עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sifali,

צריך דרייבר לכרטיס מסך Ag neovo איפה אפשר למצוא אפשר קישור?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by מאור247,

משהו הביא לי להתקין אופיס 2007 אבל הוא באנגלית...יש איזה משהו שיכול לשנות את השפה לעיברית????

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. כפי שאמרתי אני לא יכול לראות את מד הטמפרטורה במחשב שלי ובכללי בכל פריט ופריט בתוכו .. אינה תמונה : מכווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by shlomik101,

שלום לכולם יש לי סרטון בפורמט WMV ואני צריך כמה תמונות ממנו בכל דרך שאני מנסה אפילו הורדתי תוכנות כמו screen capture או דרך ה prtscn אין אפשרות -כי אחרי שאני כאילו תופס את התמונה ומדביק אותה איפשהו אז כל תזוזה של המסך הכל משתבש לחלוטין בבקשה אני כבר מיואש לגמרי תודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

על קופסא של Office 2007 Ultimate רשום בכוכבית קטנה למטה: מה הכוונה המדוייקת פה ? האם ניתן להתקין אותו על מחשב בעסק ? (מחשב שמשמש כמסוף).

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by [{AMD}],

כשאני מפעיל את התוכנה יש למטה את האייקונים של הטמפ' שהתוכנה מציגה ויש לי גם 2 אייקונים של מאווררים וכתוב על הראשון 2.7 ועל השני 2.8 מה זה אומר ???? 2700 ו2800 RPM????? ??? ??? ומה זה הVOLTAGE הזה של הCPU CORE

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by aldema,

אני רואה בזמן שאני צופה פעמיים את הכתובית: פעם אחת במקום ובגודל הנכון .. ובפעם השנייה מחוץ לשוליים השחורים כתוב את הכתוביות בקטן והפוך(לא צריך את זה..) איך אני מבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, יש לי FEARCOMBAT וזה עבד לי בסדר גמור כבר הרבה זמן. היום פתאום הוא לא מצליח להכנס למשחק (מודיע שיש דו"ח שאפשר לשלוח למיקרוסופט). אז הסרתי א המשחק ותקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. כשאני משנה את המקודד באפשרויות של התוכנה MV2Player מברירת המחדל ל-XVID ואחרי סרט מפעיל סרט התוכנה נסגרת, שאר המקודדים כמו DIVX או AC3 עובדים בסדר. הסרת והתקנתי שוב וכלום לא עוזר. מכירים את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by aribrukman007,

שלום! יש לי בעיה במחשב, אני חושב שבאינטרנט לפעמים יש לי כשל באינטרנט (אתרים לא עולים לי) ואז כל המסך נהיה כחול, כתוב בלבן שיש כשל במערכת, סופר עד 100 ואז מאתחלת מחדש בעיה אחרת, היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה לי, המחשב נשאר בטעינת המערכת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיות?? תודה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by D-Bang,

עד היום השתמשתי ב NERO, אבל היא הפכה לכבדה ומסורבלת מדי ראיתי ש ASHAMPOO מציעה את אותם הדברים, אבל חשובה לי האופציה של כתיבה/מחיקה מדיסקים הניתנים לשכתוב (כמו INCD שיש בNERO) יש פיצ'ר דומה גם באשמפו? או אולי תוכנה אחרת שלא חשבתי עליה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנת צד שלישי שמסוגלת להטות חלונות הצידה כמו בויסטה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. מנסה לייצא יומן של אוטלוק - לצורך שימוש ביומן של גוגל...זה כל הזמן ניתקע ....? 1. קראתי במדריך של גוגל - איך מיצאים את היומן של אוטלוק > ניסיתי....וזה כל הזמן ניתקע לי - אין לי מושג למה ( ניסיתי לייצא רק 3 חודשים - וגם ללא הצלחה) 2. איך בידיוק גוגל אמור להיסתנכרן באופן קבוע עם האוטלוק ? זה נעשה אוטומטית ? או שכל פעם אני צריך לעשות את זה ידנית? THX

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by psxr,

היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by Just-tal,

אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

אז ככה אני מנסה לראות סרט xvid שהורדתי אבל יש בעיות וידאו רואים מין קישקושי פיקסלים ירוקים... התקנתי את הכל ה codecim האפשריים ועדין לא עובד אולי מישהו יודע מה הבעיה?אולי הייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר את זה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by yuvalkosh,

הורדתי firmware חדש לצורב די וי די שלי lg dvd H10N ועכשיו, אני לא יודע אם זה קשור, אני לא יכול להפעיל את ANYDVD\ אני מקבל את ההודעה הבאה: warning! No dvd drive detected! possible reasons: 1. you don't have a dvd drive, buy one. 2. you haven't rebooted your system after anydvd has been installed. please restart your computer. 3.your external dvd is not powered or not porperly connected. 4.there is a problem initializing the anydvd driver. if this is the case, try this: unistall anydvd reboot install anydvd reboot

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by hosham,

יש לי מספר תמונות שצילם צלם מקצועי בחתונה. כאשר אני פותח אותם עם ה-PAINT או עם ה-PICTURE WIEWER אין בעיה, אך כאשר אני מנסה לשלבם במצגת או ב-PICTURE MANAGER מה שרואים זה תמונה שחורה. האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי בנושא זה? ולהסביר לי למה זה קרה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by xtract1,

יש לי Office 2003 Pro בעברית ושמתי לב שהנ"ל לא מותקן איתו. אני צריך לאפשר את זה ידנית?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. השאלה בכותרת, ברצוני להתקין extension כלשהו אך מנגד FF3 לא מאפשר משום שזהו לא extension רשמי ואינו מספק secure update, יש דרך לעקוף זאת?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by AZANKOT,

איך אני הופך קבצים שהיו פעם קיבצי איזו שוב?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. שכאילו היא עם הלוח אם? שמתקינים את הדריוור של הכרטיס קול אז זה שואל אם רוצים את התוכנה של השליטה על האבטחה או משהו וזה פיירוול האם כדאי להשתמש בזה? כי שאני מוריד מאימיול או משהו אחרי כמה זמן אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו או להיכנס לאתרים וחוץ מזה משהו חוסם לי את הפורטים של האימיול ואין לי מושג איך לפתוח אותם בקיצור אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה?! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. האיסקיו לא פועל לי אני מנסה להתחבר הוא שעה על מפעיל או שאם הוא מתחבר אז כל הרשימה שלי לא מחוברת וזה לא יכול להיות אני לא יכול לשלוח הודעה זה רושם לי שליחה נכשלה יש איזה דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים