עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MoRtZkInG,

על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by Vidati,

http://www.stage6.com/user/Vidati/video/2000370/Resident-Evil-(In-the-Dark)- Resolution: 720 x 540 תקשיבו לשיר, הוא נבחר בקפידה. : תהנו.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by NerVo,

עברתי על הרבה תוכנות לדיסטורשיין לגיטרה, מה שמצוזר זה שבכל התוכנות כשאני מנגן על הגיטרה הצליל בא באיחור, שיחקתי עם ההגדרות היה שיפור אבל לא יצא שבו זמנית שאני מנגן גם התוכנה מוציא קול, רק באיחור. במה יכולה להיות הבעיה ? יש לי מחשב מאוד חזק הייתי אומר. במה זה יכול להתבטות ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. Started by ben060,

המטרה היא לא לשחזר אלא לראות מה נמחק. אשמ חלתוכנה שתפתור את הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. אורח Si-Nom

תיראו עשיתי DATA CD ושמתי בפנים 5 אלבומים,כשאני מנסה להוריד את השירים למחשב ב CDEX זה עושה ככה: [האם אני יכול פשוט לעשות COPY ו PASTE בלי לפגוע באיכות?] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by oshric,

שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by freesoul23,

ונכנס לעיצוב->תבליטים ומספור אז הוורד קורס ומציג לי את ההודעה המפורסמת של לשלוח דוח, נכנסתי ליומן אירועים ומצאתי את האירוע הבאה: Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module mso.dll, version 10.0.2625.0, fault address 0x000325b9 לפעמים הקריסה קורת כשאני יורד שורה בוורד. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. Started by moris,

היי! תסייעו לי במציאת דרייברים ללוח זה: Motherboard Name Asus P4GE-V (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845GE זה מופיע כך ב-AIDA 32 תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by asafgolan,

דרך איזו תוכנה הכי פשוט להדפיס חותמת שתראה דומה ככל האפשר לחותמות הלחיצות האלה שיש לעו"ד, רופאים וכו'? (אל תדאגו, זה לא בשביל משהו לא חוקי...)

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by Gohan,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. אחרי שהם נחמקו לי איך אני מחזיר אותם?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by the red dragon,

אני מתקין את האימיול החדש מתקין וזה כותב לי שלא הצליח ליצור את תייקית INCOMING ו אני לוחץ על מהשו להורדה וזה לא מעביר לי את זה זה לא מורריד ויש לי VISTA מה לעשות??

13. שלום. אני רוצה להוריד הרבה סרטונים מסוימים (כמה עשרות) מ-YouTube ואני לא רוצה להוריד אותם דרך Naevius (התוכנה שאני משתמש בה) כי שם צריך להדביק את הלינק ושההורדה וההמרה מסתיימים צריך להדביק עוד לינק וזה יהיה הרבה עבודה. האם יש איזושהי תוכנה כמו FlashGet שאני אדביק את הלינקים לסרטונים בה והם ירדו אחד אחרי השני או אפילו כולם ביחד, העיקר שאני לא אצטרך לנפעיל אחד אחד. אם יש אתר שעושה את זה אז גם טוב, א חייב תוכנה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by dbx22,

הפיירפוקס עובד, וגולש לאתרים, והאקספלורר לא עובד ולא גולש לאתרים איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by Aviv C,

לפעמים כשאני מתחבר ל- eMule מופיעה לי למטה ההודעה הבאה: Your IP is part of ipfilter.dat file ההודעה הזאת לא מפריעה לי לכלום ב- eMule (לפי מה שאני ראיתי). מה ההודעה הזאת אומרת ומה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה (אם זאת נקראת בעיה)?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה RK LUNCHER רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להוסיף שעון אנלוגי לתצוגה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by MetalHead,

לא מזמן פירמטתי את המחשב. התקנתי את כל הדרייברים כרגיל אבל משום מה נמנעת ממני הגישה אל CCC. כל פעם שהמחשב נדלק, או שאני מנסה לפתוח את תפריטי הדרייבר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: You do not have permission to change catalyst control center settings Please contact your administrator for further help מה שמוזר זה שאני הוא האדמיניסטרטור. חיפשתי פתרון בגוגל ללא הצלחה. אני מנסה לקבל גישה לCCC כדי לבדוק לאיזו מהירות הAGP שלי מכוון (או האם הוא בכלל פועל) אם יש דרך אחרת לבדוק ולשנות הגדרות AGP (לא מצאתי אחת בביוס) אז אקבל אותה כפתרון חלופי. מקווה שתוכלו לעזור לי. יניב.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. Started by zini1,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.

19. שלום לכולם!!! אני רוצה לצרוה סרט בפורמט avi לvcd או svcd לא יודע מה ההבדל אבל לא משנה עכשיו איך אני יכול להוסיף כתוביות שאני צורב יש לי את הכתוביות בפורמט sub אפשר לשים אותם איכשהו או שצריך להדביק אותם לסרט לפני אם צריך משהו יכול להסביר לי איך? ואם לא צריך גם אם מישה יכול להסביר לי איך? תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by ksp69,

אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by roee01,

למה שאני מפעיל נגיד סרטון ביוטיוב אני לא שומע קול?? יש לי רמקולים והם פועלים... רק שאני מנסה לשמוע משהו באינטרנט אני לא מצליח.. ניסיתי גם בדפדפן של פיירפוקס וגם של אקספלורר... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by danielbarki,

לפני שבועיים קניתי מחשב והייתי לי בעיה שכל פעם שניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, אז בסיום שהוא מבקש ממני לעשות ריסט למחשב המחשב עולה ונתקע על הרקע, אני רואה רקע אבל אין שורת משימות או אייקונים של השולחן עבודה ואני יכול להזיז את העכבר ולתפקד חלקית(אי אפשר לפתוח תוכנות או קבצים). בקיצור הלכתי לחנות והם התקינו והכל עבד כמו שצריך אז הבנתי שהבעיה היא במסך והחלפתי מסך ועכשיו הכל עובד מצוין. הבעיה היא שהמסך שלי יותר טוב ואני רוצה אותו למחשב החדש, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? זה הדגם של המסך: LG W2261V כרטיס מסך: ATI HD 4770 תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. זוהי התוכנה שמגיעה עם כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב K.S.P לפני כחצי שנה ב 420 ש"ח. 1. האיכות לא משהו אבל קצת שיחקתי עם אפשרויות הוידאו וטיפה שיפרתי את זה והייתי רוצה לדעת איך עוד אפשר לשפר את איכות הצפיה. 2. כשאני לוקח תמונת מסך ומדביק את זה בפוטושופ (הייתי עושה את זה כמובן בצייר אבל נעלם לי מהמחשב ואני לא מוצא את זה ל-XP) אז במקום של התוכנה רואים שחור במקום התמונה וגם כשזה במסך המלא אז רואים שחור בתמונת המסך אז איך אפשר לקחת תמונות מסך עם התוכנה הזאת ושיראו את התמונה בתוכנה). 3. חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה אחר קצת יותר יקר ואיכותי אבל הטכנאי שלי אומר שלא כדאי אלא רק אחרי שיתחילו לשדר בארץ באיכות HDTV ורק אז לקנות כרטיס טלויזיה חדש ואני אראה את ההבדל. אני בטוח ששכחת…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים