עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by or,

טוב אז ככה מי שמכיר את התוכנה הזאת אז היא התוכנה הכי טובה שיש להכנת עיגולים של דיסקים ולהדפסה שלהם אבל יש לי בעייה- בהיאו לי בטעות דפים שהבם העיגולים לא בלאכסון אלה אחד מעל השני ואני לא יודע מה לעשות... חיפשתי שם איך אפשר לשנות את זה ולא מצאתי בשום מקום בתוכה.... אודה מאוד לכל מי שיוכל לעור לי או שיוכל להמליץ לי על תוכנה באותה הרמה שכן מאפשרת את זה... (באותה הרמה אני מתכוון לזה שהיא תתן לי ל"עוות" את התמונה כמו שהיא נותנת....) תודה מראש אור חן

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. שלום רב, לחבר שלי יש בעיה בקאזה יש לו את הגירסא הכי חדשה של קאזה בעיברית, ומשום מה אנחנו לא יכולים להתחבר איתה ולחפש שירים,כלומר אי אפשר לבצע חיפוש ולראות את ההורדות שיורדות כלומר היא לא מתחברת. אני בדקתי אצלו והשוותי את המאפיינים שלי ושלו והם תואמים,יש לך תשובה לתת לי מדוע לא מתחבר הקאזה לאינטרנט? תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  3. האם GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 אמור להתחבר לאינטרנט???

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by aaviran,

יש לי בעיה בביטורנט, בשני קליינטים שונים. ב-Azureus הוא כותב לי Socket Exception: Unexpected end of file from server. ב-uTorrent הוא כותב לי HTTP 503 Error. ניסיתי עם טורנטים שונים מטראקרים שונים ושום דבר לא עובד.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by jackhammer,

אני מסדר את המועדפים בדפדפן הצורה מסוימת שנוחה לי אבל כל כמה ימים שאני פותח את הרשימה של המועדפים אני רואה שהוא סידר לי אותם מחדש בסדר אלפבתי זה ממש מעצבן מי יודע איך אני יכול לבטל את זה? כבר שבוע ומשהו אני מחפש בגוגל ולא מוצא כלום תעזרו לי פליז :'(

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

הבקשה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by yuvalkosh,

הורדתי firmware חדש לצורב די וי די שלי lg dvd H10N ועכשיו, אני לא יודע אם זה קשור, אני לא יכול להפעיל את ANYDVD\ אני מקבל את ההודעה הבאה: warning! No dvd drive detected! possible reasons: 1. you don't have a dvd drive, buy one. 2. you haven't rebooted your system after anydvd has been installed. please restart your computer. 3.your external dvd is not powered or not porperly connected. 4.there is a problem initializing the anydvd driver. if this is the case, try this: unistall anydvd reboot install anydvd reboot

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by shlomom,

שלום, האם אתם מכירים תוכנה טובה להפעלת קריאוקי במחשב. אם אפשר שירים בעברית ואנגלית (אם בכלל יש הבדל?), רצוי חינמי כמובן. מאיפה משיגים שירים לקריאוקי?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by oded6188,

כנסו ללינק הבא: http://video.nana.co.il/ משום מה אני לא מצליח להריץ כאן שום סרט ווידאו. הבעיה הזאת הייתה קיימת אצלי כבר הרבה זמן והייתי בטוח שאחרי פורמט היא תסתדר. לפני כמה ימים עשיתי פורמט, והבעיה עדיין קיימת אצלי זה נראה ככה: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=DAF44D4F7352892E

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. יש לי מסן 8 לייב החדש... יש תיקית שיתוף..לא הצלחתי להבין איך אני משתמש בזה... אני נכנס לזה..שם ת'דברים שלי..אבל חברה שלי ששיתפתי איתה תיקיה היא לא רואה כלום..וחיכינו די הרבה זמן... איך זה עובד ואיך משתמשים בזה...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. יש לי בעיה, אני צריך להפעיל קבצי JPG על ווינדוס 98, אך נרשם לי שם שזהו UNKNOWN FORMAT כלומר הוא לא מזהה את סוג הקובץ, כיצד אני יכול לגרום לו לזהות את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by Gangster,

שלום ! רציתי לשאול איך עובד הרשיון לעסק בתוכנות של מיקרוסופט כמו אופיס ו וינדוס תודה !

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה! אופס.. טעות בפורום.. צטערת

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור אחד יכולה לסגור את כל החלונות הפתוחים כמו : וורד ,אינטרנט אקספלורר והסייר למשל.. .שלא תוריד לי תהליכים שבזיכרון כמו למשל אם אני מחובר למסנג'ר שלא תנתק אותי ממנו אלא רק אם יש חלונות שיחה פתוחים במסנג'ר אז שאותם תסגור... תודה מראש, דודו.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by EroSenin,

טוב יש לי כריס רשת מובנה בלוח ואני צריך בשבילו דרייבר. הלוח שלי הוא MSI PT880 NEO

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. זה די טיפשי אבל מציק לי נורא. notepad אף פעם לא מתחיל בתצוגה מקסימלית, אני תמיד צריך ללחוץ על הכפתור שמגדיל את התצוגה - איך נמנעים מזה? ולא, אני לא מתכוון לשנות את קיצור הדרך אל התוכנה - שם כבר דאגתי לשנות למסך מקסימלי וזה לא עוזר.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. אני רוצה לצרוב סרט ב VCD אבל הסרט ארוך מידי והוא לא נכנס לדיסק אחד אז חשבתי שאולי אפשר לעשות שהתוכנה תקודד אותו ותפצל את הסרט לשני חלקים איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by snaidis,

יצאה כתבה חדשה ב LIFE HACKER העוסקת ב WebOS שזה בעצם מערכת הפעלה וירטואלית הנמצאת ברשת. בקיצור ניתן להאזין לשירים שלכם לראות את הקבצים שלכם להשתתף בצ'אטים, פורומים יש גם אפשרות לשלוח מיילים עם תוכנה ייעודית שכבר נמצאת ומובנית במערכת הוירטואלית שלכם. יש שם נגן MP3, נוטפד, תוכנת IM, ועוד המון אפשרויות. כל שעליכם לעשות הוא בעצם להרשם, ויש שם אפשרות להעלות את הקבצים שלכם עם הגבלה של נפח(יש אפשרות להרחיב את נפח ההעלאה בתשלום). המטרה של הWebOS זה בעצם להוות מערכת הפעלה וירטואלית שלכם אישית שניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם ולהשתמש בקבצים שלכם שהעלתם, לשמוע מוזיקה שלכם, אימייל ועוד מיני אפשרויות שהשרות מציע. אני בחרתי לנסות את http://desktoptwo.com/ שזו אחת ממערכות ה WEBOS הנמצאות …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. יש לי שיר במחשב והוא מתנגן בצורה שכאילו המהירו אותו, איך אני מאיטה אותו?

21. Started by hofshi,

בעקבות שאלות חוזרות מחברים, החלטתי לכתוב מדריך למשתמש המתחיל בפיירפוקס. המדריך מתאר את תהליך ההתקנה ואת השימוש בדפדפן. הוא מכיל גם המלצות להרחבות הכי שימושיות לדעתי. אשמח להערותיכם. האם חסר משהו שכדאי להוסיף? תודה, רן המדריך: http://hofshi.blogspot.com/2007/07/blog-post_17.html

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. כמו בכותרת... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by MX518,

שלום אני צריך שתעזרו לי בבקשה למצוא את הפונט שמופיע בתמונה הבאה:

24. Started by Da-Funk,

אני מקבל הודעת שגיאה פתאום במהלך המשחק : unable to reference memory at 00000F משהו כזה... רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ? האם זה אומר שהזכרון הפנימי שלי נדפק ? שההתקנה דפוקה ? או שה patch של ה no-cd ... ? תודה לעזורים מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by UNDERDOG,

מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים