בסרט, שעושה תירגום מובנה לסרטים וסדרות בזמן סביר. אני מעוניין שתוכנה תוכל לעשות תירגומים לסוג התירגומים החדשים כרגע ברשת שSUBSENTER משחררים, אם שני סוגי הקבצים, קיים? תודה !
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני חייב עזרה 133176989 אי סי קיו בבקשה זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי אולי אתם מכירים תוכנה שעוזרת לשפר את האיכות של הסרט ... ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי, אני מריץ FireFox 4 על מחשב נייד עם Windows 7. אני עם עכבר Microsoft Arc כשהדרייבר הוא דרך העדכון של חלונות נדמה לי. זה מחשב נייד של דל - ויש גם את הדרייבר של הטאץ' פד - אבל הוא מסומן להיות מבוטל כאשר עכבר USB מחובר. לפני כמה שבועות התחילת תופעה מעצבנת. לחיצה על הגלגלת בפיירפוקס (למשל לפתיחת לינק בטאב חדש) -עובדת (כלומר הטאב נפתח) - אבל כל החלון קופץ לראש העמוד (כאילו לחצתי על PageUP מלא מלא פעמים). איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה כיראה עם הכרטיס רשת המובנה על הלוח .. ויש לי כרטיס רשת שקניתי פעם במצב חדש הבעיה שאין לי את הדרייבר ואני גם לא מוצא... FPE F0041 זה השם שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תגידו אתה שיחקתם פעם עם הדרייבר של ה-3D Stereo של NVIDIA? באיזה משחקים, עם אילו משקפיים ואיך זה היה? לי יש בבית משקפיים אדומים כחולים כאלה שקיבלנו מהדיסק של Spy Kids 3 (כן כן...), ואיתם שיחקתי משחקים כמו BF2 ו-CS. הבעיה היא שאז היה לי 6600GT שבקושי הריץ את BF... וקאונטר היה מוזר לשחק עם זה... וגם מה הצבעים לא היו במקום בגלל המשקפים... יש עוד דרך לשחק ב-3D עם משקפים אחרים (שלא עולים 500 ש"ח...)? ו-NVIDIA באמת הגזימו - בגלל שאין לה מתחרים בנושא הזה היא מרשה לעצמה לא להוציא דרייבר, וכל מי שאהב את זה צריך לחכות למה שהם קרוב לוודאי לא התחילו לעבוד עליו!!! ואני מת לשחק במשחקים כמו FARCRY עם 3D, דבר שעכשיו אני טכנית יכול רק בגלל שהדרייברים הדפוקים שלהם לא יצאו אני לא יכול :…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ אחרי כמה שניות של שיחה המצלמות של כולם מפסיקות לעבוד ואף אחד לא רואה אף אחד, ורק שומעים אחד את השני.. משהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו וכל כמה שניות האיי פי שלי מתחלף.. ראיתי פעם תוכנה כזאת שעושה את זה שאני לוחץ פעם אחת ואז כל איזה 10 שניות מתנתק מהאינטרנט לשנייה מחליף איי פי וחוזר וזה לא מפריע לשום תוכנה כמו איי סיקיו וכאלה.. בבקשה מכם אני חייב את זה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://moshe-my.deviantart.com/ תלחצו שם על התמונות להגדלה איך יצא??
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-