תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם קיים ברשת מדריך (רצוי בעברית) לאופיס 2007 לרמה של משתמשים חדשים? במידה וכן, אודה למי שיוסיף לינק.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי למישהו יש רעיון איך אפשר להוריד את הסירטון הזה למחשב ? http://www.mako.co.il/home-family-relationship/family-kalia/super_nanny/Article-95a720af29f6c11004.htm תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בגירסאות הקודמות של בביליון היה ניתן להפעיל ולהשתיק את התוכנה ע"י לחיצה אחת על האייקון המופיע בשורת המשימות. כאשר האייקון היה בצבע כחול התוכנה הייתה פעילה וכאשר האייקון היה בצבע אפור התוכנה הייתה מושתקת. בגירסא הנ"ל לא ניתן לבצע זאת, אלא רק דרך התפריטים, מה שמאריך את הפעולה. אולי מישהו מוכן להאיר את עיניי ולהסביר לי כיצד ניתן לעשות זאת בגירסא העדכנית, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מי שהתלונן על איטיות וכבדות בגלישה בIE7, או סתם רוצה לנסות את הIE8 החדש, בגירסת RC1, אבל עם שיפור ענקי בגלישה, מוזמן להוריד ולנסות גם. הרבה זמן שלא הייתי מרוצה מהגלישה, אבל הפעם MS הפתיעו, אתם מוזמנים לבדוק בעצמיכם. XP: http://www.majorgeeks.com/Internet_Explorer_8_for_XP_d5920.html VISTA: http://www.majorgeeks.com/Internet_Explorer_8_for_Vista_d5919.html פשוט שיפור ענקי וחווייה ענקית לגלוש עכשיו.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באחרונה כשאני מעלה כל דיסק ב-SETUP לא עולה אוטומטי אלא מראה את הקבצים שבדיסק האם השינוי בכוננים ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום =] אני משתמש בWINAMP בתור הנגן שלי במחשב, עכשיו כאשר אני מנסה להיכנס לקובץ מוזיקה יש לו את האיקון של מדיה פלייר וגם הוא לא נכנס לי לא למדיה ולא לווינאמפ הוא שואל אותי לאיזה תוכנית אני בוחר לפתוח את זה אני מסמן את הווינאמפ וגם אז זה לא נפתח איך אני עושה שזה יכנס לווינאמפ עוד מההתחלה ויהיה לו את האיקון של הווינאמפ ולי לעבור אחד אחד לשנות לו את האיקון אלא שכולם יהיו פורמט שיעבוד בווינאמפ
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
נסיתי פיירפוקס וגם כרום בגרסאות אחרונות (שניהם ניידים) אז לפני ההתקנה הייתי שמח לקבל חוות דעת ממנוסים ממני. אשמח לתגובות...
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של תמונות. בחלק מהן יש לי בעיה כדוגמת התמונה שהעליתי לכאן. התמונה משתבשת. האם יש דרך לתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני קצת חושד במערכת שלי... אני כבר לא יכול לבטוח בה כשיש מישהו שרואה מה אני עושה, או מקבל נתונים. הנה: מה זה אמור להיות השווה הזה? האנטי וירוס שלי מנסה לחפש בקבצים והוא לא מצליח לפתוח אותם, הוא רושם ארור אופנינג. האנטי וירוס שלי הוא eset smart securety.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ערב טוב,סליחה מראש אם זה לא המקום. יש לי בעיה בהעלאת קובץ וידאו בדיסק.התוכנה לא מאפשרת לי לצפות בו ונותנת לי את ההודעה הזאת..... http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=3468&sdi=driswolib יש לי את כל המקודדים והגירסא הזאת של ה poer dvd תואמת לויסטה (עובדה שקבצים אחרים היא מריצה בלי בעיות) אם זה עוזר הקובץ הוא בפורמט avi. כמו כן ניסיתי להעלות את הדיסק דרך נגני וידאו אחרים (winamp,media plyer) ללא הצלחה תודה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כיצד מכניסים סרט לפאור-פוינט? פנימה, לא על ידי לינק? כדי שיעבוד בכל מחשב ללא בעייה תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין הרבה מברשות בבת אחת בפוטשופ? יש לי את גירסאת CS2 אם זה משנה..
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
טוב יש לי קצת בעיות באיי סי קיו... עכשיו ההיסטורי מאוד מאוד חשוב לי! רציתי לדעת איזה קבצים בתיקיה של האיי סי קיו שלי היום אני צריך לשמור, זאת אומרת אילו הם קבצי ההסטוריה?? והאם ניתן לשחזרם? *עריכה: אני בעצם רוצה למחוק את האיי סי קיו הנוכחי שלי מהמחשב! ולהתקינו שוב (כמובן על אותו חשבון) וכמו שציינתי אני צריך שההסטורי יישמר..
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מי שלא יודע מה זה V.J - שיש מסיבות מקרינים במסכים כל מיני סרטונים מגניבים "מצויירים" - ליזרים,שטויות וקשקושים צבעוניים. למשל, כמו התצוגות של המסך בניגון ב WINAMP למשל. הבנתם את הרעיון... אני מחפש כאלה בצורת סרטון לערוך אותו, אבל הבעיה- אני לא יודע אפילו איך זה נקרא, על מנת להצליח לחפש ולמצוא. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מדפסת של HP ונגמר לי הצבע השחור עכשיו יש לי מסמכים שכתוב בהם דברים וחלק מהדברים הם בצבע אדום וחלק בשחור עכשיו אם אני מדפיס אז המדפסת מדפיסה רק את האדום, אני ורצה ליצור מצב שכל מה שבשחור ייהפך להיות כחול כהה ואז המדפסת כן תדפיס אותו אבל לשנות את זה ידני זה לא בא בחשבון כי יש מלא. יש דרך להגיד למדפסת או לוורד לעשות את זה לבד? תודה רן
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני מתעסק בפלאש.יש לי עכבר אבל הציורים אף פעם לא מדויקים,אבל לפי מה שהבנתי לוח גרפי הוא עם עט ולכן גם הסרטוטים/ציורים יהיו יותר מדוייקים. עכשיו השאלה: אין לי ניסיון בלוח גרפי,ואני שוקל לקנות את intus 4 small,הוא טוב ומספק למתחיל?(יש לי תקציב בשבילו),אם לא מה יוכל לתחלף אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי ושמנו איזה סרט, עכשיו היו בעיות של סימני פיסוק עם הכתוביות, אז ניסיתי להתקין אצלו את התוכנה של סאבס שמסדרת את זה אני בא להתקין את זה ובאמצע ההתקנה האנטיוירוס של מקאפי קופץ ואומר שהקובץ exe שהתוכנה מנסה להוציא נגוע באיזה וירוס תולעת, וישר מחקה אותו אותה תוכנה באותה גירסה מותקנת אצלי על המחשב, גם הנורטון(לשעבר)וגם הקספרסקי לא אומרים שום דבר על הקובץ איך אני יכול להיות בטוח שהדבר הזה לא הכניס לי וירוס למחשב? ולמה רק המקאפי אומר שזה וירוס? הנה הקובץ: http://www.subs.co.il/Admin/Up/Files/Subs_v11.zip למי שיש מקאפי בגירסה כלשהי שיוציא את ההתקנה מהזיפ ויסרוק איתו, גם בעלי אנטיוירוסים אחרים מוזמנים לנסות(על אחריותכם, לי אישית יש את התוכנה מותקנת כבר לא מע…
-
כשאני מנסה להוריד למשל מאימיול אני מקבל שגיאה שומארת לי You cannot download this file because your filesystem doesnt supports files wich alge than 4GB, consider converting it to NTFS מה אינ עושה? \: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-