עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ras81,

איך אני יכול לבטל או לעשות RESET להשלמה האוטו' שיש, אשר משלימה אוטו, מילים ו/או כתובות? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by biggie,

תוכלו לעזור לי בקשה? התקנתי אומגה דרייבר החדש שיחקתי AA אחרי זה המשחק נתקע לי עשיתי ריסטרט וזה מה שהוא מראה לי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  3. היום התקנתי Kaspersky Antivirus Personal Pro אז אחריי שעשיתי הפעלה מחדש יש לי בעיה ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אוליי זה משהו בהגדרות של האנטי וירוס או לא יודע אחריי זה מחקתי אותו ואז האינטרנט עבד. אחר כך התקנתי Kaspersky Antivirus Personal ואז זה חזר עוד פעם ונאלצתי לימחוק גם אותו! אז מי שיודע תעזרו לי!!!! אני עכשיו מישתמש בNOD32 המצויין אבל הוא משעמם אותי אז החלתטי לעזוב אותו ולהישתמש בkaspersky . גם יש לי בעיה בZoneAlarm Pro אחריי ההתקנה אני עושה הפעלה מחדש ואז אני מנסה להיתחבר לאינטרנט ופשוט באמצע הוא עושה הפעלה מחדש בחיים שלי לא ניתקלתי בתופעה הזאתי!!!! אחר כך כמובן מחקתי אותו והכל חזר לעבוד כרגיל. כרגע אני משתמש בSygate Personal Firewall Pro המצויין אבל ג…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by raananan,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אשאל בכל זאת. עשיתי defrag להארד דיסק, ע"י התכנה של windows xp. המחשב נהיה יותר איטי. אני יודע למה זה אבל השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תכנה שמסדרת מחדש את ההארד דיסק כדי שהוא יפעל יותר מהר באמת. (כלומר שכל הקבצים של כל תכנה יהיו קרובים ולא מבולגנים בדיסק) זה ממש מעצבן והזמן שלוקח למחשב לעלות הוכפל כמעט פי שתים. תודה.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by idoyi,

אני מנסה לעלות בווינדוס דברים שקשורים לדוס כמו משחקים ישנים או למשל עכשיו אני חייב לעשות עדכון לביוס והדברים לא עולים לי הוא רושם לי : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

יש למשהוא לינק להורדה של אקספלורר 6 ? (את כול ההתקנה ) חיפשתי ולא מצאתי....

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by sifali,

צריך דרייבר לכרטיס מסך Ag neovo איפה אפשר למצוא אפשר קישור?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. התקנתי מחדש את מקסטון, ועכשיו כל פעם שאני מבצע חיפוש, המנוע הוא של YAHOO. ניסיתי להגדיר באפשרויות שהמנוע היחידי יהיה של גוגל, אבל זה לא עוזר! איך אפשר להגדיר את גוגל כמנוע החיפוש הראשי והיחידי?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. יש לי מיקרוספט אאוטלוק 2003 והבעיה היא שכאשר שולחים לי תמונות, נגיד 8, אני חייב לפתוח אחת אחת וזה די מחרפן, אני רוצה לראות אותם ברצף כמו בכל אימייל נורמלי... משחקים בהגדרות לא עזרו, לא מצאתי משהו שפתר את העניין תודה

10. Started by topgun,

שלום יש לי בעיה מציקה בספריה (library) של ווינאמפ. אני מצרף תיקיות לספריה, וזה מזהה והכל בסדר. הבעיה היא שכשאני מנסה להסיר את התיקיות מהספריה - הקבצים שהסרתי לא נעלמים, אלא נשארים ב-local media... מישהו יודע איך להפטר מהקבצים (שירים, קטעים, כלמיני) המציקים האלה? אני משתמש בווינאמפ 5.04, winXP pro sp2. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by AsD[eyal],

בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. Started by avivlevy,

אני מחפש תוכנה שתפצל קבצים גדולים מבערך 3 גיגה ל 700 (לצריבה) ניסתי עם winrar אבל זה לא הצליח לי

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני רוצה לצרוב AUDIO CD ואני לא רוצה שאנשים (מדובר באנשים עם ידע בסיסי במחשבים) לא יוכלו להעתיק אותם למחשב שלהם בשום דרך שהיא... איך אני עושה את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by matityahoo,

אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. בעיה בDAP לא רוצה להוריד... אם זה מוריד זה רק קובת קטן של איזה 2 KB מה עושים? זה עושה לי בחלון הורדה צבע אדום(לא בחלון הראשי אלא רק בחלון של ההורדה עצמה) שבדרך כלל זה עושה אור ירוק... מה עושים? זה ממש מעצבן וזה עם כל ההורדות ככה. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by yuraxp,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלקים שונים משיר, כלמור אם יש לי שיר נגיד של 3.5 דקות וה 40 שניות הראשונות של השיר לא מוצאות חן בעיני אז שיהיה אפשר לחותך אותם.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by gshhar,

ומה זה בדיוק קוד פתוח?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. Started by omrit,

שלום, ברשותי NORTON INTERNET SECURITY 2004, הכל עובד תקין חוץ מהעובדה שכאשר המחשב עולה (לאחר RESTART), התוכנה עולה במצב DISABLE וצריך לעשות ENABLE ידנית... הבעיה היותר מציקה היא העובדה שקופצים בערך 4-5 חלונות בדקה המודיעות ש REMOTE COMPUTER מנסה להכנס למחשב שלי.... הפכתי את כל התוכנה, אך לא מצאתי שום דרך להוריד את ההודעות המציקות... שמופיעות גם כאשר שום תוכנה אינה פועלת... מישהו יודע איך אפשר להפטר מהם? נ.ב אם אני עושה BLOCK ALL אז הוא חוסם רק את אותה כתובת, אך כל פעם אני מקבל את ההודעה מכתובת אחרת....

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by lazy-bones,

אני צריך תוכנה שיכולה להפוך כל קובץ סרט, לקובץ asf

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. האנטי וירוס שיש לי לא מצליח להסיר אותו למישהו יש איזו תוכנה שיכולה להסיר אותו?? הנה מידע עליו http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win32.Hidrag.htm

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. איזה תוכנה יותר טובה של Kaspersky Anti-Virus ? הPRO או הPersona משהו אמר לי שה הPersona יותר טוב זה נכון?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by The-Devil,

מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. ברשותי תוכנת band in a box 12. תוכנה לנגנים ויצרי מוזיקה. ישי לי בעיה והיא דחופה ביותר פתאום בלי שום התראה הפסיקה התוכנה לעלות. מופיעה לי ההודאה הבאה: 16 bit windows subsystem c:/ windows/system32/ autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications. choose "close" to terminate the application. מה עושים???? תודה תודה תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. בכלל הוא לא נותן להכנס לאתר של סימנטק דרך הדפדפן! בדקתי ממחשב אחר בו זמנית והשרת של סימנטק עובד. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים