עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tom_k85,

הורדתי איזה 7 פרקים של הסדרה ALIAS(עונה 5 ) הם היו באיכות HDTV וראיתי שזאת האיכות הכי טובה שראיתי עד עכשיו אז רציתי לקודד סרטים לHDTV מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה רק לפני איזה חודש עשיתי פורמט למחשב והתקנתי אנטי וירוס קספרסקי . בדרך כלל הקספרסקי בודק כל דבר שמורידים . אבל לפני כמה ימים אחותי ניתקה אותו כי הוא לא נתן לה לשלוח דברים באייסי . ועכשיו כל איזה 5 דקות המחשב מתחיל להתחרפן ושולח לי הודעות (תמונה בהמשך ). בתמונה רשום את כל השגיאות . וכפי שניתן לראות יש שם כאילו את "המחשב שלי" אבל זה בעצם בדפדפן זה לא המחשב שלי. וכם כשאני נכנס לתקיות זה מראה לי את זה . בלי סוף הודעות כאלה . ואם אני לוחץ ביטול או אישור זה מתיד נותן לי להוריד תוכנה "אנטי וירוס בחינם" אז אחותי הורידה אותו ולא משנה כמה מחקתי אותו הוא תמיד פועל . ואומר לי לקנות אותו לאנטי וירוס קוראים . IE מין מגן כזה בצבע אדום ולבן . וגם הקספרסקי עכשיו לא מצל…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  3. Started by LazyBurger,

יש לי נורטון אנטיווירוס ואני רואה שהוא ממש מעפן אבל ממש יש לי ספיוור שכל הזמן פותח לי חלונות (DISKCLEANER) ונורטון רק משמיד את התוכנה שמושרצת ולא משריצה אז כל פעם מחדש הוא מתריע לי וזה לא מועיל לא יודע אם זה עוזר אבל אחד מהחלונות שנפתחים הם http://www.drivecleaner.com/.freeware/?p=38&a=0&j=0&pp=0&w=0&ex=0&ap=0&hv=10&ed=2&mpt=1179848359&aid=nm_ik_wav_r5&lid=&affid=nm_67308_62c058e205e111dc8969003048895bfc_2cf289ee+5584ce4c9dba4ecaaa3750d6f8402076 וגם עדכתי את נורטון ולא, זה לא עוזר למישהו יש עצה או אנטויווירוס טוב? נ.ב ניסיתי SPYBOT וזה עזר לאותה פעם אז איך שעשיתי REBOOT זה חזר...

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  4. Started by fondi,

שלום. אני רוצה לצלם סרטון בתוכנה FRAPS. התקנתי והכל בסדר חוץ ממשהו אחד. הסרט מקליט לי ב 20 FPS. המחשב שלי באמת ישן ( 4.5 שנים ) ולא החלפתי חלקים, רק מאווררים. כרטיס מסך GFORCE 5200 אל תגידו לי לקנות מחשב חדש כי אני לא הולך לקנות אחד חדש. מה אני צריך לעשות כדי שיעבוד אצלי ההקלטה חלקה ( 80+ FPS ) תודה!

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by orenkv,

פניתי גם בפורומים אחרים כי אני לא בטוח להיכן השאלה מתאימה. במידה וזהו לא הפורום המתאים, אם תוכלו להפנות אותי אליו זה יהיה נהדר! אני מחפש תוכנת התקנה פשוטה לתוכנה שפיתחתי, אבל אני פחות מסתדר עם INSTALLSHIELD. אתם מכירים תוכנה אחרת שקיימת וניתן להשתמש בה? לא חובה שתהיה חינאמית, העיקר שתהיה נוחה לתפעול ויעילה. תודה! אורן

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו http://www.amazon.com/Sony-DCR-TRV340E-PAL-Format-Digital8-Camcorder/dp/B00007E8AM אני רוצה ללכוד וידאו מהמצלמה למחשב איך אני עושה את זה והאם המצלמה שלי יכולה לעשות את זה קניתי כבל פיירוואר חיברתי נכנסתי לעושה סרטים בווינדוס וזה מראה לי מסך שחור אני לא מבין מה הבעיה אם מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ben060,

כשאני מנסה להפעיל את Registry Mechanic הוא כותב לי הודעת שגיאה כזאת מה עושים? יש לכם אולי עוד תוכנות מומלצות לניקוי הרגיסטרי? [attachment deleted by admin]

8. שלום. אח שלי מחפש לעשות כמה סמלים לנוסחאות שהוא עובד איתם באוניברסיטה אבל הוא לא ממש מתמצא בWORD OMGA,כתב עלי כתב תחתי,חזקות,(למשל איך רושמים X בחזקת Y בWORD וכדומה..)

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by oorlevi,

נגיד שיש לי על המחשב סרט SVCD בלי כתוביות אני רוצה להדביק לו כתוביות ואז לצרוב שיפעל ב DVD בבית ואני לא מוצא כתוביות ל SVCD אני רק מוצא ל XVID משהו כזה עכשיו אני גם צריך מדריך שיעזור לי להדביק את הכתוביות לצמיתות... השאלה היא אם אני יכול להצמיד כתוביות של XVID לSVCD ואם כן איך עושים זאת? אפשר פשוט רק להשים את הקובץ בתיקיה? הDVD יקרא את זה? יש לציין שיש לי בבית DVD פשוט אבל קורא VCD/SVCD מי זיכול להסביר לי אני אשמח ואני צריך גם מדריכים. צריך תשוות דחוף, תודה!

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  10. או קיי אני למדתי בבי"ס לעבוד קצת עם מסדי נתונים עם התוכנה pws הבעיה עם זה היא שזה לא עובד על שרת אחרי שאני מעלה את זה כי בתוכנה הזו אתה צריך להגדיר כל מיני דברים בלוח בקרה בווינדווס כמו לממל שם dsn עכשיו אני צריך פשוט דוגמאות (או קישור לדוגמא) איך אני בונה מסד נתונים שיעבוד ברשת דוגמא לעמוד asp שיכניס נתונים באופן אוטומטי מטופס ודוגמא לעמוד שיציג ב - html טבלה מתעדכנת מהנתונים שבמסד הנתונים את כל הדברים האלה אני יודע לעשות ב - pws על המחשב שלי אבל אני לא יודע איך לעשות שזה יפעל ברשת (מה צריך לשנות כדי שזה יפעל)

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by YoTaMi,

יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  13. שלום. אני כל הזמן מקבל חלונות קופים פירסומות למינהם גם בלי לפתוח את ה IE והFF... עשיתי סריקות של אנטי וירוס ותוכנות נגד רוגלות אני לא יודע למה אני ממשיך לקבל פירסומות קופצות סתם ככה... מישהו יודע אולי איך להפתר מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by LazyBoy,

אהלן. אני עוזר מאמן בג'יו ג'יטסו, והמאמן שלי רוצה ליצור אתר. מאחר וכבר המון שנים לא עשיתי משהו כזה, חשבתי לקבל פה טיפה עזרה. הכנתי איזה דוגמא של הדרישות מהאתר. (משמע, תפריט) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור בעיצוב מושך את העין ולתת רעיונות. את כל התוכן הממשי אני אוסיף לבד לאחר ש"השלד" יהיה בנוי. אם תוכלו ליצור תמונת מסך של העיצוב ולהעלות לפה אז ככה יהיה לי הכי קל להראות את זה למאמן שלי. כמו שעשו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=127569.0 תרגישו חופשי לשחק עם העיצוב והצבעים כמה שאתם יכולים, האתר אמור להיות קטנטן אבל מושך את העין. החלק החשוב ביותר הוא שאני אוכל להכניס את התוכן בקלות יחסית לבד. עוד אפשרות חשובה זה ליצור תפריט דינאמי (כמו שיש היום) בשבי…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by bennybl,

שלום לכולם אני צריך עזרה בעיצוב לוגו, אם אתם יכולים להפנות אותי לאתר שמתמחה בזה או אם מישהו מכאן מבין בזה ומוכן לעשות זאת תמורת תשלום, אני אשמח בתודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by אלעד6,

שאלה, אם יש לי עיצוב שהכנתי לאתר והוא על PSD יש כאן מישהו שיודע להפוך את זה לסקין לphpnuke?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by EliranC,

אהלן אני מעוניין לעשות שלט לצימר שלי מישהו יכול לעזור השלט בעיקרון אמור להיות מפח בצבע לבן עליו להיות איזהשהוא תמונה של ביקתת עץ עם עצים (מצוירת) וליד מה שבעתיד אני מתכנן לעצב בתור לוגו צריך להיות פרח סחלב( גבעול עם כמה עלים ירוק) והעלי כותרת יהיו בצבע סגול ועליו או לידו מתעופף איזה פרפר גדול ומרשים ואם אפשר את הכיתוב "סוויטה בכפר" שיהיה בתמונה בכתב יד או כתב מעוצב יפה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  19. Started by dan105,

אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Bug2000,

יש לי תמונה שאני רוצה לחרוט אותה על החלון במארז שלי, הידע שלי בתחום העריכה גרוע בלשון המאטה , לכן אני צריך את העזרה שלכם פה. בתמונה (שכבר ניסיתי לערוך אותה קצת) שאתם רואים אני צריך שתעזרו לי להפוך את הרקע של התמונה ללבן ולהקטין במאט את מספר הקווים הלבנים, אבל עדיין לשמר את הרעיון של התמונה בכדי שאני אוכל לחרוט אותה ביתר קלות על החלון. תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

22. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי את התמונה הבאה ואני רוצה להכין לחברה שלי משהו ולשלב תמונה שלה בתוך המסגרת הזאת אבל בחלקה התחתון של המסגרת ישנו כיתוב ביפנית שאני רוצה שישאר אבל אם אני ישים את התמונה בדיוק על המסגרת (הפנימית הקטנה יותר) אז התמונה תשב בדיוק על הכיתוב,אני מתכוון לחלקו העליון של הכיתוב מעל המסגרת התחתונה. מה ואיך אם בכלל אפשר לעשות ? אין לי בכלל מושג בפוטושופ ואני רוצה שהתמונה שלי תהיה בדיוק על המסגרת הפנימית (יש לי כבר תמונה מתאימה בגודל).

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by ToPI,

תראו אני נכנס לאיזה מקום שאני רשום שם.. ועושה התחבר וזה חוזר לי לדף הראשי בחזרה.. היה לי פעם נורטון עד לפני כמה ימים (פרמטיתי את המחשב ועכשיו התקנתי Zone Labs Security) ועשיתי OFF שם לאיזה משהו.. עכשיו בפיירוול Zone Labs Security אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק ואיפה לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by AKA Psyco,

הורדתי סרט MPG בגודל של 734 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק אבל הקובץ גדול מידי אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לפצל את הסרט כך שאני לא אהיה צריך לחבר את שני החלקים כדי לצפות בהם ואוכל לראות כל חלק בנפרד ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה זו ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by rafi_h,

האם יש אפשרות לשחזר מקובץ SWF את קובץ הפלאש המקורי FLA?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים