תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אלהן, אתמול יצא FF3.1B3 מישהוא כבר ניסה אותו? האם הוא יציב כמו BETA 2? תודה מראש. Release Notes http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b3/releasenotes/
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אני זוכר שהיה לי פעם תוסף לפיירפוקס, שאיתו הייתי יכול להוריד כל תמונה, סרטון או דבר אחר שמופיע לי באותו העמוד, רק ששכחתי מה השם שלו. מישהו יודע על איזה תוסף אני מדבר ויכול להזכיר? לבנתיים, אני עובר על כל 120 העמודים שיש בסטיקי, אבל אני אסיים לקרוא אותם בטח מחר, חשבתי לקבל עד אז תשובה מהירה יותר :-X. עריכה: במחשבה שנייה, היתי צריך לשאול בסטיקי אם אפשר, תעבירו את ההודעה לשם עריכה 2: מצאתי https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כל סרט לא משנה באיזו תוכנה אני מעלה אותו עובד בקפיצות! יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי מדיה פלייר 9?? איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הדריבר של ess לא עובד והם מפנים ליצרנית של הכרטיס, הבעיה היא שאין מושג למי שייך הכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי! מה קורה, אנשים? לאחרונה קניתי מעבד, לוח, כ.מסך וזיכרונות חדשים (ממש מחשב חדש). פנטיום D 2.8GHZ כפול ליבה. לוח אם של גיגה בייט GA-945P-S3. (כ. מסך וזכרונות לא קריטים לשאלה). כאשר אני מנסה להתקין את הדמון טולס, לקראת סוף ההתקנה אני נזרק למסך כחול של בעיה רצינית במערכת ההפעלה (שרק ריסט מוציא אותי משם). אני לא מבין למה זה. אבל יש לי השארה, נראה לי כשמתקינים את הדמון טולס יש התנגשות חומרה במערכת ההפעלה עם מה שמותקן למה שהדמון טולס מנסה להתקין. למרות הריסט, נוצר לי כונן וירטואלי אבל גם נפתח לי אשף התקנה של חומרה חדשה לא מותקנת, אם אני מנסה להתקין אז אני נזרק לאותו מסך כחול. אם אני מתעלם אני רואה בdevice manager שיש כונן SCSI (או מה שזה לא יהיה) מותקן, ויש בדיוק אותו אחד עם…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
התקנתי את magicdisc והגדרתי שלא יטען ב- startup התוכנה עצמה באמת לא עולה אבל הכונן דיסקים הווירטואלי שלה נטען איך אני מעלים אותו???
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך לסגור פורטים בגלל הפירוואל אז איך אפשר בווינדוס במחשב?...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
DVD Shrink 3.1 אין לי מושג אם איזה תוכנה מקטנים תאיכות של הסרט שהסרט יכנס בדיסק ואיך עושים את זה AC3 5.1 ערוצים אני הסתבכתי אם כל הנושא הזה משהו מוכן לעזור לי 308431723 או שירשום לי פה איך צורבים סרט שישמעו באיכות יפה ויראו באיכות יפה ואם איזה תוכנות
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב קובץ ISO גדול (בערך 6.5GB), האם יש דרך לחלק אותו כך שאוכל לצרוב אותו על 2 DVD's?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כמנו בכותרת
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מוריד עטיפה של דיסק (אני מתכוון לעטיפה העגולה) ואיך שאני מצרף אותה התוכנה הנ"ל לפני ההדפסה היא יוצרת לי קווים כאלו,מין גבולות אבל הבעיה היא שאם אני חותך את הדוגמא ומדביק על הדיסק אז הגבולות האלו (הקווים המקויקוים) הם לא תמיד הקו שאני חותך אלא נשארים על הדיסק גם לאחר ההדבקה,איך אני יכול בתוכנה שהם לא יופיעו ? (צירפתי דוגמא כי נראה לי שההסבר שלי לא ממש נח). אגב אני מתכוון לקוים החיצוניים ביותר כי השאר לא ממש מפריעים לי. http://img95.imageshack.us/my.php?image=123wj4.jpg
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש איזה עבודה שכתבתי, ואני רוצה להדפיס אותה כמו ספר (יעני שני צדדים לכל דף). יש דרך חוץ מלהדפיס את דף אחד, להפוך את הדף, להדפיס דף 2, להכניס דף חדש, להדפיס דף3 וכו'?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם Windows XP Professional x86 SP2. אני אוהב ב-Alcohol 120% את התכונה שאפשר ללחוץ עם לחצן ימני על קובץ ISO, לבחור Mount Image וזה ישר עושה Mount לקובץ Image. התקנתי Alcohol 120% גירסה 1.9.5.2802. הגירסה הזאת מותקנת אצלי בדסקטופ (אותה מערכת הפעלה), ועובדת מצויין. במחשב הנייד, יש את התפריט של Mount Image ב-Shell Extension, אבל הכונן הוירטואלי לא מופיע במחשב שלי. כדי שהכונן הוירטואלי יופיע במחשב שלי, אני צריך להפעיל את Alcohol 120%. אותו הדבר גם אחרי איתחול. הסרתי את התוכנה, והתקנתי את הגירסאות 1.9.6.5429 ואת 1.9.7.6022. בשתי הגירסאות האלה הכונן הוירטואלי מופיע במחשב שלי, אבל Mount Image לא מופיע בתפריט של Right-Click על קובץ ISO. התפריט של Mount Image מאוד נ…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעודי גולש להנהתי נכנסתי לWALLA לבדוק קצת את תיבת הדואר שלי וגיליתי שהסיסמא שלי שונתה אני עושה את זה מדי יום ולא יתכן כי שיניתי את הסיסמא ואיני זוכר זאת. ניסיתי להשתמש בכלי לשחזור סיסמא של ואללה ללא הצלחה אחרי שאני מקליד את התשובה הנכונה לשאלה האתר לא מגיב. לאחר זמן מה דקתי בעוד אתרים שאני חבר בהם ודורשים סיסמא שגם שם הסיסמא שונתה! כדי לשחזר סיסמא שם אני צריך את תיבת האיי מייל החסומה.?! איזה מצב ביש! אני משתמש בתוכנת רובופורם ואני חושב שיש לה קשר לכל העניין. אודה לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרטון בפורמט WMV ואני צריך כמה תמונות ממנו בכל דרך שאני מנסה אפילו הורדתי תוכנות כמו screen capture או דרך ה prtscn אין אפשרות -כי אחרי שאני כאילו תופס את התמונה ומדביק אותה איפשהו אז כל תזוזה של המסך הכל משתבש לחלוטין בבקשה אני כבר מיואש לגמרי תודה
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה אני פותח את הנ"ל ע"י לחיצה על האייקון באקספלורר, ואז הוא מתחיל להפתח ואז נסגר והמחשב משמיע צליל. לחיצה נוספת פותחת אותו והכל בסדר וככה זה כל הזמן הוא צריך שתי הפעלות האם יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה לראות סרט xvid שהורדתי אבל יש בעיות וידאו רואים מין קישקושי פיקסלים ירוקים... התקנתי את הכל ה codecim האפשריים ועדין לא עובד אולי מישהו יודע מה הבעיה?אולי הייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר את זה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני זוכר משהו דומה ל... vnc playrer ,nvc. משהו כזה. מישהו יודע את שמה? תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שיכולה להגיד לי איזה תדר של צלילים מושמעים בזמן שאני מנגן איזה שיר ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים שמתי לב,לבעיה קצת מוזרה באקספלורר. מכירים את האופציה שבה אם תלחצו על CTRL ותשחקו עם הגלגל של העכבר,אז הגודל של האותיות,ישתנה? אז משום מה,כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו,הגודל של הגופן משתנה לקטן יותר,כאילו שהשתמשתי באופציה המוזכרת למעלה. חשבתי שאולי זה קשור לACCESSIBILITY OPTIONS , שאולי מישהו הפעיל בטעות,לא מצאתי לכך אף עדות,אבל אני גם לא ממש יודע איפה לחפש,אז אולי פספסתי משהו. מקווה שתוכלו לעזור ולפתור את הבעיה המעיקה מאוד הזאת. THX!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-