עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה שהוא תוכנה שיכולה לתרגם לי מעברית לאנגלית ואם יש איזה שהוא קישור תוכלו לעלות לפה בבקשה?? תודה מראש ...! לעוזרים

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by MDK,

היי.. אני צריך את העזרה שלכם גיליתי שאני לא מצליח לקבל למייל של הספק שלי - NETVISION, דרך OUTLOOK אני מניח שזה בגלל שלא מוגדר בOUTLOOK המייל כמו שצריך..מישהו יודע במקרה איך מגדירים? (אם למישהו יש מייל של NETVISION ומשתמש בו, קרוב לודאי שידע לעזור לי) נ.ב. - בOUTLOOK גם מוגדר הHOTMAIL והוא בסדר..

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שלום, כנראה בקרוב אני אקנה מחשב חדש (או בשבועות הקרובים או שהוא ידחה בחודש לקראת ליבת הM2). מכיוון שזו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ועושה את התהליכים לבד (הרכבה, התקנת מערכת הפעלה וכו..), אני צריך קצת עזרה מהפורום פה. אני רוצה לגבות ולהעביר למחשב החדש שאני לא מעביר עליו כלום מהמחשב הזה מבחינת חלקים כמה שיותר מהמידע הקיים. אם אפשר לגבות את כל כונן C זה יהיה משובח. בקשות: *הכול אני יודע איך לעשות בערך - תיאורטית מאוד, רציתי הסבר איך כדאי לעשות את זה (יש לי צורב דיוידי אם זה עוזר). גם קישור למדריך שמישהו הכין יהיה טוב. (כמו המדריכים הנפלאים של התקנת וינדוס והרכבת מחשב). *יש לי גם שאלה, נגיד אני מגבה ומעביר, אני יכול להגיע למצב שאני לא צריך להתקין מחדש את BF ולהכנס שוב למשתמשים …

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by Psych0,

משהו מכיר תוכנה שבה אפשר להקטין את הרזולוציה של סרטון כלשהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by azaz,

הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:18:38 עזרהההההה???

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by Lirux,

הביאו לי דיסק די וי די שיש בו צילום ממצלמת וידיאו בפורמט vob. אני צריך לחתוך מהדקה ה20 עד הדקה ה-40... איך אני עושה את זה? ממש דחוף יש לי פחות משעתיים. תודה, לירן.

7. Started by PREDETOR,

איך לעזאזל בונים database רגיל בדלפי 5 אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך אבל איך עושים את זה?????????????????

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. התקנתי תוכנת פורום (אגב,שלא מגיעה לרמה שהפורום הזה מציג) כתוצאה מסיבה כלשהיא, מנהל הפורום חסם אותי חסימה כללית שזה אומר שגם אם אני מבצע התקנה מחדש של התוכנה,וגם אם אני לא מחובר לאינטרנט,אני לא יכול לפתוח את תוכנת הפורום. אני חושש שהחסימה היא משהו ברג'יסטרי או משהו כמו תוכנה קטנה שמותקנת על המעבד. אם מישהו יכול לעזור לי לעבור את החסימה הזאת אני יודה לו מאוד

9. מישהו יכול לסייע בזה,מכיוון שאין אפשרות דרך add/remove programs ובכל דרך שניסיתי.. :-[

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. משום מה אני לא מצליח להחליף בין השפות באקספלורר בעזרת alt+shift אני יכול רק אם אני בוחר שפה בתחתית המסך עם העכבר. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  11. שלום חברים. צריך את עזרתכם בעניין דחוף. אח שלי גר בארה"ב והקשר ביננו מבוסס כל תוכנת מסנג'ר. הערב קיבלתי ממנו את ההודעה הזאת (מצורפת תמונה מסך) . אני ישר קלטתי שמדובר בוירוס ולא אשרתי את הקובץ. הוא אתמול קיבל ממישהו מרשימת חבריו את הלינק ובטעות כן אישר את הקובץ. מה עושים? מי שעשיתי עד עכשיו איתו ללא תוצאות זה הדברים האלה: 1. סריקת כל המחשב בתוכנה AVG . 2. סריקת במצב SAFE MODE 3. הרצת תוכנת MSN CLEANER 4. חיפוש בגוגל חלקי הלינק שקיבלתי אך שום דבר רלונטי. 5. הורדתי איזה קובץ ניקוי מסימנטק שקשור למסנג'ר - ללא תוצאות. יש לו מחשב עם מערכת הפעלה VISTA ותוכנת AVG אנטי וירוס. חברים. צריך את עזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by I.G.E,

