עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pergola,

אני מחפש תוכנה קלה לתפעול, שאני יוכל לחתוך בה קטעים מסרטון ולהשאיר רק את הקטע אותו אני רוצה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by steve_morse,

שלום רב בעייה מעצבנת עם כרום כל פעם שאני מוריד טורנט הוא משאיר לי את הקובץ המקורי במחשב אין איזה תוסף שאפשר להוסיף אוטומטית את הטורנט (ללא צורך בלהוריד את הקובץ .torrent ) מקווה שזה ברור אם לא אנסה להסביר את עצמי מחדש.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by zombie,

יש לי בעיות לצפות בטלויזיה בmedia center(דרך כרטיס טלויזיה)אני מקבל מריחות ואיכות ירודה ו"גווסטינג" אבל שמתי לב שגם תכנים שהקלטתי לפניי התחלת התופעה נמרחים כשאני צופה בהם...יכול ליהיות שהבעיה היא בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by Einav,

שלום רב, במסגרת העבודה שלי נדרשתי לקחת, באישור בעלי זכויות היוצרים על המסמך, קטלוגים בפורמט PDF של חברה שאנחנו מייצגים בארץ - ולהוסיף להם את פרטי הקשר של החברה בה אני עובד (הנציגות הישראלית לצורך העניין). מדובר במספר קטלוגים באורך של 68 עמודים כל אחד בערך ואני צריך להוסיף לכל אחד מהם footer זהה חוץ מכמה עמודים עם מבנה שונה שבהם אעשה שינוי פרטני או לא בכלל. מישהו מכיר דרך/תוכנה לעשות את זה? אודה מאוד על עזרה בנושא!! (אני אחרי הרבה חיפושים בגוגל.... )

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by liiight,

אפשר לעשות הורדות ממויינות לפי סוג קובץ? כלומר, שאם אני מוריד סרט הקובץ יגיע לתיקייה אחת, ואם אני מוריד סרט לדוגמה, לתיקייה אחרת.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, לאחרונה אני לא יכול לראות חלק גדול מתכני הוידאו באינטרנט... כל פעם שאני מנסה לראות וידאו הדפדפן קורס, ומדווח על תקלה. המוזר, שזה לא קורה בכל אתר. בMako לדוגמא אני לא יכול לראות כלום, אבל ביוטיוב אין לי בעיה כלל. התקלה מופיעה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ממה ששמתי לב עכשיו זה מופיע גם בSOPCAST.. למישהו יש רעיונות? ניסיתי להחליף קודקים אבל זה לא עזר... תודה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Jook,

שלום, לאחרונה מצאתי מצלמת רשת ישנה בבית שנמצא לה שימוש. הבעיה היחידה שעומדת בפני היא שכבר אין לי את דיסק הדריבר של המצלמה. המצלמה היא מצלמת WEBCAM פשוטה ביותר עם חיבור USB, המצלמה היא של חברת Quantum וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עלייה. עד שלא אמצא דריבר מתאים אי אפשר להתקין את המצלמה, אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by moshiko69,

אני מחפש מדירך לא חייב להיות בעברית על התוכנה 8 Dreamweaver?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by stio,

שלום רב, לאחרונה כל הזמן קופצים לי חלונות פרסומת מטעם תוכנת Customer Support. את התוכנה הנ"ל אני לא התקנתי בכלל. בתפריט "התחל" התוכנה ממוקמת אחרי תוכנת BSplayer, ולכן אני חושב שהתוכנה הותקנה יחד איתה. האם אפשרי להסיר את התוכנה הנ"ל מבלי לפגוע בתוכנות אחרות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by N0mad,

הבעיה הזאת מטריפה אותי, אין לי מושג ממה היא נובעת, ניסיתי להיכנס עם פיירפוקס,פלוק, אופרה, בכולם יש את הבעיה הזאת, אני מתחיל לחשוד שזה מהווינדוס. בכל מקרה תציצו בתמונה, ותבינו. יש למישהו ניסיון ממה זה יכול להיגרם? לא יכול לשלוח דואר, ואנשים עם עם..טרוג'נים ורוגלות מצליחים להפעיל, ואצלי זה פשוט נאחס. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by refaels2006,

האם הגרסה הרשמית היא הכי טובה ?.. מהן ההגדרות המתאימות ל 2.5 מגה במחשב XP PRO SP2 //128RAM ? האם אפשר לבטל רשימות תור ?.. האם אפשר להעביר את הקרדיטים שלי מבלי לאבד שום דבר מהאימיול הישן ?...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. יש לי כמות גדולה של חשבונות של חברה מסויימת. עכשיו החשבונות האלה הם באותו הפורמט ובכל חשבון יש אזור עם תאריך החשבון. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לסרוק מסמך, לקרוא את השדה הזה עם התאריך ולזהות אותו (OCR) ולשמור את המסמך בתור קובץ PDF כשהשם של הקובץ הוא למעשה התאריך שנקרא. האם יש כזה דבר? מישהו יש לו עצות אחרות ליצירת ארכיון ממוחשב של מסמכים? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. לחצתי בלי כוונה על רווח ונוצר פס שחור למטה http://img521.imageshack.us/img521/4609/windowsmediaplayeroe6.jpg איך מסדרים את זה ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. כותרת

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. שלום, אני גולש בכמה דפדפנים ביחד, ואני משתמש בפייסבוק. יש אפשרות לשתף את החיבור? זאת אומרת להתחבר פעם אחת בכרום ואז זה מחובר כבר באקספלורר ובמוזילה, או לפחות באחד מהם... אשמח לכל תגובה, כל רעיון, כל דבר. פשוט משגע אותי להתחבר כל כך הרבה פעמים. שיתוף קוקיס? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. התוכנות שיש במדור ההורדות הם מתאריכים ישנים ואני לא יודע אם זה אמור לעבוד? אין באופציות לסימון ב-PRIME95 AMD 64 3000 אז מה לבחור?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by בזיק,

אם אני מפעיל את התוכניות usdownloader ו- MAtlab המחשב קורס, והתוכנית windbg מציינת שזו בעיה עם הדרייבר שציינתי. זה דרייבר שייך לavg. הקריסה קורית רק אם אני מעלה את התוכניות לאחר שהמחשב פעל זמן מסוים. אם אני מעלה אותן מייד זמן קצר לאחר עליית המחשב (לאחר שעלה הavg) אז אין קריסה. הסרתי את הavg והתקנתי מחדש. לא עזר רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. הם עובדות בסדר, אם כי איטי בחלון, אבל אחרי לחיצה על ALT+SHIFT הם נתקעות. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

19. אני רוצה שבמקום הצירה מוחלטת כשאני לוחץ על כפתור הPAUSE, יהיה פשוט עמעום לשיר עד שלא ישמעו אותו כבר. יש אפשרות כזו? או פלאגין כזה?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by galg,

שלום לכולם, גרסת Hiren's שניסיתי: (ניסיתי גם את 15.1 וגם את 9.5) הבעיה: אף תוכנה בHiren's BootCD לא פועלת (חוץ מmemtest) בDos mode תחת השגיאה הבאה: !! Problem with Drivers.7z !! זהו מחשב חדש, עוד לא הותקנה עליו אפילו מערכת הפעלה. פרטים שעשויים לעזור: Core i7 3770k לוח: MSI Z77A-g43 ממה שמצאתי בגוגל ייתכן שמקור הבעיה נמצאת באחת ההגדרות בביוס, למשל לבחור כאן: http://reboot.pro/16216/ ישנה בעיה דומה עם core i5 ולבסוף הפתרון לבעיה אצלו היה: I find what the problem is i have the z68 Pro3 asrock MBO and i5 2500k. And the 2500K have HD3000 and use a memory. First options what was i disable is C1E and IGD. And than has been Work. After that it was very easy to find the problem אצ…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by assafmag,

יש דרך לעשות forward קבוע ואוטומטי מאתרי אי-מייל כמו walla ו hotmail לכתובת האי-מייל שלי באאוט-לוק? פשוט נמאס לי לעבוד דרכם - עושים לי כל מיני בעיות, עד שהם מעלים קבצים וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by avi2014,

כל סרט שאני רואה במחשב עם הwinamp/mediaplayer אני לא מצילח לראות אותו על כל המסך אלא בכל צד מהסרט יש רווח של 3-4 ס"צ שרואים שחור וככה אני מפסיד כמעט מסך... מה אפשר לעשות שאני יראה את הסרטים על כל המסך?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by bazuka,

שלום אני משתמש באופיס XP. ב outlook express כאשר שולחים לי תמונות אני רואה תצוגה מקדימה של התמונה בגוף ההודעה למטה... אבל ב outlook של ה- office אני רק רואה את הקבצים המצורפים ואני צריך ללחוץ על כל אחד כדי לראות אותם. יש אפשרות לעשות גם כאן תצוגה מקדימה של כל הקבצים? בטוח מישהו יודע.............. תודה!!! ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. אנא עזרה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.