עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ruff stuff,

יש לי את הוירוס backdoor.generic2.mk לאחר סריקה הועבר לכספת של האנטי וירוס שלי avg האם למחוק אותו או להפעיל את ה v cleaner שמטפל בתיקיות עם סיומת exe .תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. הסרת תוכניות בעיה אפשר בבקשה שאני מנסה להסיר את התוכנה הוא כותב לי את זה ולא נותן לי להסיר אותה. ניסיתי אם התוכנה add remove וגם לא נתן לי . מישהו יודעה איך אפשר להיתגבר על זה ולהסיר אותה מהמחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by יונדב,

לחברי הפורום שלום רב. עד לפני שבוע המחשב שלי עבד מעולה לגמרי בלי שום תקלה. בוקר אחד אני קם ומפעיל את המחשב ופתאום מזהה שב"המחשב שלי" יש לי את כל מה שהיה פרט לכונן CD שלי ולצורב שלי. כיביתי והפעלתי מחדש את המחשב אך ללא הועיל, פתחתי את המחשב, ניתקתי את החיבורים, ניקיתי קצת אבק, סגרתי את המחשב, הפעלתי ושוב שום דבר לא עבד... (שכחתי לומר, יש לי 2 הארד-דיסקים על המחשב ושניהם פועלים..) אז ניסיתי לחבר כונן אחד מהשניים שיש לי במקום הארד דיסק אחד וזה לא עזר לי אפילו שהורדתי את הג'מפר או ששמתי אותו במקום אחר....פתחתי את "מנהל ההתקנים" (יש לי XP), ראיתי את כל הדברים שמחוברים למחשב שלי והכל היה טוב אבל ליד 2 הכוננים היה ססימן קריאה כזה....לחצתי דאבל קליק על הכונן הראשון והוא כותב לי ש…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. התקנתי מחדש את מקסטון, ועכשיו כל פעם שאני מבצע חיפוש, המנוע הוא של YAHOO. ניסיתי להגדיר באפשרויות שהמנוע היחידי יהיה של גוגל, אבל זה לא עוזר! איך אפשר להגדיר את גוגל כמנוע החיפוש הראשי והיחידי?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. רק בדפדפן firefoxs (בדקתי באקספלורר ועבד כרגיל) איך לי את הלחצנים של הdownload והunlock ולכן אני לא יכולה להכניס סיסמאות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לסדר אותה אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה RK LUNCHER רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להוסיף שעון אנלוגי לתצוגה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, התקנתי אזוראס, עכשיו הוא רוצה ג'אוה, אז הורדתי ובתהליך ההתקנה הוא רושם חסר קובץ , ויש לי רק את האפשרות retry לא עוזר, ויציאה. מה עושים?? אגב אני משתמש ב FF ו IE ו DEER

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by oded6188,

יש לי בעיה והיא שאני יכול להתקין תוכנות רק בכונן C. אם אני רוצה להתקין תוכנה בכונן אחר (D למשל) ההתקנה תיכשל (תיתקע, תיסגר בפתאומיות וכו') התחלתי להסיר תוכנות כדי לראות מה הגורם לבעיה, וברגע שהסרתי את הנרו אז הכל הסתדר. חשוב לציין שהתופעה קיימת ב 2 מחשבים שונים שיש לי בבית ומותקנת עליהם נרו 8. מישהו יודע על איזשהי פונקציה בנרו שאני צריך לבטל?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by aaviran,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז אני שם את זה פה. יש לי בעיה, כשאני מנסה למחוק קובץ זה לכאורה מצליח, אך כשאני פותח שוב את המקום שבו הקובץ היה, הקובץ מופיע מחדש ותופס מקום כפי שתפס קודם. כמו כן אי אפשר לפתוח את הקובץ או למחוק אותו בטענה ש"The file is being used" או משהו בסגנון. עוד משהו, כשאני מאתחל את המחשב הקובץ מופיע מחדש במצב תקין לחלוטין ואני יכול לפתוח אותו, בהחלט מוזר. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  11. כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. התקנתי את התוכנה AD AWARE באמצע חיפוש היא נעצרת לי בריגיסטרי אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להפעיל את החיפוש ב SAFE MODE אבל לא עזר ועדיין ממשיך להתקע באותו המקום.. מה הפיתרון איך אני יכול לגרום לתוכנה לסיים את הסריקה? SPYBOT ניסיתי גם את התוכנה הזאת והיא עושה לי סריקה בקצב צב לאחר שעה היא זזה לי רק כמה קבצים אני מעדיף שתתנו לי פיתרון לתוכנה AD AWARE בכל מקרה כל הצעה או רעיון תתקבל בשמחה פליייייייייייז אני נואש אז , תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by xgamer,

