עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת xp כרגע יש לי כונן של מאקסטור 120 ג'יגה הוא מחולק לשלושה קוננים c d e אני יודע שאם אני רוצה לפרמט את סי אני מעיף את כל הקבצים החשובים לדי ואי וככה הם נשמרים עכשיו השאלה שלי כזו נגיד שעכשיו אני רוצה להתקין במחשב את הווינדוס ויסטה האם הקבצים עדיין ישמרו? האם הפירמוט וההתקנה הם באותו נוהל רגיל ולא צריך לפרמט גם את די ואי אלא רק את סי?... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by crik,

בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שנותנת לי הגנה לתקיות שבמחשב בישביל להיכנס אליה צריך סיסמה.. כמו כן, שגם ברשת תעבוד זאת אומרת שאם לדוגמה יש לי עוד מחשב ברשת שלא יוכל להיכנס תודה, משה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. הבעיה שלי היא כזו: אני מדבר על הדף הבא: http://www.azaalcity.com/Abdulrahman%20alakhfash.htm השירים ניתנים להורדה אחד אחד אבל אני מעוניין להוריד את כולם במכה אחת. כאשר אני פותח את הדף הזה עם האקספלורר אז קליק ימני על הדף אמנם נותן לי אופציה של "הורד את כולם עם flashget אבל משום מה אופציה זו לא עובדת וכל הדף נתקע. כאשר אני פותח את הדף הזה עם פיירפוקס משום מה הפיירפוקס לא מכיר ב-flashget וקליק ימני על הדף לא נותן לי שום אופציה עם flashget. התקנתי בפיירפוקס שני תוספים: downloadhelper download them all האם אחד משני התוספים האלה מתאים לביצוע המשימה? ואם כן איך אני מבצע את זה? קליק ימני על הדף לא מראה לי שום אופציה שכזו וגם חיפוש של איזה שהוא סימן לתוספים האלה בסרגל כלים אני ל…

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  5. פשוט יש לי סרט DVD ובאופן חוקי מותר לי ליצור לעצמי עותק אחד לגיבוי. פשוט יש כל כך הרבה תוכנות ואני מבולבל. יש משהו באמת טוב יותר מכולם?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by eladbu,

יש לי את תקן 3 כבר כמה שנים והדיסק קצת "מרוח" כיצד ניתן לגבות אותו?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. יש לי קובץ DVDR בסיומת IMG אני רוצה לפתוח אותו להעביר את מה שבתוכו לתקייה איזה תכונה יודעת לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. אני צריך להעביר סרט וידאו ביתי שעשיתי ממנו דיוידי, להעביר אותו לMPG או עדיף AVI אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. הבעיה הזאת מופיעה בOPERA.בשועל (דפדפן ) היא כלל לא נשמרת וכאשר אני ניכנס למחרת כאלו לא עשיתי אותה . האם זה קשור להקצאת זכרון לקאש וכאלה?נדמה לי שמתישהו הגבלתי.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. הכוונה היא לבחור כמה חיפושים בו זמנית בעמוד, ולסמן את כולם (כל אחד בצבע אחר). בברירת המחדל ניתן לבצע רק חיםוש אחד כזה בו זמנית. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by t-macc,

האלן האנטי וירוס לא מתעדכן לי באופן אוטומטי.מישהוא יודע איפה משנים בהגדרות על מנת שידעדכן לבד ? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. איך מוחקים עם EzPCFix ו Rootkitty ספייוור דרך LIVE CD של ubcd4win ? ולמה אין לי אנטי וירוס ב Ubuntu 8.10 ? זה לא אמור להוית מובנה ? AVG ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by uriya,

שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. אני לא יודע אם זה קשור לפורום כי אני פשוט לא יודע איפה הבעיה... יש לי בזמן האחרון כמה בעיות במחשב ואני לא יודע אם יש ביניהם קשר... אחרי 10 דקות או אולי קצת יותר שאני מחובר לאינטרנט- הוא נהיה איטי מאוד, לא נכנס לכל האתרים, לא מציג תמונות... ואת הבעיה הזאת אין בדקות הראשונות שמתחברים... אבל לבעיה העיקרית- האינטרנט אקספלורר מציג הודעת שגיאה ונסגרים כל הדפים. יש לי אינטרנט אקספלורר 6 אם זה עוזר. ההודעות שגיאה שהוא מציג: אחרי שלוחצים Continue הוא מציג את ההודעה הזאת: יש לכם פתרון או הצעה לתיקון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. יש לי יותר מ 1000 תמונות בעלות רזולוציה גבוהה אשר מסווגות לתיקיות לפי תאריכים. אני רוצה להקטין לכל התמונות את הרזולוציה על מנת להקטין את הגודל שלהם. איזה תוכנה מתאמינה לעשות את העבודה בצורה שהתמונות ישארו עדין מסווגות בתיקיות שלהם? תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינק? גם ל-FTP טוב. 5 זאת הגירסא הכי חדשה של E-Jay, נכון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by EviLeader,

שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.

20. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי בעיה מחקתי תיקה עכשיו אני רוצה לשחזר אותה אך אני עושה את זה אני עשתי את שחזור מערכת זה רק מחזר את תיקה אבל היא ריקה אך אני עושה כדי לשחזר הכול כלל את דברים שבתוך התיקה תודה מאלכס!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. ASUS CUV4X

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by choochoo,

שלום, ברשותי שלט רחוק ישן של חברת Real Magic (נקנה יחד עם MPEG2 HW decoder לפני כ-7 שנים...). היום השלט משמש אותי לשליטה מלאה על BSPlayer ו-Winamp דרך תוכנת uICE. אני רוצה לשלוט באמצעות השלט על תוכנות HTPC כמו MythTV, GB-PVR וכיו"ב אבל ל-uICE אין תמיכה בהן. האם מישהו מכיר תוכנה לתמיכה של השלט בתוכנות הללו ? תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by chenzige,

שלום יש לי בעיה שבזמן שאני צופה בעיקר בסרטים WMV או בסרטים שמציגים באתר של קשת הנה תיאור הבעיה בכל מקרה יש לי L194WT של LG (מסך LCD) וכרטיס מסך של סאפיר RADEON 1600 PRO [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. האתרים שלהם לא נותנים יותר אבל יש לי במחשב פלאש 7.0.19 ושוקוואיב 10.1.0.11 אני חושב שאולי יש גרסאות יותר חדשות ואני רוצה להוריד תהתקנה שלהן למחשב אני מחפש רקק פלאש כדי שהבאנרים והפונקציות באינטרנט יעלו טוב לא כל הפאק של פלאש כולל התוכנה שלהם .. לא אותו דבר לגבי שוקוואיב .

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by 00000,

אני לא מדבר על יצירת תמונה חדשה, אני מדבר על תמונה שפתחתי ואני רוצה להעלים צבע בעזרת "המשפך" ואח"כ לשמור כ-GIF. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים