תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה היתרון שיש לדפדפן FIREFOX קל מול ההדפדפן של MICROSOFT ואחרים?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. עשיתי גיבוי של שני מחיצות, כל אחד לקובץ אחר. עכשיו קבלתי שלש קבצים 2 עם סיומת v2i ואחד עם sv2i ,לא אמור להיות לכל גיבוי קובץ sv2i? 2. המערכת שגיביתי יש לו שני דיסקים של sata בraid1. עכשיו כשאני רוצה לראות את קבצי הגיבוי כשאני מפעיל את הrecovery דרך boot מcd אז הוא בכלל לא מזהה את הraid ואת הדיסקים מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
א.מה דעתכם על הפיירוול הזה ? אפשר לסמוך עליו ? ב.איפה אני מוצא את האפשרות לראות את כל התוכנות שחסמתי או אישרתי !? או איפה אני רואה את מה שהתוכנה אמרה שהיא חסמה גישה ממקום כל שהו (חוץ מהחלון הקטן שנפתח למטה ויישר ניסגר) עברתי על כל מילימטר מהתוכנה - לא מוצא את האופציות הללו ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אנשים האם מישהו מכיר שיטה \ תוכנה ייעודית להזזת מיקום הטאבים באקספלורר 7 מלמעלה למטה? הייתי רגיל עד היום שהטאבים נמצאים למטה וקשה לי מאוד להתרגל לשינוי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי הרבה שירים אני רוצה לדעת איך אני יכול להדביק עליהם שם מסויים "שייך לבלה בלה"...זכויות יוצרים...... ושאף אחד לא יוכל להיכנס לפרטים במאפיינים ולשנות את זה, אני רוצה להטמיע את זה. תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש עוד אנשים שלא מצליחים להתחבר למסנג'ר? מהבוקר הוא לא מתחבר לי וגם האתר של hotmail לא זמין.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. מדי פעם בלי שום קשר קופצת לי הודעה השגיאה שמצורפת בתמונה. מישהו יודע מה הגורם? איך אני מונע הופעה של הודעות כאלה בעתיד? תודה לכם מראש, תומר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום רב חברים!!! מיקרה חשוב אני לקחתי מחבר את סיסמא שלו מאייסייקיו שגיעתי הבית אני יכנסתי לאיס שלו שגם הוא כנס וכל אחד יעף את שני מאייסייקיו עד שקרה שאני והוא לא יכולים לכנס לאיס שלו מה כבר קרה לא שניתי את סיסמא ועדין לא כנס לאיס שלו אך שזה כנס איס פשוט חוזר לאיס שלי מה אני יכול לעשות כדי שהוא יכנס לאיס שלו תעזרו לי בבבבקששששששששששה תודה תודה תודה תודה תודה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים את הפירוואל של סיגט ושמתי לב שאני לא מצליח להוריד עדיכונים ל אנטי וירוס שלי (קספרסקי) למרות שהוא לא חסום בסייגט. העברתי את הסיגט למצב allow all והצלחתי לעדכן את הקספרסקי יודעים אולי מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
ולהפך? כלומר, האם הקבצים שכל אחת מהתוכנות הנ"ל מייצרות נקראות אצל התוכנה השניה?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
סדרת שאלות נוב ברשותכם: הלוח אם הוא: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והאם מה שמופיע בתמונה מס'1 היא הבחירה הנכונה לדרייברים? והאם באמת צריך להסיר את כל ההתקנות הקודמות כדי להתקין את החדש כמו שכתוב באתר? הכרטיס מסך הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme לעשות את העידכון דרך LEADTEK או דרך אותו האתר של NVIDIA? ואם דרך NVIDIA הבחירה של תמונה מס'2 נכונה? והאם באמת צריך להסיר גם את הדרייברים של הכרטיס כדי להתקין את החדש? אגב יש תוכנה שעושה עידכונים באופן אוטומטי לכל הדרייברים במקום כל הבלאגן הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כמנו בכותרת
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך ויש לי שם אפשרות לבחור ב WNDOWS XP ואפשרות שניה WINDOWS XP X64 EDITION מה ההבדל ביניהם ? מה אני בוחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 1900XT, עשיתי OC דרך לוח הבקרה של (ATI (ATI OVERDRIVE ועכשיו אני לא יכול לשחזר להגדרות המקוריות. מהירות השעון המקורית היא 500MHZ והאוברקלוק נותן אפשרות בין 621 ל680, כשניסיתי לשחזר להגדרות מקור הוא פשוט ירד ל621 אבל אני רוצה להוריד אותו עוד ל500. אפשר עזרה?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי כולם יש לי דיסק של סייגט 120 ג'יגה שיש עליו מספר תמונות שאני מאוד מאוד מאוד מאוווווווווווווווווווווווווווווד צריך רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסויימת .. חינמית כמובן.. שתעזור לי לחלוב את הקבצים.. ושתהייה דרך מערכת ההפעלה .. ואם אפשר מישהו שיסביר לי בקצרה מה עושים זה ביכלל יהיה מעולה .. זכורה לי פעם תוכנה שהייתה משנה אייקונים.. וגם מגלידה אותם וכדומה ואפשר לעלות דרכה סקינים רק לא זכור לי שמה .. והייה אפשר גם לשחזר קבצים איתה.. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה, המחשב שלי משמש גם כמערכת בידור, רציתי לדעת אם יש אופציה להפעיל סרט שיראה בטלוויזיה ובמקביל להמשיך לעבוד על המחשב מול המסך הסטנדרטי.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני עורך סרט הפס קול בה לפני הסרט עצמו מה אפשר לעשות אני עורך מWINDOEW MOVIE MAKER אני ממיר מ WIN AVI תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרטון בפורמט WMV ואני צריך כמה תמונות ממנו בכל דרך שאני מנסה אפילו הורדתי תוכנות כמו screen capture או דרך ה prtscn אין אפשרות -כי אחרי שאני כאילו תופס את התמונה ומדביק אותה איפשהו אז כל תזוזה של המסך הכל משתבש לחלוטין בבקשה אני כבר מיואש לגמרי תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רואה בזמן שאני צופה פעמיים את הכתובית: פעם אחת במקום ובגודל הנכון .. ובפעם השנייה מחוץ לשוליים השחורים כתוב את הכתוביות בקטן והפוך(לא צריך את זה..) איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
דבר ראשון.. האינטרנט לא מהיר כמו לפני שהתקנתי את הווינודס הזה. דבר שני .. אני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים ואני לא פשוט לא יכול אני למשל מנסה להיכנס לwaerz-bb והוא פותח לי דף לבן מעורבב כזה שדומה לwarez-bb אם אני מנסה להיכנס דרך הgoogle chrome הוא מכניס אותי אל האתר אבל גם מעורבב ולא טוב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמסוגלת לשמור Video Stream מוואלה. ניסיתי הרבה תוכנות, הן עובדות, אבל לא בוואלה, לא יודע למה. אם למישהו יש תוכנה שבדוק עובדת בוואלה אני אשמח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-