תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלשום היתה לי הודעה לגבי גירסה חדשה של מסנג'ר, אז לחצתי לו להתקין והוא התקין, ואז ניסיתי להתחבר, חיכיתי דקה ומשהו ואז היה כתוב לי שיתכן שיש בעיה בחיבור שלי ושאבדוק אם אני מחובר לאינטרנט (הייתי מחובר מן הסתם), ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וגם ניסיתי להשתמש בWINDOWS MESSENGER ובהכל- אותה הבעיה. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות אודה לו מאוד... עריכה: כשנכנסתי לאימייל גיליתי שגם שם - כל הזמן כתוב Connecting עד שנמאס לי ואני יוצא =( מה הבעיה שלי?..
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
סרקתי עם התוכנה החינמית malwarebytes anti-malware (האם התוכנה הזו טובה?). וזה מצא לי כל מיני מזיקים, כאשר האנטי וירוס בכלל לא מזהה אותם. וגם עם spybot לא נמצא כלום. האם זה מזיק? ומזה בעצם? ניתן לנקות את הקבצים עם התוכנה ללא הסרה מלאה שלהם? תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 08:01:47 בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום האחרון כאשר אני מנסה לכתוב דואר בOutlook או במהלך עבודה שוטפת בWord התוכנות נסגרות לפתע ואני רואה את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש הן את ה-outlook והן את ה-word אך זה לא עזר. כמו כן, תיאור התקלה נראה כללי מאוד, לכן אני מניח שבגלל זה חיפוש בגוגל לא עזר יותר מדי. למישהו יש מושג מה הסיבה לכך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום להוריד תוכנה אחרת ממה שיש בדרך כלל לתצוגה של הBATTERY ? ראיתי אצל מישהו את תוכנה כזאת שמציכה כמו MANA מD&D ואני לא מוצא את זה... ??? תודה רבה... צח
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי דרך הרגיסטרי אבל שכחתי איך...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כותרת מבלבלת משהו, ולכן אסביר: בואו נסתכל על האודיו טראק של סרט. הבה נגדיר את הווליום שלו מ-0 (הנמוך ביותר) עד 100 (הגבוה ביותר). יש סרטים שברוב הזמן נמצאים על 0-20, ואילו בחלק מאוד קטן מהזמן (קטעי אקשן בעיקר, דוגמת יריית אקדח/מוזיקה) הם מגיעים ל 70-100. מה אני רוצה בעצם? ליצור איזשהו פלאגין/פילטר שחוסם את החלק העליון של הווליום (במקום להוריד את הווליום באופן גורף). למה אני אשתמש בזה? לניגון סרטי MKV בעיקר. תודה לעוזרים. נ.ב- אם בפורום הלא נכון- נא העבירו וסליחה, זה הכי קרוב שחשבתי עליו.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
ברגע שאני רואה סירטון ב YNET / MAKOהכל בסדר אך כאשר אני מגדיל את הסירטון על כל המסך הכל הופך לשחור באתרים אחרים אין בעיה הכרטיס מסך הוא onboard
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז ככה התקנתי פלאש 5 במחשב לחצי פעמיים המחשב עוש הממש לפרק זמן קצר של פחות משניה כאילו הוא חושב וזהו לא עושה כלום לא מעלה הודעת שגיאה כלום הפלאש לא עולה אמרתי אולי זה גירסה חמש או משהו לא טוב בהתקנה.. אותו הדבר קרה לי עם פלאש MX2004 גם הוא לא עולה לי אותה הבעיה... מישהו יכול לשאר מה יכול לגרום לזה תודה למי שעוזר ודרך אגב תוכנות אחרות וגם גרפיות כמו פוטושופ 7 וכו עולות בסדר בלי בעיה.. ומישהו הביא לי פלאש על דיסק זה כן עולה כאילו בלי להתקין העתיקו את כל הקבצים לדיסק ואני רק לוחץ הפעלה אבל הפלאש ישן ועם בעיות.. בכל מקרה עזרה!! תודה!!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפניכים תמונה של האפשרויות איחוי שיש לי אני רוצה לשנות את המחיצות בדיסק אז אני עושה איחוי לפני ויש לי מספר אפשרויות ואני לא יודע מה לבחור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור סרטון באפטר אפקטס ואז להמיר אותו לפורמט DVD כדי שיוצג במכשיר DVD. אני לא צריך תפריטים וכל מיני דברים, רק לשים את הסרטון ב-DVD. בואו נראה אם הבנתי נכון. אני מרנדר באפטר אפקטס קובץ avi לא מכווץ. עכשיו אני צריך להמיר אותו לפורמט DVD. מה דעתכם על tmpgenc authoring works? על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעיה בעברית בדפדפן לפורום שלום , לפני שבוע אני קם בבוקר כותב בעברית בחיפוש של גוגל ואין עברית יש אותיות לא מובנות... אני משחק בהגדרות שפה מוחק את העברית מתקין שוב לא עובד... אני כותב במחשב בעברית והכל עובד , רק בתוך הדפדפן עצמו אין עברית, זה קרה לי באינטרנט אקספלורר 6 עידכנתי ל7 עדיין לא עובד, האנגלית עובדת וגם המספרים וסימני פיסוק רק לא העברית אני כותב עכשיו בנוט פאד ומעתיק הכל לפורום מי שרוצה להבין איך נראה העברית: אני כותב עכשיו א ב ג ד ה: ? ? ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
כידוע youtube הוא אתר שניתן לעלות אליו קטעי וידאו ואחר-כך להשתמש בתוכן באתר שלך על ידי קישור object ללא צורך להכנס ל youtube. האם יש אתר התומך בקטעי קול עם אפשרות לקישור object לאתר אחר ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מיועד לעשות גיבוי מרחוק בצורה אוטומאטית דרך האינטרנט. תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
החברה המוכשרים מthirteen23 החליטו לבנות קליינט מיוחד לטוייטר שנותן "חוויה" מיוחדת. http://www.thirteen23.com/experiences/desktop/blu/ קוראים לה blu והיא עובדת רק על ויסטה. למה? כי היא משתמשת ב WPF שזה API התצוגה החדש שמיקרוסופט בנתה עבור ויסטה ו .NET Windows Presentation Foundation. יש גם סרטון הדגמה ביוטוב מומלץ לראות בגרסת HD. מה שבאמת מעניין אותי פה זה השימוש בWPF. זה כלכך יפה יש להם עוד הדגמות של הטכנולוגיה על האתר ואפשר רק לקוות שעוד חברות יתמכו בזה. (גם המסנג'ר של yahoo משתמש בזה אבל אני לא משתמש ביאהו) עריכה: אפשר להתקין אותו על XP אם מתקינים .NET 3.5 SP1
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו מודם סלולרי מובנה בחיבור mini express של erricson. בכרטיס יש גם רכיב GPS, ואפשר להפעיל אותו דרך תוכנה מתאימה וכו" עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לעקוב אחרי מחשב לראות איפה הוא נמצא , נגיד במקרה של גניבה. מכירים כזה אופציה? ואם דרך אנדרויד אולי ניתן לעקוב אחריו? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כשאני מנסה ליראות סירטונים באתר Gametrailers.com הוא כותב לי שאלי להוריד ולהתקין את הפלאגין של WMP למרות שהוא כבר מותקן אצלי, ניסיתי להוריד ולהתקין את הפלאגין שוב אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
צריך מקודד מ-RM ל- DIVX/XVID *בקשה - אל תזרקו שמות של תוכנות אני רוצה משהו שאתם יודעים שעובד כי אתם הצלחתם... לחפש בגוגל ולהוריד כל אחד יודע...
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הורדתי בצורה חוקית את גירסאת הניסיון של WINRAR מהאתר שלהם כאשר באתי להתקין אותה האנטי וירוס שלי קפץ והתריע על כך שקיים וירוס בתוך ההתקנה. איך זה יכול להיות? יש לי NOD32 מעודכן. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-