עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DarkSight,

האיסיקיו שלי אתמול פתאום התנתק ומציג הודעת שגיעה 0405 ומאז הוא לא מתחבר והאתר של איסיקיו גם לא עובד לי מישהו עוד נתקל בבעיה??? או מישהו יודע איך לפתור אותה???

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. טוב, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל ה-Scrolling Arrows או איך שלא תקראו לזה פשוט נעלם לי, ובמסמכים ארוכים במיוחד זה מאוד מעיק אם כי אני יכול להשתמש בגלגלת. יש הצעות לפתרון?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by M7a,

אני שונא את נרו ----> עושה לי פול בעיות בזמן האחרון! תנו לי תוכנה (לא חייב רק חינמיות) שהיא טובה ותומכת בכל הצורבים והפורמטים כולל צורב דיוידי! ושתיהיה גם מהירה ונוחה לשימוש... תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by dani1236,

שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by danny70,

שלום לכולם , אני מחפש דרייבר לכרטיס סקזי פרללי שהוא גם לרשת , מסוג QLOGIC ISP 1040B שהוא חדש יחסית לא הצלחתי למצוא :s05: אני מאוד אודה למי שימצא את הדרייבר . נ.ב - וינדוס XP כבר מצא חלק מהדרייברים ,אבל לרשת הוא לא מצא . מוזר

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by xbuka,

בעיקרון שאלתי את השאלה בפורום windows והפנו אותי לכאן.......... קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך? ואיך בדיוק התוכנה מציגה אותם אם הם לא קיימים???

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  7. Started by psxr,

שלום לכולם הורדתי סידרה ועכשיו אני רוצה לקודד לdvd ולצרוב עם תפריט לבחור את הפרק. אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אני לא יודע מאיפה להתחיל. רוב הקבצים בפורמט avi וחלק קטן בפורמט mpeg. ועכשיו לשאלות 1. כמה פרקים לדחוף לכל דיסק בלי לפגוע באיכות יותר מידי ? (האיכות המקורית לא יותר מידי גבוהה במילא אז אני לא רוצה לפגוע בה עוד). 2. עם איזה תוכנה עושים את זה ? (אם אפשר לצרף הסבר על התוכנה או קישור למדריך).

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  8. Started by NiTrOAcHiLeSs,

שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....

9. Started by roeiw,

השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  10. סליחה הרצתי חיפוש אחרי ומצאתי את התשובה... שאי אפשר עם מודם cable\adsl ....

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. כיצד ניתן למחוק את מילות החיפוש הישנות ?? לדוגמה, בGOOGLE כאשר אני מקליד מילה לחיפוש, אני רואה את כל מילות החיפוש הישנות שהקלדתי בעבר. א. איך ניתן לרוקן את הזיכרון של שורת החיפוש ? ב. האים ניתן לעשות זאת רק מאתר חיפוש מסויים ולא באופן גורף מכל האתרים ? ג. האם ניתן לימחוק מילות חיפוש ישנות באופן סלקטיבי מאתר מסויים ? (כלומר למחוק מהזיכרון מספר מילים מסויימות אבל לא לרוקן את כל הזיכרון). תודה, אמיר

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. האם מישהו הצליח, מנסה להוסיף תרגום עברי, לסרט DVDR שיש בו תפריטים (הכל הכל) חוץ מתרגום עברי. ללא פגיעה באיכות התמונה, פשוט להוסיף לאפשרויות תרגום עברי מישהו הצליח? ניסה? יודע איך? אם יש כאלה אני בטוח שיש המון אנשים שרוצים לדעת איך, כמוני אז בקשה תגיבו compman112

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. כשאני מנסה לפתוח קבצים כמו AVI , MPEG, WMV מופיעה לי שגיאה אם אני מעתיק את הקובץ לשולחן עבודה אני יכול לפתוח אותו בשגיאה יש הסבר כיצד לתקן את זה אבל אני לא הצלחתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by amit12341,

שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני צריך לסרטט כמה דברים דו מימדיים מחפש תוכנה קלה שמיועדת לכך תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום התקנתי תוכנה בשם CATIA אשר עבדה לי בלי בעיות אתמול משום מה היא לא עלתה (אפילו במסך לוגו שלה לא עולה לי) ניסתי להסיר ולהתיקן מחדש אבל לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? חשבתי למחוק מהרג'יסטרי אולי כל מיני שורות קוד שמכילות את השם של התוכנה אבל עדיין אחרי שניסיתי שוב להתקין זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by moris,

היי! התקנתי "פוטושופ" CS גרסא 8 ובהתקנה סימנתי לו בשפות "עברית" אך בסוף ההתקנה נפתח הסרגל באנגלית כיצד אני משנה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום! אני מריך המלצה לאיזה תוסף לאופן אופיס 2 (לחלונות ובחינם) שיבדוק וימצא שגיאות כתיב בעברית. אם אין באתר הסבר התקנה, אני אשמח אם גם תסבירו לי איך מתקינים זאת. תודה!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by GUNZ,

כמו הזאתי שיש בעמוד הראשי רק אחת בחינם מישו מכיר?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  21. Started by eladbu,

אני מעוניין בתוכנה ששומרת לי על הסדר של האייקונים בדסקטופ! ועדיף שתהיה קטנה ככל האפשר !

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. יש לי גירסת אי-מיול ספציפית במחשב זה זמן רב, ואני מניח שצברתי בה הרבה קרדיט על הורדות. איך אני יכול להתקין גירסה חדשה ולשמור על הקרדיט שיש לי בגירסה הישנה? אני יכול אולי להתקין על הספריה הישנה, אבל הגירסה הישנה שלי זאת גירסה ממש מיוחדת, האם הקרדיט עדיין ישמר?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by Burned,

אתמול התחלתי להשתמש בזה וזה נראה דיי טוב.. השאלה שלי היא איך אפשר לשנות גודל של מודל שהורדתי.. הורדתי מודל של מקלדת וזה קטן מאוד ולא מתאים לשולחן ??? עריכה: הצלחתי..

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  24. יש מחשב נייד עם האנטיוירוס Trend Micro Client Server Suite for Small and Medium Business עכשיו הוא כולל בתוכו דרישה לשרת ביתי כמו IIS או apache. במקרה הזה מותקן אפאצ'. והוא גורם לבעיות בגלישה (לא ניתן להציג דף זה כל דקה, אחרי ריפרש הדף נטען). העפתי את האפאצ', ונראה כי הבעיה נפתרה (לא נמצא ליד המחשב הזה כרגע). עכשיו הבעלים די רגישים בנושא של האנטיוירוס (לא רוצים בתוקף שאני אפנק אותם בנוד32 או משו) האם האפאצ' הזה הכרחי כדי לעדכן או משהו? אם למישהו יש נסיון (סיכוי נמוך) אשמח לדעתו

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.