תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים תוכנה טובה להפעלת קריאוקי במחשב. אם אפשר שירים בעברית ואנגלית (אם בכלל יש הבדל?), רצוי חינמי כמובן. מאיפה משיגים שירים לקריאוקי?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
קיבלתי כמה משחקים (מקוריים, כן) עם הכרטיס מסך שלי אין לי כח להכניס כל הזמן את הדיסק ולהריץ את המשחק ממנו ואני גם רוצה ביצועים טובים יותר ומעדיף להריץ אותו מהכונן הקשיח עם איזו תוכנה הכי טוב ליצור תמונה של המשחק ולהפעיל את המשחק עם DAEMON TOOL? ובמקרה של אובדן דיסק עם איזה תוכנה אני יצליח לצרוב את התמונה שעשיתי? (נרו, CLONE CD וכו'?) והאם זה משנה עם איזו תוכנה אני צורב את התמונה של המשחק... כי אני יודע שיש הגנות וחלק מהתוכנות לא מצליחות להתגבר עליהם אז האם יש הבדל למרות שזה לא העתקנה מדיסק לדיסק ישירות אלא מתמונה לדיסק (יש לי צורב פלקסטור X48) תודה מראש! יניב
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הכי אחרונה 1.0.4 יש אתרים שבהם נפתח חלון חדש אז איך עושים בפיירפוקס מוזילה שכל חלון יפתח בטאב כולל חלונות קופצים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך אתר שיראה לי מה המפרט של המחשב שלי (את כל הפרטים שאפשר). תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
כל עמ' שאני םותח באינטרנט אני רואה אותו שניה ואז הוא כאילו עושה בגלגלת למטה.. אבל זה לא העכבר זה בעיה באקספלורר כי במקומות אחרים אין לי את זה. זה קרה היום הבעיה והייתה לי אותה פעם במחשב לפני הרבה מאוד זמן אני לא זוכר איך אני נפתרה אני חושב בפרמוט. יש פתרון למישהו? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו ימצא לי איזה מדריך טוב לפרמוט המחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעייה לפעמים בשני הדפדפנים לא נטענות התגובות ב YNET למשל, או שמות הסיקורים ב TVNETIL ואחרי איתחול של חלונות הכל בסדר, מישהו יודע אולי מה הבעייה ? ולמה רשום שאני משתמש בספארי שבעצם אני משתמש בכרום ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
:'(! היום בצהריים המחשב התחיל לעשות לי מלא בעיות אני לא יכול להריץ את דיסקיפר הוא נותן שגיאה שאני לא יכול להריץ את הקובץ ICQ נותן שגיאה ולא נכנס האימיול התחיל לזחול ומזהה רק אולי 100 מקורות מתוך 500 שהיו אני לא יכול להיכנס למייל ביאהו דרך אף דפדפן וזה בערך מה שכרגע..
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הורדתי בשעה טובה את תוכנת הביטקומט. התחלתי להוריד משחק כבד כל שהוא ( יותר משני גיגה) והמהירות תוך מספר דקות הגיע ל 160 -170 קילו לשניה, ירד כ 20 אחוז מהמשחק.. באיזה שהוא שלב לאחר כשעה וקצת התנתקתי, כיוון שההורדה לקחה את כל רוחב הפס. לאחר כמה שעות שוב הפעלתי ומאז ההורדה נעה סביב 8 קילו לשניה. יש לציין כי ניסיתי בשעות שונות והורדות נוספות אולם המהירות לא עוברת את ה 10 עד 12 קילו בכל מצב. לא שיניתי כל פרמטר בתוכנה למה זה קורה, האם התוכנה נעלבה שהתנתקתי ממנה ועברתי סתם לגלוש תודה ???
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מת לצרוב לDVD אבל כל תוכנה שלא ניסיתי הקובץ ניתקעעעעעע גם בנירו גם נ WINAVI ו TMPGEnc קיצר לא יודע הקובץ לא דפוק או משו הוא באיכות גבוהה מאוד ולא ניתקע אבל כל פעם שאני מנסה להמיר אותו או לצרוב זה ניתקע לי ב 13 אחוז.... ימשו יודע מצה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור מהאתר של החברה אבל שאני מנסה להתקין הוא אומר לי שהוא צריך שיהיה מותקן הדריוור המקורי שמקבלים עם הכרטיס אבל איבדתי את הדיסק שקיבלתי איתו....והXP לא מוצא אותו... מישהו יכול למצוא לי איזה img שלו או משהו כזה? כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live! Model: CT4830 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש אתר שמוריד את הסרטים לווינדוס מדיה פלייר...יש איזושהיא דרך להצויא את המוזיקה לקובץ MP3 או משהו?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
הם מופיעים לי בצבעים של ירוק עצום וצהוב במקום הצבעים של הסרט... וכשאני סוגר את הקובץ, נוצר קובץ טקטס בתקייה שלו בשם dxva_sig. הקובץ טקטס ריק. מה לעזעזל?! יש לי קודק פאק קיי-לייט 6.5 הכי חדש...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
6.0.2.614: http://www.kaspersky.com/downloads
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שנה או יותר נכון אני מחפש תמונה (מקורית/יפות/מעוצבות) של לוח שנה של חודש אפריל השנה (אבל עם יש של כל החודשים מה טוב) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? והכוונה היא תמונה על המחשב לא קשיחה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה האנטי וירוס הכי טוב שיש היום בשוק? נורטון או שיש יותר טוב ממנו?....
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך Ag neovo איפה אפשר למצוא אפשר קישור?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
התקנתי את magicdisc והגדרתי שלא יטען ב- startup התוכנה עצמה באמת לא עולה אבל הכונן דיסקים הווירטואלי שלה נטען איך אני מעלים אותו???
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-