עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה לחבר שלי בעייה כל פעם שהוא נכנס למסנג'ר הוא עושה לו התוכנה ניתקלה בבעיה ועליה להיסג'ר ולפעמים גם באנטרנט ניסיתי לימחוק את המסן אבל לא עוזר.. עם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה עם אפשר להעביר את זה לפורום המתאים אני חושב שזה המתאים כי זה בעייה בתוכנה אבל בכל זאת תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]

2. Started by R L,

כל פעם כשאני מעתיק דיסק בCD COPY הנרו יוצא קובץ IMAGE איפושהו במחשב שלי ו"שוכח" למחוק אותו אחרי השימוש נוצר מצב שיש לי (אחרי חישובים) 5.5GB שאני צריך אבל הם תפוסים ע"י הקבצים האלו שאלותי: איפה הם נמצאים? ואיך אני משנה בנרו שימחק אותם ברגע שסיים?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by QuAKeR_996,

היי. אני כותב ספר פרוייקט באלקט' ואני צריך דרך לעשות קו מעל מילים מסויימות. קו זה נקרא "גג" בשפה המקצועית והוא בעצם מסמל היפוך. אני צריך דרך לבצע את זה ללא שימוש באופציית הצייר (המובנית ב WORD)המסורבלת. בצייר כאשר המילה זזה אז הקו לא זז איתה וזה כאב ראש. הנה תמונה שממחישה למה אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. 1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: לפני כחודש רכשתי מחשב חדש לדודים שלי. על המחשב הותקנה מערכת הפעלה וינדוס XP +כל ההגנות שראיתי לנכון כגון: NOD32, פיירוול של וינדוס+ של קומודו, וינדוס דפנדר, ad aware ועוד , מיד לאחר ההתקנה. כמוכן הורדתי את כל העדכונים הדרושים של הוינדוס. למרות כל אלו כבר בהפעלה השנייה התגלו עשרות רוגלות ומפגעים אחרים שלא מאפשרים את הגלישה באינטרנט, כלומר ישנם המון אתרים שהוא מסרב להיכנס וישנם כאלו שהוא נכנס אולם לא הלינקים לא עובדים. עשיתי סריקות ומחקתי את הכל (או את הרוב לפחות) אבל עדיין לא עזר ובהפעלה הבאה זה חזר. עשיתי פרמוט והתקנתי את הכל שוב (התקנתי תוכנות אלו בגרסאות אחרות) ושוב זה חוזר.... החיבור לאינטרנט הוא דרך חייגן. מה ניתן לעשות??? אני רוצה להדגיש …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by Seraphim,

במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by lidorosh,

חברה יש לי את הכרטיס קול הזה Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] וייש לי ונדוס sp2 xp בבקשה תנו לי את הדריורים המתאימים לכרטיס!

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  8. התקנתי את התוכנת סנכרון העדכנית מאתר היצרן 141e או משהו כזה... חיברתי את הכבל USB. ב-DEVICE MANAGER הוא מופיע דקה בצהוב, על מסך הפאלם רשום "יוצר קשר" ואחרי דקה ב-DEVICE MANAGER הוא נעלם ורשום על מסך הפאלם "יצירת התקשורת נכשלה בדוק הגדרות". יצרתי פרופיל חדש, יצרתי את הפרופיל גם בתוכנת סנכרון, ניסיתי כל מיני שטויות, אני מרגיש שפספסתי משהו קטן שתוקע אותי. חוברות ההפעלה מממממש לא עוזרות אין שם שום מידע רציני. אשמח לקצת עזרה (:

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by M7a,

טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. יש לי בעיה, אני צריך להפעיל קבצי JPG על ווינדוס 98, אך נרשם לי שם שזהו UNKNOWN FORMAT כלומר הוא לא מזהה את סוג הקובץ, כיצד אני יכול לגרום לו לזהות את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. Started by TAsraf,

ראו פה: http://84.94.230.93/~tasraf/ לתוכנית שלי ברדיו אקסוום נחשו על מה התוכנית

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by devek,

אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. ניסיתי עם FRAPS... על ההגדרות של 25 פראמים HALF SIZED לחצי דקה זה תופס 100 מגה נכון שאפשר לקודד את זה מחדש ולצמצם אבל אם אני רוצה לשחק חצי שעה ? זה יתפוס לי את כל הההארד דיסק לפני שאני אוכל לקבץ את זה... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לצלם סרט כשאני משחק או אפילו סתם עובד בוינדוס אבל שהסרט לא יתפוס כלכך הרבה מקום בכלכך מעט זמן? הייתה לי פעם איזו תוכנה שכחתי את השם וגם לא השתמשתי בה כלכך... (פעם אחת ומחקתי) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by GWeizman,

לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. כל כמה זמן יוצאות תוכנות חדשות ורציתי לדעת נכון להיום איזה תוכנה טובה יש בעיקר להמרה רצופה של סדרות דרך BATCH (ז"א הרבה פרקים של כל עונה). מה שחשוב (וזה בעצם מה שאני מחפש) הוא שהסדרות מגיעות עם תירגום ניפרד אז אני מחפש גם תוכנה שתטמיע את הכתוביות בעברית ובצורה נכונה ולא הפוכה או משהו כזה. עד עכשיו לא מצאתי משהו פשוט מהיר ונוח שעושה את זה, בכלל לא מצאתי משהו נורמאלי שגם מכניס תירגום. אשמח למידע ממי שמשתמש.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. יש אולי איזה מדריך שמישהו כתב פעם?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. כי ההתקנה לא מצליחה להתחבר לסרבר :-\

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by ImAllMostAwake,

חיפשתי קצת והנושא קצת נוטה לכמה כיוונים זאת ההודעה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by B@LENO,

שלום לכולם הורדתי את האינטרנט אקספלור 7 ושהורדתי אותו מהאתר של מייקרוסופט יש לי ווינדוס אקס פי חוקי הוא הוריד לי איתו עידכונים ואחריי שהתקנתי אותו הוא מזה איטי אני לא יודע למה גם שפותחים אותו ושעובדים עם כמה חלונות במקביל הוא ממש איטי ניסיתי גם את הדפדפן של mozilla firefox גירסה 2.0 והוא ממש מהיר וטוב אבל בכל זאת אני אוהב את האקספלור האם יש דרך להאיץ את הביצועים שלו או לשנות הגדרות כי הוא ממש כבד מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by mosheva,

שלום! יש לי תוכנה שאני יכול לגבות את המידע המIPOD\IPHONE וכשאני מגבה את המוזיקה זה יוצר תיקיות מוזרות שבתוכם כל השירים בתפזורת ואני רואה שרק ה ITUNES יודע לקרוא אותם חפי תיקיות אלבומים וכו' האם יש תוכנה שיודעת לסדר את הקבצים הנ"ל לתיקיות רגילות לפי אלבומים? (התלבטתי בין אמצעי איכסון כי משם אני בעצם מעביר נתונים לבין פורום תוכנה מקווה שזה באמת מתאים לפה) תודה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by No_Man,

משום מה, אני לא מקבל הודעות על activeX, למשל, אם אני רוצה להוריד פלאש או משהו כזה , במקום שתופיע לי הודעה כזאת למעלה ששואלת אותי אם אני רוצה להתקין - > לא מופיע לי כלום, כאילו זה לא קיים בכלל. זה ככה בכל האתרים. ניסיתי להוריד FireFox לראות אם שם זה הסתדר אבל גם שם יש מין סוג של activeX אז גם שם לא עולה לי כלום ואני לא מצליח להוריד. מה הבעיה ? - לא שיניתי שום דבר בהגדרות של האינטרנט -

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by the red dragon,

אני מתקין את האימיול החדש מתקין וזה כותב לי שלא הצליח ליצור את תייקית INCOMING ו אני לוחץ על מהשו להורדה וזה לא מעביר לי את זה זה לא מורריד ויש לי VISTA מה לעשות??

25. מצורפת תמונה של הקבצים... ושאני מוחק אותם...הוא חוזר לי כאילו שאני משתמש בדפדפן פעם ראשונה.... זה נראה לי בגלל שהוא נתקע פעם אחת ואמר לי לבחור משתמש ובחרתי משתמש שלא הגדרתי טוב... מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים