תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. לא הייתי בטוח לאן לשייך את זה בדיוק... אם טעיתי אז תעבירו. יש לי הארדיסק אחד שנמצא בתוך המחשב שלי, הוא מחובר למחשב באופן שוטף כי אני צריך אותו נגיש כל הזמן. אני מאסחן שם תמונות וסרטי וידאו של המשפחה מקוטלגים היטב (אני מדבר על 200 ויותר ג'יגה). יש לי הארדיסק נוסף, זהה בדיוק לשני, זה הארדיסק הגיבוי והוא חיצוני. אחרי השימוש אני כל פעם מנתק אותו ושם במקום אחר ובטוח יותר בחדר. עכשיו, כל שבוע-שבועיים אני צריך לעדכן את המידע על ההארדיסק החיצוני. לשנות כל תיקייה ותיקייה לעצמה ולהשלים ידנית את מה שהתעדכן זה יותר מדי ואני בטוח אפספס משהו, לכן אני מעדיף כל פעם מחדש למחוק את כל המידע על הדיסק החיצוני, ולהעביר הכל מחדש מהפנימי לחיצוני. מישהו יודע מהי הדרך הטובה, המהירה והבטוח…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו שלח לחבר שלי קובץ במסנג'ר אבל יצא באמצע אני יודע שהמסנגר שומע על הדיסק הכשיח קובץ זמני של ההורדה השאלה היא איפה הוא נמצא ואיך המסנג'ר קורא לו
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור מהאתר של החברה אבל שאני מנסה להתקין הוא אומר לי שהוא צריך שיהיה מותקן הדריוור המקורי שמקבלים עם הכרטיס אבל איבדתי את הדיסק שקיבלתי איתו....והXP לא מוצא אותו... מישהו יכול למצוא לי איזה img שלו או משהו כזה? כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live! Model: CT4830 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה נקודתית, בכל פעם שאני מנסה לצרוב שירים (רק עם שירים) אני מקבל בזמן הצריבה לאחר כחמש דקות מסך כחול. חשבתי לצרוב שיר אחר שיר (בתקוה שישרוד את הצריבה הבודדת) אך זה נראה לי ארוך מדי. נראה לי שהבעיה היא שילוב של פעולת הצריבה יחד עם פעולת ההמרה של הקובץ. חשבתי על אולי ליצור קובץ IMAGE וכך לצרוב אותו מיד בפעם אחת. השאלה היא האם יצירת קובץ IMAGE של מספר שירים יבצע גם את ההמרה של הקבצים? אם כן, אז אולי פתרתי כך חלק גדול מהבעיה. כל שנותר לי הוא לבדוק אם התיאוריה שלי נכונה. אז איך יוצרים קובץ IMAGE? תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתפצל קבצים גדולים מבערך 3 גיגה ל 700 (לצריבה) ניסתי עם winrar אבל זה לא הצליח לי
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה אתר כמו וואלה או ynet ומנסה לצפות בסרטי באתר חדשות - אני מקבל הודעה של נסיון חיבור - connecting ומיד לאחר מכן סיום - ללא כל הודעת שגיאה . מישהו יכול להגיד מה הבעיה וכיצד לפתור אותה . תודה מראש על העזרה. flash player מותקן במחשב. עד לאחרונה לא היתה הבעיה .
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שדרכה אני אצור תפריט שבו תהיה אפשרות לראות את הסרט אם או בלי כתוביות כמו בסרטים בחנות ואז אוכל גם לצרוב לDVD בתודה רבה מראש - בבקשה זה דחוףףףףףףףףףף אולי אפילו קצה חוט (מנהלים אולי?? )
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, הורדתי CRAGGLE נכנסתי לתוכנה והנורטון שלי צרח ישר שיש שם וירוס אז מחקתי אותו מייד אבל השאלה שלי היא אם יש לו איזה שהם קבצי התקנה נוספים שצריך ואפשר למחוק ליתר ביטחון?... או שלמחוק את הקובץ מספיק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים את הפירוואל של סיגט ושמתי לב שאני לא מצליח להוריד עדיכונים ל אנטי וירוס שלי (קספרסקי) למרות שהוא לא חסום בסייגט. העברתי את הסיגט למצב allow all והצלחתי לעדכן את הקספרסקי יודעים אולי מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ברשותי שירים שהמרתי לWAV הבעיה שהם תופסים 100 דקות ןאני רוצה להמיר את זה לדיסק אחד ולשמור על פורמט WAV בדיסק רגיל יש איזו תוכנה או הגדרה שמישהו מכיר שיכולה לעזור לי וככה אני אוכל לחסוך בדיסקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
תוכלו לעזור לי בקשה? התקנתי אומגה דרייבר החדש שיחקתי AA אחרי זה המשחק נתקע לי עשיתי ריסטרט וזה מה שהוא מראה לי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך למחיקת כל ה קוקיס חוץ מכמה שישארו תמיד ללא כל הסירבול הארוך באפשרויות.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני ראתי סרט וסמתי כתוביות והם היו כתובות רק בגיבריש איזה הגדרות אני צריך לשנות
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעיה מוזרה, עם מאפייני המדפסת יש לי מדפסת hp deskjet 5550 שמוחברת למחשב, מותקנת עליו ועובדת המחשב מוחבר ברשת למחשב נוסף, שיתפתי את המדפסת והתחברתי אליה מהמחשב השני. גם כאן הכל בסדר ואפשר להדפיס מהמחשב הזה אל המדפסת. איפה הבעיה? אז ככה - כשרוצים לשנות את מאפייני ההדפסה למשל להדפיס באיכות נמוכה יותר /גבוהה יותר וכד' אם נכנסים אל המאפיינים מהמחשב אליו מוחברת המדפסת מקומית - הכל בסדר והם מופיעים באנגלית אבל אם נכנסים למאפייני המדפסת דרך הרשת הם מופיעים בשפה מוזרה (אולי רוסית אבל אני לא ממש בטוחה) התקנת הדריבר מחדש לא עזרה, גם לא מחיקת השיתוף והתחברות מחדש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כשאני עוזב את המחשב למשהו כמו 10 דקות~, הוא ניכנס למצב של Sleep. וזה ממש מעצבן כי עד שיקנו לי את המחשב החדש המעבד ה"מדהים" שלי פשוט לא מתמודד עם זה וניחנק וכל המחשב ניתקע לכמה שניות, זה ממש מעצבן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה. יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט. כשאני מתחבר, למרות שאף תוכנה שקשורה באינטרנט לא עובדת, אני רואה שמתבצעת העלאה, לא יודע ממה. לאחר כמה דקות המחשב מתחיל לקרטע, ועובד ממש לאט, וברגע שאני מתנתק - הוא עובד כמו שצריך. יש לי רשת פנימית, ניתקתי את המחשב השני וזה עדיין קורה. הרצתי בדיקה של אנטיוירוס (Kaspersky מעודכן) והוא מחק לי כמה וירוסים, ובדיקה של Spyware עם ZoneAlarm, שמחק לי כמה Spywares, ועדיין זה קורה. הורדתי תוכנה שמציגה את התהליכים שרצים במערכת, ולא ראיתי משהו חשוד. יש למישהו מושג למה זה קורה, או איך לפתור את זה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש בשני הדפדפנים האלה (הראשון רק לכמה אתרים) וה-auto complet בהם פשוט משגע אותי, נורא מציק! חיפשתי באפשרויות דרך לבטל אותו אבל לא מצאתי. אתם יכולים להגיד לי איפה אני יכול לבטל את התכונה הזאת בשניהם?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל, אבל נתקלתי בהמון תוכנות לא מועילות, שגורמות לבעיות מסויימות. אז אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה ל-XP, שמנקה קבצי אינטרנט מהדפדפנים פיירפוקס ומוזילה. לא משנה אם בתשלום או חינמית, העיקר שתהיה טובה.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם כרטיס קול איכותי יכול לשפר במידה משמעותית את איכות השמיעה של רדיו דרך האינטרנט? האם ישנם כרטיסי קול מיוחדים לעניין זה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-