תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי. עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב: -BitDefender -antivir -spybot -ccleaner -spyware terminator -super antispyware -adaware se וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/ איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
באופן מפתיע מאוד המחשב שלי לאחר זמן ממושך בXPLORER הציג לי את ההודעת שגיאה שלח\אל תשלח וכמובן סגר לי את האינטרנט! אני חושב שזה מהאנטי-ווירוס שלי (נוד32) מפני שכשעשיתי עוד פרטים על הבעיה (בהודעת שגיאה שלח\אל תשלח) הוא הראה לי IMON שזו לשונית באנטי ווירוס שלי שגם תקעה לי תוכנות אחרות כגון:ביטורנדו... וסידרתי את הבעיה שבכך ששמתי את הקובץ הפעלה של הביטורנדו ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם באמת יש קשר בין האנטי ווירוס להודעה? והאם יש סיכוי שאם אני אשים את הXPLORER ברשימת ה"אי בדיקה" של הIMON זה יעזור? יש דרך אחרת ממה הבעיה הגיעה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש אתר שנקרא www.deezer.com שתומך במוזיקה אונליין מכל רחבי העולם. יש בו מבחר עצום של שירים לועזיים. אני רוצה שהשירים יהיו במחשב בלי שאוריד אותם. יש איזה תוכנה שמאפשרת זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לשנות את החדר שלי אני רוצה להחליף את המיטה עם הארון אבל אני רוצה ליראות איך זה יצא. אז עם כל הטכנולוגיה של היום(פוטושופ) בטח אפשר לעשות את זה אז אים יש מישו שיכול לעשות לי כמו הדמיה שהארון יהיה איפו שהמיטה (כי אני נעל בפוטושופ) הינה תמונות של שניהם הארון http://www.siz.co.il/my.php?i=wzxnmwmi5dzi.jpg המיטה http://www.siz.co.il/my.php?i=adyz2nxzgqzt.jpg תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המסנג'ר 8 לייב המחורבן הזה עושה בלי סוף בעיות, ונשבר לי ממנו! איך אני יכול לעזעזאל לחזור לגירסה 7.5? מישהו יודע?? זה אפשרי? מבלי שאח''כ הוא יכריח אותי לעדכן ל8 אחרת זה לא רוצה לעבוד! אולי יצא איזה פאצ' משהו?? אוף איזה עצבים@!#$!~@#!~ תודה.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התוכנה הזאת מעולה בשבילי, למעט הקטע שהיא לא תומכת בקבצי FLAC, שהם חלק לא קטן מהספריה שלי. המטרה היא לשדר ברדיו אינטרנטי, הרדיו קם כבר, יש שדרנים ועוד... אבל אני היחיד ששומע ב-FLAC, והתוכנה הזאת בעייתית מבחינתי. יש אולי דרך להפעיל FLAC דרך התוכנה הנ"ל, תוכנה חליפית (עדיף חינמית) שתומכת ב FLAC או פתרון אחר שלא כולל המרת קבצי ה-FLAC ל MP3 שידוע לכם?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 מערכת הפעלה WINXPPRO לוח אם של אסוס כאשר אני לוחץ התחל וכיבוי לא ניפתחת תיבת הכיבוי של המערכת הפעלה המחשב לא ניכבה ,אני נאלץ לכבות ידנית במארז.! האם מישהו ניתקל בבעיה הזו ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה ewb ולא מצליח יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשהה זה יעזור לי מאוד תודה רבה =] אחלה פורום
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה איתה ?... האתר שלהם למטה כבר כמה ימים...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. לא הייתי בטוח לאן לשייך את זה בדיוק... אם טעיתי אז תעבירו. יש לי הארדיסק אחד שנמצא בתוך המחשב שלי, הוא מחובר למחשב באופן שוטף כי אני צריך אותו נגיש כל הזמן. אני מאסחן שם תמונות וסרטי וידאו של המשפחה מקוטלגים היטב (אני מדבר על 200 ויותר ג'יגה). יש לי הארדיסק נוסף, זהה בדיוק לשני, זה הארדיסק הגיבוי והוא חיצוני. אחרי השימוש אני כל פעם מנתק אותו ושם במקום אחר ובטוח יותר בחדר. עכשיו, כל שבוע-שבועיים אני צריך לעדכן את המידע על ההארדיסק החיצוני. לשנות כל תיקייה ותיקייה לעצמה ולהשלים ידנית את מה שהתעדכן זה יותר מדי ואני בטוח אפספס משהו, לכן אני מעדיף כל פעם מחדש למחוק את כל המידע על הדיסק החיצוני, ולהעביר הכל מחדש מהפנימי לחיצוני. מישהו יודע מהי הדרך הטובה, המהירה והבטוח…
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
השאלה בכותרת :jump1:
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי כמה בעיות, ראשית עם Bittornado, מתי שאני מנסה להוריד משהו - ה"רמזור" לא הופך לירוק ונשאר תקוע על צהוב, עד כמה שאני יודע, אין לי Firewall פעיל, אך בכל זאת הוא מראה לי את זה, והוא מוריד מאוד לאט, למרות שהוא מוריד, האם יש אפשרות לבדוק אם אני בכל זאת מאחורי Firewall? של הספקית או משהו כזה (מחובר דרך בזק בינ"ל, עם מודם Alcatel Speed TouchPro - FW מבוטל). ומעבר לכך, כל פעם שאני מנסה לפתוח את Winamp הוא עושה לי כזה הבהוב (בלינק), ואז נסגר במהרה, אין אפשרות לגעת בו, זה אחרי שהתקנתי אותו מחדש, לפני כן הוא פעל, אבל כל פעם שרציתי לנגן משהו שלא בML הוא היה מתרסק, מחכה לעזרה... תודות.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב..? כאילו עם איזה תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתעזרו לי בבקשה למצוא את הפונט שמופיע בתמונה הבאה:
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חוקי אגב ! כבר כמה ימים שאני לא מצליח לעדכנו.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כפי שאמרתי בנושא ההודעה אין לי הרבה מה לציין עוד בנוסף לזה אז... מי שיוכל לעזור לי בבקשה אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בעיקר חשוב נושא הכותרות והסרגלים. אין לי חשק להסיר ולהתקין מחדש תוכנה "מעוברת".
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
משהו הביא לי להתקין אופיס 2007 אבל הוא באנגלית...יש איזה משהו שיכול לשנות את השפה לעיברית????
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-