עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by s432,

שלום לכל החברים לפורום אני מחפש תוכנה שממירה קובצי סרטים מפורמט AVI לפורמט MOV פורמט של quick time בבקשה תעזרו לי אני חיייב את התוכנה הזו אני כבר חופר באינטרנט כמה ימים לא מוצא תוכנה כזו ..

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. מישהו יודע בבקשה מה הניתוח של קובץ dmp שניתחתי באמצעות התוכנה שהורדתי מפה??? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) זה מה שקיבלתי לאחר הניתוח...... אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אודה לו.....

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  3. שלום לכולם עשיתי חיפוש לגבי לוחות אלקטרוניים ואין הרבה מידע על זה ורציתי לשאול לגבי כמה דגמים... הבנתי ש wacom יקר מדי(אבל כמובן איכותי), אבל אני חדש בתחום(אני מתחיל ללמוד השנה עיצוב שעשייתי..) ורציתי את דעתכם לגבי אלקטרוניוG-Note 5000וGenius או משהו בסגנון... ואיך החברה trust? תודה!

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום אנשים, אני מחפש דרך להעביר קבצים באמצעות תקיה שלמה שהמכילה קבצים ך שאוכל להעביר את כל התקיה ולא כל קובץ בנפרג. ניסיתי במסנג'ר ך הצד השני אינו תומך בכך. במייל לא עובד (OUTLOOK האם קיימת דרך פשוטה להעביר תקיות המכילות קבצים רבים? שני הצדדים אני והצד השני משתמשים בXP PRO ניסיתי גם להשתלט על המחשב השני ולהעביר אך זה לא אפשרות COPY PAST לא מאופשרת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by porcupine_tree_26,

אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by barash,

שלום אני צריך תוכנה אשר תעזור לי להביר קבצים מי מחשב אחר אלי (לדוגמה: אני רוצה להביר קובץ מחבר בגודל של 600 מג למחשב שלי) איזו תוכנה תעזור לי כמה שמהר לעשות את זה ואיך. ??? יש לשנינו אינטרנט מהיר תודה דחוף!!! ;D

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  7. שלום..יש לי דיסק קשיח של 40 GB במחשב של אבא שלי..בטעות התקנתי לו את הXP על מחיצה של 6GB (איכשהו זה קרה ולא שמתי לב במהלך ההתקנה) בקיצור יש בכונן D בערך 30GB 20 מתוכנם פנויים...ויש עוד 5GB שסתם יושבים ולא בשום מחיצה (רואים בניהול מחשב) יש דרך להגדיל את הנפח של כונן C? בדרך כולשהי? שמעתי על התוכנה.: פרטישן מג'יק..או משהו כזה...יש אפשרות להוריד אותה בצורה חינמית או משהו? אפשר לעשות בלי התוכנה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  8. התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  9. הבנתי שב exclusions אפשר להגדיר אזורים שה NOD מתעלמת בחרתי את מיקום התקייה ובכל זאת הNOD מחוק לי את הקבצים שבה אולי לא הגדרתי טוב ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by LORIANTA,

שלום יש לי על המחשב OUTLOOK שמחובר לרשת אינטרנט פנימית אני מעוניין לפרמט את המחשב וברצוני אחרי זה להיתחבר שוב לOUTLOOK שלי אבל אין לי ידע בהגדרת התוכנה... מישהו יכול לכתוב איזה פרמטרים אני צריך לקחת ואיך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  11. Started by nore0,

אני לא מצליח להוריד בתוכנה אתר אולי צריך לשנות משהו בהגדרות ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. יש לי את הכרטיס USB הנ"ל.. דרך התוכנה שבאה איתו אני מצליח לקלוט בלי בעיה.. אבל אני פשוט לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר! הכוונה היא שפשוט רשום לי LOSS OF SIGNAL מתי שאני מנסה לצפות דרכו. יש למישהו פה את הכרטיס הנ"ל ויוכל לעזור לי לגרום למדיה סנטר לפעול איתו?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  14. Started by bd,

שלום לכולם, אני חושב שזה הפורום שמתאים,ואולי לא. בכל אופן יש לי מדפסת הזרקת דיו 4700 שאתה אני מדפיס תמונות בד"כ על דפי פוטו 260 גרם קיבלתי דפים מטאלים מבריקים כמו מראה בצבע כסף וזהב. בעובי 150 גרם. שמיודעים להדפסה. ורציתי לדעת מהי השיטה להדפיס על דף כזה? יש תוכנה כלשהי שאמורה להפריד צבעים? הגדרות תמונה מסוימיות? ניסתי להדפיס כפוטו ,וכהזרקת דיו וההדפסה לא יוצאת טוב. בתודה ומקווה לעזרה ,אלירן.

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום. אני מנסה ליצור שומר מסך שכולל בתוכו קטע מעבר עם סרטון mov. נתתי לסרטון אפקט אלפא כאשר בעצם הוא עושה פייד אין ואז פייד אאוט. כאשר אני מייצא את הסרט לקובץ SWF במצב של Full Screen כל הסרטון mov נעלם כלא היה קיים. האם מישהו יודע מה עליי לעשות כדי להשתמש בקובץ mov בתוך הפלאש שלי עם אפקט פייד אין ואאוט בלי בעיות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש תוסף שיכול לאפשר לי לפתוח המון לשוניות כמו בפירפוקס בלי שהתצוגה שלהם תיפגע והיה אפשר לדפדף ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Benz0r,

איזה דריבר לכרטיס קול אני צריך יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA תודה מראש בבקשה למחוק טעות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה להוריד איזה 2 סרטונים מYoutTube ולגזור חלק מהסאונד שלהם. אבל אין לי מושג איך אפשר בכלל להוריד סרטונים או לשמור אותם במחשב ולערוך אותם כך שאני אוכל להפריד את הסאונד ולערוך אותו (לגזור מה שאני רוצה). מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  19. הורדתי את התוסף VIDEODOWNLOADER ורציתי להוריד סרטון מYOTUBE. 1) אין לי מושג איך ומתי משנים את הסיומת לFLV 2)אני בסך הכול רוצה להוריד סרטון מיוטיוב ולהעביר לנגן שלי (IAUDIO X5L שתומך רק בAVI)- יש תוכנה יותר מומלצת מהתוסף שהורדתי? ואם לא, איך לעזאזל אני הופך לFLV ומ FLV ל AVI?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by geli,

עד עכשיו השתמשתי באימיול אבל לאחרונה הוא הפסיק לחפש קבצים ובכלל אני בטוח שיש משהו יותר טוב... בכל אופן, עכשיו כשאני מחפש סרט כלשהו, הוא מוצא לי רק קבצים של עד נגיד 5-6 מגה... ולרובם יש שם דומה "ccccc" או משהו בדומה... יש לכם המלצה מה לעשות או לאיזו תוכנה לעבור כדי להוריד סרטים? תודה.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by shaks,

אני ממדל LIGHTSABER והגעתי לשלב הסופי כמעט ,חסר לי רק להכין את האור של החרב למישהו יש מושג איך אני עושה את זה שזה יצא יפה כזה לדוגמא כמו שאתם רואים לאור של החרב יש מין הילה כזאת כך שלא מספיק ליצור צילינדר ולשים לו חומר זוהר כזה אז מישהו יכול לתת לי רעין מה לעשות? דרך אגב אני עובד ב3DMAX

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, ה-IE עושה לי בעיות ולא מעלה אתרים כמו שצריך, החזרתי הכל לברירת מחדל וניסיתי הרבה דברים ללא הועיל. רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את IE לחלוטין ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

שלום לכולם, לפני מספר דקות הורדת IE7 גרסאת בטא. נוכחתי לדעת שהגרסא מאוד מאוד גרוע ומלאה בבאגים ובעיות. עכשיו אני מעוניין להסיר אותה ולהתקין במקומה IE6. מישהו יכול לעזור לי בזה? * ניסיתי כבר שחזור מערכת ולא הלך.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by Astrix-D,

יש לי כל פעם התראה שיש לי ספיוואר על המחשבצד שמאל למטה) כל פעם הוא מרים לי "SYSTEM ALERT" ,כל הלילה הרצתי סריקות עם אד הוואר,מצא לי הרבה,אבל זה עדיין מופיע,אתם אולי יכולים להביא לי תוכנה שתוריד את זה? תודה רבה לעוזרים! ד"א ,זה גם מוציא אותי ממשחקים.(אני חושב שזה זה,כי אף פעם לא קרה לי שזה יצא לבד ממשחקים). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by ff10,

יש לי קובץ במחשב שאני רוצה למחוק, אבל אני לא יכול כי המחשב אומר לי שהוא נמצא בשימוש :-\ חיפשתי בPROCESSES אבל לא מצאתי אותו אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שיכולה להסיר את הקובץ ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים