תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מדפסת HP מסוג psc 1215. הדריבר שאני מקבל עם המדפסת, כלול בתוכו עוד מספר רב של תוכנות שהוא מתקין אוטומטי. הבעיה היא שהמחשב שלי דיי ישן, והתוכנות האלה ממש כבדות ומאיטות את המחשב בצורה ניכרת :-[. האם אפשר למצוא ברשת רק את התקן הדריבר שמזהה את המדפסת בלי כל התוכנות המעצבנות האלה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שרני רוצה לראות סרטונים ביוטיוב ובאתרים אחרי זה כותב לי : Hello, we cannot play flash videos because your version of Macromedia's Flash player is older than version 7. Click here to get the latest Flash player אז אני לוחץ איפש שכתוב ללחוץ וזה מגיע לאתר של מרקומדיה ואני עושה INSTALL , זה אומר לי שזה התקין בהצלחה אבל אני עדיין לא יכול לראות סרטים אונליין וההודעה הזאת חוזרת , מה עושים ? אני משתמש באקספלורר תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תגידו מישהו אולי יודע איך אני יכול ליצור כזה דבר בוורד או paint shop pro.. אני מתכוון שיש מחיר בגדול והאגורות בקטן יותר.. :s05: צירפתי תמונה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי בקשה? התקנתי אומגה דרייבר החדש שיחקתי AA אחרי זה המשחק נתקע לי עשיתי ריסטרט וזה מה שהוא מראה לי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1 האם זה אפשרי? 2 אם אני רוצה למשל לשים הרבה שירים מחולקים לאלבומים איך אני יכול לעשות שתהיה לי האפשרות לבחור אלבום מסויים במקום להריץ מאות שירים?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם מישהו התקין את הדריבר של AMD: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (exe) 1.2.2.2 ויכול להגיד אם יש שיפור...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה יש למטה את האייקונים של הטמפ' שהתוכנה מציגה ויש לי גם 2 אייקונים של מאווררים וכתוב על הראשון 2.7 ועל השני 2.8 מה זה אומר ???? 2700 ו2800 RPM????? ??? ??? ומה זה הVOLTAGE הזה של הCPU CORE
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה אני פותח את הנ"ל ע"י לחיצה על האייקון באקספלורר, ואז הוא מתחיל להפתח ואז נסגר והמחשב משמיע צליל. לחיצה נוספת פותחת אותו והכל בסדר וככה זה כל הזמן הוא צריך שתי הפעלות האם יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
דבר ראשון.. האינטרנט לא מהיר כמו לפני שהתקנתי את הווינודס הזה. דבר שני .. אני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים ואני לא פשוט לא יכול אני למשל מנסה להיכנס לwaerz-bb והוא פותח לי דף לבן מעורבב כזה שדומה לwarez-bb אם אני מנסה להיכנס דרך הgoogle chrome הוא מכניס אותי אל האתר אבל גם מעורבב ולא טוב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אוקיי,אני משתמש בפיירפוקס קרוב לשלושה שבועות,עכשיו התחיל בשבוע האחרון הפיירפוקס לא לעבוד לי אני לוחץ על הפיירפוקס הוא כזה טוען ובסוף הדף לא עולה כאילו שאין תוכנה כזאת,אבל אחרי שאני עושה ריסט אני מצליח להעלות את הפיירפוקס,אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק זה קורה שוב אם אתם יודעים מה הפתרון לזה תודה כי נמאס להיות עם האקספלורר...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אנשים הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ועדיין יש לי בחלק מהמשתמשים את הבעיה הזו שפתאום שולחים לי הודעה ואני רואה במקום עברית גיבריש ?? יש לכם רעיון מה הבעיה !?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים שמתי לב,לבעיה קצת מוזרה באקספלורר. מכירים את האופציה שבה אם תלחצו על CTRL ותשחקו עם הגלגל של העכבר,אז הגודל של האותיות,ישתנה? אז משום מה,כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו,הגודל של הגופן משתנה לקטן יותר,כאילו שהשתמשתי באופציה המוזכרת למעלה. חשבתי שאולי זה קשור לACCESSIBILITY OPTIONS , שאולי מישהו הפעיל בטעות,לא מצאתי לכך אף עדות,אבל אני גם לא ממש יודע איפה לחפש,אז אולי פספסתי משהו. מקווה שתוכלו לעזור ולפתור את הבעיה המעיקה מאוד הזאת. THX!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לקרוא את הטמפ של הכרטיס מסך שלי ולהציג אותו על מסך LCD שמחובר דרך LPT
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איך אני עושה שבמדייה פלייר 11 שאני ממזער אותו יהיה בצד של המחשב את הנגן יענו שורה כזאתי קטנה של המדיה פלייר.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שכאילו היא עם הלוח אם? שמתקינים את הדריוור של הכרטיס קול אז זה שואל אם רוצים את התוכנה של השליטה על האבטחה או משהו וזה פיירוול האם כדאי להשתמש בזה? כי שאני מוריד מאימיול או משהו אחרי כמה זמן אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו או להיכנס לאתרים וחוץ מזה משהו חוסם לי את הפורטים של האימיול ואין לי מושג איך לפתוח אותם בקיצור אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה?! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מעתיק דיסק בCD COPY הנרו יוצא קובץ IMAGE איפושהו במחשב שלי ו"שוכח" למחוק אותו אחרי השימוש נוצר מצב שיש לי (אחרי חישובים) 5.5GB שאני צריך אבל הם תפוסים ע"י הקבצים האלו שאלותי: איפה הם נמצאים? ואיך אני משנה בנרו שימחק אותם ברגע שסיים?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: לפני כחודש רכשתי מחשב חדש לדודים שלי. על המחשב הותקנה מערכת הפעלה וינדוס XP +כל ההגנות שראיתי לנכון כגון: NOD32, פיירוול של וינדוס+ של קומודו, וינדוס דפנדר, ad aware ועוד , מיד לאחר ההתקנה. כמוכן הורדתי את כל העדכונים הדרושים של הוינדוס. למרות כל אלו כבר בהפעלה השנייה התגלו עשרות רוגלות ומפגעים אחרים שלא מאפשרים את הגלישה באינטרנט, כלומר ישנם המון אתרים שהוא מסרב להיכנס וישנם כאלו שהוא נכנס אולם לא הלינקים לא עובדים. עשיתי סריקות ומחקתי את הכל (או את הרוב לפחות) אבל עדיין לא עזר ובהפעלה הבאה זה חזר. עשיתי פרמוט והתקנתי את הכל שוב (התקנתי תוכנות אלו בגרסאות אחרות) ושוב זה חוזר.... החיבור לאינטרנט הוא דרך חייגן. מה ניתן לעשות??? אני רוצה להדגיש …
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הבנתי שיש תכנות שמסירות לחלוטין את הדרייברים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשחק ,אבל הסטים עושה לי בפתיחה יותר משעה updating platform
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי אני מנסה לנגן קובץ AVI בויסטה64. רואים את התמונה כמו שצריך, אבל הקול נשמע מקוטע. יש לי את הבעיה הזו בכמה קבצים ספציפיים, ובשאר (רוב) הקבצים הכל עובד כמו שצריך. ניסתי את זה על כמה נגנים ובכולם אותו הדבר. התקנתי רק את FFDSHOW + Klite64, (אח"כ גם ניסתי להתקין את Haali Media Splitter ואת XVID וזה לא עזר). אני מצרף צילום של GSPOT על הקובץ הזה, בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/shmulikj1/Pictures/photo#5142433053449470466
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשאר מסמנים כמה שירים במדיה פליר וחלוחצים אינטר המדיה פלייר נפתח אבל רק שיר אחד מתנגן ולא כל אלה שסומנו.. אני זוכר שלפני שהיה לי ווינאמפ כשהייתי מסמן כמה קבצי מוזיקה ולוחץ על האינטר המדיה פלייר היה שם את כולם ברשימת השמעה והשאלה שלי זה איך אני עושה שהמדיה פליר תפעיל כמה שירים ולא אחד
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
חלק מהדפים (כולל חלק מדפי הפורום) אני רואה ב-David ואני רוצה לראות כל הדפים בפונט הטבעי/הרגיל/הרצוי Arial. איך ניתן לשנות את העניין כדי שאראה הכל ב-Arial או בפונט המקורי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בסרט שאני רואה, שה-AUDIO יותר מהיר מהוידאו (הם לא בסינכרון) האם יש תוכנה שיכולה לסדר את זה או איזשהו כיוון בתוכנה ה-MEDIA PLAYER שצריך לעשות, או שזה בעייה בסרט עצמו? אני משתמש ב-MEDIA PLAYER 10. תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-