עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vidati,

http://www.stage6.com/user/Vidati/video/2000370/Resident-Evil-(In-the-Dark)- Resolution: 720 x 540 תקשיבו לשיר, הוא נבחר בקפידה. : תהנו.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by daniel0089,

היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. אם אני עושה image של ההארדיסק של המערכת שלי ופותח אותו על הארדיסק אחר, חדש (כדי להחליף את ההארדיסק הנוכחי של המערכת)....אמורה להיות בעיה מסויימת? אותה חומרה אותו הכל. אני רק מחליף את ההארדיסק של המערכת.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by ohadedwi,

בס"ד שלום רב, לפני שעה חוברתי לאינטרנט, והורדתי את e-mule גרסה 10 , אך שהתוכנה מחפשת שרתים, היא מוצאת רק 4 שרתים וגם הם לא עובדים, בכלל. מה אוכל לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by oded6188,

יש לי בעיה והיא שאני יכול להתקין תוכנות רק בכונן C. אם אני רוצה להתקין תוכנה בכונן אחר (D למשל) ההתקנה תיכשל (תיתקע, תיסגר בפתאומיות וכו') התחלתי להסיר תוכנות כדי לראות מה הגורם לבעיה, וברגע שהסרתי את הנרו אז הכל הסתדר. חשוב לציין שהתופעה קיימת ב 2 מחשבים שונים שיש לי בבית ומותקנת עליהם נרו 8. מישהו יודע על איזשהי פונקציה בנרו שאני צריך לבטל?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by D-Bang,

עד היום השתמשתי ב NERO, אבל היא הפכה לכבדה ומסורבלת מדי ראיתי ש ASHAMPOO מציעה את אותם הדברים, אבל חשובה לי האופציה של כתיבה/מחיקה מדיסקים הניתנים לשכתוב (כמו INCD שיש בNERO) יש פיצ'ר דומה גם באשמפו? או אולי תוכנה אחרת שלא חשבתי עליה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. השאלה בכותרת.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by EviLeader,

שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.

9. Started by ladani22,

יש לי קובץ של גוסט ואני רוצה לפתוח אותו כמו קבצי זיפ (ללא תוכנת הגוסט) בכדי לשלוף משם קבצים שאני צריך איזו תוכנה עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. Started by boogie,

איפה עושים EXPORT ל FAVORITES?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  11. שלום לכולם לאחרונה קניתי רישיון (חוקי כמובן) של אנטי וירוס החדש-6 של KASPERSKY רציתי לדעת אם אפשר להתקין אותו גם בבית של אחותי (באותו SERIAL כמובן) מבלי שיהיה בעיות הודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. אני לא מצליח לקבל ולשלוח קבצים למישהו מסויים באיי סיי קיו איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by ESC,

אני מנסה לשלוח הודעה לאחד מהרשימה אבל הICQ לא מאפשר.. ולכל שאר הרשימה אין בעיה לשלוח הודעות כל הזמן.. מי יכול לפתור את הבעיה??

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. מה זה קובץ בסיומת rm.* ואיך פותחים אותו?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. קבצי קו לפלאפונים תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by mc_elad,

אני רוצה לשנות(להקטין) גודל(לא מדובר על 4KB ל - 2KB) אלה על 648X849 ל - 455X677 (זו דוג') ולשמור על התמונה בלי לחתוך אותה .. אם אפשר תוכנה פשוטה ...(כי פוטושופ..חפר לי והתייאשתי..)

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by RDS,

לאחרונה מחקתי את הMPC וכל חבת המקודדים KLITE עב בעיה הורדתי את החבילה המלאה החדשה של KLITE, והתקנתי אותה. משום מה כאשר אני מנסה להפעיל סרטי MKV, התוכנה עולה, אך הסרט לא מופעל, כלומר מקש העצור לחוץ באופן קבוע, ואין להפעיל את הקובץ. מה ניתן לעשות? הערה- סרטים פועלים לי בתוכנות אחרות כמו WMP, וכך גם המקודדים, אך אני מעדיף את MPC. בנוסף, קבצי AVI רגילים עובדים בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by meir3420,

לא מזמן התקנתי מנהל הורדות כלשהוא שאינני זוכר את שמו... לאחר זמן מה מחקתי אותו דרך הוספה/הסרה של תוכניות והוא השאיר לי את התיקייה של התוכנה בפוגרם פיילס ובתוכה הקובץ fumshext.dll יש לי ויסטה והוא לא נותן לי למחוק את הקובץ.. הוא אומר לי שאני צריך הרשאה מסויימת.. נראה לי שאני מוגדר אדימיניסטרטור במחשב שלי אך אינני בטוח.. מישהו יודע איך מוחקים את הקובץ.. אשמח לפירוט מקצועי ברור וארוך...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by eliau21071981,

לא מצליח להתחבר לרשת קדמילה(Kad) עוד מאתמול מישהו יודע מה קורה פה נסיתי כבר כמה גרסאות וגם הגירסה המקורית ולא מתחבר וגם בחיפוש גלובלי בשרת נותן מיליון תוצאות אבל לא מוריד כלום ואני חושב שכל התוצאות סתם מזוייפות מישהו מכיר גם תבעיה הזאת?

20. Started by knaanbraz,

לא מצליח להכניס ל-Libary קבצי וידאו... האפשרות היחידה שהם נכנסים היא שהם בפורמט MPEG-4.. הבנתי שiTunes יכול לעשות את ההמרה מAVI ל- MPEG-4 בעצמו אבל קודם צריך להכניס את הוידאו לlibary.. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. יש לי בעיה. התחיל שיגעון במחשב שלי שאינו מאפשר לי לגלוש בצורה נורמטיבית באינטרנט. לא משנה איזה דפדפן אני משתמש ניסיתי כרגע FIREFOX ו IE ובשניהם אותה בעיה. נגיד אם אני גולש על כל 3 דפים שאני צופה לפחות 1 מקבל הודעה שלו נמצא ומקבל את החלון של דף לא נמצא. יש לציין שזה קורה לי רק במחשב אחד מתוך השלושה שיש לי בבית. לא נראה לי שזאת בעיית חומרה ראוטר וכו אז פתחתי את האשכול פה. כי נראה זה כאילו רוגולה או וירוס שגורמים לזה. הדבר היחיד שאני חושב שאולי אני עשיתי וזה גרם לזה ששינתי את ההגבלה בוינדוס מ 10 חיבורים בו זמנית ל 50 הקטע שהחזרתי את זה בחזרה ל 10 ועדיין הבעיה קיימת. מה יכול להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. הי, Visual studio 2008 היתה מותקנת אצלי במחשב, אך נמחקה לי ספריית ההתקנה, כלומר ספריית ההתקנה של התוכנה ב- program files (אל תשאלו איך, טעות אנוש...). בכל מקרה, המערכת לא מצליחה כמובן להסיר אותה (כי כל הקבצים נמחקו), ומצד שני דיסק ההתקנה לא מוכן להתקין את התוכנה שוב (כי מבחינתו הוא רואה שהיא מותקנת). יש פתרון לבעיה הזו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום. יש לי מדפסת HP מסוג psc 1215. הדריבר שאני מקבל עם המדפסת, כלול בתוכו עוד מספר רב של תוכנות שהוא מתקין אוטומטי. הבעיה היא שהמחשב שלי דיי ישן, והתוכנות האלה ממש כבדות ומאיטות את המחשב בצורה ניכרת :-[. האם אפשר למצוא ברשת רק את התקן הדריבר שמזהה את המדפסת בלי כל התוכנות המעצבנות האלה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by tomer92,

שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שהוא ati כתוב לי את ההודעה הזאת: error installing ikernel.exe מה זה?! תודה לכל העוזרים וד''א אם צריך יש לי windows xp proffesional בבקשה זה דחוף אני לא יכול לשחק בכלום

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים