תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי nsw ואני רוצה להתקין את האנטי וירוס של פנדה . אפשר. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ שאני מת לצרוב לDVD אבל כל תוכנה שלא ניסיתי הקובץ ניתקעעעעעע גם בנירו גם נ WINAVI ו TMPGEnc קיצר לא יודע הקובץ לא דפוק או משו הוא באיכות גבוהה מאוד ולא ניתקע אבל כל פעם שאני מנסה להמיר אותו או לצרוב זה ניתקע לי ב 13 אחוז.... ימשו יודע מצה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש כזה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפני שהתקנתי דרייבר עדכני, הייתי צריך לכבות את מה שניגן ולהדליק מחדש כדי שהסאונד יעבור לאוזניות שמחוברות לקדמת המארז. אחרי ההתקנה המעבר הוא מיידי, אבל אחרי ניתוק האוזניות כל כמה זמן הוא מחבר ומנתק מיד את 'אוזניות הפאנטום' ודואג להודיע לי על זה, עם קטיעה של הקול לחצי שניה עד שניה וחצי. לפעמים הוא חוזר על זה 3-4 פעמים ברצף. איתחול מתקן את הבעיה, חיבור וניתוק של האוזניות מתחיל את זה שוב. ללא קשר לכמה זמן האוזניות היו מחוברות. בחיבור המיקרופון אני לא נוגע. למישהו יש מושג מה זה, והאם אפשר לסדר את זה? כי זה דיי מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אנשים... הכנתי איזה משהו קטן באקסס וב-VB וכשאני רוצה למחוק נתונים מטבלה מסוימת אני מקבל את ההודעה "אתה עומד למחוק רשומה 1... האם ברצונך להמשיך?" אני יודע שזה לא רציני מדי אבל זה מפריע לי מאוד איך בדיוק אני מעלים את ההודעה הזאת? תודה אנשים...
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
:kopfpatsch: בעיה מוזרה! בדפדפן הרגיל של אקספלורר אני לא מצליח לכתוב בעברית... כלאמר, בשורת הכתובת או סרגל החיפוש - כן כותב עברית, אבל בתוך חלון חיפוש או צ'אט -לא מצליח לכתוב עברית וזה מופיע כג'יבריש... מה לדעתכם הבעייה? האים זהו וירוס עברית בישומי סקריפט או html? איך בתכנות האופיס יש לי עברית אבל באקספלורר אני לא יכל לכתוב עברית? גם אם אני עושה קופי/פייסט של משפט עברית מאופיס לאקספלורר זה יוצא ג'בריש. אנא עיזרו לי תודה רבה נ.ב. כדי לפרסם פה את השאלה, הייתי צריך לגלוש דרך מחשב אחר...
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי את המסך DELL 2007wfp רזולוציה 1680*1050, 20.1 אינטש, יחס 16:10. עד עכשיו השתמשתי בbsplayer שנותנת אפשרות לראות וידאו ב16:9(ככה שרואים פסים שחורים למעלה ולמטה) או 4:3. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לראות איתה וידאו על כל המסך (16:10) בלי פסים שחורים ובלי שהקצוות יהיו חתוכים. רצוי שתוכל להריץ גם כתוביות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פירמט את המחשב שלו(מחשב ישן מאוד) ועכשיו הוא לא מזהה לו את הכרטיס רשת הלוח אם שלו הוא lite-on NR146 לא מצאתי לו דרייברים וכמעט אין מידע עליו אני ישמח אם משהו יעזור לי! בתודה מראה!
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
באתי להכניס דיסק להתקין משחק , הכל עבד הגיע להתקנה בהתקנה הוא עשה שגיאה שהוא לא מוצא איזה קובץ ( דיסק מקורי אגב ) ניסיתי לצאת נתקע המחשב עשיתי ריסט ניסיתי להעלות את הדיסק עוד פעם שמתי הכנסתי לסידירום אין תגובה,בדקתי עוד 2 דיסקים גם אין תגובה.. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת xp כרגע יש לי כונן של מאקסטור 120 ג'יגה הוא מחולק לשלושה קוננים c d e אני יודע שאם אני רוצה לפרמט את סי אני מעיף את כל הקבצים החשובים לדי ואי וככה הם נשמרים עכשיו השאלה שלי כזו נגיד שעכשיו אני רוצה להתקין במחשב את הווינדוס ויסטה האם הקבצים עדיין ישמרו? האם הפירמוט וההתקנה הם באותו נוהל רגיל ולא צריך לפרמט גם את די ואי אלא רק את סי?... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם אפשר לכבות ולהדליק את אופציית Self Defense ב Kaspersky Internet Security 2011 באמצעות command line?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חברה תמליצו לי על תוכנה למצלמת אינטרנט שמקליטה את מי שיושב מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאבי יש נייד מדגם PRESARIO 900 וברצוני לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שמופיעם על שנת 2003. מותקן במחשב XP HOME SP2 ואני פשוט רוצה את הדרייברים היותר נורמלים וחדשים כמובן לשנת 2007 לאחר חיפוש נרחב בGOOGLE וHP נמצאו גרסאות שונות אבל אף אחת לא תואמת לדרייבר שלי. הכרטיס מסך הוא ATI U1 MOBILITY אודה לכל מי שיעזור במציאת הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס הזה כי הוא עושה לי די בעיות בתוכנות מסויימות ובכללי בתפעול של WIN XP.תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני מדבר על הדף הבא: http://www.azaalcity.com/Abdulrahman%20alakhfash.htm השירים ניתנים להורדה אחד אחד אבל אני מעוניין להוריד את כולם במכה אחת. כאשר אני פותח את הדף הזה עם האקספלורר אז קליק ימני על הדף אמנם נותן לי אופציה של "הורד את כולם עם flashget אבל משום מה אופציה זו לא עובדת וכל הדף נתקע. כאשר אני פותח את הדף הזה עם פיירפוקס משום מה הפיירפוקס לא מכיר ב-flashget וקליק ימני על הדף לא נותן לי שום אופציה עם flashget. התקנתי בפיירפוקס שני תוספים: downloadhelper download them all האם אחד משני התוספים האלה מתאים לביצוע המשימה? ואם כן איך אני מבצע את זה? קליק ימני על הדף לא מראה לי שום אופציה שכזו וגם חיפוש של איזה שהוא סימן לתוספים האלה בסרגל כלים אני ל…
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קניתי למחשב סלוני כרטיס מסך ATI X1950 בעל יציאת VIVO ומטרת המחשב היא להיות טלויזיה סלונית (בעבר היה לי ALL IN WONDER ואז לא היתה בעייה) מסתבר שכל התוכנות שמצאתי עד עתה בעלות פונקציית TV (הפעלה של ה VIDEO IN על המסך + פונקציות כמו שמירת סרט וכו') מסתמכות על קיום כרטיס TV במחשב אחרת הן לא פועלות. וזה די מטומטם כי ה VIVO אצלי כבר מחובר לממיר ואם אני מפעיל CAPTURE אני רואה טלויזיה בכיף - אבל זה בחלון קטן ודורש הפעלת תוכנת עריכה וכו' -זה לא פתרון ראוי. אני מחפש תוכנה שיודעת להשתמש ב VIVO כדי להציג את ה VIDEO IN על מסך מלא - בלי כל הפרוצדורה של לפתוח פונקציית CAPTURE בכל מיני תוכנות אחרות. תודה מראש וכל הכבוד למוצא הישר, עומר
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי קובץ DVDR בסיומת IMG אני רוצה לפתוח אותו להעביר את מה שבתוכו לתקייה איזה תכונה יודעת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום , יש לי כבר זמן מה בעיה , כשאני גולש מופיעה לי שגיאה השגיאה הבאה : שמונעת מימני להמשיך לגלוש ומצריכה מימני לסגור את הדפדפן ולפתוח מחדש , הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ואם הזמן השגיעה מתחילה להופיע יותר ויותר עד שלבסוף היא מופיעה כל לחיצה שנייה על אתרים או סתם דפים ברשת . לפני מספר שבועות פירמטתי את המחשב ולמשך שבועיים הכל היה בסדר ואכשיו זה שוב חזר . ניסיתי לסרוק בעזרת האנטיוירוס שיש לי (נוד) ועוד כמה תוכנות ניקיון שיש לי וזה לא עוזר . משהוא יודע איך להיפתר מזה ?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי ל014 (בזק נילאומי) בשביל לברר מה הבעיה והם אמרו לי שהייתה טעות אצלם ואני צריך לשים חייגן . עכשיו שמתי חייגן ואמרו לי שיש שם אנטי וירוס C SAFE . עכשיו זה לא נותן להיכנס לאתרים וזה מראה לי :אזהרת אבטחה" כי זה אומר לי שיש שם סוסים טרויאנים תולעים וכל מיני . האתר שהוא לא נותן לי להוריד ממנו זה GAMERS HELL אני מנסה להוריד את המשחק LINEAGE 2 . עכשיו יש לי 2 שאלות . 1. יש אפשרות לבטל את האנטי וירוס הזה ? 2. יש אולי איפשהו הורדה למשחק הזה ? כי באתר שלהם יש רק 2 אפשרויות אחת זה מהGAMER HELL והשנייה זה דרך אתר בתשלום. ולא אני לא נכנסתי לפורונו (זה לסוטים שפה ) .
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-