תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כשאני מפעיל קובץ וידאו ב Media Player Classic הכל פועל כמו שצריך אבל לפעמים (לא תמיד) במעבר למצב מסך מלא הוידאו לא מופיע לי ובמקום יש פשוט שחור כשאני חוזר לגודל רגיל זה שוב פועל כמו שצריך. מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי אורגן casio ctk-691 והקלטתי בו יצירה, כשאני מעביר את היצירה למחשב דרך התוכנה של קסיו זה מגיע בתור קובץ מיוחד של התוכנה של קסיו (.ckf)... מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לקובץ midi רגיל שיוכל לעלות על logic?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הי, עד היום השתמשתי בקורא RSS המובנה בפיירפוקס, אבל בגלל שכבר יש לי כמות ענקית של RSS feeds שאני מתעדכן בהם זה נהיה מאוד מסורבל. אשמח לשמוע על המלצה לקורא RSS טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
: אני יודע שתוכנה כזאת קיימת, פשוט נעלם לי הלינק להורדה שלה מהbookmarks. תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שבטיפשותי הרבה שיחקתי בפונט Arial...אני נתקל בבעיה מעצבנת למדי בצפיה באתרים ב IE. אתרים מסוימים בעברית (והבעיה היא רק בעברית) מציגים במקום Arial פונטים אחרים. הבעיה נמצאת רק באתרים שנכתבו כך שניתן לצפות בהם בכמה פונטים, לדומגא הפורום הזה, שמאפשר: "font-family: verdana, arial, sans-serif" נראה כאילו IE מסתכל על הפונט הראשון ברשימה - במקרה הר"מ Verdana שלא תואם לעברית, ונותן את הפונט האוטומאטי בעברית, במקום לעבור לבא - Arial. אתרים שכתובים כך שניתן לצפות רק ב Arial מוצגים כראוי. איפסתי את כל ההגדרות של IE, מחקתי והתקנתי מחדש את Arial - אבל שום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה ויכול לעזור? מצורפת תמונה מהפורום הזה, להדגמה. הרבה תודה מראש! [attachment d…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי אני משתמש באינטרנט אקספלורר 8 וכשאני מנסה לפתוח או להוריד קבצים מהגימייל או מהאתר של הבינתחומי הוא פותח לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת או משהו כזה... מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי ICQ 2003a build3800(הכי חדש).. כשאני עושה switch user למשתמש אחר,ואז חוזר חזרה למשתמש שלי-אני רואה פרח אפור..הבנתי שזה ה NetDetect.. שהיה לי את icq 2001b ,בעיה זו לא היתה! עברתי לחוצץ אחר,חזרתי לשלי והאיסיקיו נשאר כפי שהו! ?any ideas
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות כל מיני פעולות עם התוכנה הנ"ל, אלא שכל פעולה צריכה להסתיים בדחיסה של הסרט עם איזשהו codec. הבעיה שלא משנה איזה codec אני בוחר ולא משנה איזה quality הסרט יוצא מנופח בגודל שלו. הבעיה הזו בעצם לא מאפשרת להשתמש בתוכנה. מישהו מבין מה זה?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שמתרגמת קול דיבור לכתב בעברית קיים דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמחייבת הרצת סקריפטים ורק שאני מנטרל לגמרי את האנטי וירוס, אפשר לעבוד איתה, אך אני רוצה גם הגנה על המחשב, אז רציתי לדעת עם יש אפשרות להרשות סקריפטים בBITDEFENDER 8
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר של SoundMax ל Vista אבל חסר קובץ smdmw.sys משהו כזה ובגלל זה אני לא יכול לשדר באינטרנט. גם אני לא מוצא Wave out mix
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אם איזו תוכנה אני יכול לבדוק או להריץ את כרטיס המסך שלי וגם את ההרד דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה.. התחלתי להתעניין בכל הקטע הזה של עיצוב תמונות ואני צריך מדריך למתחילים לשימוש בפוטושופ CS4. לא משנה לי אם המדריך הוא בעברית או באנגלית העיקר שיהיה מפורט ומובן. תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך מדריך טוב וברור לEXEL ! אמא שלי עכשיו התחילה בעבודה חדשה ורק חסק לה קצת בסיס באקסל.. חשוב מאוד שיהיה מוסבר באופן טוב.. גרסת אופיס 03
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס לאתר הזה ומקבל את השגיאה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=68669254.jpg מה זו השגיאה הזו ומה הפתרון שלה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בFIREFOX 3 ויש לי בעיה מוזרה, אין לי סאונד באתרים. לדוגמא, אם אני נכנס לסרטון של יוטוב לא שומעים כלום. ואם אני גולש לאותו האתר בINTERNET EXPLORER 7 שמותקן לי גם במחשב אז כן שומעים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שיש גרסה משופרת של Emule בשם Emule Cow מישהו יודע על מה אני מדבר? למישהו יש לינק?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-