עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by love-its-my-name,

התקנתי את התוכנה AIDA 32 וכשהתוכנה עולה היא פשוט נתקעת ב-בדיקה של הפיסיאי שלי וזהו אני צריך להתחיל את המחשב מחדש... אני לא יודע מה לעשות סעמק... ניסיתי עם כל הגרסאות וזה אותו דבר... אה ד"א יש לי אקס פי

2. ממש מעצבן אותי שהוא כל פעם מתנתק לי מהשרת ואני צריך להתחבר מחדש.. כן, זה ללחוץ 2 כפתורים, אבל כל 2 דקות לעשות את זה זה ממש מעצבן.. סימתי לו בהגדרות שלא יתנתק, אבל הוא ממשיך להתנתק.. איך מפסיקים את ההתנתקויות האלו? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by shimon-med,

איך אני מגיע ל safely remove hardware שלא מהסימון בסרגל בשולחן העבודה. אני מעונין ליצור קיצור דרך לפעולה זו, אך לא יודע איך להגיע אליה. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. השאלה בכותרת :jump1:

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. שלום כולם אתמול עדכנתי תביוס דרך magic flash של איפוקס עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול למחוק את הקבצים שהוא הוריד (הגרסת ביוס חדשה) כבר צרבתי תביוס החדש על השבב והכול סבבה מתפקד טוב עכשיו אני רוצה למחוק את הקבצים שהוא הוריד KDA35401 וKDA35401.text האם אפשר ? או שזה יעשה בעיות תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by snitzik,

שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. מחפש תוכנה פשוטה ונוחה לניהול Bluetooth ל WINDOWS . הממשק המובנה של ווינדוס פשוט לא עושה את העבודה טוב לדעתי.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. היי, כשאני מנסה להיכנס לאחת מהתיקיות שנמצאות ב-HD החיצוני, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מה יכול לגרום לזה ואיך נפתרים מזה? האנטי וירוס לא מוצא שום בעיה. ד"א, זה קורה רק בתיקייה ספציפית. (שיש בה רק סרטים) תודה מראש, עדו

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by lazy-bones,

שלום.. כשאני מנסה להפעיל את המסנג'ר של MSN, אחרי כמה שניות עולה לי ההודעה הזאת (קובץ מצורף) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, הוא עדיין לא מוכן להפתח.. שימו לב שההודה היא בעברית והוינדוס שלי הוא בכלל באנגלית.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום רב, לחבר שלי יש בעיה בקאזה יש לו את הגירסא הכי חדשה של קאזה בעיברית, ומשום מה אנחנו לא יכולים להתחבר איתה ולחפש שירים,כלומר אי אפשר לבצע חיפוש ולראות את ההורדות שיורדות כלומר היא לא מתחברת. אני בדקתי אצלו והשוותי את המאפיינים שלי ושלו והם תואמים,יש לך תשובה לתת לי מדוע לא מתחבר הקאזה לאינטרנט? תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by avihy,

אני מנסה להכנס ל http://www.interlect.co.il (יש לי מנוי שם אבל כעת האתר בחינם) לשיעורים באתר אבל לא ניתן ללחוץ על קישור (הקישור אינו לחיץ בכלל). לדוגמה: אני נכס לתיכון ובגרויות ואז בצד בוחר מתמטיקה אבל כשאני רוצה ללחוץ על הקישור לשיעורים לא ניתן ללחיצה זה כמו כתב רגיל. (הקישורים : מתמטיקה 3 יח"ל, פרקים ב 4-5 יחידות-בפיתוח.) בפעם שעברה עשיתי הרבה פעולות כולל איפוס הדפדפן על מנת לסדר את הבעיה והיא לא הסתדרה. יש אפשרות להתקין מחדש את הדפדפן מבלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או להתקין בנוסף את IE 6 ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. אהלן! אז ככה, אני מעודכן עם K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7 שהוא הגרסה המעודכנת ביותר, ועדיין ישנה בעיה בצפייה בחלק מסרטי ה-MKV. אני לוחץ על הסרט, נפתח חלון המדיה אבל הסרט פשוט לא זז, מה שכן אני יכול להזיז את מד ההתקדמות של הסרט ולראות תמונות ממנו... אותם קבצי סרטים פועלים ללא בעיה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, יש לי ויסטה X64 תודה מראש אנשים! אופיר

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by talgold,

אני מעונין ליצור משחקים פשוטים בסגנון פאקמן וכו איזה אתרים או ספרים אתם ממליצים (יש לי ידע בסיסי ב FLASH)

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. שלום לכולם בשבוע\שבועיים הקרובים אני הולך להזמין מחשב חדש. המחשב מן הסתם הולך להגיע ריק ללא שום מערכת הפעלה. אני זקוק למידע או לפחות למקורות מידע בנושא של התקנת מערכת הפעלה במחשב חדש וזה עתה מורכב. אני מבקש זאת מכיוון שיש לי טראומה מלפני 4 שנים (1) אז קניתי מחשב, רק בשביל לגלות שאין לי מושג מה לעשות איתו, ולא רק זה, משום מה באותה זמן המחשב זיהה לי שבדיסק הקשיח שלי (בגדול 40 ג'יגה) יש רק שני ג'יגה. שוב, הסתבכתי עם חברים\מעבדה כדי להבין מה לעשות, ולבסוף הזמנתי טכנאי, שעשה מן הסתם מה שיכולתי לעשות בעצמי אם הייתי טורח לחפש אתרים כמו זה באותו זמן. יש לי ברשותי windows xp 2p עם התקנה אוטומאטית באתחול של המחשב. השאלה היא האם זה כל מה שאני צריך, להכניס את הדיסק וההתקנה תטפל בכל ה…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by aviram20,

היי כולם יש לי דיסק של סייגט 120 ג'יגה שיש עליו מספר תמונות שאני מאוד מאוד מאוד מאוווווווווווווווווווווווווווווד צריך רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסויימת .. חינמית כמובן.. שתעזור לי לחלוב את הקבצים.. ושתהייה דרך מערכת ההפעלה .. ואם אפשר מישהו שיסביר לי בקצרה מה עושים זה ביכלל יהיה מעולה .. זכורה לי פעם תוכנה שהייתה משנה אייקונים.. וגם מגלידה אותם וכדומה ואפשר לעלות דרכה סקינים רק לא זכור לי שמה .. והייה אפשר גם לשחזר קבצים איתה.. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by wow,

תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by Nakion,

ערכתי סרט בתוכנת עריכה שנקראת COREL VIDEOSTUDIO והמרתי אותו דרך התוכנה לקובץ AVI. לאחר שהמרתי רציתי לצרוב אותו על דיסק DVD בעזרת התוכנה NERO אך אני לא מצליח . וכשצרבתי את הסרט על CD האיכות שלו ירדה משמעותית. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by e_dor,

שלום לכולם, יש לי בעיה קלה בתוכנת הווינראר שלי. כאשר אני רוצה לשנות שם קובץ (או תיקיה לצורך העניין) בתוך התוכנה, שורת העריכה מתחרפנת ונשארת במצב של עריכה גם אחרי שסיימתי לערוך, מה שמונע ממני להמשיך את השימוש בקובץ. לאחר מכן, גם כשעשיתי אנטר והחלטתי לצאת מהקובץ ולהכנס מחדש (פתרון זמני כמובן - הייתי מעדיף לא לפעול ככה כל פעם) קיבלתי שגיאה וכשנכנסתי מחדש לקובץ, השינויים לא חלו על התיקיות והקבצים. מה שכן, בעיה עתיקה ואני מכיר אותה... פשוט נמאס לי עכשיו ואני מחפש פתרון תודה!! לילה טוב

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by solo53,

שלום האם יש דרך למחיקת כל ה קוקיס חוץ מכמה שישארו תמיד ללא כל הסירבול הארוך באפשרויות.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. היי המחשב שלי לא מזמן פורמט אבל הוא עדיין נתקע קצת....זה מחשב יחסית חדש (פנטיום 4 2.0gh)ואני פשוט לא יודע מה הבעיה שהמחשב זוכל כמו צב אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שבודקת מה מפריע למחשב איזה תוכנה|משחק|וכל מיני דברים אחרים בבקשה תעזרו לי אני לא סובל את זה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. יש לי שיר במחשב והוא מתנגן בצורה שכאילו המהירו אותו, איך אני מאיטה אותו?

22. כפי שאמרתי אני לא יכול לראות את מד הטמפרטורה במחשב שלי ובכללי בכל פריט ופריט בתוכו .. אינה תמונה : מכווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

על קופסא של Office 2007 Ultimate רשום בכוכבית קטנה למטה: מה הכוונה המדוייקת פה ? האם ניתן להתקין אותו על מחשב בעסק ? (מחשב שמשמש כמסוף).

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. Started by dbx22,

עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. מחפש תוכנה שאפשר יהיה לראות בה את המשחק מחר של מכבי חיפה נגד צסק"א דחוףףף בבקשה תעזרו.. תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.