עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לכווץ קובץ וידאו שהוקלט מהטלוויזיה למחשב. הנה דוגמא: הקלטתי 20 דקות וזה יצא 800MB. ניסיתי לכווץ עם תוכנות,והתוצאה הכי טובה שלי הייתה 90MB באיכות בינוני עד גרוע. אני רוצה לכווץ בין 30MB ל50MB ולשמור על איכות טובה. אני צריך עזרה דחוף! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. שלום, יש לי כונן חיצוני wd mybook 320gb. כשאני מנסה להכנס אליו דרך "המחשב שלי" כשאני לוחץ דאבל קליק על האייקון שלו הוא מעלה לי כאילו זה קובץ שהוא לא יודע איך לפתוח אותו ומבקש ממני לבחור תוכנה להעלות איתה. אני יכול להכנס לכונן דרך החלונית שבמעלה החלון "המחשב שלי" אבל לא דרך דאבל קליק. בהתחלה הכונן פעל טוב ולפתע הופיעה הבעיה הזאת. החלפתי גם מחשב השבוע וגם במחשב החדש נוצרת אותה הבעיה. אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. שלום לכלום ! אודה לכם אם תוכלו לתת לי כתובות של שרתים כדי שאני אוכל להתחבר לצאט של mirc לצערי יש חסימה מאסיבית של פורטים במקום שאני נמצא ואני מחפש מקום שיש בו ישראלים רבים. הודה לכם על הצעות. ???

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי סמל שאני צריך להגדיל המון אבל הבעיה שהאיכות יורדת משמעותית.. ואני התייאשתי.. אבל זה בגלל שאני לא בעסק ולא יודע... ניסיתי לצייר את הסמל מחדש אבל ללא הצלחה... :\ יש כאן משהו שיכול לעזור לי ? בעקרון הוא אמור להיות במרכז של דף A4... אני מצרף את הסמל ... נ.ב. עברית בפוטושופ ... הכיצד ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך אני מוציא את הסל מיחזור מהDESKTOP ? ויש לי עוד קיצור שאני לא מצליח להוציא משם, איך אפשר ?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך GEFORCE GT7800 חיברתי לו כבלים ואותם חיברתי לטלוויזיה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מהתחלה אז אני רואה בטלוויזיה כמו בצג של המחשב , אני רואה אותו מעלה את כל הנתונים וטוען את הווינדוס, רק שאיך שהווינדוס עולה אז התמונה בטלוויזיה נעלמת ולא רואים כלום,יעני עד שהווינדוס עולה רואים הכל טוב ויפה וכשהוא עולה כבר לא רואים כלום בטלוויזיה למה זה קורה??

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום לכולם.. אני מצטער שהבקשה שלי ברמה מאוד נמוכה יחסית לשאר פה שזה פוטושופ וכאלה אבל אני לא מבין בזה למרות שהייתי רוצה להתחיל להבין קצת פוטושופ. אני מעוניין לחתוך תמונה ממש לשני חלקים בצורה אסתטית (קו ישר כאילו..) ואם אפשרי לעשות את זה בצייר זה יהיה הכי טוב בשבילי תודה רבה על כל תגובה..

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. יש לי כרטיס ללכידת וידאו, אני רוצה להעביר מהוידאו שלי את הסרטים למחשב, אחר כך להפוך אותם ל-xvid ושיהיה במשקל{לכל היותר 700 MB} הכרטיס וידאו של הוא: AVerMedia DVD EZMaker USB2.0 הנה לינק למפרט: http://www.aver.com/products/dvm_AVerDVD_ezMaker_usb.shtml תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by HardGore,

הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.semanticfrontier.com/gallery/d/338-2/RC1_Desktop.png אני צריך את הרקע ששם ברצולוזיה של לפחות 1280X1024 בבקשה עזרו לי... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  11. Started by ben_amitai,

שלום לכולם אני לומד במגמת טכנולוגיה ואני עובד שם עם תוכנה שנכראת micro station modeler או solid CAM,אני כמעת בטוח שהראשון נכון. עכשיו הגעתי למצב שאני צריך את התוכנה הזאת במחשב הביתי שלי ואני לא יודע מאיפה להסיג אותה,אפילו לזמן מוגבל. או תוכה אחרת שעושה אותה עבודה.אם יש דרך למצוא את התוכה המקורית שלחו לי לפרטי. תודה רבה על כל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by duk4u,

הקובץ הוא מדיה אבל אין לי מושג כיצד לפתוח אותו. תגובות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by dino,

הורדתי ממקום מסוים "מצונזר" משחק מסוים "מצונזר" ואני רוצה לצרוב אותו. הבעיה ששתי התוכנות צריבה שברשותי NERO ו-ROXIO EASY CD CREATOR 5 לא מזהות את הקובץ ורק שאני לוחץ SHOW ALL FILES בתפריט בחירה הוא נותן לי אפשרות לפתוח את הקובץ. השאלה עם זה לא יעשה בעיות בצריבה. הנה תמונה של סיומת הקובץ:

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by E-Bear,

זה אולי לא קשור כאן אבל מישהו יכול לעזור לי אין לי מושג איך עשים screenshot לדסקטופ ואם זה דרך המקש Print Screen אז איפה אני מוצא את התמונה שצילמתי? תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by trocker,

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by Marax,

שלום לכולם, אני חדש פה, הודעה ראשונה - וופי לי. קיצר יש לי כונן קשיח C - 186 ג'יגה ואני רוצה לחצות אותו לשתי מחיצות - לC וD איך אני עושה את זה? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by nore0,

מצאתי ב-Panda ActiveScan כמה spyware איך אני מוחק אותם ? http://img463.imageshack.us/img463/6341/pandaactivescanlm6.jpg http://img463.imageshack.us/img463/9459/re4fdtej5.jpg

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by shlomi111,

לוג של hujackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:01:41, on 19/11/2006 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\AVENGINE.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. הUninstall נדפק אז מחקתי ידני וזה הקובץ האחרון שנשאר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by Dawn,

יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  21. שלום אני חדש כאן. אני צריך עזרה מהמומחים כאן לגבי מספר תוכנות שאני צריך. ( חינמיות - נכון לעכשיו). 1. תוכנה לשיחזורים וגיבווים ( של המחשב והשרת). 2. אנטי וירוס 3. תוכנת צריבה 4. תוכנה לשימוש בGhost 5. תוכנה לבניית Image 6. תוכנת שליטה מרחוק או על מספר רב של מחשבים בו זמנית 7. תוכנה לסינון אתרים אני צריך שתרשמו לי איזה תוכנות לדעתכם הכי מוצלחות מכל קטגוריה שרשמתי כאן, ועם זה אפשרי לתת לי קישור להורדה אני אשמח, תודה רבה. מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון אני פשוט חדש פה, ואני די צריך את העזרה שלכם, קיבלתי המלצה מחבר טוב על הפורום. יום טוב.

22. אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה שמקליטה את ההקלדה ומאפשרת "לנגן" את הסדר פעלות שוב ושוב.. מישהוא מכיר תוכנה כזאת??? (לא חייבת להיות תוכנה חינמית)

23. שלום לכולם, עשיתי פורמט למחשב ואני לא מוצא לו דרייברים, אשמח לעזרתם. INTEL® 82801 BA/CA PCI BRIDGE - 244E ו- Intel® 82802 Firmware Hub Device לווינדוס XP

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by coorva,

מחפש converter שממיר קבצי adf ל- wav. תודה למי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  25. טוב, אני מחפש בעיקרון שתי חיות, קוף ונמר. אשמח לקבל לינקים ליותר מצורה אחת לכל חיה ע"מ שאוכל לבחור את המתאימים יותר. נ.ב - יש לכם המלצות על אתרים טובים עם צורות חינמיות? מצאתי כמה גרועים במיוחד בגוגל...

• 0 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים