עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alex10,

צריך תוכנה שמאברים מאי סי אחד לשני

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אני מחפס אתרים טובים עם טיפים לעבודה בתוכנה הזאת. כרגע אני משתמש בגירסת הטרייל של 400 דקות עבודה, על שתי מחשבים שונים(שיהיה לי 800 שעות). ואני צריך כמה שיותר אתרים ומדריכים (ואפילו אולי ספר טוב שאפשר לרכוש, אפשר גם באנגלית), שיכולו להדריך אותי להתחיל לעבוד עם התוכנה המופלאה הזאת. תודה.

3. עקבתי אחרי ההוראות... הגעתי לשלב שמתחתי SPLINE מסביב לחצי פיון, ואז אני אמור להפעיל FILLET על קודקוד מסויים, בכדי לעגל אותו. אני לא מצליח לעשות את זה... בחרתי מהתפריט MODIFY מהרשימה את Fillet/Chamfer - ואח"כ ניסיתי לגרור את הקודקוד - ושום דבר. מה שמשפיע זה הכלי שבחרתי באותו זמן (למשל, להזיז את הקודקוד או לסמן שטח לבחירה). מה פיספסתי?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. אני רוצה לגבות את אוסף הדיסקים שלי שכולל כמה דברים שכבר לא נמכרים בשום מקום. איזה תוכנה מומלצת להמרה מסידי לFLAC ובחזרה לדיסקים? (ומFLAC לMP3 גם יעזור - ככה נעביר אותם לARCHOS שלי) אגב, למקרה שאתה תוהים למה אני לא צורב עותק של 1:1. אני מעדיף לשמור את המוזיקה שלי בצורה דיגיטלית, אבל למקרה שיום אחד ארצה להמיר משהו חזרה לדיסק אני רוצה תוכנה מומלצת.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. כמו שרשמתי בהודעה האחרונה שלי על האזוראוס אין לי מקום פנוי ב-c כמעט בכלל אז החלטתי להעביר את תיקיית השיתוף מ-c ל-d ועכשיו כשאני מפעיל את האזוראוס הוא מסמן לי את הקבצים שהיו לי בתיקיית שיתוף הקודמת שב-c באדום ולא מוריד אותם (כמובן שהעברתי את הקבצים לתקיית השיתוף שב-d).... מה אני יכול לעשות? כי חבל לי על הורדות...

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. תיודעים, כשאתם מקלידים נגיד yn וכבר גלשתם לynet (נגיד) אז הכתובת המלאה מופיעה לכם מלמטה. אז לי אין את זה, ואין לי שמץ של מושג למה. איך מדליקים את זה? (יש לי Firefox 2 אם זה משנה)

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by shibie,

רציתי לדעת אם התוכנות והמשחקים שעובדים בxp x32 יעבדו גם ב xp x64 ? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום לכולם .. אז ככה שאני נכנס לFIREFOX כל פעם הוא טוען את התמונות מחדש הוא לא שומר אותם בזיכרון שלו ! ולמשל אצל IE7 הוא שומר עכשיו,אפילו פורום שאני נכנסתי לאותו אשכול הוא טוען את החתימות מחדש,ואייקונים ,וכו' קיצר הכל הוא טוען מחדש לעומת הEXPLORER שהוא שומר הכל ! יש אפשרות לעשות משהו עם העניין? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by סיון19,

יש לי איזה וירוס כנראה שבהתחלה עושה קולות כאילו חיברתי usb למחשב- כל כמה דקות מחדש. ואז ישר אחרי הקולות המדפסות עושות קולות כאילו הן מתכוננות להדפסה. זה לא מפסיק כבר יומיים. מה עושים?

10. בוקר טוב, אני זקוק לעזרה. במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש עם WIN 7 וגיליתי שמותקנת בפנים תוכנת אנטי-וירוס של המערכת - Microsoft Security Essentials מצד שני, רכשתי NOD 32 SMART SECURITY ואני רוצה להתקין אותה, האם תהיה התנגשות ביניהן ואם כן, כיצד אפשר להסיר את התוכנה של מיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. היי אני צריך לשכפל מחיצה שלמה מהדיסק הנוכחי לדיסק חדש, כרגע אני עושה BOOT מהמחיצה שאותה אני רוצה לשכפל, אני מעוניין בשכפול מושלם והכוונה היא שלאחר השכפול אוכל לעשות BOOT מהדיסק החדש ולהמשיך לעבוד כרגיל. לא עשיתי את זה בזמן האחרון, אני צריך המלצה לתכנה טובה. אה כן ואני אשמח אם אוכל לשכפל לתוך מחיצה שהיא יותר גדולה ואז שפשוט ישאר לי יותר מקום פנוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by slim_shady,

הסתדרתי... אפשר למחוק\לנעול

13. Started by love-its-my-name,

התקנתי את התוכנה AIDA 32 וכשהתוכנה עולה היא פשוט נתקעת ב-בדיקה של הפיסיאי שלי וזהו אני צריך להתחיל את המחשב מחדש... אני לא יודע מה לעשות סעמק... ניסיתי עם כל הגרסאות וזה אותו דבר... אה ד"א יש לי אקס פי

14. ממש מעצבן אותי שהוא כל פעם מתנתק לי מהשרת ואני צריך להתחבר מחדש.. כן, זה ללחוץ 2 כפתורים, אבל כל 2 דקות לעשות את זה זה ממש מעצבן.. סימתי לו בהגדרות שלא יתנתק, אבל הוא ממשיך להתנתק.. איך מפסיקים את ההתנתקויות האלו? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. יש לי וינדוס xp אינטרנט אקספלורר 7 כל הדריברים שלי מותקנים הסרטים פעם פעלו..יש קודקים והכל..קויק טיימ ווינדוס מדיה פליר 11 והבעיה היא כמו בנושא שהזכרתי כבר למעלה...מבקש עזרה דחוף תודההה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by joni,

^^^^^^

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. הורדתי את הדריוור מהאתר של החברה אבל שאני מנסה להתקין הוא אומר לי שהוא צריך שיהיה מותקן הדריוור המקורי שמקבלים עם הכרטיס אבל איבדתי את הדיסק שקיבלתי איתו....והXP לא מוצא אותו... מישהו יכול למצוא לי איזה img שלו או משהו כזה? כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live! Model: CT4830 תודה מראש

18. Started by snitzik,

שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. היי, כשאני מנסה להיכנס לאחת מהתיקיות שנמצאות ב-HD החיצוני, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מה יכול לגרום לזה ואיך נפתרים מזה? האנטי וירוס לא מוצא שום בעיה. ד"א, זה קורה רק בתיקייה ספציפית. (שיש בה רק סרטים) תודה מראש, עדו

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by BrAvE_HeArT,

טוב חברים יש לי בעיה..... יש לי איזה כמה סרטים במחשב וכול פעם שאני לוחץ על אחד מהם עם העכבר, או מנסה לעשות פעולה כולשהי עם הסרט הוא מציג לי את ההודעה בתמונה מה עושים :s05: דרך אגב יש את זה גם לחבר שלי וניסינו לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא פעל.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. Started by RDS,

לאחרונה מחקתי את הMPC וכל חבת המקודדים KLITE עב בעיה הורדתי את החבילה המלאה החדשה של KLITE, והתקנתי אותה. משום מה כאשר אני מנסה להפעיל סרטי MKV, התוכנה עולה, אך הסרט לא מופעל, כלומר מקש העצור לחוץ באופן קבוע, ואין להפעיל את הקובץ. מה ניתן לעשות? הערה- סרטים פועלים לי בתוכנות אחרות כמו WMP, וכך גם המקודדים, אך אני מעדיף את MPC. בנוסף, קבצי AVI רגילים עובדים בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by talgold,

אני מעונין ליצור משחקים פשוטים בסגנון פאקמן וכו איזה אתרים או ספרים אתם ממליצים (יש לי ידע בסיסי ב FLASH)

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. שלום לכולם בשבוע\שבועיים הקרובים אני הולך להזמין מחשב חדש. המחשב מן הסתם הולך להגיע ריק ללא שום מערכת הפעלה. אני זקוק למידע או לפחות למקורות מידע בנושא של התקנת מערכת הפעלה במחשב חדש וזה עתה מורכב. אני מבקש זאת מכיוון שיש לי טראומה מלפני 4 שנים (1) אז קניתי מחשב, רק בשביל לגלות שאין לי מושג מה לעשות איתו, ולא רק זה, משום מה באותה זמן המחשב זיהה לי שבדיסק הקשיח שלי (בגדול 40 ג'יגה) יש רק שני ג'יגה. שוב, הסתבכתי עם חברים\מעבדה כדי להבין מה לעשות, ולבסוף הזמנתי טכנאי, שעשה מן הסתם מה שיכולתי לעשות בעצמי אם הייתי טורח לחפש אתרים כמו זה באותו זמן. יש לי ברשותי windows xp 2p עם התקנה אוטומאטית באתחול של המחשב. השאלה היא האם זה כל מה שאני צריך, להכניס את הדיסק וההתקנה תטפל בכל ה…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. סדרת שאלות נוב ברשותכם: הלוח אם הוא: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והאם מה שמופיע בתמונה מס'1 היא הבחירה הנכונה לדרייברים? והאם באמת צריך להסיר את כל ההתקנות הקודמות כדי להתקין את החדש כמו שכתוב באתר? הכרטיס מסך הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme לעשות את העידכון דרך LEADTEK או דרך אותו האתר של NVIDIA? ואם דרך NVIDIA הבחירה של תמונה מס'2 נכונה? והאם באמת צריך להסיר גם את הדרייברים של הכרטיס כדי להתקין את החדש? אגב יש תוכנה שעושה עידכונים באופן אוטומטי לכל הדרייברים במקום כל הבלאגן הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים