עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oz12,

אני משתמש בדפדפן ספארי .. עכשיו הייתי רגיל להשתמשב IE ומישו יודע איך משנים את מהירות הגלגלת בספארי כי זה יחסית איטי למה שהייתי רגיל מה IE אם אני נכנס לדף אינטרנט ומגלגל עם הגלגלת של העכבר זה איטי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. אני רוצה להשתלט מרחוק על מחשב בחדר אחר. Terminal Services זה די נחמד, ואני משתמש בו במשרד. אפשר להפעיל אותו גם ברשת הביתית שלי? יש אופציות אחרות?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  3. שלום התקנתי לדוד שלי office 2007 אבל הוא לא רצה למחוק את office2003 שכבר יש לו עכשיו כשהוא פותח מסמך office וורד אקסל וכדומה הם תמיד נפתחים בoffice 2007 אבל הוא רוצה שבררת המחדל תיהיה office 2003(כלומר שהוא יהיה הראשי) וoffice 2007 יפתח רק כשהוא יגיד לו. אך אני מגדיר את זה במחשב לבחור איזה office יהיה ראשי ואיזה יהיה משני? תודה מראש

4. Started by dddd01,

אני מנסה לעשות automatic live update וזה לא נותן לי הינה תמונה... שאני לוחץ על turn on זה פשוט לא עושה כלום...כאילו לא לחצתי ! מה עושים כדי לסדר את זה ? :s05:

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. יש לבן דוד שלי בעיה עם התוכנה CATALYST של ATI בכל משחק שהוא משחק הוא יוצא ממנו עם הודעת שגיאה של CCC נתקע והמשחק נסגר פשוט תוקע לו את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר ולהוריד את החדשה 7.5 אבל שוב ממשיכה הבעיה אני לא יודע אם יש לו כ.מסך 1600 או 1650 וניסיתי אחרי פירמוט להתקין את התוכנה אבל שוב קרתה אותה הבעיה מה כדאי לי לעשות? ובאיזו תוכנה אני יכול לזהות את המעבד הגרפי שלי מבלי להתקין דרייבר עדכני (ב-EVEREST זה זיהה לי לפי הדרייבר שהיה מותקן) ויכול להיות גם שזו בעיה עם הכ.מסך? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 16:07:49 לגבי הכרטיס מסך זה 1600PRO 512MB וזו קורה לנו את אותה בעיה עם הודעת שגיאה CCC.EXE קרס והיא נסגרתאין לאף אחד איזה רעיון מה אני יכול לעשות אולי זה מהכרטיס ע…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by uriya,

שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by itzik00,

שלום, מבקש את עזרתכם בבעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה שעות. היום בצעתי מספר עדכונים במחשב לאחר ה restart המחשב הפסיק לזהות את כרטיסי הרשת, sound drivers וכמובן אין אפשרות להתחבר לרשת המחשב לא מאפשר לי להסיר את התוכנה החדשה ולא מאפשר להתקין את ה drivers מחדש אני מקבל את ההודעה: setup failed to launch installation engine אודה לכל עזרה, איציק. :'( :'(

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. אני לא מצליח לקבל מאף משתמש קבצים באייסיקיו למרות שאין לי פיירוול... התקנתי לא מזמן פיירוול אבל הסרתי אותו ועכשיו אין לי שום פיירוול חוץ מהמובנה של ווינדוס אבל הבעיה היתה עוד לפני שעליתי ל SP2... אני לא מבין מה זה... יכול להיות שנורטון אנטיוירוס קשור ? :\ זה ממש מציק.. הרצתי פה חיפוש ולי אין ראוטר!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by TPack,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by DRAMAKING,

אהלן באופן הזוי לחלוטין החלטתי לשדרג את הנורטון שלי מ 2006 ל 2007 לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי להתקין את 2007 בלי להסיר את 2006... מכאן הכל התחיל להתחרבש... ההתקנה לא הצליחה משומה אז אמרתי טוב... נסיר הכל ונתקין את 2006 לפחות... אבל כשאני בא להסיר את התוכנה זה לא נותן לי - מעלה לי הודעת שגיאת "חלונות" על ההסרה של 2006 ובהסרה של החלק ממה שהוא התקין מ 2007 הוא מעלה סריקת ERROR של נורטון שלאחריו הוא אומר לי שתקין להתקין מחדש... בכל אופן ניסיתי להעלות את הדיסק של 2006 וזה מתחיל להריץ אותו ואחרי זה שום דבר לא קורה אין שום התחלה של התקנה... אז נכון לעכשיו אני שם את גורלי בידיים של חומת האש של XP וכולי חרדות... יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא פתרונות למצב הכואב הזה? ואולי לעזור …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שאני מחפש אני מחפש תוכנה שתהפוך לי שיר רגיל...לקריוקי שתוריד את הקול של הזמר ו....אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר ממנה לטלפונים ואם אפשר גם לפאלאפונים אבל יותר מדקה...כי יש לי כבר תוכנה שאפשר להתקשר ממנה דקה 1 תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. כאשר אני מנסה להתקין את Deamon Tools על הויסטה home premium 64 bit אני מקבל הודעת שגיעה - deamon is not a valid win32 application. מה הבעיה יכולה להיות?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by viper_sb,

שאני מנסה להריץ מערכת הפעלה XP 64 ביט,WIN 7 יש לי הודעת שגיאה שהחומרה שלי לא תומכה ב64 ביט ניסיתי על מחשב אחר וגם שם יש אותה הודעה שגיעה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by ex_,

תמיכה בדרייברים החדשים, נראה לי שהגרסה הזו מצליחה לאלף סופית את המאורר של הכרטיס טפו טפו טפו... גירסה:RivaTuner 2.0 RC 16 http://www.guru3d.com/rivatuner/

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. שלום מדובר בתוכנת diskeeper workstation של חברת exectuive גירסה 7 ומשהו עבדה מצוין , עד שיום חדלה באתי להתקין אותה מחדש error 1920 service diskeeper failed to start verify that you have sufficient privileges to start system services מישהו יודע? מכיר? משער? ממש לא בא להניח שזה הרג'יסטרי ולהמר על restore point אני לא אוהב את ההתעסקות עם זה תודה דרך אגב הורדתי מהאינטרנט את הגרסה האחרונה ככה שזה לא בעיה בקובץ install ספציפי

17. Started by K1s0som,

מחקתי בטעות את כונן די שלי ב quick foramt :'( אני צריך למצוא קובץ מסויים שמכיל את כל הסיסמאות שלי ואני לא יודע איך... אם אתה מכירים תוכנה או דרך כלשהי..בבקשה לא משנה משאר המידע על המחשב רק קובץ הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. יש לי dbpower שהיא מעולה אבל לא נראה לי שזה ניתן לביצוע איתה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שבעבודה נכנס בטעות דרך פרופיל לוקאלי מחק פרופיל בשם unknown שהתברר להיות הפרופיל רשת שלו ועכשיו הוא חייב לשחזר את המידע שהיה שם (הפרופיל נוצר מחדש (פרופיל ברירת מחדל) מתי שהוא עשה log on לרשת) חשבתי לתת לו recuva portable ולהגיד לו לבצע סריקה לכונן ולבצע שחזור יש דרך יותר טובה? או תוכנה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by orlupo,

תשימו לב: האם זה באג בווינאמפ או שאני סתם לא מבחין היטב? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  21. הייי אז ככה אני מקבל לפעמים אימילים מחברת וואלה והם שולחים לי את מוצא היום או מוצר השבוע ותמיד אני לא רואה את זה אני צריך ללחוץ על כתובת שנמצאת לנעלה שרשום שם שבמקרא ואני לא רואה תמונה זאות אז לחץ פה מה לעשות ישנה דרך לראות?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אממ אני משתמש בקספרסקי... ואחרי בדיקת ווירוסים האחרונה הופיעו שני הקבצים הבאים אד טופל באופן ידני והשני טופל ע"י התוכנה.. ועכשיו הם מסרבים להיעלם.. בתודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by galedri,

יש לי מחשב של hp dv6700 עכשיו אני מחפש דרייבר לדבר הזה שקורא את טביעת האצבע ואני לא מוצא אותו באתר שלהם.. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה אולטימט 32bit

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה עם סרטיים של 1080p ב xbmc יש לי קודקיים ו ב מדייה פלייר זה עובד חלק אבל אני רוצה לראות את הסרט ב xbmc יש קודקיים שאפשר להוריד ל xbmc?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים