עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך ניתן לשנות את קצב הפריימים כולל הסאונד של הסרט? נגיד סרט שקצב הפריימים שלו 23.976, איך ניתן לשנות זאת ל 29.970? ואם כן, אז יש תוכנה שעושה זאת עם סאונד תואם לקצב הפריימים כי לפעמים זה פשוט לא תואם. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by liran_85,

שלום , הייתי מאוד מעוניין להתחיל ללמוד את התוכנה flash mx אני הולך היום לקנות ספר כדי להתחיל ורציתי רק לדעת אם הספר של הוצאת פוקוס http://www.focus.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=1&pid=239-391 הוא ספר בסדר כדי להתחיל ללמוד וללמוד ברמה טובה ... לא רק את הבסיס.. אם קיים ספר אחר של הוצאת אחרת אשמח לקבל את השם בתודה רבה, לירן,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כל כמה זמן אני מקבל את ההודעה שיש בעיה והווינדוס חייב לסגור את התוכנה. עשיתי בדיקת וירוסים וגם התקנתי את התוכנה שוב אבל זה לא עוזר כי כל כמה שעות היא שוב נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזו. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי בעיה שאני כבר שבוע לא מצליח לפתור אותה, ואני מבקש את עזרתכם יש לי ויסטה הום פרימיום, אני עובד עם המוזילה פיירפוקס. הורדתי את התוכנה adobe שפותחת קבצי pdf לאחר ההורדה ניסיתי להתקין והוא קפץ לי למוזילה ומייד זרק אותי והראה לי הודעה האומרת כי הדפדפן נתקל בבעיה וקרס, ניסיתי להתקין אותו דרך האקספלורר וגם שם הוא זרק אותי... יש למישהו מושג למה? אני כבר שבוע מנסה להתקין את התוכנה ולא מצליח וזו תוכנה דיי חשובה לי כי אני משתמש בה הרבה... אם יש למישהו פיתרון אני ישמח, יש לציין כי עשיתי בדיקת וירוסים, התקנת דפדפן מחדש ועידכונים... שום דבר לא עזר... אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by Nurit2005,

לא ממזמן בניתי אתר לעצמי שבדרך כלל היה הפרויקט שלי לבניית אתרים. רציתי לדעת מה חוות דעתכם. כל חוות דעת מתקבלת בברכה http://nuritzurwebsite.100webspace.net/indax.html תודה נורית

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. תוכנה כלשהי שתתן לוינדוס להגדיר רזולוציה גבוהה מהנתמכת ע"י המסך, ותיצור איזשהי "התאמה" (צמצום התמונה מבחינת החומרה, כך שהמסך יוכל להציג את זה בכל אופן). אני יודע שאם אני יוצר מכונה וירטואלית, בחלק מהמקרים אני יכול להגדיר שם רזולוציה מאוד גבוהה והתוכנה תעשה את ההתאמה לרזולוציה של ה-host, אבל אני מחפש פתרון כזה שרץ ישירות על מערכת ההפעלה המותקנת (וינדוס 7). תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Home Boy,

מישהו מכיר את התוכנה הזו ויכול להגיד לי אם היא שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. מדובר בלוח אם p5gc-mx מתוצרת asus. הכרטיס הוא של realtek. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם לוח האם ובמנהל ההתקנים מופיע ההתקן של רילטק בתור realtek high definition audio. הכל נראה תקין. כשאני מנסה לנגן קובץ מוסיקה או לפתוח את בקרת העוצמה בחלונות אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת לא מזהה התקן קול. אני גם לא מצליח לשמוע סרטי פלאש מהרשת. בקיצור, מבחינת המחשב אין לי כרטיס קול. לעומת זאת, בתוכנה של רילטק יש איזו הדגמה של סאונד בתלת מימד ואת זה אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  9. טוב אז תתכוננו להסתבך קצת אז ככה אני רוצה לרשום משהו לא משנה מה לצורך העיניין נגיד סתם את השם באנגלית (TAOTAO) עכשיו ואני רוצה שהטקסט יראה כמו בתמונה כאילו אדום והכסף הזה באמצע רק במקום STI שיהיה רשום את השם שלי או כול דבר שאני יבחר יש מצב לעשות דבר כזה? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by idony84,

יש לי 2 לפטופים חדשים, מאותו הדגם, hp g62 עם מעבד i3 בראשון התקנתי bsplayer והסרטים (גם AVI וגם MKV) עובדים לי סבבה (התקין את הקודקים לבד) בלפטופ השני התקנתי את אותה הגרסה בדיוק 2.52 ומשום מה את קבצי ה MKV הוא לא מפעיל לי, לא סאונד ולא תמונה הוטרפתי כבר... ניסיתי גרסה ישנה יותר של BS ועדיין לא עובד ניסיתי להתקין כמובן גם קודקים אחרים כמו קאזה ועוד כמה (לא ביחד, אלא לחוד) ועדיין לא עוזר 2 המחשבים בדיוק אותו דבר ואני לא מבין למה זה לא עובד כמובן, ניסיתי להפעיל גם דרך מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק, ספלאש פרו ושום כלום לא עובד מישהו לעזרה...?

11. Started by tommasi,

היי משהו יודע מהם הפורטים של ה IMASH ? אני רוצה לחסום אותם!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. היי בלי כוונה שמתי מישהו רצוי ב-BLOCK SENDER ב-OUTLOOK ERPRESS ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו משם וכל המיילים ממנו הולכים ישירות ל"פריטים שנמחקו". איך משחזרים אותו למיילים רצויים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by rafiisak,

שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. עד אתמול מיד אחרי שורת החיפוש הופיעו הלחצנים שהוספתי. פתאום הסדר השתנה ומיד לאחר שורת החיפוש מופיעים לחצני השירות כגון הכוכב להוספת סימניות,לחצן הדגשה, אפשרויות ורק אחר כך יש את הקיצורים שהוספתי. זה מעצבן כי סידרתי אותם באופן כזה שהם יופיעו על המסך, ועכשיו הם מסתתרים בצד שמאל וצריך ללחוץ על החיצים הקטנים כדי שהם יתגלו ואפשר יהיה ללחוץ עליהם. יודעים משהו? :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by Cryptonite,

שלום,שמעתי על תוכנות שמסוגלות לכווץ קבצים במחשב.. בקשר לתמונות, אני יודע על כמה אפשרויות לכווץ אבל אני לא יודע מהי האפשרות המועדפת.. יש עריכה בMicrosoft Pictures Manager, שמירה נוספת של התמונה ושינוי הפורמט לJPG או PNG מהי הדרך המועדפת?? בקשר למוזיקה, שמעתי על כמה תוכנות נחמדות שעושות עבודות לכיווץ.. אבל אני צריך גם משהו שנקרא "MP3 Encoder"..אני אשמח לקבל עזרה תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום , לאחרונה יש לי בעיה בחלק מהכפתורים של העכבר שלי (בכפתור של הגלגלת.. ובשתי הכפתורים הנוספים שניתנים לקינפוג .. יענו Mouse 4 and mouse 5) העכבר הוא Razer DA... (מקלדת חוטית) הכפתורים עובדים רגיל מחוץ לCOD אבל ב COD עצמו הם לא עובדים.. יש לכך הסבר הגיוני? לא השנה לי כלום בפרופיל בCOD (גם ניסתי לשחזר לפרופיל אחר.. לא עזר) איך אני יכול לטפל בזה? (התקנה מחדש לא באה בחשבון כי אין לי את הדיסק..) תודה.. אשמח לעזרה.. יש לי את הדרייברים של רייזר על המחשב אם זה עשוי לעזור..

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  17. שלום,אני מחפש תוכנה שיכולה לקטלג לי את השירים ושאפשר למצוא בה בצורה סופר מהירה שירים תודה

18. שלום לכולם, כבר כמה ימים מחפש דרייבר לכרטיס: Radius INC FireWire PCI 2330 ASSY חפרתי בגוגל ובאתרים הפופולריים ללא הצלחה וגם התקנתי dgt.exe למציאת דרייבר מתאים אך לשווא. שוקל כבר אם שווה לקנות כרטיס אחר והעיקר שיגיע עם דרייבר. לעזרתכם אודה

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by avivlevy,

במחשב הישן שלי הייתה לי איזה תוכנה שיש בה מערכת שעות לוח מבחנים.... כל מיני דברים שקשורים מבצפר ועכשיו אחותי צריכה את התוכנה הזאת מישהו אולי מכיר אותה ויודע איך קוראים לה?

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by The_overclocker,

תוכנה פשוטה נחמדה שמוציאה את הלינק השלם מתוך הסורס של הHTML של הקובץ אותו אתם מבקשים להוריד וכך בעצם מורידה משמעותית את הזמן שצריך להמתין בין הורדת הקבצים(אתרים כמוavaxhome.ru). עד כמה שידוע לי זה ברשיון GNU וזה לא עובר על שום החוק (לא בארץ ולא בארה"ב). אם כן אני מצטער ותמחקו את זה בהקדם האפשרי. [attachment deleted by admin]

21. כלומר שלא יהיו 2 קבצים להפוך את הסרט ל-"תרגום מובנה" אני צריך להעביר אותו לנגן וכשאני מעביר אותו קובץ סרט וקובץ תרגום אני לא רואה את התרגום.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by free fraek,

יש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה? מספיק לי 720P.. אבל יש תוכנה שיכולה להעלות רזולוציה ולשמור על החדות?

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by assaf990,

אין יותר SMS בחינם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי, יש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב שאני לא מצליח להסיר אפשר המלצה לתוכנה שתוכל למצוא לי אותו ? אלו התוכנות שעשיתי איתם כבר סריקות: kaspersky internet security 6 nod32 spyware doctor ad aware spyeraser spybot אני יודע שיש את התוכנות spy sweeper , zone alarmאבל הם לא תומכות במערכת הפעלה שלי (xp 64 bit) יש גם את התוכנה hijack this אבל היא מוצאת הרבה דברים ואני לא יודע איזה למחוק אם מישהו פה מבין בה ויכול לעזור תגידו לי אני יכול להעלות את הרשימה של הדברים שהיא מוצאת תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by TaL_F,

היי. פתחתי מייל חדש בשביל לעבוד איתו במסנג'ר וכשאני רוצה להיכנס עם היוזר והכל אז אני נכנס אבל זה לא מתחבר וכאילו רק הדמויות בצבע ירוק וכחול מסתובבות מלא זמן והמסנג'ר לא מתחבר. עם ה - Web Messenger ועם ה - Windows Messenger זה עובד אבל עם 8 לא. עם המייל הקודם אני מצליח להתחבר. למה הבעיה הזאת קיימת ומה אפשר לעשות בנידון? בתודה, טל.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.