עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tavor21,

אני צריך תוכנה שדרכה אני אצור תפריט שבו תהיה אפשרות לראות את הסרט אם או בלי כתוביות כמו בסרטים בחנות ואז אוכל גם לצרוב לDVD בתודה רבה מראש - בבקשה זה דחוףףףףףףףףףף אולי אפילו קצה חוט (מנהלים אולי?? )

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול לשמור את כל הפרצופים שיש לי במסנגר שמורים אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה לאבד את כולם יש לי איזה 170 לא בא לי להתחיל להוסיף אחד אחד אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by dids22,

התקנתי לפני כמה ימים את הפירוואל של סיגט ושמתי לב שאני לא מצליח להוריד עדיכונים ל אנטי וירוס שלי (קספרסקי) למרות שהוא לא חסום בסייגט. העברתי את הסיגט למצב allow all והצלחתי לעדכן את הקספרסקי יודעים אולי מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by RDS,

לאחרונה מחקתי את הMPC וכל חבת המקודדים KLITE עב בעיה הורדתי את החבילה המלאה החדשה של KLITE, והתקנתי אותה. משום מה כאשר אני מנסה להפעיל סרטי MKV, התוכנה עולה, אך הסרט לא מופעל, כלומר מקש העצור לחוץ באופן קבוע, ואין להפעיל את הקובץ. מה ניתן לעשות? הערה- סרטים פועלים לי בתוכנות אחרות כמו WMP, וכך גם המקודדים, אך אני מעדיף את MPC. בנוסף, קבצי AVI רגילים עובדים בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. היי חברה, קניתי לא מזמן ZVM 30GB, אבל התוכנה שלו סידרה לי את השירים בסדר אחר לגמרי ממה שאני סידרתי במחשב. יש איזושהי תוכנה קלה ופשוטה שמסדרת את הקבצים בנגן בדיוק לפי איך שהם מסודרים במחשב?? תודה!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. התקני את הדפדפן של Mozilla : 1. יש לי מסך LCD עם רזולוציה גבוהה איך כדאי להגדיר את הדפדפן . 2. האם זה ככה הוא שזה בעיה של הגדרה כשאני קורא הודעות בפורום הייתי רגיל שזה היה מסמן לי הודעות שניקראו עכשיו כבר לא .

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. הדגם CT6840 חברה - CREATIVE בכול העולם ואחותו חיפשתי ולא מצאתי אם יש פה צדיק שיעשה נס ויביא לי את הדריבר שתבוא עליו ברכה תודה למתעניינים ןלעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  9. סדרת שאלות נוב ברשותכם: הלוח אם הוא: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והאם מה שמופיע בתמונה מס'1 היא הבחירה הנכונה לדרייברים? והאם באמת צריך להסיר את כל ההתקנות הקודמות כדי להתקין את החדש כמו שכתוב באתר? הכרטיס מסך הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme לעשות את העידכון דרך LEADTEK או דרך אותו האתר של NVIDIA? ואם דרך NVIDIA הבחירה של תמונה מס'2 נכונה? והאם באמת צריך להסיר גם את הדרייברים של הכרטיס כדי להתקין את החדש? אגב יש תוכנה שעושה עידכונים באופן אוטומטי לכל הדרייברים במקום כל הבלאגן הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by duk4u,

אתמול הפעלתי קובץ גוסט למערכת הפעלה. עכשיו במדייה פלייאר אני שומע רק סאונד ללא תמונה. נסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי פתרון. אשמח לקבל סיוע.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by naknir,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה, רצוי חינמית אבל לא חובה, שפועלת כמו Roboform? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט וידאו (XviD לצורך העניין) מישהו יודע איפה יש לינקים להורדה של תוכנה כזאת או שם שלה? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by xTz,

לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by moshmushon,

חיפשתי קובץ התקנה לכרטיס הקול שלי, ומצאתי אותו רק באתר שיתוף הקבצים files.icez.net. נראה לכם בטוח?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by zvika.e,

אהלן. אני מנסה להתקין אופיס, אני פותח את הקובץ, הוא כותב לי gathering required information ואז פתאום נסגר, ושום התקנה לא מתחילה. מישו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by TaZeR,

שלום לכולם, פתחתי כרגע את תוכנת המיילים שבאה עם ויסטה והתחלתי למחוק מה-Inbox ספאם. את אחד המיילים לא הצלחתי למחוק - והגעתי למסקנה שהקובץ (הפיזי על ה-HDD) נמחק (לא מופיע בתיקייה). כתוצאה כך אני לא מסוגל למחוק את המייל הזה, והוא תקוע בתיבה. יש דרך למחוק אותו? תודה מראש, בן.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. אפשר בבקשה אתר מקצועי המתמחה בתוכנות, כזה שמבצע סיקורים, כתבות ומספק חדשות אודות תוכנות? עדיף אתרים באנגלית, אבל גם אם יש איזה אתר ישראלי הוא יתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  19. היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

20. Started by aribrukman007,

שלום! יש לי בעיה במחשב, אני חושב שבאינטרנט לפעמים יש לי כשל באינטרנט (אתרים לא עולים לי) ואז כל המסך נהיה כחול, כתוב בלבן שיש כשל במערכת, סופר עד 100 ואז מאתחלת מחדש בעיה אחרת, היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה לי, המחשב נשאר בטעינת המערכת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיות?? תודה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. ^ תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by dddd01,

שלום חיפשתי ולא מצאתי Aspi Drivers לויסטה 64ביט,איפה יש? ונראה לי שהתקנתי גרסא שלא מתאימה לי בטעות ואני לא מוצא אותה בלוח בקרה ברשימה להסרה אז איך אני מסיר את זה? אשמח לעזרה,תודה. חג שמח לכולנו!!

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  23. במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by dddd01,

אני מנסה לעשות automatic live update וזה לא נותן לי הינה תמונה... שאני לוחץ על turn on זה פשוט לא עושה כלום...כאילו לא לחצתי ! מה עושים כדי לסדר את זה ? :s05:

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  25. האם כרטיס קול איכותי יכול לשפר במידה משמעותית את איכות השמיעה של רדיו דרך האינטרנט? האם ישנם כרטיסי קול מיוחדים לעניין זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.