יש תוכנה כלשהי שמסוגלת לצרוב ללא Windows שיכולה לעבוד ישר מדיסק BOOT או משהו כזה...? ז"א דרך ה-DOS, אם כן - מאיזה אתר אפשר להוריד אותה? תודה!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. אז ככה פתחתי את הפיירפוקס ופתאום הכל משתגע וזה בכלל Theme אחר וזה מראה כאילו התקנתי רק עכשיו את כל ההרחבות והthemes והכי גרוע... נמחקו לי כל ה bookmarks!!!!! יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם? זה דחוף ביותרררר תודה.. :'( נ.ב. גם כל ההגדרות התאפסו למזלי הדבר היחיד שלא התאפס זה הססמאות השמורות....

14. שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בשבועעים האחרונים המחשב שלי ניהיה קצת יותר איטי כאילו יותר כבד קצת, ומשום מה תוכנת האנטי ווירוס (נורטו 2007) הפסיקה לפעול וכאילו נמחקה. ומאז ששמתי לב שהיא "נעלמה" אני לא מצליח להתקים אף תוכנת אנטי ווירוס !! כל פעם שאני מתחיל להתקין אז ההתקנה מתחילה ואז נעצרת בטענת ארור כל שהיא. גם את קספרסקי זה לא נתן להתקין...... למישהו יש רעיון מה לעשות ???? תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. שלום חברים, הודתי את התוכנה הזו, שבעיקרון פשוט מפשטת את עניין ההתחברות לשרתים בכדי לשחק בקאונטר סטרייק (אני בטוח שאתם מכירים אותה) אבל אין לי מושג איך להגדיר אותה בצורה נכונה.... בחרתי קאונטר סטרייק, הגדרתי לו איפה נמצא הקובץ על ההארד דיסק, וכל מה שצריך אבל הוא לא מוצא תוצאות בכלל!! בטוח עשיתי משהו לא נכון.... מבקש את עזרתכם הדחופה, תודה רבה מראש ושנה טובה! ניר.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by blork1,

http://mygoldstar.ios.st/Front/Tools/homepage.asp כנסו לאתר הזה בהתחלה יש לוגו מאוד יפה אתם יכולים להגיד לי דרך איזה תוכנה עשו את הלוגו?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by darkman,

יש לי כמה שאלות עם יש לי רכיב מסוים איך אני משנה לו את מספרי הרגלים לפי מה שאני רוצה ואיך עושים VCC ו GND נורמליים?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים לא לנחשב בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לצפות בסרט שהוא באינטרנט במקום שיהיה על הדף את המסך של מדייה פלייר 10 יש משהו אחר תראו : מה עושים? איך אני מגדיר שרק מדיה פלייר 10 בלבד ינגן סרטים על הדפדפן? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by Ronaldinho,

בבקשה בבקשה בבקשה... אני חייב לינק לגירסא של ה 30 יום לתוכנה FREEHAND 10 כמה שיותר מהר... תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  23. שלום, פעם ראשונה שאני בונה אתר אינטרנט (לחברה של אבא שלי). אין לי מושג איך לבנות, מה לעשות, איך מעלים אותו לאינטרנט וכו'.. אני משער שהבניה נעשית באמצעות תוכנה כלשהי, אז אם יש למישהו לינק לתוכנה לבניית אתרים שלדעתו היא ממולצת אני אשמח כרגע אני רק רוצה לבנות את האתר במחשב שלי ולא לעלות אותו לאינטרנט. לכן כרגע לא חושב לי הקטע של העלאת האתר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Noither,

שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים