תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פרמטתי לאח שלי את המחשב והוא לא זוכר איפה הדיסק של הדרייברים שלו קיצר ניסיתי לחפש דרייברים בכל מיני אתרים אבל אני לא יכול להתקין אותם בגלל בעיה שהמחשב אומר לי בהתקנה יכול להיות שאלה לא הדרייברים המתאימים הלוח הוא ECS 755-A2 תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לWin בZIP http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.zip לWin בEXE http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לMac http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לLinux בTar.Gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.tar.gz לLinux בInstaller.tar.gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.installer.tar.gz תהנו * שיט זאת גרסת nightly !!! מצטער בכל…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה לגיבוי כל המערכת שעושה דיסק(ים) BOOTABLE שתואמת VISTA תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה כול פעם שאני בוחר בתוכנה באפשרות לראות מסך מלא הוא מגדיל לי את החלון על כול המסך אבל את הסרט עצמו הוא מקרין לי רק על ריבוע קטן בצד שמאל למטה זה בעיה מאוד מוזרה זה לא עושה את זה בתוכנות אחרות ניסיתי להחליף גרסאות זה לא עוזר למשהו זה כבר קרה? מה עושים? אניי כבר לא רואה סרט איזה שלוש שבועות בגלל זה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמגבה את ה-HDD בסיגנון NORTON GHOST 10? אני רוצה לגבות מחשב (שרץ עליו WINDOWS XP), אני מחפש תוכנה שמגבה גם ברמת ה-PARTITION. שאני אוכל להכניס BOOT CD/DVD ואוכל לשחזר הכל מחדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי Outlook 2003 אמרו לי שיש קובץ OST שזה קובץ הכתובות שלי איך אני יכול לייצא ולייבא רק אותו או שהו חלק מה PST
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני יודע שאני יכול ללכוד תמונה אחת על ידי הלחצן במקלדת "print scrn / sysrq" שנמצא קרוב ללחצן "pause" ואז לשמור אותו בתוכנה צייר על ידי הדבקה. אבל אני צריך ללכוד מספר תמונות המופיעות במסך בזו אחר זו ולהעביר אותן רק לאחר מכן לתמונות, או לחילופין שישמרו באופן אוטומטי כתמונות על ידי לחיצת כפתור. אם וינדוס לא מאפשר אופציה זו, האם קיימת תוכנה שיכולה לתת מענה לצורך שלי? אגב, יש לי ויסטה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ניסיתי עם FRAPS... על ההגדרות של 25 פראמים HALF SIZED לחצי דקה זה תופס 100 מגה נכון שאפשר לקודד את זה מחדש ולצמצם אבל אם אני רוצה לשחק חצי שעה ? זה יתפוס לי את כל הההארד דיסק לפני שאני אוכל לקבץ את זה... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לצלם סרט כשאני משחק או אפילו סתם עובד בוינדוס אבל שהסרט לא יתפוס כלכך הרבה מקום בכלכך מעט זמן? הייתה לי פעם איזו תוכנה שכחתי את השם וגם לא השתמשתי בה כלכך... (פעם אחת ומחקתי) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברה שתי שאלות בנוגע למקסטון ובכלל לידע כללי מה זה RSS FEADS ומה זה נותן לי המשתמש הפשוט? מה זה MOUSE גסטרס או משהו כזה!(מחוות העכבר?)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בעיה מוזרה שהתגלתה לי היום ...קורה גם אצלי בבית בגרסא העדכנית ביותר וגם מהמחשב של העבודה כאשר אני במסנג'ר (התחיל בשעה 15:00 היום) אני מקבל את ההודעה הנ"ל כל הזמן (תמונה) מה גם שלא התקנתי בשום מקום אחר מסנג'ר ככה שזה לא הגיוני שבאמת זה נכנס במקום אחר זה א. ב.כולם אומרים לי שאני שולח כל מיניי לינקים (מאוף ליין) של פרסומות ואתרים מוזרים ... משהו מוכר ? איך מטפלים בזה ? תודה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לעריכת סרטים יותר מmovie maker המסריח שמגיע עם ווינדוס??????
-
אני מחפש תוכנה שעושה IMPORT ו- EXPORT קל מהאקספלורר וחזרה אליו לדוגמא אם אני מפרמט את המחשב אז שאני אוכל להחזיר את כל הפיבוריטים שלי תודה!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הורדתי כל מיני דמואים למשחקים גם בפורמט RAR וגם בפורמט EXE כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. מה יכולה להיות הבעיה? פעם ב... הלחיצה צולחת ואני מצליח להתקין
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רק היום נפל לי פעמיים... ואתמול גם פעמיים... זה ממש מעצבן... ואני לא רוצה לחזור למקסטון אחרי שהתרגלתי לפיירפוקס... התקנתי כבר מחדש אתמול... לא עזר... למישהו יש מושג מה כבר יכול להיות הבעיה??? נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שההרחבות שיש לי הם חלק מהבעיה? י [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ויש לי מדיה פלייר 11 אבל שום דבר לא נפתח לי זה עושה לי ERROR עם כל תוכנה שאני מנסה להפעיל את הסרטים והתקנתי קודקים של KLITe וגם של lions heart הכי מעודכנים שיש וזה עדיין לא עובד כנראה יש בעיה ב XVID או משהו למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? (ניסיתי לפתוח רק פורמט XVID ולא שום דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בטח עד הפירסום או הקריאה של ההודעה האנטי וירוס כבר לא יהיה עם רישיון, כידוע יש משטרה של תוכנות חוקיות שמסתובבת לה, ובודקת בכל המחשבים. אני לא רוצה שבמשרד של אמא שלי ידפוק איזה "שוטר" ויתן לה קנס על כך שיש לה תוכנה "לא" חוקית. בכל אופן, ניסתי בכל דרך מקובלת לא הצלחתי, עשיתי בגוגל איך למחוק קובץ שלא רוצה להימחק והורדתי תוכנה בשם Unlocker, הצלחתי להוריד את הנוד מ-ההתחל אבל מבדיקה מעמיקה מגבלה שעדיין התוכנה קיימת, אומנם לא עובדת אבל תופסת סתם מקום שבטח אני אוכל להשתמש בו במידה רבה. מה לעשות? תודה לכל העוזרים!!![br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 23:55:26 טוב אני מודה לכל העוזרים אך הצלחתי למחוק את התוכנה בעזרת התוכנה Tuenup 2009. גאון מי שבנה את התוכנה!!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את התוכנה ועשיתי עדכונים המחשב עשה ריסט ואחר כך קפצה לי הודעה של הנוד וצריך לבחור בין שני המשפטים ולעשות סיים ואני לא יודע איזה משפט לבחור המשפטים הם: disable detection of potentially unwanted applications enable detection of potentially unwanted applications תשובות דחופות תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב אז ככה: שמעתי מאנשים שהאנטיווירוס של קספרסקי הוא טוב אז מחקתי את המקאפי הקודם שהיה והתקנתי את הקספרסקי גרסה 5.200 עכשיו אחרי שהתקנתי הכל עבד מצויין ובסדר הבעיה הייתה כשמחקתי אותו דרך הלוח בקרה ->הוספה והסרה ... ואז רציתי להתקין את גרסה 5.227 משהו כזה .....ואחרי שהתקנתי אותה האינטרנט שלי לא עבד ואמרו לי שזה בגלל האנטי ווירוס ואני יצתרך לעשות שיחזור מערכת כדי שאני יוכל להשתמש באינטרנט שוב ......אז מחקתי גם את הגרסה הזאת ובאתי להתקין את הגרסה 5.200 ואז כשרציתי להתקין אותה הוא אומר לי שגרסה אחרת של קאספרסקי אנטיוירוס מותקנת במחשב אז נכנסתי להסיר אותה ומחקתי את התיקיה ועדיין הוא עושה לי את אותה הודעה שיש לי כבר קספרסקי ואין כמה שניסיתי לשחזר את המחשב לא עזר .....בבקשה ע…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד יותר עם Mozilla (שדרך אגב, עובד הרבה יותר מהר עם HWzone), אבל הפונט הברירת מחדל של Mozilla די מציק. רציתי לשנות אותו לפונט ש Explorer משתמש איתו באתר הזה אבל לא מצאתי... יש למישהו מושג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור אחד יכולה לסגור את כל החלונות הפתוחים כמו : וורד ,אינטרנט אקספלורר והסייר למשל.. .שלא תוריד לי תהליכים שבזיכרון כמו למשל אם אני מחובר למסנג'ר שלא תנתק אותי ממנו אלא רק אם יש חלונות שיחה פתוחים במסנג'ר אז שאותם תסגור... תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ויסטה ואת ה3DMAX משום מה אני לא יכול לראות יותר את קבצי המקס כאיקונים כמו שרואים תמונה מקדימה של קובץ תמונה רגיל היתי רואה איקונים של קובץ התלת מימד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כיצד לשחזר זאת אם למישהו יש מושג כיצד לשייך קובץ לתוכנה מסוימת או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע אני מזכיר אני תקוע עם ויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-