עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

למה הביטקומט(0.68) תוקע לי את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. למרות שהביוס כן מזהה ואני יכול להיכנס למערכת הפעלה הישנה במחשב מחשב נייד....

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה עם סרטיים של 1080p ב xbmc יש לי קודקיים ו ב מדייה פלייר זה עובד חלק אבל אני רוצה לראות את הסרט ב xbmc יש קודקיים שאפשר להוריד ל xbmc?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by moshe_ben_kipod,

הDVD שלי לא קורא DIVX, אבל הבנתי שאני יכול לצרובאת הסרטים כ SVCD ואז הוא יקרא את הקובץ. איך אני הופך את הסרט לSVCD? עדיף תוכנה חינמית

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. Started by arik_bulldog,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?

7. שלום, רכשתי לא מזמן לפטופ בארה"ב,משום מה תמיד אוהבים לחלק את ההארדיסק למחיצות, כאשר כונן C מכיל 28 ג'יגה בלבד ושאר 190 ג'יגה בכונן D הגעתי למצב בו כונן C המכיל את הויסטה כמובן,צובר נפח (למרות ניקוי של קבצי זבל) ומגיע כמעט לתפוסה מלאה במצב שכזה אני לא יכול להתקין ישומים כבדים(משחקים) גם על כונן D , ואפילו לא לחלץ קבצים מכווץ לתוך כונן D האם יש פתרון לכך חוץ מלאחד מחיצות? האם באחוד מחיצות מידע ילך לאיבוד? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by yotam360,

האנטיוירוס פועל בדקתי ב-task manager , אך אין שום איקון בצד שמראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? http://img254.imageshack.us/my.php?image=91190826cs0.jpg

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by was950,

שלום אני צריך את Windows PE דחוף אפשר לתת לי לינק או TORRENT תודה מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by roee01,

למה שאני מפעיל נגיד סרטון ביוטיוב אני לא שומע קול?? יש לי רמקולים והם פועלים... רק שאני מנסה לשמוע משהו באינטרנט אני לא מצליח.. ניסיתי גם בדפדפן של פיירפוקס וגם של אקספלורר... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by בזיק,

מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by kfir_dnd,

שלום, לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי. עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב: -BitDefender -antivir -spybot -ccleaner -spyware terminator -super antispyware -adaware se וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/ איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by alex10,

צריך תוכנה שמאברים מאי סי אחד לשני

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. אני רוצה לקחת את כל הגיבויים שלי מתוכנת 2003 למחשב אחר ששם מותקן גירסת 2010 א.זה אפשרי ? ב.איפה נמאצת התיקיה? תודה !

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. יש איזו בעיה לחבר שלי במסן ולא עולה לי פתרון יעיל לבעיה יש איש קשר אחד במסן שלו שכל פעם שהוא מתכתב איתו המסן נתקע לו ויוצא...וזה קורה רק עם האיש קשר הזה. זאת אומרת 80% מהפעמים שהוא מנסה להתכתב איתו זה עושה לו בעיות ויוצא מהמסן ושאר ה20 הוא מצליח להתכתב. הוא התקין ת'מסן מחדש והכל..בדק וירוסים (שלא נראה לי אם זה קשור בכלל..) אשמח לשמוע על פיתרון יעיל. -תודה, נחום.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by DanielHatuka,

יש לי הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין NET Framework v.2. ואחרי ההודעה שאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה ויוצא. הנה ההודעה: תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Get Data Back 3.1 for ntfs בבקשה חשוב לאללה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום לכולם אני מזה בבעסה של החיים אני לא יודע מה לעשות רק אתה יכולים לעזור לי אז ככה התקנתי איזה תוכנה ופתאום המחשב נתקע לי וכל מה שהיה לי על השולחן עבודה.. נמחק לי לגמרי והיה לי הרבה דברים חשובים שלא עשיתי להם גיבוי או צרבתי אותם ואני אבוד אני לא יודע מה לעשות .. אאזזז בקשה ממכם תעזרו לי :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום! ברשותי מחשב ישן שהחלטתי להחיות אותו אז התקנתי ווינדוס והכל, ועכשיו אני צריך דריברים ללוח אם הלוח: ASUS P4T-E אשמח אם תביאו לי דריברים ללוח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה במקום נרו ושתתאים גם לויסטה. אודה לכם אם תתנו שם, וגם איזו גירסא על מנת שתתאים לויסטה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. כל היום חיפשתי דרייברים ללוח אם Quanta 30B8 (של מחשב נייד HP Pavilion dv6160) ולא הצלחתי! אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא לי את הדרייבר, יש לי וינדוס XP 32bit. אם אין ברירה אז גם דגם ישן יותר (כמו 30B7) יתקבל בברכה. בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. יש לי את המקלדת של מייקרוסופט המולטימדיה (הפשוטות הנפוצות), ואני רוצה שהמקש של הפליי/פאוס לדוגמה יפעיל את השיר ב WINAMP ולא ברגיל של המדייה פלייר. ניסיתי דרך התוכנה של המקדלת אבל לא מצאתי אופציה נכונה. תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. היי ח'ברה, אני כרגע מתקן מחשב אצל ידידה, בעית התקלה במס' היא 88780078. מדובר בבעיית דרייברים ככל הנראה. ופה הבעיה הרצינית, הדרייברים שאני צריך הם: nVIDIA MCP04 Windows XP. תודה רבה לכל העוזרים !

25. לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים