עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך עזרה דחוף.... מה ההבדל בצריבה בין פורמט DATA , UDF , UDF/ISO ? למה כל אחד מהם משמש ? בעיקרון אני רוצה לצרוב כמה קבצי iso על דיסק של DVD ואני לא יודע באיזה פורמט להוסיף אותם...אני רוצה שהם יהיו על הדיסק כמו שהם נמצאים במחשב. ועוד שאלה קטנה, למה אני לא יכול לצרוב על כל ה 4.7 ג'יגה של הדיסק?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by composite,

שלום. לא הייתי בטוח לאן לשייך את זה בדיוק... אם טעיתי אז תעבירו. יש לי הארדיסק אחד שנמצא בתוך המחשב שלי, הוא מחובר למחשב באופן שוטף כי אני צריך אותו נגיש כל הזמן. אני מאסחן שם תמונות וסרטי וידאו של המשפחה מקוטלגים היטב (אני מדבר על 200 ויותר ג'יגה). יש לי הארדיסק נוסף, זהה בדיוק לשני, זה הארדיסק הגיבוי והוא חיצוני. אחרי השימוש אני כל פעם מנתק אותו ושם במקום אחר ובטוח יותר בחדר. עכשיו, כל שבוע-שבועיים אני צריך לעדכן את המידע על ההארדיסק החיצוני. לשנות כל תיקייה ותיקייה לעצמה ולהשלים ידנית את מה שהתעדכן זה יותר מדי ואני בטוח אפספס משהו, לכן אני מעדיף כל פעם מחדש למחוק את כל המידע על הדיסק החיצוני, ולהעביר הכל מחדש מהפנימי לחיצוני. מישהו יודע מהי הדרך הטובה, המהירה והבטוח…

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. בבקשה אני מחפש תוכנה שמשחזרת דברים שמחקתי אני מחקתי תמונות שאני צריך ואני לא יודע איך לשחזר בקשה תעזרו לי ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. ! CRC failed in ********* The file is corrupt כול קובץ שאני עושה לו exctract-אותו ארור..משגע אותי מה אני עושה?תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשמור סירטונים מאתרים ? למשל הסירטונים שב-YNET או בערוץ הספורט... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. פירמטתי לפני כמה ימים ושכחתי לגבות תיקייה מאוד מאוד חשובה יש תוכנה שיכולה להחזיר את התיקייה? לפחות חלק גדול ממנה? אני כרגע מנסה עם RECOVER MY FILES...יש עוד הצעות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. יש לי בעיה נקודתית, בכל פעם שאני מנסה לצרוב שירים (רק עם שירים) אני מקבל בזמן הצריבה לאחר כחמש דקות מסך כחול. חשבתי לצרוב שיר אחר שיר (בתקוה שישרוד את הצריבה הבודדת) אך זה נראה לי ארוך מדי. נראה לי שהבעיה היא שילוב של פעולת הצריבה יחד עם פעולת ההמרה של הקובץ. חשבתי על אולי ליצור קובץ IMAGE וכך לצרוב אותו מיד בפעם אחת. השאלה היא האם יצירת קובץ IMAGE של מספר שירים יבצע גם את ההמרה של הקבצים? אם כן, אז אולי פתרתי כך חלק גדול מהבעיה. כל שנותר לי הוא לבדוק אם התיאוריה שלי נכונה. אז איך יוצרים קובץ IMAGE? תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by mute,

קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by nuctornal wisdom,

התבלבלתי עם פורום תמיכה תכנית, למחוק

11. Started by Classified,

יש לי את תוכנת העיצובים Windowblinds.אני לא מצליח להתקין איקונים שבאים ביחד עם חבילות העיצובים.איך אני עושה את זה עם התוכנה הזו?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי את נורטון 2007 וזה נותן לי את ההתראה שה 2006 נתן לי - שנשארו לי עוד כמה ימים לתוקף העדכונים.. חשבתי שאם אני מתקין את הגרסה החדשה זה אמור לתת לי עוד שנה של עדכונים... לא? יש רעיונות מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by slim_shady,

...

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

אהה יש לי שני סרטים בעלי רזולציה שונה הראשון 640 על 480 והשני 512 על 224 כאשר בתוכנות של איחוד סרטים אני בא לחבר אותם אז רשום לי שבגלל הרזולציה אי אפשר לחבר.. מה אפשר לעשות? כלומר יש אפשרות לשנות את הרזולוציה של הסרט ? אשמח לקבל פיתרון במהרה תודה מראש. אולי יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by mazoneli,

משום מה בחלון המרכזי של ה WINAMP (MAIN WINDOW) הוא לא מגיב ללחצני המקלדת א"א ךהעביר שירים לעצור או להתחיל נגינה, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש ולא עזר, יש למישהו רעיון ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by etaish,

אהלן אנשים, זרוק לי צורב ישן בבית של אייסר כמו שאתם רואים, ומשום מה אני לא מוצא לו דרייבר באינטרנט, וישבתי כבר חמש שעות על גוגל ומשום מה לא מצאתי, אז אם יש לכם רעיון בשבילי איפה לחפש, או אם במקרה יש לכם אחד כזה, או שסתם בא לכם למצוא לי תדרייבר של זה, אני אשמח תודה : ) [ Acer MiniRW CRW8824MM 8/8/24 CD-RW ] - ככה השמוק נראה ; http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=83&page=Features סופש, וחג שמח רווי בסקס סמים וטראנס : )

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by yotamavi,

רציתי לדעת, יש גם תיקון למעבדי אינטל כפולי ליבה או רק לAMD? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי..

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  20. אני רוצה להשתלט מרחוק על מחשב בחדר אחר. Terminal Services זה די נחמד, ואני משתמש בו במשרד. אפשר להפעיל אותו גם ברשת הביתית שלי? יש אופציות אחרות?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  21. איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by sigma,

אני משתמש במערכת xp sp2 home. התקנתי תוכנה ccleaner. האם רצוי להתקין גם תוכנה abexo free registry cleaner? או ש ccleaner עושה את עבודת הניקוי? התוכנות ניתנות להורדה בחינם באתר:http://www.download.com sigma

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by QuAKeR_996,

היי. אני כותב ספר פרוייקט באלקט' ואני צריך דרך לעשות קו מעל מילים מסויימות. קו זה נקרא "גג" בשפה המקצועית והוא בעצם מסמל היפוך. אני צריך דרך לבצע את זה ללא שימוש באופציית הצייר (המובנית ב WORD)המסורבלת. בצייר כאשר המילה זזה אז הקו לא זז איתה וזה כאב ראש. הנה תמונה שממחישה למה אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. היי לכולם. מאז ומעולם אני רגיל להשתמש בדפדפן שהטאבים שלו נמצאים בתחתית החלון ולא למעלה צמוד לתפריטים. מישהו במקרה מכיר איזה תוסף לדפדפן החדש שיכול לתת לי את האפשרות למשוך אותם למטה? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by chenrp,

אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים