עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה RK LUNCHER רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להוסיף שעון אנלוגי לתצוגה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. שלום, רכשתי לא מזמן לפטופ בארה"ב,משום מה תמיד אוהבים לחלק את ההארדיסק למחיצות, כאשר כונן C מכיל 28 ג'יגה בלבד ושאר 190 ג'יגה בכונן D הגעתי למצב בו כונן C המכיל את הויסטה כמובן,צובר נפח (למרות ניקוי של קבצי זבל) ומגיע כמעט לתפוסה מלאה במצב שכזה אני לא יכול להתקין ישומים כבדים(משחקים) גם על כונן D , ואפילו לא לחלץ קבצים מכווץ לתוך כונן D האם יש פתרון לכך חוץ מלאחד מחיצות? האם באחוד מחיצות מידע ילך לאיבוד? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  3. התקנתי את התוכנה AD AWARE באמצע חיפוש היא נעצרת לי בריגיסטרי אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להפעיל את החיפוש ב SAFE MODE אבל לא עזר ועדיין ממשיך להתקע באותו המקום.. מה הפיתרון איך אני יכול לגרום לתוכנה לסיים את הסריקה? SPYBOT ניסיתי גם את התוכנה הזאת והיא עושה לי סריקה בקצב צב לאחר שעה היא זזה לי רק כמה קבצים אני מעדיף שתתנו לי פיתרון לתוכנה AD AWARE בכל מקרה כל הצעה או רעיון תתקבל בשמחה פליייייייייייז אני נואש אז , תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by yotam360,

האנטיוירוס פועל בדקתי ב-task manager , אך אין שום איקון בצד שמראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? http://img254.imageshack.us/my.php?image=91190826cs0.jpg

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by daniel123,

שלום לכולם יש לי פה בעיה מוזרה ומעצבנת אני מכניס דיסק dvd מעביר את הקובץ הנדרש מתחיל לצרוב זה עושה כמה אחוזים וזהו זה נקפא לא זז שום דבר רק הזמן של "total time" בתוכנה אז אני רוצה לדעת עם הצורב דפוק או התוכנה?!?!?!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. (שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by gshhar,

מה השוני ומה עדיף?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by Michael^_^,

יש משהו שנקרא Priority class, זה קובע את איכות הסאונד? אם כן למה האפשרויות High ו-Realtime לא מומלצות?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by lumi,

ברשותי מספר מערכי שיעור שהורדתי באימיול, הבעיה שאין לי מושג איל להפעיל אותם. חיפשתי בגוגל ומצאתי שם תוכנה בשם vcx30 אבל לא נראה לי שהיא קשורה. תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by Trol,

שלום לכולם. קניתי MP3 של חברת Beat Box 256 MB ביחד עם זה קיבלתי את הדרייבר וכשאני מתקין זה מראה לי את ההודעה הזאת: ואני פשוט לא יודע איך להעביר שירים לMP3, בבקשה תעזרו... תודה מראש!!

11. Started by BIGBENG5,

טוב אני רוצה לשנות את החדר שלי אני רוצה להחליף את המיטה עם הארון אבל אני רוצה ליראות איך זה יצא. אז עם כל הטכנולוגיה של היום(פוטושופ) בטח אפשר לעשות את זה אז אים יש מישו שיכול לעשות לי כמו הדמיה שהארון יהיה איפו שהמיטה (כי אני נעל בפוטושופ) הינה תמונות של שניהם הארון http://www.siz.co.il/my.php?i=wzxnmwmi5dzi.jpg המיטה http://www.siz.co.il/my.php?i=adyz2nxzgqzt.jpg תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. ב-Windows XP Pro יש מודול שנקרא Remore Desktop שמאפשר להתחבר למחשב ה-host המריץ Windows XP Pro מכל מיני clients המריצים סוגים שונים של Windows, החל מ-Win98. הלקוח רואה את המסך כאילו עשה log in במחשב ה-host עצמו. למרבה הצער ל-Windows XP home אין את המודול הזה והוא ינו יכול לשמש host באותה צורה. המטרה שלי היא להתחבר מהרשת הפנימית ולא דרך אתרי אינטרנט שונים המאפשרים משהו דומה. פעם היתה תוכנה של סימנטק, PCAnyWhere שעשתה משהו דומה דרך טלפון או אינטרנט. אני מחפש תוכנה חליפית, רצוי חינמית, המאפשרת זאת דרך ה-intranet. תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

איך אני מבטל את זה...האפשרות הכי קרובה באפשרויות שם היא "SET AWAY AFTER..." ואתה בוחור כמה דק'. ביטלתי את זה ואני בדקתי בהכל האייסי ולא מצאתי אןלי יש לכם מושג איך לבטל?? אולי פספסתי משהו? אולי מה שהו ברג'יסטרי אני רוהצ שהסטטוס לרא ישתנה בFULL SCREEN

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by nirel.c,

אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.. נראה לי שבטעות שיניתי משהו בsetup אבל אני לא יודע מה שינייתי :s05: אוקצור מי שיודע מה לעשות שיגיד לי....

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  15. אני רוצה לגבות את אוסף הדיסקים שלי שכולל כמה דברים שכבר לא נמכרים בשום מקום. איזה תוכנה מומלצת להמרה מסידי לFLAC ובחזרה לדיסקים? (ומFLAC לMP3 גם יעזור - ככה נעביר אותם לARCHOS שלי) אגב, למקרה שאתה תוהים למה אני לא צורב עותק של 1:1. אני מעדיף לשמור את המוזיקה שלי בצורה דיגיטלית, אבל למקרה שיום אחד ארצה להמיר משהו חזרה לדיסק אני רוצה תוכנה מומלצת.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. כמו שרשמתי בהודעה האחרונה שלי על האזוראוס אין לי מקום פנוי ב-c כמעט בכלל אז החלטתי להעביר את תיקיית השיתוף מ-c ל-d ועכשיו כשאני מפעיל את האזוראוס הוא מסמן לי את הקבצים שהיו לי בתיקיית שיתוף הקודמת שב-c באדום ולא מוריד אותם (כמובן שהעברתי את הקבצים לתקיית השיתוף שב-d).... מה אני יכול לעשות? כי חבל לי על הורדות...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. תיודעים, כשאתם מקלידים נגיד yn וכבר גלשתם לynet (נגיד) אז הכתובת המלאה מופיעה לכם מלמטה. אז לי אין את זה, ואין לי שמץ של מושג למה. איך מדליקים את זה? (יש לי Firefox 2 אם זה משנה)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by SpidiMan,

אני צריך דרייבר לכרטיס מסך הבא: ATI X1950PRO 256 לא מצאתי באתר של ATI (כנראה לא חיפשתי טוב). עוד משהו...אילו דרייברים עדיפים יותר ? של הכרטיס עצמו או של הציפ ? (או שיש עוד אחד שאני לא מכיר ?) תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by a643,

ברשותי מחשב נייד עם מע' הפעלה ויסטה ו-4 גיגה זכרון. האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית, בעלת ממשק נהיר ופשוט לבדיקת כרטיסי הזכרון? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשמור סירטונים מאתרים ? למשל הסירטונים שב-YNET או בערוץ הספורט... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by matrix66,

כל כמה זמן התגובות של הדפדפן נתקעות ויש כאילו דיליי בין הפקודה לביצוע שלה רציתי לדעת אם זה בעייה בתוכנה שקיימת אצל כולם או שזה ספציפית אצלי

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. לא מצליח להציג אם העטיפות של האלבומים+כל המוסיקה מופיעה תחת אלבום אחד ואין תמונה של אלבום ולידו שמות השירים המוסיקה מוארגנת כמו שצריך ורק ב media player אני לא מצליח... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by wow,

האם יש אפשרות להחלפת האייקון של הקאזה(זה שנמצא בצד ימין למטה) וגם האם יש אפשרות להחליף את הממשק כולו ואם כן אז איך ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by slim_shady,

הסתדרתי... אפשר למחוק\לנעול

25. Started by kakolokia,

אני מקבל השבוע את המחשב שקניתי ויש לי כמה שאלות: אני אקבל ויסטה 32 בחינם האם הkey שלו יעבוד על ויסטה 64 ביט? חבר שלי מפרמט לי את המחשב, כי כל טכנאי שאני מוצא אומר שאין לו ויסטה.. וככה האם יש סיכון שיקרה משהו אם החבר שלי עושה משהו לא נכון בפירמוט? בפרמוט ראשון למחשב יש משהו חשוב שצריך לעשות?? ובקשר לחלוקת כוננים: gb 50 יספיק לכונן של המערכת הפעלה? ולמה צריך כונן נוסף שיהיה "גיבוי", למה הכוונה ? תודה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.