עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Fly video 2000. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by GWeizman,

לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by JHONLEV,

אהה יש לי שני סרטים בעלי רזולציה שונה הראשון 640 על 480 והשני 512 על 224 כאשר בתוכנות של איחוד סרטים אני בא לחבר אותם אז רשום לי שבגלל הרזולציה אי אפשר לחבר.. מה אפשר לעשות? כלומר יש אפשרות לשנות את הרזולוציה של הסרט ? אשמח לקבל פיתרון במהרה תודה מראש. אולי יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by SuBeX,

לאחרונה יש לי בעיה לצפות בסרטים באתר YOUTUBE.COM. זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player זה גם נותן קישור להורדת הגירסא הכי חדשה. ניסיתי להתקין את הPLUGIN שהם מציעים ועוד בערך מליון אחרים.... כולם מדווחים שההתקנה בוצעה בהצלחה ואני רואה את סרטוני הדוגמא שלהם, אבל אני עדיין מקבל את ההודעה שגיאה בארת של YOUTUBE. נותר לי רק להבין שהבעיה היא עם ה-JavaScript אז אם מישהו יכול לומר איך אני מפעיל את הסרטים אני אשמח. אני משתמש ב-AVANT BROWSER וב-KASPERSKY ANTI-VIRUS אם זה משנה משהו....

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by laskos,

שלום לכולם לפני שלושה ימים התקנתי בטעות את התוכנה המקוללת הזאת i-lookup.com ומאז אני לא מצליח להוריד אותה. ??? כמו כן זה שם דוחף לי BAR בשורת האקספלורר איך אני מוריד את זה ?!?! תודה נ.ב אני רוצה להעיף את זה לתמיד לא להוריד את.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. Started by roei_b,

שלום! יש לי מערכת הפעלה Vista 64Bit SP1 וכאשר אני מנסה להתקין את התוכנה SketchUp של Google החינמית אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת). למישהו פתרון? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. לאחרונה התגלתה אצלי בעיה כשאני בא להתקין משחק או אפילו סתם אני רוצה להיכנס למחשבון קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg בבקשה שמישהו יתן לי פתרון אני לא יכול לעשות כלום תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה עם האקספלורר... כשאני מנסה למלא תיבות טקסט זה כותב לי סימנים מוזרים במקום אותיות... משהו כזה: ??ך ???? ? יח?ט? י?א אב? ך?? מישהו יודע מה לעשות? (חוץ מלעבור לפיירפוקס... אני כבר עברתי... אח שלי לא מסוגל...)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by pC gUy,

what is "WINDOWS INSTALLER"? )windows installer 3.0)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. העלאה לLEECHER מסויים, אפשרי??

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. שלום לכולם. כשאני לוחץ על START זה לא פותח את האפשרות הזאת שאפשר לעשות כיבוי,ריסט וכ'...(אחרי 5 דקות בערך זה לפעמים נזכר) יש לו WINDOWS XP PROFESIONEL(אם זה עוזר) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  12. אני מנסה לצרוב קובץ IMAGE בנרו 8 והוא נותן לי את השגיאה הבאה,מה אני צריך למלאות? http://img45.imageshack.us/my.php?image=93417518zq2.jpg

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by No_Man,

משום מה, אני לא מקבל הודעות על activeX, למשל, אם אני רוצה להוריד פלאש או משהו כזה , במקום שתופיע לי הודעה כזאת למעלה ששואלת אותי אם אני רוצה להתקין - > לא מופיע לי כלום, כאילו זה לא קיים בכלל. זה ככה בכל האתרים. ניסיתי להוריד FireFox לראות אם שם זה הסתדר אבל גם שם יש מין סוג של activeX אז גם שם לא עולה לי כלום ואני לא מצליח להוריד. מה הבעיה ? - לא שיניתי שום דבר בהגדרות של האינטרנט -

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by GNR,

היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by nim901,

כן, אני יודע שטחנו את הנושא וכן, עשיתי חיפוש אבל בכל זאת - יש לי מחשב נייד (T43) שלא ממש מסתדר עם 720P (MKV), ראיתי שהומלץ פה על התקנת COREAVC וזה אכן שיפר את ההצגה של הסרט אבל עדיין זה מוצג לאט ויש בעיה עם הסינכרון של הקול והתמונה, יש עוד דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by aaviran,

יש לי בעיה בביטורנט, בשני קליינטים שונים. ב-Azureus הוא כותב לי Socket Exception: Unexpected end of file from server. ב-uTorrent הוא כותב לי HTTP 503 Error. ניסיתי עם טורנטים שונים מטראקרים שונים ושום דבר לא עובד.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by lordgod,

כרגע הוא בעברית..

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by aaviran,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז אני שם את זה פה. יש לי בעיה, כשאני מנסה למחוק קובץ זה לכאורה מצליח, אך כשאני פותח שוב את המקום שבו הקובץ היה, הקובץ מופיע מחדש ותופס מקום כפי שתפס קודם. כמו כן אי אפשר לפתוח את הקובץ או למחוק אותו בטענה ש"The file is being used" או משהו בסגנון. עוד משהו, כשאני מאתחל את המחשב הקובץ מופיע מחדש במצב תקין לחלוטין ואני יכול לפתוח אותו, בהחלט מוזר. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by JVT,

עזרהההההה אבל דחופההההה מה זה דחופההההה, בהולההההה, הבנתם???????? תקשיבווו!!! יש לי עבודה שקיבלתי לחופש מההורים, אני צריך לסיים את זה עד יום שני, בבקשה עזרו לי זה דחוףףףף!!!!!! אם לא אני לא מקבל את הכסףףף, וזה לא קצת!!!!! סתכלו, קיבלתי עבודה לעשות פרוייקט של משהו, אני לא יכול להגיד איזה, ויש לי פה רשימה ממתינה של, תתפלאו, למעלה מ-200 אימיילים לשלוח להם. ואני חייב בדחיפות תוכנת Multi-Email שתשלח לכולם במכה, אם לא לכולם אז לפחות 20 במכה או לא יודע מה, אבל אני חייב את זה!! אם אני אשלח אחד אחד זה ייגמר בעוד כמה שנים.. חישבתי כמה זמן זה ייקח כמעט במדוייק וזה יצא 14~ שעות, בהתחשב באינטרנט 2.5MB. טוב חפרתי מספיק, עכשיו אני חייב תוכנה אחת, לא משנה לי איזה.. העיקר שתשלח לפחות איזה…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by yotam360,

האנטיוירוס פועל בדקתי ב-task manager , אך אין שום איקון בצד שמראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? http://img254.imageshack.us/my.php?image=91190826cs0.jpg

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. יש למישהו שמות של כמה תוכנות טובות כאלה ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. יש לי בעיה בסאונד של המחשב שלא שמעתי עליה עדיין אני יכול לשמוע קבצי קול ומוזיקה בwmp אבל בווינאמפ או בכל משחק אחר במחשב אין לי קול במשחקים באינטרנט דווקא יש לי קול. התקנתי מחדש את הכרטיס קול שלי ועידכנתי אותו עדיין כלום אין קול במשחקים.....מה אני אמור לעשות??

24. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ? קראתי הרבה ביקורות טובות אבל הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של מישהו שמבין בתחום של אבטחת מחשבים או מישהו שכבר ניסה או מנסה את התוכנה. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים