עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בבקשה תעזרו לי אני מחפש את זה הרבה זמן! תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by Holy,

גם לכם יש בעיות עם FF1.5 באתר msn.co.il ?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by Agepox,

I listen, i installed windows xp gladiator sp3 . now, i did the things in the Regional and Language Options, i did the V's and i still cant choose hebrew to be my secondry type option. what can i do now?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by a_nuke,

שלום יש לי בעיה בווינאמפ שחשבתי שנעלמה אבל מסתבר שלא שיר מתנגן בוינאמפ כרגיל ואז פתאום מאמצע שום מקום זה מעלה ארור כזה של הוינדוס ומבקש לסגור את התוכנה וזה מתסכל מאוד מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? (חוץ מלהחליף תוכנה)

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  5. אהלן אני מעוניין לדעת האם בפירפוקס 4 יהיה את הפרסונות האלה. יש לי כרגע גירסה 3.6 והפרסונות האלה די נחמדות פשוט אני עובד עם XP וגירסה 4 ניראת נחמד עם יש לך את ממשק הAERO של ויסטה/7. נכון שזה עדיין בטא אבל זה ישנה לי מתי שיצא גירסה חדשה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by boogala,

איך משתתמשים בתוכנה aida32 ? אני רוצה לברר מה כרטיס המסך שלי דרכה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לחסום תיקיה מסוימת ע"י סיסמא או לחלופין ע"י זיהוי טביעת אצבע (יש לי לפטופ HP DV6000 שיש בו את האפשרות להיכנס לווינדוס ומילוי סיסמא ע"י זיהוי טבעית אצבע). איך בדיוק עושים זאת? התוכנה של זיהוי טביעת האצבע היא DIGITALPERSONA תודה! *אני מקווה שזה הפורום הנכון* עריכה: לאחר חיפוש בפורום מצאתי את התשובה לשאלה אז אני ארחיב את השאלה האם אפשר לעשות זאת ע"י התוכנה שציינתי למעלה? והאם אפשר לעשות את זה בווינדוס ויסטה שבאותו יוזר תדרש הרשאה לתיקיה (כי לפי מה שהבנתי מהפורשר אי אפשר היה לעשות זאת בXP)? שוב תודה

8. קניתי מחשב חדש Sonata III 500מאתר TMS לפני שבועיים ויש לי מספר תקלות 1. לא שומעים כלום. כאשר ניסיתי לשמוע אפילו את קובץ המוסיקה את מובנה ב Win קיבלתי הודעה שהתקן הקול לא קיים או בשימוש. האם לא התקינו לי כרטיס קול? או שיש בעיה אחרת עם המחשב. 2. אני מנסה לראות ב win media אבל מתקבלת הודעה שאומרת "מפענח DVD תואם אינו מותקן. אני לא מבין מה משמעות ההודעה ומה אני אמור להתקין עכשיו. :s05:

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. Started by carmelforkosh,

שלום לכולם קראתי הרבה תרדים על זה שמצאתי בגוגל אבל אף אחד לא רשם שם פתרון לבעיה הכל התחיל כשבטעות התקנתי את הווינדוס על המחיצה הלא נכונה והיא רק של 20 גיגה עכשיו אני רוצה לשנות את הגודל של המחיצה כי היא כבר כמעט מלאה מכל התוכנות שאבא שלי מתקין עליה אחרי שאני מתקין את התוכנה אני מנסה להריץ אותה וזה רושם לי שגיאה 117 : אל יכול לזהות את השמות של הכוננים והמחיצות (הוא רושם לי באנגלית כמובן ) ניסיתי לתת שמות לכוננים אך ללא הצלחה , לא משנה מה אני כותב הוא אומר לי "name not vaild" קראתי שיתכן וזאת בעיה הרגיסטרי והרצתי תוכנה בשם REGCLEAN שתיקנה כל מיני דברים אבל זה עדיין לא עזר קראתי גם שאפשר לעשות איזה דיסק איתחול ואז הוא מתעלם מהרבה בעיות שגורם הווינדוס XP ... (אבל עדיין לא…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. כרגע אני מקבל את הדף רק במרכז ה FF בגודל רגיל... אני גם רוצה להגדיל את הפונטים אני ממש לא רואה כלום כי הוא על רזולוציה של 1650

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. אהלן, בחודשיים האחרונים המחשב שלי (בן שנה, מפרט בצד) נתקע מספר פעמים ביום.. כפיתרון אני עושה ריסט עד התקיעה הבאה.. המחשב נתקע בדרך כלל כאשר אני פותח אקספלורר (סתם פותח אקספלורר, או עובר בין חלונות או לוחץ על המקש השמאלי..) ניתן להזיז את העכבר אבל לא ניתן להיכנס לכלום.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלפרמט ולוותר על הויסטה) אשמח לעצות! תודה..

