עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by adi naamati,

אשמח לקבל המלצה לתוכנת עריכה של סירטונים מתמונות סטילס, שמשלבת פס קול וכיתוב על התמונות שונות. חינמית ואם אפשר לא כבדה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by hedva,

כך שתזכורות שיש לי על מחשב אחד יתעדכנו מהשני, או כל מיני שינויים בקבצי עבודה גם יתעדכנו?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by snaidis,

יצאה כתבה חדשה ב LIFE HACKER העוסקת ב WebOS שזה בעצם מערכת הפעלה וירטואלית הנמצאת ברשת. בקיצור ניתן להאזין לשירים שלכם לראות את הקבצים שלכם להשתתף בצ'אטים, פורומים יש גם אפשרות לשלוח מיילים עם תוכנה ייעודית שכבר נמצאת ומובנית במערכת הוירטואלית שלכם. יש שם נגן MP3, נוטפד, תוכנת IM, ועוד המון אפשרויות. כל שעליכם לעשות הוא בעצם להרשם, ויש שם אפשרות להעלות את הקבצים שלכם עם הגבלה של נפח(יש אפשרות להרחיב את נפח ההעלאה בתשלום). המטרה של הWebOS זה בעצם להוות מערכת הפעלה וירטואלית שלכם אישית שניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם ולהשתמש בקבצים שלכם שהעלתם, לשמוע מוזיקה שלכם, אימייל ועוד מיני אפשרויות שהשרות מציע. אני בחרתי לנסות את http://desktoptwo.com/ שזו אחת ממערכות ה WEBOS הנמצאות …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. Started by snop53,

היי... רציתי לשאול אם ידוע לכם אם קיים אתר איטרנט בעברית שמסביר על פוטושופ- איך להשתמש, טיפים וכדומה? :s05:

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. Started by fffSSS,

מה האנטי ווירוס הכי טוב שיש?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

כאשר אני מעתיק קטעי וידאו מהדיוידי או וידאו ( עם התוכנה Video Jukebox 2.1 ) ואחרי זה אני רוצה להשתמש בקטעי וידאו בתוכנה Ulead videostudio7 רק הוידאו מוצג לי בלי האודיו יש מישהו שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. Started by IG,

שמאפשרת לי לגרור כתובת של אתר מסויים אל מתחת לnev. toolbar וליצור קיצור דרך לאתר... תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. יש אתר שנקרא www.deezer.com שתומך במוזיקה אונליין מכל רחבי העולם. יש בו מבחר עצום של שירים לועזיים. אני רוצה שהשירים יהיו במחשב בלי שאוריד אותם. יש איזה תוכנה שמאפשרת זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

מה הוא הפיירוול הכי חזק + נוח לשימוש? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by eladh16,

מותקן אצלי Norton Ghost 2003 ועשיתי אתמול גיבוי לכונן C. את הגיבוי שמרתי בכונן D וגודלו 7 גיגה. מכיוון שדיסק DVD רק בנפח 4.7 גיגה, אני מוגבל בזה שאני לא יוכל לצרוב את הגיובי שלי על דיסק DVD אחד. האם אני יכול לצרוב רק חלק מהגיבוי על דיסק DVD אחד, והחלק השני של הגיבוי על דיסק DVD אחר? האם בכלל בעת השיחזור הוא יבקש את הגיבוי השני שנמצא על הדיסק DVD השני? אני רוצה לצרוב את הגיבוי על דיסק, מכיוון שאני קצת מוגבל במקום פנוי במחשב שלי. תודה והמשך יום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  11. שלוםם יש לי אברסט בשביל לראות את הטמפרטורות של הרכיבים והכלל אבל אני רוצה לדעת כמה המחשב מתחמם במשחקים במאמץ וזה..רציתי לדעת איך ועם מה אני יכול לעשות את זה? תודהה =]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by yotam360,

אני כתבתי משהו ופתאום הופיעו לי כתורות למעלה (ראה תמונה). מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעייה?? http://img225.imageshack.us/img225/2170/sfhsyidghj8mh.jpg

