תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אז ככה, אני מעודכן עם K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7 שהוא הגרסה המעודכנת ביותר, ועדיין ישנה בעיה בצפייה בחלק מסרטי ה-MKV. אני לוחץ על הסרט, נפתח חלון המדיה אבל הסרט פשוט לא זז, מה שכן אני יכול להזיז את מד ההתקדמות של הסרט ולראות תמונות ממנו... אותם קבצי סרטים פועלים ללא בעיה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, יש לי ויסטה X64 תודה מראש אנשים! אופיר
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי amd athlon xp 2500+ 1.83 ghz 512 mb of ram 333 ddr redaon 9200
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתעסק עם תוכנת עיצוב, ועם כל התוכנות למדתי להשתמש ברמה חובבנית+ בכוחות עצמי (פוטושופ,אימג' רדי,פלאש,גוגל סקאצ' ועוד) אבל התוכנה הזאת ממש מסובכת... ניסיתי קצת להתעסק איתה ולא הבנתי כלום. אפשר הסבר קצר מה בתכלס התוכנה הזאת עושה? הבנתי שהיא עורכת וידיאו ואפשר להוסיף עליהם אפקטים, דבר שתמיד רציתי לעשות, אבל לא הבנתי איך עושים את זה? הביאו לי מדריכים אבל הם לא מתחילים ממהתחלה וזה לא מובן לי. ממה שהבנתי אני גורר סרטון וידאיו לליר חדש ואז בצד ימין יש אפקטים ואני מוסיף אותם וזהו? איך עושים לדוגמא כדור אש (מישהו פה פרסם סרטון של זה) או כל מיני אפקטים מגניבים? (באופן כללי) תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אני עובד עם התוכנה הנ"ל כבר שנתיים בערך, איכות הקלטה מצויינת ,הכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול להקליט סרט שלם כי זה שוקל כמה עשרות ג'יגה, הקלטתי הופעה של DAVID GILMOUR לדוגמא, האורך שלה הוא בערך שעה וחצי ,זה לקח לי 30 ג'יגה מהדיסק הקשיח, עכשיו, אני יודע איך לכווץ את זה ולקודד שייקח פחות, אבל זה ממש בעייתי לעשות את הפעולה הזאת כל פעם, אין דרך לשנות משהו בתוכנה שיגרום לזה לשקול כמו כל סרט אחר ונורמלי? והאם יש לכם הצעות לתוכנה ללכידת וידאו נוספת שאני אוכל לבצע אצ זה בפשטות? ד"א, תוכנות כמו WINDVR , SAGE-TV לא להציע כי אני מכיר ואני לא ממש מסתדר איתן. תודה מקרב לב..... ליאור
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי קובץ iso ששוקל 700 מגה . כאשר אני פותח אותך דרך daemon tools ויוצר כונן וירטואלי , גודלו נשאר 700 מגה, אבל כשאני מחלץ למחשב גודלו משתנה ל-2 גי'גה . כיצד ניתן לצרוב קובץ שלא יכיל את קובץ ה-iso אלא את החילוץ עצמו ( כ-2 גיג'ה) בדיסק cd רגיל של 700 מגה ?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מנסה לשמור קובץ HTML עם תמונות וכשאני שומר זה לא שומר את התמונות אז מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על תוכנה, כמו FreeRam XP שמפנה מקום בזיכרון. אשמח לשמוע ביקורת איך התוכנה הזו בעצמה...או כל תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה בתודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כשאני נכנס דרך הפיירפוקס לאתרים מסוימים בשביל לראות. סרטון מסויים ( לא, לא מדובר באתר פורונו) אלא למשל סרטון בואלה או בנענע , הוא פשוט לא מתחיל לנגן לי אותו לא משנה כמה זמן אני מחכה. לעומת הYOUTUBE שם אני כן יכול לראות הכל. ניסיתי לראות את הסרטונים האלה דרך M.EXPLORER וזה מראה ללא שום בעיה או זמן המתנה. בנוסף יש את אותה בעיה שאני נכנס לאתר של אורנג' לדוגמא כדי לראות איזה מכשירים יש להם.... זה פשוט לא מראה לי את התמונות. לעומת הEXPLORER כמובן. ממש לא מבין איפה הבעיה.... וממש לא בא לעבור לאקספלורר. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
הוירוס הוא קובץ EXE ששוקל בערך 2KB. אני לא מצליח למחוק אותו כי "תוכנה אחרת משתמשת בו". מה עושים? תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כדי לשלוח למצב הדפסה בלי לפגוע באיכות הצבע
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. ידוע לי שיש קבצים שנישמרים אחרי שמוחקים את הקוקיז&HISTORY& ושאר ירקות במאפיינים של הIE עדיין נישארים לפעמים כתובת/קבצים על ההארדיסק מישהו יודע איך אני יכול בוודאות להסיר את כל הקבצים אחרי הגלישה ולא רק לעשות מחק עוגיות קבצים זמנים והיסטורי כי יש קבצים שנישארים ותמונות מהאתרים קצת עזרה כאן? תוכנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller קראתי איזה מאמר על זה ולא הבנתי מה אני צריך לחפש [אינטל או HP?] ואני לא זוכר מה זה היה פעם שעברה... מה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי משחק ששוקל 5 ג'יגה עכשיו כדי שאני יוכל לצרוב אותו אני צריך לחלק אותו לכמה חלקים כי הוא גדול מדיי,יש איזה תוכנה שמפצלת את הקובץ? ואם כן תוכלו לתת הסבר איך מפעילים אותה?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי מסמך שצילמתי עם מצלמה דיגיטלית ואני רוצה לשנות חלק מהטקסט אבל אני לא רוצה שירגישו ששינתי משהו אני צריך שזה יהיה אותו פונט ואותו גודל. רציתי לדעת אם קיימת אשרות כזאת ואם כן איך אני עושה אותה? זה ממש דחוף צריך להיות מוכן עד היום בלילה...
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה של סורק תדרים שסורקת תדרים של ביפרים ובאמצעות תוכנה זו אפשר לפענח את ההודעות שמועברות בתדר, כלומר בתדר עובר מסר מסוים והתוכנה מפענחת את ההודעה. איך הפיענוח מתבצע: את הסורק מצמידים למיקרופון במחשב משמיעים את ההודעה לתוכנה בעזרת המיקרופון והתוכנה מפענחת את המסר וכותבת על מסך התוכנה. תוכנה זו הוצגה גם היום בערוץ 10. תודה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יצרתי MOVIE CLIP בתוך מצגת שמכיל אנימצייה שמשתתפים בה BUTTONS או קיי. עכשיו כשאני מריץ אותה אני אכן רואה את האנימצייה בסירטון כמו שצריך ובסופו גם יש לי אפשרות ללחוץ על הכפתורים שמופיעים בה (מופיע סימן היד בעכבר) אבל כשבאתי להוסיף קישור לאותו הכפתור ב-ACTIONS נכנסתי ל-CLIP ואז נכנסתי ל-GROUP מסוים שבתוכו נמצא הכפתור וב-ACTIONS שלו (Actions -Button) רשמתי: on (press, release) { gotoAndPlay("Scene 1", "Start"); } כלומר אני רוצה שהוא יחזור לסצנה הראשית ויתחיל לרוץ מפריים מסוים שה-LABEL שלו נקרא START אבל הבעיה היא שכשאני מריץ את המצגת ולוחץ על הכפתור באנימצייה הוא נשאר בתוך הסירטון ופשוט מריץ את האנימצייה שב-CLIP מהתחלה ולא יוצא לסצנה הראשית ומריץ את הפריים שביקשתי, מה הבעיה …
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של LG מדגם LW60 אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול בכל דרך שניסית אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו ויודע מה לעשות במחשב הזה או דומים אם צריך עוד פרטים תגידו תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לפתוח קובץ BIN ובאיזה תוכנה מבלי לצרוב?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שמישהו שיש לו פיירפוקס 3.6.8 ישלח לי ערך מסויים מהגדרות התוכנה שיכתוב באזור הכתובת : about:config לאחר מכן שילחץ על I'll be careful בשורת הפילטר שירשום : general.useragent.override יעמוד על השורה של הערך ילחץ מקש ימני modify ויעתיק את הערך בנוסף אני צריך גם את הערך של general.useragent.extra.firefox תודה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו מתחבר לי למחשב דרך החיבור לאינטרנט , באופן קבוע , יש אפשרות להתחקות אחרי הIP של אותו חודר? או שיש אפשרות לדעת מי זה או באיזו תוכנה הוא משתמש ? זה משגע אותי!!...., תודה לעוזרים (לא עושה משהו קריטי , אבל זו חדירה לפרטיות , מסתכל מה אני מתכתב , מזיז לי את העכבר בצורה משגעת , לוחץ לי על המסך עם העכבר, ואחר כך משתמש גם במידה הזע , קיצר מציק טורדני ואובססיבי .... וזה משגע אותי ביותר, הוכחות חותכות על מי זה אין לי אפשרות להביא , למרות שאני יודע פלוס מינוס...)
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב IE ו MYIE2..וזה עשה לי תבעיה הזאת כשניסיתי לכתוב באיזה פורום.. http://img454.imageshack.us/my.php?image=gamer4uv.jpg (אם מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר אז שיגיד ) קיצר עברתי ל FIREFOX וזה לא עושה לי תבעיה הזאת..אבל עכשיו ב FF אין לי את המועדפים שיש לי ומזה הקוקיז הם אחרים איך מסדרים?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רציתי להכין דיסק התקנה של windows עם Norton Ghost שהנרטון יתקין את windows לבד אך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-