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by eranmor,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת רוב האתרים שאני נכנס אליהם גורמים לקפיצה משמעותית במשאבים שהם מנצלים מהמעבד מכיוון שאני עובד רוב הזמן על מחשב נייד, זה לא רק גורם להאטה בשימוש ובגלישה, אלא גם לקיצור משמעותי בזמן שהנייד יכול לעבוד בלי חיבור לחשמל אני משתמש בעיקר בפיירפוקס, ולעיתים נדירות בIE יש תוכנה שחוסמת פרסומות (לא פופ אפים) שמופיעות בדף האינטרנט?

13. Started by KoM,

איפה אני יכול להוריד דמואים כאלה, שבעצם מפיקים את המיטב מהכרטיס, דומה מאד ל-3dmark2001 אבל לא חובה שזה יהיה בנצ'מארק... 8)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The UnKnown,

What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  15. יש לי בעיה הכי טיפשית שיכולה להיות,נכון בד"כ יש הרבה בעיות עם התרגום של התוכנה לעיברית כמו למשל שראים את האותיות הפוך, שזה הופך לג'יבריש או שלפעמים לא רואים כלו וכל מיני כאלא, אז הבעיה שלי היא דווקא באנגלית,הורדתי את הגירסה העיברית ואני רואה חצי שמות באנגלית או שאני רואה רק חלק משם השיר או שאני רואה רק את שם הלהקה בקיצור אין לי כוח להסביר ואין לו כוח להיסתבך עם זה. איך אני חוזר לעשר ??? וגם לא מיזמן החלפתי ל IE7 ומאז אני מרגיש האטה במהירות האינטרנט, אתם חושבים שאני סתם מרגיש או שזה באמת יכול ליהיות ? (מפרט בצד+1.5 מגה אינטרנט)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. צריך למחוק וירוס (לא אצלי ;D ) , שלא נמחק בתוך התוכנה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  17. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 13.9k צפיות
  18. אני זקוק להמלצה לתוכנת מצוינת שתמיר לי שירים מדיסק לMP3 פרו, רצוי שתיהיה חינמית. אבל אם יש משהו טוב שצריך קובץ מסוים אין לי בעיה. בתודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by osherob,

שלום, כשהסתיימה הורדת Adobe Acrobat 8.0 3D, אני מנסה לפתוח את הקובץ (ניסיתי גם עם daemon tools), אבל קופצת הודעת שגיאה: "ל-windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-windows. " האם אפשר לפתוח את הקובץ בדרך כלשהיא או שהוא פגום וצריך להוריד מחדש? תודה מראש, osherob.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by Aviv C,

אני מחפש תוכנת תירגום טובה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by huber,

till now i have d\l over 200 quality mvies from thos programs. since the break appart of thos two, i cant find any new movies. my qustion is, which program (other then edonkey) is good for me if im searching for divx movies and games?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by aviram20,

עשיתי פורמט למחשב והקוד של האיסיי הייה שמור קבוע עכשיו שכחתי את הקוד ולא בא לי לפתוח איסייקיו חדש בישביל זה.. יש דרך שבה אוכל לחלוב את הקוד מהRegistry ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Dr Hardware,

מחפש את כל מה שצריך לקידוד סרטים עם תרגום, וכמובן כל הסאונד והשטויות כי הקאזה וכל השטויות האלה עושים בעיות, נא לענות על השאלה ולא להגיד "לי זה לא עשה בעיות" לינקים מאוד יעזרו, כל פעם שאני מחפש בגוגל אין לי מושג מה להוריד, DIVX 3 DIVX 8.6 2.5.2.5.W2.5.213.542.35.WFR.25. מבינים..? תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by yirmi_opp,

כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.