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  13. שלום לכולם, משום מה תמיד שאני עובר דירה המחשב מחליט להידפק(תמיד תהיתי האם יש קשר?). בכל אופן, אני מוגן ב AVG 7.5 ו ANTISPYWARE, סורק ב SPYBOT פעם בכ-3 ימים. אתמול המחשב החליט לעשות ריסט תוך דקה מדי כמה זמן(RPC FAILURE), סרקתי לבלסטוורם ולא מצאתי כלום. סרקתי שוב לוירוסים ומצאתי איזה 2 תולעות ש ה AVG מצא ומחק. ביטלתי ב SERVICES ש הRPC עושה RESET למחשב אם הוא נופל וכעת התקלה סודרה. רק מה , משהו הולך משהו בא, וכעת כאשר אני עושה COPY או CUT , אין לי את האפשרות לעשות PASTE. רק דרך הCOMMAND LINE אם תהיתם. ממש מרגיז. יש למישהו איזשהי הצעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. איך אני עושה שלא יהיה לי LOW ID ?? מדריך למישהו ?? או איזה הסבר? תודה עריכה: זה בסדר שאני מכבה את הפיירול??

15. הועבר לפורום תמיכה טכנית. נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by ofeky1,

אני רוצה להתקין מירנדה ויש לי ויסטה 64 תהיה בעיה של תאימות? ואיזה גירסה של מירנדה הכי מומלצץ(מבחינת התוספים)? תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

היה לי שלושה ימים בערך שהאנטי וירוס (קספרסקי)שלי לא עבד אבל סידרתי אתזה. הבעיה שהאנטי וירוס מצא לי איזה 10 וירוסים (טרויין) והוא מוחק אותם אבל הם כל הזמן חוזרים. יש לי בעיה בFF שאני די בטוח שהיא קשורה לוירוס: הרבה אתרים לא נפתחים כמו HWZONE GOOGLE.... אבל חלק כן. באקספלורר אין את הבעיה הזאת. מחקתי את הFF והתקנתי מחדש ועכשיו איך שאני מפעיל אותו הוא קורס. בIE כל איזה דקה קופץ לי חלון כזה(לא פרסומת) שרושם שיכל להיות שהנתונים שאני נמצא בהם עכשיו יעברו לצ שלישי והוא מציעה לי איזה תוכנה אנטיספיי, אף פעם לא קפץ לי מודעה כזאת.(זה קורה סתם בוואלה גוגל...) מה לעשות? עשיתי סריקה בSELF MODE זה לא עזר מה אני יכל לעשות?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. Started by אלמוני,

לכל מי שמכיר תוכנות שאפשר להתחבר איתן לכמה חשבונות איי סי קיו בו זמנית שישאיר לי הודעה דחוףףף אני צריך את זה כמה שיותר מהר

19. יש לי בעיה כזאת המכשיר די וי די שלי לא מתוכנן לשפה העברית ניסיתי תוכנה שתלחים את הכתוביות לסרט בשם POCKETDIVXENCODER לפעמים זה מצליח אבל לפעמים זה לא עושה כלום בכל מקרה בשביל לראות את הסרט אני חייב לצרוב את הדיסק כדיסק וידאו ואז הוא מקודד את הקובץ מחדש והכתוביות נעלמות... עצה מישהו?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי מחבר ווינקים או WINKS למסנגר ואין לי מושג היכן עלי לשים את הקבצים הסיומת שלהם זה mco למישהו יש מושג היכן אני שם את זה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. אני מכיר את SuperCache אבל היא להדגמה ואת המלאה לא הצלחתי להפעיל... יש המלצות אחרות אולי.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. יש לי וינדוס xp אינטרנט אקספלורר 7 כל הדריברים שלי מותקנים הסרטים פעם פעלו..יש קודקים והכל..קויק טיימ ווינדוס מדיה פליר 11 והבעיה היא כמו בנושא שהזכרתי כבר למעלה...מבקש עזרה דחוף תודההה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים