תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי לכולם, הפיצ'ר הזה יהיה טוב במיוחד לאתרי מכירות פומביות או אם אתם לא רוצים לשכוח לעשות משהו יותר מאוחר. אני מכיר את המנגנון של AT בCMD אבל אני מצליח שם לתזמן רק פתיחה של אקספלורר לתיקיה, ולא לכתובת אינטרנט. למי שלא מכיר: ככה עושים את זה: start->run->cmd at 15:00 explorer c:\my_folder at --hepl for help תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי קובץ גוסט למערכת הפעלה. עכשיו במדייה פלייאר אני שומע רק סאונד ללא תמונה. נסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי פתרון. אשמח לקבל סיוע.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
משהו הביא לי להתקין אופיס 2007 אבל הוא באנגלית...יש איזה משהו שיכול לשנות את השפה לעיברית????
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, האם ישנו MUI לאופיס 2007 ואם כן האם עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי בקשה? התקנתי אומגה דרייבר החדש שיחקתי AA אחרי זה המשחק נתקע לי עשיתי ריסטרט וזה מה שהוא מראה לי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה פעם אחד לנסות להתקין אותה ובסיום התקנה היא רשמה איזשהו שגיאה ולא יכולתי להפעילה. היא עובדת על ויסטה 64?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מכיר טוב את תוכנה השיתוף bitlord וממש נמאס לי מאימיול שזוחל הקבצים שירדו לי לא מוכנים להפתח עם הk-lite המוצלח ביותר ומשום מה דורשים נגן שנקרא: domplayer domplayer עולה כסף אבל במקום הם מציעים תוכנה דומה חינמית שאכן מצליחה להראות לי את הקבצים אבל אני לא אוהב אותה וממש לא רוצה אותה במחשב שלי איך אני יכול לראות סרטים שהגיעו מהbitlord עם ה k-lite.? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי מישחק והמחשב עושה אותו כקובץ בילתי מזוהה (קובץ bin) מה אני עושה בבעיה שכזו
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אני מחפש תוכנה דומה לTV TOOL ושתומכת בכרטיסים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מעתיק דיסק בCD COPY הנרו יוצא קובץ IMAGE איפושהו במחשב שלי ו"שוכח" למחוק אותו אחרי השימוש נוצר מצב שיש לי (אחרי חישובים) 5.5GB שאני צריך אבל הם תפוסים ע"י הקבצים האלו שאלותי: איפה הם נמצאים? ואיך אני משנה בנרו שימחק אותם ברגע שסיים?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
-
לאחרונה התחילה בעייה שאני פותח את המסן קופצת לי הבעייה הזאת: ואי אפשר לפתוח את המסן, זה התחיל לאחר שיחזור מערכת. יש אפשרות לפתוח רק את המסן של ווינדוס, למישהו ש מושג מה לעשות? איתי
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראו פה: http://84.94.230.93/~tasraf/ לתוכנית שלי ברדיו אקסוום נחשו על מה התוכנית
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אני אספר מהר.... יש לי C וD C: היה 140 GB TOTAL ו60 GB היה בשימוש D היה 20 GB TOTAL והוא היה מלא רציתי להוסיף לD עם 20GB עשיתי עם התוכנה Paragon Partition Manager הוא עשה ריסט וזה לקח הרבהזמן בDOS עם המסך הכחול שהוא עושה,בטעות לחצתי ESC אז המחשב עשה ריסט ולא רשם שום הודעה שגיאה.... ועכשיו תראו את חלון של התוכנה http://www.2send.us/uploads/821502dd94.JPG עכשיו אני לא יכול להכנס D במחשב שלי, תראו מה כתוב שם. בקיצר אני מיואש ואני לא יודע מה לעשות מאיפה ואיך..... ומסקנה:אף פעם לא ראית תתוכנה הזאת,אל תנסו נסיונות על המחשב שלכם( ניסתי להוסיף בקשר לפירמוט)
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ניסיתי עם FRAPS... על ההגדרות של 25 פראמים HALF SIZED לחצי דקה זה תופס 100 מגה נכון שאפשר לקודד את זה מחדש ולצמצם אבל אם אני רוצה לשחק חצי שעה ? זה יתפוס לי את כל הההארד דיסק לפני שאני אוכל לקבץ את זה... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לצלם סרט כשאני משחק או אפילו סתם עובד בוינדוס אבל שהסרט לא יתפוס כלכך הרבה מקום בכלכך מעט זמן? הייתה לי פעם איזו תוכנה שכחתי את השם וגם לא השתמשתי בה כלכך... (פעם אחת ומחקתי) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!אני משתמש בביטקומט 0.70 העניין הוא שאיפשרתי מהירות העלאה של 4-5 ק"ב וזה ממש לא עוצר שם זה ממשיך ל -7-8 ק"ב בלי לשים לב מה שמאיט את המהירות פלאים כל נסיון להוריד או להעלות את רמת ק"ב לשם בדיקה משאירה לי את -5 קילו ללא שינוי גם הסרה והתקנה חדשה לא עזרה! שאלה נוספת היא כיצד אני מחזיר את כל הקבצים לתוכנה בכדי שאוכל לחלוק אותם ברשת?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אמממ...קניתי כרטיס מסך חדש-Nvidia geforce 6200 256mb הכל עובד חלק ובעיקר המשחקים,רק יש לי בעיה מעצבנת: אני לא מצליח לצפות בסרטונים ולא משנה באיזו תוכנה, ולפני שהחלפתי את הכרטיס מסך יכולתי לצפות. אז אני רוצה לדעת האם אפשר לתקן את הבעיה?אם כן,איך? נ.ב יש לי מקודדים,
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אחר אבל יש לי בעיה רצינית כאשר אני מפעיל את החלון של ניהול המשימות מופיע לי חלון של הרשת (network) וזהו והוא לא נותן לשנות או לא מראה איקון שאפשר לשנותו מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-