עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gil5,

כאשר מחברים מצלמה וידיאו כל שהיא למחשב בחיבור FireWire עם איזו תוכנה מבצעים את קליטת החומר מהמצלמה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by מסבחה,

התקנתי Windows 7 מחדש, והפעלתי את ה-First time wizard של Internet Explorer 8. עכשיו כל פעם שאני צופה באתר אינטרנט ולוחץ על הטקסט, אני רואה סמן מהבהב (כאילו אני בתיבת טקסט שמאפשרת כתיבה). זה ממש מעצבן (ולפעמים גולל את הדף למטה למיקום של הסמן, אם לחצתי על הרקע)! מישהו נתקל בתופעה? איך אפשר לפתור? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 11:24:47 OK מצאתי את הפתרון לבעיה...מתברר שב-IE יש מצב שנקרא Caret Browsing ואפשר להפעיל/להפסיק אותו ע"י לחיצה על F7 (או דרך תפריט View). זה מצב שמאפשר לגלול / לסמן טקסט בעזרת המקלדת (בדיוק כמו ב-Word / Notepad). פיצ'ר מעצבן! עריכה: כמו כן הייתי צריך לבטל את "Enable caret browsing for new windows and tabs" תחת tools -> inter…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בהודעה הזאת תמצאו פרטים על איך לטפל ב : *בעית הזיכרון של Firefox שצורך המון זיכרון * אתרים שלא תומכים ב-FF והתאמה אישית של אתרים. * בעית התאימות של הרחבות בגרסה 2.0 alpha החדשה איך לטפל בבעית הזיכרון שצורך Firefox הרבה נכתב על צריכת הזיכרון הגדולה של Firefox (החל מגרסה 1.5) והבעיה נמשכת עד היום (גם ב-Firefox 2.0 Alpha 1), פתרונות חלקיים לבעיה שאצלי עזרו משמעותית: *כל תוצאה לא רצויה על אחריות המשתמש בלבד, ליתר ביטחון ניתן לגבות את הפרופיל* 1. בשורת הכתובות הקלידו about:config 2. חפשו את preference browser.sessionhistory.max_total_viewers הערך שבו אמור לייצג את מספר הדפים שהדפדפן ישמור בזיכרון גם אחרי שעזבתם אותם (זוכרים שב-FF 1.5 המהירות של Back ו-Forward השתפרה?). ערך ברי…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by OsD,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  5. Started by chenrp,

מחשב AMD K6 400MHZ. CHAT אפשר אבל כשאני מחייג אז המעבד קופץ ל 100% ואז הכל נתקע. WINDOWS XP. שמעתי שאפשר לבטל את ה ECHO CONTROL וזה יעזור אבל אני לא יודע איפה עושים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. עדיף מMOV אבל גם מAVI יהיה טוב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by etaish,

אהלן אנשים, זרוק לי צורב ישן בבית של אייסר כמו שאתם רואים, ומשום מה אני לא מוצא לו דרייבר באינטרנט, וישבתי כבר חמש שעות על גוגל ומשום מה לא מצאתי, אז אם יש לכם רעיון בשבילי איפה לחפש, או אם במקרה יש לכם אחד כזה, או שסתם בא לכם למצוא לי תדרייבר של זה, אני אשמח תודה : ) [ Acer MiniRW CRW8824MM 8/8/24 CD-RW ] - ככה השמוק נראה ; http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=83&page=Features סופש, וחג שמח רווי בסקס סמים וטראנס : )

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. אז נתחיל עם בעית הכתוביות: פעם הייתי מוריד כתוביות לסרט (בפורמט ,srt או .sub) והייתי משנה את השם לאותו שם כמו הקובץ של הסרט והייתי רואה את הסרט עם כתוביות במדיה פלייר 10\11 והכל היה בסדר, עכשיו שאין לי מדיה פלייר על המחשב אני משתמש ב-KmPlayer שהיא תוכנה מצוינת, העברית היא משמאל לימין כלומר המילים קריאות מימין לשמאל אבל המילה הראשונה במשפט היא משמאל לימין (דוגמה: אני הולך הביתה = הביתה הולך אני) ובתוכנה יש כל כך הרבה אפשרויות וגם של כתוביות וניסיתי להפוך את זה לכמה כיוונים אבל זה היה מתהפכך ועושה זה בכלל לא קריא. ג'יבריש בכתבן: אז לאחרונה צצה עוד בעיה עם העברית בתוכנת כתבן, לאחר שאני מוריד כתוביות בעברית ואני פותח את הכתוביות בכתבן אני רואה ג'יבריש וגם כשאני כותב משהו בעבר…

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by LifeOverIP,

יש לי חשבון Gmail שבו יש כ 2.5 ג'יגה של מיילים השמורים ב Lables שונים (הררכיים), ע"מ לבצע גיבוי מסויים, הגדרתי את ה Outlook מול אותו חשבון Gmail וקינפגתי אותו כ IMAP, ואכן רוב המיילים ירדו למחשב בצורה של תיקיות. המטרה שלי היא להעתיק את כל המיילים מחשבון ה Gmail הנ"ל, לחשבון Gmail אחר, תוך שמירה על כל ה Lables גם בחשבון Gmail החדש. חשבתי פשוט להוריד את הכל כפי שעשיתי דרך ה Outlook, ואז לחבר את ה Outlook לחשבון Gmail חדש, ולבצע העלאה של כל המיילים, כך שלאחר ההעלאה, התיקיות/Lables יווצרו בחשבון החדש, יחד עם המיילים הרלוונטים. 1. האם יש פתרון טוב יותר להעתקה של 2.5GB של מיילים מחשבון Gmail אחד למישנהו, תוך שמירה על תיוג/סימון ה Lables של כל המיילים הנ"ל? (חשוב מאוד, בלעדי ז…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. ,תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by dude777,

אהלן. מה האופציות העומדות בפני בהודעת שגיאה זו? מכל דרך אפשרית (הפעלה, חלונות וכו...) מתקבלת לי הודעת השגיאה הזאת. אני חייב לחלץ דברים מהמחשב ואין לי אפשרות להגיע אפילו לסל המחזור שלי. כל עצה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by RoDeX,

שלום לכם, אני עורך מקצועי כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם המחשב החדש. מדובר על התוכנות photoshop, sony vegas , after effects. יש לי Windows 7 64 bit. יש לי את התוכנות הללו ל64 ביט, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לגרור דברים אליהם. זה פשוט אומר שאני לא יכול לגרור. איך אפשר לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. יש לי בעיה בפוטושופ CS6: כשאני מנסה להשתמש בפילטר Lightning Effects הפוטושופ טוען שנייה אבל הפילטר לא נפתח.. יש לי כרטיס מסך GT440 של Gigabyte ככה שיש ליבות CUDA, אבל עדיין יש בעיה שלאחר שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ לא מזהה כרטיס גרפי מתאים. לפני שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ כן מזהה. דרייבר מעודכן, 301.42. עכשיו גיליתי שכשאני לוחץ על הפילטר מה שקורה זה שהשכבה פשוט משתכפלת ומקבלת את השם "Light Effect".. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ._. ------------------------------------------- טוב, איפסתי הגדרות וזה עבד.. החזרתי את ההגדרות של הCache למקסימום וזה שוב לא עבד.. מסתבר שמשהו בהגדרות של זה הפריע לזה (הן היו על מקסימום).. Cache Tile Size חייב להיות על 128K משום …

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by anatoli,

שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  15. Started by axon,

כתבתי לי מסמך וורד, בחרתי באפשרות הגנת ססמא (שאותה אני חושב שאני זוכר ...) גיביתי את המחשב והקובץ המדובר נמחק יחד עם שאר הקבצים הלא נחוצים בזמנו ... יום בהיר אחד ניסיתי למשוך את הקובץ מהדיסק שצרבתי אותו עליו, והפלא ופלא, הוורד לא מצליח לזהות שהוא מוגן ססמא. הוא מציג לי אפשרויות קידוד טקסט שונות, ובכל אחת מהן אני מקבל ג'יבריש... מישהו מכיר את הבעיה ? נדפק הקובץ ? או שיש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by ALE-XtaZi,

הינה העבודות הישנות שלי מתקופת הבית ספר... מזמן לא נגעתי בפוטושופ ועיצבתי משהו.... ידוע על שגיעות כתיב והרמה כאן דיי נמוכה בעיצוב בסה"כ זה היה מלפני כמעט 3 שנים אז קבלו אותם....... :yelclap: העבודה ב 3D הראשונה והיחידה והאחרונה לעכשיו http://img320.imageshack.us/img320/7540/doggy3te.jpg או המאטריקס ניסיתי להחיות את החוויה http://img320.imageshack.us/img320/1623/matrixv29am.jpg העבודה הכי אהובה שלי http://img320.imageshack.us/img320/1439/nemesis5qk.jpg העבודה הפסיכודאלית http://img320.imageshack.us/img320/6317/psyball6as.jpg העבודה הראשונה שלי בכלל http://img320.imageshack.us/img320/4821/viper8ko.jpg מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by yossibbc,

שלום התוכנה עושה לי בעיה בזמן ההמרה לסרט,הוידאו והסאונד לא מסונכרנים,מה ניתן לעשות כדי לתקן?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ddvir,

שלום יש לי מישחק דפדפן השם של המישחק powerchallenge וכל פעם שאני מנזסה ליתעון תמישחק הוא מסקש ממני להתקין JAVA ושאני מתקין הוא נותן לי תבעיה הזאת בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp מה לעשות "??? http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by oreinis,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה להפעיל את adorage בתור מעברים בין שתי תמונות הוא לא מקבל את התמונות ומראה רק מסך שחור והאפקטים שלו לא עובדים על התמונות מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by XMB,

שלום, 2 שאלות: 1. כיצד אני יכול לשים חתימה (שהיא תמונה) בחשבון שלי ב GMAIL כאשר החשבון מנוהל במצב WEB (דרך האתר שלהם ולא האוטלוק), חיפשתי ב SETTINGS ויש שם Signature אבל רק מלל 2. בהקשר של 1, במידה ויש לי 2 חשבונות מייל באותו ה GMAIL (אחד GMAIL והשני לא קשור מייל חיצוני שהוזן שם שרת ה POP שלו) האם אפשרי שהחתימה שהוזנה תהיה רק לחשבון POP שהוזן? תודה.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by avivboker,

שלום, לאחרונה קניתי עכבר עם פקודות מאקרו(ה X8 של מייקרוסופט) וקיימים בו המון קיצורים אך פקודות מדיה כמו להעביר שיר קדימה לא אחד מהם... חשבתי ליצור קיצור דרך כדוגמת זה "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe"-next (כמובן שזו לא הפקודה ) מישו יודע מהיא הפקודה ? או לחילופין למישו יש פיתרון אחר?(פתרון שקשור רק בעכבר)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יש המלצה על תוכנת עדכון דרייברים שיכולה להקל על חיינו והיא ידועה כטובה? אשמח לשמוע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by Real_Me,

הבנתי שאני יכול לנסות לקודד ישירות ל-MPEG-2 או SVCD בזמן שאני עושה TV-RIP בתוכנת VIRTUALDUBMPG. הבעיה שברשימת הקודקים לא מופיע קודק ל-MPEG-2 וזאת למרות שהתקנתי את זה של ELCARD, למשל. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שהקודק הרצוי יופיע ברשימה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. סליחה הרצתי חיפוש אחרי ומצאתי את התשובה... שאי אפשר עם מודם cable\adsl ....

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by gamer-8,

ליטאי-אנגלי lithuanian-english מאוד דחוף. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.