שלום לכם. חשבתי האם יש דרך שנניח אני מתקין ווינדוס, אופיס, וכל מני תוכנות, ואז את כול ה HD אני מעתיק לדיסק DVD (לא יעלה על 4.7GB) עכשיו שאני יפרמט במקום להתקין תוכנה תוכנה, פשוט מריץ את הדיסק הזה ואז יש לי מחשב חדש, שצריך להכניס לו דרייברים וסריאלים לתוכנות. יש אפשרות כזו?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. ונותן הודעת שגיאה ומה שאני צריך לעשות זה להפעיל את האנטיוירוס ידנית

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. נגיד אני כותב youtube, שהוא אוטומטית יכנס ל-www.youtube.com. אני לא מדבר על קונטרול+אנטר, אלא להכנס לתוצאה הראשונה בגוגל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: לא משנה, מסתבר שהוא כן עושה את זה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. Started by BIGBENG5,

טוב אני רוצה לשנות את החדר שלי אני רוצה להחליף את המיטה עם הארון אבל אני רוצה ליראות איך זה יצא. אז עם כל הטכנולוגיה של היום(פוטושופ) בטח אפשר לעשות את זה אז אים יש מישו שיכול לעשות לי כמו הדמיה שהארון יהיה איפו שהמיטה (כי אני נעל בפוטושופ) הינה תמונות של שניהם הארון http://www.siz.co.il/my.php?i=wzxnmwmi5dzi.jpg המיטה http://www.siz.co.il/my.php?i=adyz2nxzgqzt.jpg תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

איך אני מבטל את זה...האפשרות הכי קרובה באפשרויות שם היא "SET AWAY AFTER..." ואתה בוחור כמה דק'. ביטלתי את זה ואני בדקתי בהכל האייסי ולא מצאתי אןלי יש לכם מושג איך לבטל?? אולי פספסתי משהו? אולי מה שהו ברג'יסטרי אני רוהצ שהסטטוס לרא ישתנה בFULL SCREEN

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. קיבלתי כמה משחקים (מקוריים, כן) עם הכרטיס מסך שלי אין לי כח להכניס כל הזמן את הדיסק ולהריץ את המשחק ממנו ואני גם רוצה ביצועים טובים יותר ומעדיף להריץ אותו מהכונן הקשיח עם איזו תוכנה הכי טוב ליצור תמונה של המשחק ולהפעיל את המשחק עם DAEMON TOOL? ובמקרה של אובדן דיסק עם איזה תוכנה אני יצליח לצרוב את התמונה שעשיתי? (נרו, CLONE CD וכו'?) והאם זה משנה עם איזו תוכנה אני צורב את התמונה של המשחק... כי אני יודע שיש הגנות וחלק מהתוכנות לא מצליחות להתגבר עליהם אז האם יש הבדל למרות שזה לא העתקנה מדיסק לדיסק ישירות אלא מתמונה לדיסק (יש לי צורב פלקסטור X48) תודה מראש! יניב

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by alonezer,

בניתי אתר פשוט לבית ספר שלי בPublisher והעליתי אותו לאינטרנט עכשיו הבעיה היא שהאתר מיושר לשמאל ובצד ימין יש כאילו את הרקע שזה לא טוב.. איך אפשר לישר את הכל לצד ימין?(בPublisher שאני מעצב אז הכל לצד ימין אבל רק באינטרנט לא..) תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by nore0,

אני מנסה להתקין וההודעה הזאת עולה לי http://img530.imageshack.us/img530/1721/10653276cj9.jpg מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by pergola,

אני נכנס לתוך תיקיית - המסמכים שלי, וכשאני בודק כמה GB יש שם זה מראה לי 26GB.. כשאני בודק על כל מסמסך ומסמך בפני עצמו אנ יבקושי מגיע ל6GB.. שז לאיפה נעלמו ה20GB האלו?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים