עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים שחור לבן אני צריך להחליף ל-NTSC ואי אפשר ללחוץ http://img254.imageshack.us/img254/7942/tvtoolrs7.jpg

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by IG,

אני מעדכן את התוכנה (פיירוול) וכשהבאר של ההורדה מגיע לסוף, קופצת לי הודעה שאין תקשורת עם הסרבר וההודעה המצורפת... מה אני עושה עם זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by danieldavid10,

יש לי את הפלאפון sk tv slider ויש לי גם את הכבל נתונים למחשב עכשיו ראיתי פעם לא זוכר איפה שיש מדריך להכנסת שירים לפלאפוןן לא זוכר איךך אז אני מחפש את המדריך הזהה בבקשה אם מישהו מכיר

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. התוכנה setpoint משפרת את איכות הקשר בין העכבר למחשב או נועדה רק להגדרת הלחצנים? יש לי עכבר של לוגי'טק

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by NI4NI,

מישהו יודע מה קורה איתה ?... האתר שלהם למטה כבר כמה ימים...

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by marmark,

שלום לכולם נודע לי שאפשר להפעיל את google earth ללא חיבור אינטרנט. הכוונה לדגום מפות ולהעביר אותם למחשב. משהו נתקל פעם בתוכנה/שיטה לעשות זאת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by preguica,

אני מחפש המלצות לתוכנה לקריאת RSS. ניסיתי כמה ולא ממש התלהבתי מאף אחד.. הציפיות שלי מהתוכנה הן: 1. שתהיה יציבה ותהיה מסוגלת לרוץ שבועות ואפילו חודשים.. 2. שתהיה אפשרות לייצוא אוטומטי לקובץ XML 3. שתתמוך בעברית. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by themen,

הביאו לי כרטיס טלוויזיה עובד אבל אין לי מושג איפה אני יכול לימצוא דרייבר בשבילו כי אין לו דיסק אם מישהוא יוכל להגיד לי איפה אוכל לימצוא דייבר אשמח לדבר ושמו גם לא ידוע אולי יש דרייבר אוניברסלי לכרטיס טלוויזיה או משהוא שיוכל לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by BrAvE_HeArT,

טוב חברים יש לי בעיה..... יש לי איזה כמה סרטים במחשב וכול פעם שאני לוחץ על אחד מהם עם העכבר, או מנסה לעשות פעולה כולשהי עם הסרט הוא מציג לי את ההודעה בתמונה מה עושים :s05: דרך אגב יש את זה גם לחבר שלי וניסינו לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא פעל.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by dids22,

התקנתי לפני כמה ימים את הפירוואל של סיגט ושמתי לב שאני לא מצליח להוריד עדיכונים ל אנטי וירוס שלי (קספרסקי) למרות שהוא לא חסום בסייגט. העברתי את הסיגט למצב allow all והצלחתי לעדכן את הקספרסקי יודעים אולי מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. Started by roniok,

פעם ראיתי איזו תוכנה לא זוכר את השם שאפשר ליצור בה רשת פרטית שרק חבריה יכולים להתכתב בה ולהעביר קבצים מישהו מכיר תוכנה כזו??

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by dima_ga,

שלום. יש ל נגן MP4. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by xyo,

יצא RC1 Download Firefox 2.0 RC1 for Windows http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0rc1/win32/en-US/Firefox%20Setup%202.0%20RC%201.exe

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. היי לכולם, הפיצ'ר הזה יהיה טוב במיוחד לאתרי מכירות פומביות או אם אתם לא רוצים לשכוח לעשות משהו יותר מאוחר. אני מכיר את המנגנון של AT בCMD אבל אני מצליח שם לתזמן רק פתיחה של אקספלורר לתיקיה, ולא לכתובת אינטרנט. למי שלא מכיר: ככה עושים את זה: start->run->cmd at 15:00 explorer c:\my_folder at --hepl for help תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by ella11,

שלום. לא בטוחה שהשאלה צריכה להיות מופנית לפורום זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב לשלאלה שיש לי. ניסיתי להסיר את QUICKTIME.. משום מה, ההסרה לא הושלמה, אבל בעקבות כך, נוצרה בעיה בITUNES. ולכן ניסיתי להסיר את ITUNES ולהתקין הכל שוב. קיבלתי הודעה שאכן הכל הותקן בהצלחה אך בסופו של דבר אף תוכנה לא נפתחה. אשמח לעצה. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 12:48:28 הצלחתישבת שלום

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by aviram20,

היי כולם יש לי דיסק של סייגט 120 ג'יגה שיש עליו מספר תמונות שאני מאוד מאוד מאוד מאוווווווווווווווווווווווווווווד צריך רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסויימת .. חינמית כמובן.. שתעזור לי לחלוב את הקבצים.. ושתהייה דרך מערכת ההפעלה .. ואם אפשר מישהו שיסביר לי בקצרה מה עושים זה ביכלל יהיה מעולה .. זכורה לי פעם תוכנה שהייתה משנה אייקונים.. וגם מגלידה אותם וכדומה ואפשר לעלות דרכה סקינים רק לא זכור לי שמה .. והייה אפשר גם לשחזר קבצים איתה.. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. יש לי ארדיסק עם דברים ואני רוצה לגבות לעשות גוסט אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה כגון נורטון גוסט ואקרוניס הקטע איך אני מגבה בסבבית הדוס ואיך אני משחזר אחר כך את מה שגביתי הכוונה לאיפה אני צריך להיכנס מה להריץ ישמח לקבל הסבר מפורט תודה מראש וגם באקרוניס אני ישמח לדעת פירוט

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. היי המחשב שלי לא מזמן פורמט אבל הוא עדיין נתקע קצת....זה מחשב יחסית חדש (פנטיום 4 2.0gh)ואני פשוט לא יודע מה הבעיה שהמחשב זוכל כמו צב אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שבודקת מה מפריע למחשב איזה תוכנה|משחק|וכל מיני דברים אחרים בבקשה תעזרו לי אני לא סובל את זה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. 1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by erap129,

היי אני רוצה להתחיל לעצב אנימציות 3D ואני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש.. אני לא רוצה ללמוד תוכנה פשוטה אני רוצה להשקיע וללמוד משהו שישתלם לי בעתיד וגם עדיף שהתוכנה תהיה חינמית..מישהו יכול לתת לי עצה באיזה תוכנה כדאי להתחיל ללמוד?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by gtf,

למה המהירות בביטורנט קשורה כי זה לא עובר לי את ה 8 קילו?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. כשאני ממיר מWMV לMPEG אז האיכות יוצאת על הפנים, לאיזה פורמט להמיר כדי שיצא 1ל1? ז"א שתצא איכות סבירה(אבל שלא ישקול כמה ג'יגה), ושכל DVD הכי פשוט יוכל לקרוא... נו, כמו MPEG... תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by shlomik101,

שלום לכולם יש לי סרטון בפורמט WMV ואני צריך כמה תמונות ממנו בכל דרך שאני מנסה אפילו הורדתי תוכנות כמו screen capture או דרך ה prtscn אין אפשרות -כי אחרי שאני כאילו תופס את התמונה ומדביק אותה איפשהו אז כל תזוזה של המסך הכל משתבש לחלוטין בבקשה אני כבר מיואש לגמרי תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים