תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בדיוק סקרין סייברס ביס והם הציגו שם תוכנה שע"י כמה צילומים של חדר או צילום חוץ ניתן לאחד את התמונות ולעשות תמונה פנורמית הם הציגו שם תוכנה ממש מגניבה מישהו יודע איך קוראים לה או תוכנה תואמת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הוא פשוט חוזר לברירת מחדל שלו, הוא מחזיר לי את הסקין (theme) המקורי שלו ומשנה לי את כל ההגדרות בחזרה כמו ברירת מחדל, בבקשה עזרה. ???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי באיזה פורט משתמשת תוכנה שיש לה אצלי גישה לאינטרנט... קיימת כזאת? או לא חייב תוכנה, אפשר אפילו אתר או משהו שיראה לי פורטים של תוכנות כמו נגיד BABYLON תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלומות לכולם! הורדתי 2 קבצי מידי ומסיבה לא ברורה הווינאמפ לא מוכן לקרוא אותם כמו שאר הקבצים-הוא פשוט כאילו עושה פליי וישר סטופ.... עזרה בבקשה.... שנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להוריד קריצות לתוכנת המסנגר שלי כי אייוקנים לא בעיה להוסיף אבל קריצות כן וראיתי שלאחרים יש עוד קריצות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי פאלם Vx ישן (שחור-לבן) ואני מחפש תוכנה חינמית לקריאת קבצי excel שמתאימה לו, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה מראש, ערן
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות theme, התקנתי ieview, tabsrmm ואז שיניתי ב-templates אל ה-theme החדש, אבל חוץ משינויים קלים בחלון ההודעה לא ראיתי הרבה. ב-screenshot של ה-theme זה היה נראה הרבה יותר יפה זה בטוח מה עושים? ועוד משהו, הרגל של שנים, איך אני עושה שב-ctrl+enter תשלח ההודעה?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אוקי פרמטתי את המחשב אחרי שפרמטתי לא יכולתי להתקין תוכנות דריברים וכו... אם למישהו היה את הבעיה הזאת ויודעה לפתור שיכתוב זה הכי דחוף בארץ זה רושם לי error launching installer תמונה:
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כמה מסמכים סרוקים לפורמט GIF. הייתי מעוניין לאחד אותם (שרשור) לכדי מסמך GIF אחד. כיצד אני עושה זאת ? (יש ברשותי Photoshop ו- ACDsee) נא הביאו הסבר מפורט. תודה, חג שמח ושנה טובה. רותם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי DVD מקליט. עכשיו, אני מקליט כל יום והרבה. ולצורך זה אני צריך תוכנה שתקודד לי באופן קבוע, באותם הגדרות כל הזמן, אך איני יודע באיזו להשתמש. תקשיבו אני רוצה להקליט סדרות טלויזיה של כ-20-25 דקות ושהמשקל שלהן יהיה 700 מגה או קצת פחות. אני רוצה את זה בשביל שהאיכות וידאו והאיכות סאונד יהיו (כמעט) מושלמות. אז מי שמבין בקידוד אופטימלי בשביל הנתונים שכתבתי שישאיר הודעה, חשוב גם שיגיד באיזו תוכנה צריך להגדיר את זה. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד 2003 שבתוכו יש גם עמודים שמוגדרים לאורך וגם עמודים שמוגדרים לרוחב. הבעיה היא שכאשר אני כורך את המסמך שאני מוציא אני רוצה שכל המיספורים יופיעו בחלק התחתון של העמוד כלומר שבעמודים שמוגדרים לרוחב המספור יהיה בצד שמאל או ימין של מה שכתוב ולא למעלה או למטה האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מפרמט אבל רוצה לשמור את כל המיילים (שהתקבלו, שנשלחו). ניסיתי לחפש אופציית ייצוא אבל לא מצאתי שמירה לקובץ אלא רק ייצוא לתוכנה אחרת (לדוגמא אווטלוק של אופיס). ניסיתי לחפש גם את התיקיה של המיילים אבל גם אותה לא מצאתי :-( אשמח לעזרה בזמן הקרוב (כמו שאמרתי אני מתכנן לפרמט). עריכה: אם מישהו יגיע לתארד הזה באחד הימים בעזרת החיפוש (מה שבטח לא יקרה פה בפורום...) הקבצים שמורים תחת: Documents and Settings שם המשתמש שלכם Local Settings Application Data Identities תיקיה מוזרה Microsoft Outlook Express תודה לפבל הרוסי שעובד בזיגזג ולמד עברית באולפן.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
גילית (שמתי לב ) למשהו מוזר כשאני מפעיל FF ביחד עם הקומט המהירות של הקומט צונחת כמו אבן (וזה לא שהFF אוכל פס כמו פרה) מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב לפני שעולה הביקורת על החוסר מוסריות או חוקיות של מה שאני מעלה, אני אסביר בקצרה אחות קטנה לפני שנה היא הצליחה להפיל את מחשב ולגרום לאובדן של מידע חשוב... מאז היה לה BAND... ונאלצה להשתמש במחשב ישן שבקושי פועל... הבעיה העלתה זה שעכשיו התחילה לימודים שיש דברים שהיא צריכה מחשב אמין כמו עבודות ואינטרנט ... אז נסגר הסכם הגבלות ופיקוח (משקיט גם את הורים שלי שגם ככה לא מתים על הדברים ששומעים על אינטרנט) אחרי כל הבלבול שכל כמה שאלות: איך התוכנה Spytech SpyAgent Professional ? הצעות לתוכנות אחרות? (יתרונות, חסרונות) כמה היא מכבידה על מחשב וזכרון ? (אגב יש אתר שמכיל מידע על כמה משאבים תופסת כל תוכנה?) קצת החוות דעת על אילו מפונקצות של תוכנה זאת ואחרות יותר מכבידות על מחשב... אני…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות עברתי ל1.5 מגה , לפני זה היה לי 750 k עם 750 k הביטורנט שלי הוריד בממוצע על 40~ לקבצים פופולאריים בזמן האחרון הביטורנט שלי פשוט איטי בלי שום סיבה , הוא בקושי עובר את ה10k וזה ממש לא הגיוני אני מוריד קובץ מאוד פופולארי וניסיתי כמה טורנטים בדקתי אם הפורטים פתוחים והכל עובד כשורה , אני לא מאחורי רשת או ראוטר הקליינט שלי הוא Azureus וניסיתי קליינטים אחרים גם (כולל ליצ'רים ) ואותו דבר. ??? help? :-\
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 3 עותקים של ווינדווס במחשב (3 פרטישנים). אחד מהפרטישנים לא מחובר לאינטרנט ואני מעוניין שיהיה עליו ZoneAlarm עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי להתקין את ZoneAlarm על ספריה משותפת וזה לא עוזר. מישהו יכול להגיד לי היכן ZoneAlarm שומר את קבצי ה-DAT שלו עם כל ה-Virus Definitions וכו'? המדובר על ZoneAlarm Security Suite 6.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
באתי להתקין את ה-theme הזה : http://miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=1850 היה לי את מה שהם ביקשו, IEView ו-TabSRMM אבל אחרי שהתקנתי (כמו שכתוב ב-readme, לא מסובך מדי) זה אפילו לא היה קרוב כמו ל-Screenshot שהם פירסמו http://miranda-im.org/download/files/screenshot/84-1-1109745935-satin.png איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה פשוטה שאפשר ליצור איתה מקצבים מזרחיים תודה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמשווה בין עשרות קבצי וידאו בתיקייה מסויימת (השוואה של פריימים מסויימים בקבצים בעלי גודל זהה), ומציגה רשימה של קבצים שייתכן והם זהים. יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-