עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש מלא גירסאות לנרו, nero: Ultra Edition Premium Essentials ואני לא יודע מה ההבדל בינהם ואיזה מהם טובה יותר, מישו יודע??

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. קבצי קו לפלאפונים תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by dbx22,

עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. יש אתר עם שנותן אופציה לצפות בהרצאות וידאו או אדיו עם איזו תוכנה אני מוריד את ההרצאות למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. אוקיי עשיתי פירמוט יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce 5200 FX עכשיו אני מוריד את התוכנה http://www.mirc.com mirc זאות תוכנה צ'ט של Counter Strike בעיקר. עובד הכל כמו שצריך נכנס הכל. עכשיו אני מתקין את ה driver של הכרטיס מסך עושה rest למחשב וזה לא פועל התוכנה mirc.exe לא עובדת זה לא נכנס אני לוחץ פעמים על התוכנה זה לא נכנס לא מופיע בתהליכים כלום.. מה לעשות ? תודה לעוזרים !

6. Started by dddd01,

שלום חיפשתי ולא מצאתי Aspi Drivers לויסטה 64ביט,איפה יש? ונראה לי שהתקנתי גרסא שלא מתאימה לי בטעות ואני לא מוצא אותה בלוח בקרה ברשימה להסרה אז איך אני מסיר את זה? אשמח לעזרה,תודה. חג שמח לכולנו!!

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by Avivo,

אני מחפש מדריך לפלאש הידע שלי בסיסי ביותר (שימוש מינימלי בפוטושופ), ולכן המדריך צריך להיות ברמה בהתאם אבל שאפשר להגיע לתוצאות! (:תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. אנשים הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ועדיין יש לי בחלק מהמשתמשים את הבעיה הזו שפתאום שולחים לי הודעה ואני רואה במקום עברית גיבריש ?? יש לכם רעיון מה הבעיה !?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by surfface,

שלום לכולם אני הורדתי מישחק והמחשב עושה אותו כקובץ בילתי מזוהה (קובץ bin) מה אני עושה בבעיה שכזו

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  10. במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. איך מוחקים עם EzPCFix ו Rootkitty ספייוור דרך LIVE CD של ubcd4win ? ולמה אין לי אנטי וירוס ב Ubuntu 8.10 ? זה לא אמור להוית מובנה ? AVG ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. ניסנתי להיכנס לmsconfig ולא הופיע שמה הנוד איך אני עושה שהוא יעלה בלי שאני ילחץ על הסמל שלו?.......

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  13. למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.

14. Started by uriya,

שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Posford,

מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. סרקתי דף סיכום של עבודה שעשיתי הסורק סורק את זה ועל המחשב שלי הוא עושה את זה כקובץ JPEG עכשיו ראיתי לא מזמן תוכנה אשר לוקחת את המילים שכתוב בתמונה של הJPEG והופכת אותם לאותיות כאילו כתבתי אותם בWORD זה היה דבר מפליא מאד ועכשיו גם במקרה אני צריך את התוכנה הזו! אז אם למישהו יש את התוכנה או שמישהו יכול לתת לי לינק אני מאד ישמח תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמגבה את ה-HDD בסיגנון NORTON GHOST 10? אני רוצה לגבות מחשב (שרץ עליו WINDOWS XP), אני מחפש תוכנה שמגבה גם ברמת ה-PARTITION. שאני אוכל להכניס BOOT CD/DVD ואוכל לשחזר הכל מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by CASIOMAN,

כפי שצוין בכותרת אני צריך עזרה בפיענוח הלוג המצורף המחשב הוא לא שלי הוא של אחותי ואני לא ממש מתמצא בתוכנה היא טוענת על איטיות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by Genisher,

אני עובד על חלונות XP, ובביקור אצל חבר העובד על ויסטה, התלהבתי מהמעברים והאנימציות החדשות שיש בגרסה 6 של ה- Windows Movie Maker. הגרסה עליה אני עובד במחשב שלי היא 2.1, ועיקר השימוש שלי הוא ביצירת סרטונים מתמונות סטילס (לא עריכות וידאו). אשמח לדעת האם ניתן להוריד ולהתקין על חלונות XP את גרסה 6? אם כן, מהיכן? לחלופין - האם יש אפשרות להוסיף את המעברים "החדשים" שבגרסה 6 אל גרסה 2.1? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. יש לי dbpower שהיא מעולה אבל לא נראה לי שזה ניתן לביצוע איתה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by freesoul23,

ונכנס לעיצוב->תבליטים ומספור אז הוורד קורס ומציג לי את ההודעה המפורסמת של לשלוח דוח, נכנסתי ליומן אירועים ומצאתי את האירוע הבאה: Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module mso.dll, version 10.0.2625.0, fault address 0x000325b9 לפעמים הקריסה קורת כשאני יורד שורה בוורד. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. עשיתי פירמוט למחשב ויש לי מדיה פלייר 11 אבל שום דבר לא נפתח לי זה עושה לי ERROR עם כל תוכנה שאני מנסה להפעיל את הסרטים והתקנתי קודקים של KLITe וגם של lions heart הכי מעודכנים שיש וזה עדיין לא עובד כנראה יש בעיה ב XVID או משהו למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? (ניסיתי לפתוח רק פורמט XVID ולא שום דבר אחר) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by saritny,

שלום לכולם! אני חדשה בפורום ולא בטוחה שזה המקום הנכון לבקש בו את העזרה הזאת, אבל..קניתי צורב די וי די, של NEC מעבר להתקנת הצורב פיסית במחשב,לא מצליחה לעשות איתו כלום. לא קבלתי איתו אף תוכנה (המחשב זיהה אתו..) ויש מליון סרטים שמפוצצים את המחשב(של 120 ג'יגה...שזה דיי הרבה) חייבת עזרה דחוף!! ניסיתי בנרו וכיו"ב..כלום! אשמח בכל עצה. תודה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by sigma,

אני משתמש במערכת xp sp2 home. התקנתי תוכנה ccleaner. האם רצוי להתקין גם תוכנה abexo free registry cleaner? או ש ccleaner עושה את עבודת הניקוי? התוכנות ניתנות להורדה בחינם באתר:http://www.download.com sigma

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים