תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קיצר ככה :אני מעוניין להוסיף כתוביות לאיזה סרט -הקובץ של הכתוביות הוא עם סיומת FIX ,אני מעניין להפעיל או ב WMP או ב WINAMP , לא יודע איך להוסיפ אותם תודה .
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת שחוזרת על עצמה ואני לא מבין למה אני מוריד קובץ מהאקספלורר נגיד של 400 מגה בייט והוא מוריד 380 בערך ומסיים ואז הוא לא עובד בגלל זה כי הוא שגוי... מזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אני רוצה ליצרוב איתה IMGE ואני לוחץ עליו אבל אני לא יכול לעשות NEXT מה עוד צריך לעשות אחרי???????????
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
-
מחכתי את הקובץ הזה כבר מלא פעמים והוא כל הזמן חוזר. משהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה קרוב משפחה שלי שוחה הרבה וקנה לעצמו נגן MP3 נגד מים. אחרי זה או הביא לי דיסק AUDIO ורצה שאני יעביר לו את השירים לנגן. העתקתי אם השירים בעזרת הWINDOWS MADIA PLAYER . אבל הנגן לא מפעיל קבצים כאלה. ניסיתי כמה תוכנות בשביל לעביר את השירים לMP3 אבל זה לא עבד, כל תוכנה רושמת לי שגיאה . בשגיאה רשום שהקובץ פגום או מוגן. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה להעביר את השירים לMP3 ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
WTF.. יש לי בעיה מוזרה ביותר!!! הסמיילים שכל הזמן מחייכים,דופקים בפטישים ומתפוצצים לא נעים לי,פשוט דוממים... זה קורה לי בכל האתרים ובכלל שמתי לב שאנימציות לא פועלות אצלי משום מה... :-X מה עושים לעזאזל??? יש לי IE6 עריכה : גם בפיירפוקס הם לא צוחקים!!!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
איך אפשר להשעות את הפעלת השומר מסך של Windows ב-VLC באופן אוטומאטי? אני משתמש בגירסה האחרונה (0.8.2).
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כמו שרואים בתמונה זה המסן הכי הכי חדש שיש..אז השאלה השלי היא איך אני מבטל את הקטגוריות של הOFFLINE ו Groups ..ניסיתי לעשות כמו שעשיתי במסנים הישנים יותר אבל אין שם אפשרות כזאת הגרסא של המסן היא 2009(Build 14.0.5027.908) התמונה : http://i34.tinypic.com/2jepz45.jpg תודה D::
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דרייבר שהמחשב שלי יזהה את הסלולרי שלי שהוא: ES78 של מוטורולה. תודה.(יש לי חיבור USB שמתאים ורציתי לחבר אותו)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בדרייברים של ATI יש אופציה לכיווץ המסך , ואז הכל מסתדר לי עם הרזלוציות הגבוהות שאני עובד איתם כרגע לעומת זו בכרטסי NVIDIA אין את האפשרות הזו , אפשר להזיז את הסמך רק שמאלה או ימינה , קיימת תוכנה כל שהוא או תוסף לדרייבר שיתן את האופציה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איזה מהשניים עדיפה??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם שאני מנסה להוריד משהו במוזילה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה.. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תמונות וכאלה... כי אני עושה צילום מסך ויוצא לי 2 מגה ויותר .... תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
מיזוג שתי קטעי אודיו וחיתוך קטעים לא רצוים איזו תוכנ האתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש מילים במסמכים של WORD ו POWERPOINT (מחר מבחן אז זה דחוף למי שאמר להוריד את הדחוף!!!)
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, בכל התקנת תוכנה, לא משנה איזו, מופיעה ההודעה הבאה שבתמונה... מה זה? איך אפשר לסדר את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! יש לי תוכנה שאני יכול לגבות את המידע המIPOD\IPHONE וכשאני מגבה את המוזיקה זה יוצר תיקיות מוזרות שבתוכם כל השירים בתפזורת ואני רואה שרק ה ITUNES יודע לקרוא אותם חפי תיקיות אלבומים וכו' האם יש תוכנה שיודעת לסדר את הקבצים הנ"ל לתיקיות רגילות לפי אלבומים? (התלבטתי בין אמצעי איכסון כי משם אני בעצם מעביר נתונים לבין פורום תוכנה מקווה שזה באמת מתאים לפה) תודה!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מתחיל לעשות report עם everest ultimate זה מגיע עד הסוף benchmark sin julia מגיע עד הסוף סוף, עושה V והמחשב מתכבה. ככה כמעט כל report גם אם לא bench מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים. [המפרט בצד] האם זו בעייה ידועה במעבדי ה dual core x2 של amd ? יש מצב שזוהי בעיית חומרה? איך אפשר לדעת? ד"א הטמפ' בסדר.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמפעילה קובץ exe בכל שעה שעתיים בערך. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-