תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תשמעו אני עובר בין תוכנות ברשת כמו אברסט CPU-Z ועוד ולא יודע על איזה תוכנה הכי לסמוך. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על איזה תוכנה לא מסובכת והכי מומלצת לבדיקת טמפ' (מעבד וכו') תודה !
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי חברה, קניתי לא מזמן ZVM 30GB, אבל התוכנה שלו סידרה לי את השירים בסדר אחר לגמרי ממה שאני סידרתי במחשב. יש איזושהי תוכנה קלה ופשוטה שמסדרת את הקבצים בנגן בדיוק לפי איך שהם מסודרים במחשב?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת את כל הדברים שצריכים בשביל שהמחשב יהיה מוגן
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה, רצוי חינמית אבל לא חובה, שפועלת כמו Roboform? תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היום התקנתי Kaspersky Antivirus Personal Pro אז אחריי שעשיתי הפעלה מחדש יש לי בעיה ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אוליי זה משהו בהגדרות של האנטי וירוס או לא יודע אחריי זה מחקתי אותו ואז האינטרנט עבד. אחר כך התקנתי Kaspersky Antivirus Personal ואז זה חזר עוד פעם ונאלצתי לימחוק גם אותו! אז מי שיודע תעזרו לי!!!! אני עכשיו מישתמש בNOD32 המצויין אבל הוא משעמם אותי אז החלתטי לעזוב אותו ולהישתמש בkaspersky . גם יש לי בעיה בZoneAlarm Pro אחריי ההתקנה אני עושה הפעלה מחדש ואז אני מנסה להיתחבר לאינטרנט ופשוט באמצע הוא עושה הפעלה מחדש בחיים שלי לא ניתקלתי בתופעה הזאתי!!!! אחר כך כמובן מחקתי אותו והכל חזר לעבוד כרגיל. כרגע אני משתמש בSygate Personal Firewall Pro המצויין אבל ג…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ערכתי סרט בתוכנת עריכה שנקראת COREL VIDEOSTUDIO והמרתי אותו דרך התוכנה לקובץ AVI. לאחר שהמרתי רציתי לצרוב אותו על דיסק DVD בעזרת התוכנה NERO אך אני לא מצליח . וכשצרבתי את הסרט על CD האיכות שלו ירדה משמעותית. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חיפשתי קובץ התקנה לכרטיס הקול שלי, ומצאתי אותו רק באתר שיתוף הקבצים files.icez.net. נראה לכם בטוח?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להתקין אופיס, אני פותח את הקובץ, הוא כותב לי gathering required information ואז פתאום נסגר, ושום התקנה לא מתחילה. מישו יכול לעזור לי בבקשה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא מזמן פורמט אבל הוא עדיין נתקע קצת....זה מחשב יחסית חדש (פנטיום 4 2.0gh)ואני פשוט לא יודע מה הבעיה שהמחשב זוכל כמו צב אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שבודקת מה מפריע למחשב איזה תוכנה|משחק|וכל מיני דברים אחרים בבקשה תעזרו לי אני לא סובל את זה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הקיצר הבנתי שאני צריך הורדות של כמה דברים הנה יש תמונה אני חייב את ההורדות תודה אני צריך את כל האלה של הסאונד
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אשאל בכל זאת. עשיתי defrag להארד דיסק, ע"י התכנה של windows xp. המחשב נהיה יותר איטי. אני יודע למה זה אבל השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תכנה שמסדרת מחדש את ההארד דיסק כדי שהוא יפעל יותר מהר באמת. (כלומר שכל הקבצים של כל תכנה יהיו קרובים ולא מבולגנים בדיסק) זה ממש מעצבן והזמן שלוקח למחשב לעלות הוכפל כמעט פי שתים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה, המחשב שלי משמש גם כמערכת בידור, רציתי לדעת אם יש אופציה להפעיל סרט שיראה בטלוויזיה ובמקביל להמשיך לעבוד על המחשב מול המסך הסטנדרטי.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כשאני עוזב את המחשב למשהו כמו 10 דקות~, הוא ניכנס למצב של Sleep. וזה ממש מעצבן כי עד שיקנו לי את המחשב החדש המעבד ה"מדהים" שלי פשוט לא מתמודד עם זה וניחנק וכל המחשב ניתקע לכמה שניות, זה ממש מעצבן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי Aspi Drivers לויסטה 64ביט,איפה יש? ונראה לי שהתקנתי גרסא שלא מתאימה לי בטעות ואני לא מוצא אותה בלוח בקרה ברשימה להסרה אז איך אני מסיר את זה? אשמח לעזרה,תודה. חג שמח לכולנו!!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מספר HD ישנים שאני רוצה למחוק טוטאלית ללא אפשרות שחזור מידע !!! מישהו יכול להמליץ על תוכנה רצינית שתעשה את העבודה באמת תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ניסנתי להיכנס לmsconfig ולא הופיע שמה הנוד איך אני עושה שהוא יעלה בלי שאני ילחץ על הסמל שלו?.......
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי מאקספלורר 6 ל-7 שמתי לב שהתכנים בעברית (האותיות) כתובים בצורה פחות ברורה מאשר קודם לכן. קשה לי לעמוד על ההבדלים אך לטעמי זה בעיקר החדות. אם ניקח לדוגמא את האתר הזה ניתן לעבור בצד שמאל למטה בין הפורומים,במחשב אצל הילדים שלי (פנטיום 3 פשוט עם אקספלורר 6 ) רואים את זה יותר ברור. האם יש למישהו מושג מה הבעיה והאם ניתן לתקן זאת? בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנת סנכרון העדכנית מאתר היצרן 141e או משהו כזה... חיברתי את הכבל USB. ב-DEVICE MANAGER הוא מופיע דקה בצהוב, על מסך הפאלם רשום "יוצר קשר" ואחרי דקה ב-DEVICE MANAGER הוא נעלם ורשום על מסך הפאלם "יצירת התקשורת נכשלה בדוק הגדרות". יצרתי פרופיל חדש, יצרתי את הפרופיל גם בתוכנת סנכרון, ניסיתי כל מיני שטויות, אני מרגיש שפספסתי משהו קטן שתוקע אותי. חוברות ההפעלה מממממש לא עוזרות אין שם שום מידע רציני. אשמח לקצת עזרה (:
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבנתי שיש תכנות שמסירות לחלוטין את הדרייברים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמגבה את ה-HDD בסיגנון NORTON GHOST 10? אני רוצה לגבות מחשב (שרץ עליו WINDOWS XP), אני מחפש תוכנה שמגבה גם ברמת ה-PARTITION. שאני אוכל להכניס BOOT CD/DVD ואוכל לשחזר הכל מחדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-