עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by isparks,

קצת קשה למצוא אותה באתרים המקובלים...

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  2. Started by רן.ט,

שאני מפעיל שם איזשהו קובץ וידאו זה כותב למטה משהו עם codec ואז משמיע רק את הקול ואין תמונה. ואם אני מפעיל באינטרנט משהו במדיה פלייר אז זה מראה לי את זה אבל בצבעים משונים מישהו יודע מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Yovel Aloni,

היי , מחפשת תוכנה לכתיבה במחשב עם עט כמחברת. מישהו יודע איזה תוכנה זאת בתמונה ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  4. התייאשתי מלמצוא אנטי וירוס לדוס בלי חיבור לאינטרנט , אז לקחתי את ההרדיסק לחבר וסרקנו אותו עם נורטון 2002 מעודכן וזה לא מצא אף וירוס ... ??? ??? והמחשב עדיין מתריע על וירוס כל פעם שאני מריץ אותו , האנטי וירוס הוא Pc chilling של Trend chip אני בכלל לא ידעתי שהוא מותקן .... יכול להיות שיש לי BOOT VIRUS :'( :'( ואם כן איך אפשר להסיר אותו ? יש לי לוח אם ASUS CUV4X ....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sceptic,

קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד. בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד - אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן. השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499). אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure. ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד. דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - …

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. מערכת ההפעלה שאני מריץ היא vista 64bit ... מה מומלץ עבורי?

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by muffinsunn,

ככל הנראה ההארדיסק שלי מעפן. מה שקרה זה שלפני כמה ימים המחשב נכנס ללופ של ריסטרטים ולא מגיע לווינדוס. כשנכנסתי דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס גיליתי שה partition הראשי שלי :C לא מוגדר. (לא NTFS ולא FAT) כך שזה נראה ככה: (partition1 (unknown חיברתי את ההארדיסק ככונן נוסף דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה תקינה, והצלחתי לראות את הקבצים דרך תוכנה בשם "active partition recovery" אבל לא הצלחתי לגשת אליהם ולאחות אותם. אז למי שיש הצעות תוכנות וכו', אודה לכם מאוד!

8. Started by someone,

כל פעם שאני מסתכל על קבוצת דיון בלי להכנס אליה בOUTLOOK EXPRESS אני רואה שיש איזה 13000 הודעות, ושאני נכנס לקבוצה עצמה זה מראה לי רק איזה 15 הודעות... מישהו יודע למה???

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by DJ_Yaniv,

אני לא מצליח להפעיל את הרדיו. (אני זוכר שצריך איזה תוכנה אבל אני לא זוכר את שמה.) הנה תמונה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC הכולל כרטיס TV. אני מחפש תוכנה שתקבל את שידור ה TV האנלוגי ותוציא לי דרך ה HDMI של הכרטיס מסך שידור דיגיטלי של השידור (בדומה לממרים דיגיטליים). משהו מכיר משהו בסגנון ? אני לא בטוח אם זה בכלל מתאים לנושא תוכנה ... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by rafram,

אהלן, אני תמיד מסתבך עם כל הגדרות הכתובות באאוטלוקס השונים. עברתי לאחרונה מחשב והעברתי את כל קובץ האאוטלוק (pst) למחשב החדש. במחשב הקודם היו גם את הכתובות ובתוכן 4 קבוצות של כתובות. באורח פלא ארבע הקבוצות עברו גם למחשב החדש, באורח פחות מופלא, אחת הקבוצות עברה כשהיא ריקה לחלוטין. המחשב הישן עוד פועל ואני רואה שם את מאות הכתובות שבקבוצה הספציפית הזו. איך אני יכול להעביר קבוצה של כתובות למחשב אחר? האם אני יכול ליצור עוד פעם את הקבוצה הזאת ספציפית או שזה אבוד ואצטרך להכניס את 500 הכתובות אחת אחת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. Started by eladh16,

יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס ישן. לא מצאתי את הדריבר שלו באתר היצרן וגם לא בגוגל. מישהו יכול להביא לי הורדה לדרביר תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. (אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה, אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים) שלום לפני כמה ימים ניסיתי לפתוח קובץ ששלחו לי במסנג'ר (והגיע לתיקיה my recieved files שנמצאת בתוך my documents) אבל לא הצלחתי. חשבתי שזאת סתם איזה בעיה עם הקובץ, וניסיתי להכנס לתיקיה כדי לפתוח אותו משם, אבל כשניסיתי לפתוח אותה החלון פשוט נתקע. אותו דבר קרה כשניסיתי להכנס אליה דרך הסייר של ווינדוס. הצלחתי להכנס לתיקיה שנמצאת בתוכה (בעזרת העץ של הסייר) אבל לתיקיה עצמה לא. (אגב, יש לי XP HOME עם SP2, ובכלל מעדכן אותו קבוע) ניסיתי להעתיק את התיקיה בשלמותה למקום אחר במחשב ולפתוח אותה, וזה לא עזר. גם כשניסיתי לצרוב אותה, התוכנה פשוט נתקעה בשלב של בחירת הקבצים. התיקיה הזאת חשובה לי מאוד ויש שם הרבה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SuBeX,

לאחרונה (כחודש בערך) שמתי לב ע"י שימוש בפקודת NETSTAT שיש לי המון חיבורים במצב ESTABLISHED וזה ניכר גם בירידת פינגים עצבנית במשחק באטלפילד. החיבורים נפתחים ללא שום התערבות מצידי, כלומר, לפעמים אני לא מפעיל כלום חוץ מלהתחבר לאינטרנט וברגע אחד כולם מופיעים ונשארים להרבה זמן. ברגע שכל החיבורים עברו למצב WAIT אז הפינגים יורדים למספרים סבירים ביותר ואפשר לשחק, אבל זה לוקח הרבה זמן וגם אני לא כ"כ אוהב את העובדה שהמחשב שלי מתחבר לאינטרנט כ"כ הרבה מבלי שיהיה לי מושג למה זה קשור... (למרות שזה בכל מקרה קורה.... ). ניסיתי לנקות את המחשב עם כל תוכנה אפשרית מכל מיני טרוינים וADAWARES אבל שום דבר לא עובד. ייתכן שזאת תוכנה שהתקנתי לאחרונה, אבל אין לי מושג איזה.... איזה תוכנה מאפשר…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by Emmanuell,

הממשק שלו ממש לא נוח לי ואני לא מרגיש כאילו הוא רץ ברקע ושמור על המחשב שלי , יש אנטיוירוס אחרשאתם ממליצים עליו ? ל windows 7 אם זה משנה .

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שתציג לי שעון חצוני שלא ישאב לי את המערכת!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by jackhammer,

מישהו מכיר מדריך לאנטי ורוס NOD32? הסברים על הפונקציות הבסיסיות... רצוי שיהיה בעברית או באנגלית קלילה לא שאני לא מבין אנגלית טוב פשוט פעם ראיתי את הממשק של התכנה הזאת והוא כל כך לא נוח שאם המדריך ישתמש באנגלית קצת מסובכת אני יסתבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Jook,

לחבר שלי יש בעיה, הוא אומר שהנורטון שלו גילה וירוס בשם : JS.Seeker והנורטון לא יכול למחוק אותו . מה לעשות ? להגיד לו למחוק באופן ידני ? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  21. העברת תמונות לפורמט dvd המאפשר לצפות במכשיר הדי וי די כמו במקרן שקופיות כלומר תמונה תמונה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. זה מאוד חשוב לי. מישהו יודע\יכול לעזור?

23. היי אני מתחיל לעשות את עבודת שורשים ומצאתי מלא תמונות אשר צבעם כבר לא משהו רציתי לדעת איך אפשר עם PHOTOSHOP CS לתקן אותם? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by Scorpion17,

....

25. Started by A.Iniesta,

אני לא ממש מתלהב לעבוד עם אאוטלוק, אלא אם אין ברירה ואז אני יהיה חייב.. בעיקרון אני מחפש תוכנה שתדע 'לשאוב' אימיילים ממספר כתובות (walla וgmail בעיקר) ותסדר לי אותם בנוחות בלי שאני יצטרך לפתוח את האינטרנט ולחפש. לא חייב שהם יהיו ביחד, אפילו שיהיה טאבים - אחד של האימייל מוואלה, ואחד של הgmail. פיצ'ר נוסף - יקפיץ לי הודעה בקבלת מייל חדש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.