תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הסבר מדויק לבעיה : אני לא יכול ללחוץ על כל כפתור שכאשר אני עובר מעליו עם הסמן של העכבר ובשורה למטה מצד שמאל של האקספלורר רשום: ": javascript" . וזה קורה בכל האתרים. הבעיה התעוררה לפני משהו כמו שבוע יש לי אינטרנט אקספלורר ווינדוס אקס פי אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק? גם ל-FTP טוב. 5 זאת הגירסא הכי חדשה של E-Jay, נכון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי במחשב Premier Pro והתוכנה לא מזהה כרטיס דגימה Pinnacle 500 pci שמותקן שבמחשב. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
חברה יש לי את הכרטיס קול הזה Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] וייש לי ונדוס sp2 xp בבקשה תנו לי את הדריורים המתאימים לכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס הייתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:36 סליחה פתחתי 2 בטעות!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני פותח את התוכנה EVEREST. המסך לא ממש קופא. אפשר להזיז את העכבר. אבל אי אפשר לעשות כלום וזה לא נותן לי אפילו לבטל ת'אוורסט. ניסיתי גם Alt + Ctrl + Delete וזה לא עזר. צריך רק לעשות Reset. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את Deamon Tools על הויסטה home premium 64 bit אני מקבל הודעת שגיעה - deamon is not a valid win32 application. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה שהתגלתה לי היום ...קורה גם אצלי בבית בגרסא העדכנית ביותר וגם מהמחשב של העבודה כאשר אני במסנג'ר (התחיל בשעה 15:00 היום) אני מקבל את ההודעה הנ"ל כל הזמן (תמונה) מה גם שלא התקנתי בשום מקום אחר מסנג'ר ככה שזה לא הגיוני שבאמת זה נכנס במקום אחר זה א. ב.כולם אומרים לי שאני שולח כל מיניי לינקים (מאוף ליין) של פרסומות ואתרים מוזרים ... משהו מוכר ? איך מטפלים בזה ? תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
עברתי על הרבה תוכנות לדיסטורשיין לגיטרה, מה שמצוזר זה שבכל התוכנות כשאני מנגן על הגיטרה הצליל בא באיחור, שיחקתי עם ההגדרות היה שיפור אבל לא יצא שבו זמנית שאני מנגן גם התוכנה מוציא קול, רק באיחור. במה יכולה להיות הבעיה ? יש לי מחשב מאוד חזק הייתי אומר. במה זה יכול להתבטות ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי בעייה מאוד מוזרה, כל מישחק שאני משחק כמעט אני צריך דרייבר אחר, נגיד בפרו עם הדרייבר של NVIDIA 178 המישחק רץ פיקס אבל לעומת זאת עם דרייבר גירסה 174 הוא עם תקיעות רציניות, אבל מצד שני COD5 רץ מצויין עם 174 אבל עם 178 לא, מה אני עושה במצב כזה? ד"א ,יש לי כרטיס מסך 7600GT. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה הופיעה אצלי בעייה מעצבנת. כששולחים לי לינק במסנג'ר ואני לוחץ עליו זה נפתח לי באותו חלון אקספלורר פתוח, ולפעמים זה ממש בעייתי כי אני מאבד מידע חשוב ולפעמים אין דרך לחזור לדף הקודם שהייתי בו. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את הגירסה הכי עדכנית של המסנג'ר, ולאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 אחרי שהוא והמחשב שלי לא כ"כ הסתדרו ביחד (בעיקר בעיית איטיות). יש למישהו מושג איך אני מגדיר במסנג'ר שבלחיצת לינק, החלון ייפתח בכל מקרה בחלון אקספלורר חדש? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ונכנס לעיצוב->תבליטים ומספור אז הוורד קורס ומציג לי את ההודעה המפורסמת של לשלוח דוח, נכנסתי ליומן אירועים ומצאתי את האירוע הבאה: Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module mso.dll, version 10.0.2625.0, fault address 0x000325b9 לפעמים הקריסה קורת כשאני יורד שורה בוורד. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב סרט ב VCD אבל הסרט ארוך מידי והוא לא נכנס לדיסק אחד אז חשבתי שאולי אפשר לעשות שהתוכנה תקודד אותו ותפצל את הסרט לשני חלקים איך עושים את זה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי סאן אנדרס ואני רוצה ליצרוב אותו אבל איפשר כי הוא גדול אז אני רוצה תוכנה שתחלק אותה לכמה חלקים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מקבל דואר רגיל,אבל כשאני מנסה לשלוח אני מקבל את ההודעה הבאה: איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה מהירה ובחינם אם אפשר גם תוכנה לצריבה טובה חוץ מNERO תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מתחיל לעשות report עם everest ultimate זה מגיע עד הסוף benchmark sin julia מגיע עד הסוף סוף, עושה V והמחשב מתכבה. ככה כמעט כל report גם אם לא bench מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים. [המפרט בצד] האם זו בעייה ידועה במעבדי ה dual core x2 של amd ? יש מצב שזוהי בעיית חומרה? איך אפשר לדעת? ד"א הטמפ' בסדר.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנייד של LG אני לא מצליח להתקין 4 דברים מתוך כל ההתקנות שיש בדיסק התקנה בLG אפשר להתקין דרך האינטרנט או דרך הדיסק התקנה שלהם באוטומט או ידני באוטומט הוא התקין לי הכל כהלכה חוץ מכמה דברים: windows vista hotfix--kb929909 kb928253 kb929685 אין לי מושג מה זה ההתקנות האלה אבל זה נראה לי נחוץ חוץ מזה יש עוד דרייבר שמסרב לי: synaptics touchpad driver-version 9.1.11.0 ארבעת הדרייברים האלה שולחים לי שגיאה: windows update does not apply to your system או winzip self-extractor zip damaged:file c:\program files\lg_swupdate\update\070410224130_d_tpad\syntpres.dll:bad crc 4e10908(should be 1c6dfa2d) possible cause:file transfer error אם מישהו יודע איך פורים את הבע…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כשמורידים מהמצלמה (ניקון 4100) למחשב את הסרטון ווידאו זה מגיע כקובץ MOVIE ואין אפשרות לפתוח את זה בWINDOW MOVIE MAKER או בWINDOWS MEDIA PLAYER איך אפשר להוריד את זה למחשב? האם צריך תוכנה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-