תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים..חייב את עזרתכם ניסיתי הכל ולא הצלחתי... עד עכשיו הייתי ממיר סרטים בכיף אבל פתאום צצה לי בעיה.. אני כמעט בטוח שזה קשור רק לסרטי Xvid כי כל סרט Xvid שאני טוען לVD גורם לי לשגיאות ומתנגן לי עם איחור רציני של הוידאו יחסית לקול בתוכנות אחרון הסרטים עובדים טוב רק בVirtualduD זה קורה ואח"כ הוא קורס ונותן את השגיאה הבאה an out-of-bound memory access (access violation) occurred in module 'ntdll" ניסיתי להתקין את Xvid מחדש אבל זה לא עזר....מישהו יודע מה עושים כדי לתקן את זה?? תודה מראש... תעזרו לי שלא אשבור תרא'ש ...(:
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפצל דיסק עם מחיצה אחת לשתיים , ובתוכנת EASEUS מוצגת בשורה של מחיצה החדשה (לפני APPLY) שטח בשימוש של 68M- האם מעיד שצפוי בעיה? מצורף קובץ עם צילום מסך מהתוכנה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אותיות בדפדפן גוגל לא ברורות ומרוחות למה זה קורה ? איך פותרים איך מודיעים לגוגל ?
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה, זה נורא פשוט יש לי מחשב, יש לי אינטרנט, יש לי ICQ, הכל עובד יופי... הכל! יש לי חבר, יש לו מחשב, יש לו אינטרנט, יש לו ICQ הכל עובד אצלו פחות או יותר (פנטיום 3 עם קצת חרא במחשב שניקיתי אותו לגמרי לפני יומיים) הקיצור הוא הבן היחיד בעולם שלא מקבל את ההודעות שאני שולח לו, לא מבין מה הולך פה... הוא פשוט לא מקבל כלום!!! ואני מקבל את שלו... הוא טוען שהוא מקבל מכולם הודעות, רק ממני לא... וזה כבר שבועיים ככה... לא מלפני חמש דקות יש למשהו מושג? רעיון? יניב
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס קול ac97 שבא יחד עם הלוח אם (Ic7), ובערך לפני שבוע כל הקולות במחשב שלי נהיו פתאם עבים, עמוקים וכבדים, אני ינסה להסביר את זה יותר טוב - קול של בנות בשירים נשמע כמו קול של גבר. אז הורדתי דרייבר חדש לכרטיס קול (3.73), התקנתי אותו, ומאז אין לי קול בכלל, שום דבר, יש לי רק צפצופים מעצבנים וחזקים במקום קול. ניסיתי לחזור לדרייבר הישן שבא בדיסק עם הלוח אם אבל גם זה לא עוזר. בינתיים אני בלי קול וזה מאוד מתסכל, אני מאוד יודה לאדם הנחמד שיפתור את הבעיה :-*
-
- 10 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פלאשים פירסומות וכדומה. מה המומלצת ביותר שתעבוד גם על אקספלורר ופיירפוקס ואני לא מבקש תוסף לפיירפוקס אלא תוכנה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי RAM של 1G ל512 שהיה לי, ועכשיו המחשב אפילו יותר איטי WTF?!
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאתר FTP , איך אני יכול להוריד?, האם יש תוכנה ממולצת לכך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בקספרסקי גירסא 6 הנהדר ובינתיים אין תלונות ועוד לא ראיתי אנטי וירוס טוב ממנו בנוחות וכמובן בהגנה... לפני שבוע בערך ניסיתי להתקין משהו ובאמצע ההתקנה קספרסקי נתן לי הודעה על כך שיש משהו חשוד שדומה לסוס טרויאני אז כמובן בטיפשותי לחצתי על ALLOW ומאז זה נראה שהמחשב מאט כל יום עד שהגעתי כבר לאיטיות בלתי-נסבלת היום שהייתי חייב פשוט לפתוח את הנושא הזה. המחשב עובר תחזוקה מקיפה כל הזמן (ניקוי רג'יסטרי, אדוור-למרות שגם באנטי וירוס יש את זה, איחוי דיסק, ניקוי זבל וכו') וכל יום בערב האנטי וירוס מריץ בדיקה מקיפה אוטומטית. השאלה שלי היא שאם בחרתי ב ALLOW ואני מריץ בדיקה מלאה על המחשב אז גם אם זה וירוס או סוס טרויאני זה לא ימצא אותו כי בחרתי לאשר אותו? תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מדי פעם ZoneAlarm מודיע שהאימיול מנסה לשלוח אימייל, והוא שואל אותי אם אני מאשר. אני, כמובן, לא מאשר וגם מסמן שהוא לא יאשר תמיד, אבל כל פעם הוא שואל אותי מחדש. השאלה שלי היא למי אימיול מנסה לשלוח אימייל, מה התוכן של האימייל הזה, והאם לאשר לו או לא. תודה!
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
^ אם אפשר שתהיה חינמית (: תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו בתמונה האם במצב כזה הוא תמיד בודק תמחשב ומנקה לבד אותו ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלחו באי סי קיו קישור לאתר ונכנסתי אליו ואחרי חמש דקות האי סי קיו יצא לי לבד ומאז אני לא מצליח להתחבר השגיאה היא the password you entered is not valid please make sure that your caps lock and language selector ara correctly set בתודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה - אני מחפש מאיץ הורדות שיתמוך בהורדת רשימה של לינקים עם פרימיום מהאתר Hotfile ניסיתי כבר DAP ו IDM... א"א להוריד רשימה אלא קובץ קובץ - וזה נהיה סיוט כשמורידים 60 לינקים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תפרטו בבקשה מהם היתרונות, ומי מהם קל יותר, ועל איזה גרסה (WINAMP) אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי,ראיתי כמה תוכנות לגיבוי המערכת. 1.ghost 11 acronis true image.2 ניסיתי לעשות גיבוי למחיצה שלי(כונן C ששוקל:100GB) על גבי כונן חיצוני שיש לי. וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!) אז ניסיתי לגבות עם acronis true image והוא אמר לי שהקובץ גיבוי ישקל 38GB ויקח לו יום שלם לעשות את הגיבוי. אז לפי הנתונים שאני מביא לכם פה,אתם אמורים להיות בטוחים שאני אמור לוותר...וכך עשיתי. זה הגיוני כל מה שהולך פה?? יש לכם דרך אחרת להציע לי לגבות את המחיצה שלי ושזה לא ישקל 38GB\או שזה לא יקח לי 1יום שלם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
או שזה יוצא איך שאני ניכנס או שכשאני עוזב אותה היא פשוט נעלמת לי וניכבת...מה עושים לא ניפגשתי בחיים עם תוכנה כזאת בעייתית זאת תוכנה שאמורה להישאר הרבה זמן דולקת משום שזאת תוכנת הורדות... ואני פשוט חייב אותה זאת הגירסא הכי חדשה... :s05:
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל בקלות לערוך ID3 תאג של כל השירים שלי נחמד גם אם בסוף התוכנה תדע לשנות את השמות של הקבצים לפי ה-ID3 שקבעתי (לדוגמא בפורמט track - artist - title.mp3) המלצות?
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ה BSPlayer קצת עושה לי בעיות על הויסטה ורציתי לדעת האם ישנה תוכנה ברמה שלה שתוכל להציג סרטים עםיכולת הוספת תרגומים בעברית? תוכנה פשוטה וקלה לתפעול.
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, התקנתי WINAMP 3 בגלל שבגרסה 5 יש לי בעיה והתוכנה נותנת לי אפשרות לקרוא רק איזה 8 סוגי קבצים שונים, לא כולל WAV, WMV וכדומה. היום שמתי לב שכמעט כל שיר שאני רוצה לנגן אני מקבל הודעה מוזרה שרשו שם "unknown publisher" ואז הוא שואל אותי אם אני רוצה לנגן את השיר... כמעט בכל שיר, איך אני מפסיק את זה בכלל? תמונה מצורפת.. תודה רבה. בנוסף אני כל פעם מוריד את הסימון של ה V מלמטה ועדיין זה חוזר על אחרים שלא עשיתי את זה...לא בא לי לעבור עכשיו מעט 10 אלף שירים ולנסות להוריד את זה מהם :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה ה Internet Explorer רוצה ממני? אני בכלל לא מפעיל אותו וכשאני מכבה את התהליך הוא חוזר כל הזמן, מה זה ואיך אני מעיף את זה בבקשה...?
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני בא להתקין את הבבילון וזה מה שמופיע לי הסבר? תודה http://img250.imageshack.us/my.php?image=23486164ua3.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוז על המחשב שלי. התקנתי את הדרייברים שבאו עם הלוח אם, כולל הפייוול החומרתי של נווידיה (הNAM). באתי לשדרג לחבילת הדרייברים העדכנית של הNF4 לAMD, והוא בקש ממני להסיר את הגרסא הקודמת של NAM כדי להתקין את זו החדשה. הסרתי אוהת וכעת שאני מנסה להתקין את אחת מהגרסאות (זו שבאה עם הלוח אם או זו החדשה מהאתר של NVIDIA) אני מקבל את השגיאה המצורפת. איך פותרים זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-