עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EITANPP0,

זה המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-94D65A43A3 User Name Administrator Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2048 MB BIOS Type Award (11/07/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA G72 Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (172010341) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage IDE Contr…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by The-Devil,

מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by avivlevy,

אני מחפש תוכנה שתפצל קבצים גדולים מבערך 3 גיגה ל 700 (לצריבה) ניסתי עם winrar אבל זה לא הצליח לי

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by navk2,

1.הורדתי סירטון של DIVX ושאני בא להפעיל אותו יש לי שגיאה ראשונה של הנגן DIVX שחסר לי איזה משהו ואחרי זה יש לי התראה של ווינדוס שתוכנה כלשהיא הפסיקה לפעול (ראה תמונה),חשוב להזכיר שמתי שאני מפעיל את הנגן בלי קשר לסרט הכול עובד סבבה. עידכון : אם אני מפעיל עם BSPLAYER או עם מדיה פלייר אז ראוים אבל בלי קול. אז תיתיחסו רק לשגיאה של ה- DIVX PLAYER. 2.אני משתמש בתוכנת האימיול 0.47C לא מזמן שמתי לב שמישהו מוריד ממני במהיריות שהם מעבר להגבלה שלי ובכלל מעבר למיהרות העלאה של האינטרנט שלי (לא זוכר כמה, 128 אני חושב והוא מוריד ממני לפעמים על 60) , ולא רק זה במיקרה אני מוריד בדיוק באותה מהירות (ראה תמונה). תודה ! ניפתר אם תשימו לב תיראו שגם מה שמוצג למטה הוא ה DWONLOAD ולא ה- UPLOAD ואז…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  5. הי, אתמול הלכתי לקנות מצלמת אינטרנט והמוכר אמר לי תדע לך שהדגם החדיש יותר שאין לנו תומך בתוכנה שתומכת בתוכנה שמוסיפה אלמנטים לתמונת הוידאו. ממה שהבנתי ממנו זה עובד כך יש את התמונה שלך שהמצלמה שלך משדרת אך אתה יכול להוסיף לעצמך כובע או משקפיים כהות וירטואליות ועוד. א9 מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ב) מישהו יודע ודאית איזה מצלמות תומכות בה? ג) על הדרךאשמח לקבל המלצות על מצמות אינטרנט שאתם מרוצים מהם ובעיקר ממה להזהר - מה לא לקנות ומה התכונות החשובות שיש לחפש במצלמה. כפים לפורום!!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. כאשר אני מעלה אתר כמו וואלה או ynet ומנסה לצפות בסרטי באתר חדשות - אני מקבל הודעה של נסיון חיבור - connecting ומיד לאחר מכן סיום - ללא כל הודעת שגיאה . מישהו יכול להגיד מה הבעיה וכיצד לפתור אותה . תודה מראש על העזרה. flash player מותקן במחשב. עד לאחרונה לא היתה הבעיה .

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by Lancer,

האם אתם ממליצים על הדפדפן הזה? ואם אפשר אז מה היתרונות ומה החסרונות שלו. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. tools options fonts - hebrew הפונטים שמגיעים בFIREFOX 1.0 מזעזעים :<

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by TPack,

שלום, הכנסתי את תוכן תקיית הVideo-TS של סרט DVD לצריבה וזו ההודעה שקיבלתי: "DVD-Video files reallocation faild" הקבצים עצמם תקינים בוודאות ושמתי לב שעוד אנשים נתקלו בerror אבל פתרון לא ראיתי.. מישהו יודע מה הבעיה? Screenshot http://i38.tinypic.com/aonvqt.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

האם ניתן לגבות את הפלג אין שאני מתקין על הFF שלי?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. אי לא יודע אם יש תוןכנה כזאת. בכל מקרה, העניין הוא כזה, חבר שלי ביקש ממני עזרה עם המחשב הנייד שלו שההרדיסק שלו הלך (אין לי יותר מדי פרטים). המחשב שלו ללא כונן סי-די. בגלל שיש לו שם כמה קבצים חשובים (הוא דאג לגבות את רוב המידע), הוא צריך תוכנה שתעלה על דיסקט ותוכל לפעול מדוס. תודה רבה על העזרה. (אני מצטער שאין לי יותר מידע).

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by sickfilth,

מישהו כאן מקיר תוכנה שעושה רוורס לסרט כלומר מריצה אותו אחורה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by dark_zero,

איך אני שומר קובץ כקובץ BAT? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by ben_amitai,

שלום לכולם אני לומד במגמת טכנולוגיה ואני עובד שם עם תוכנה שנכראת micro station modeler או solid CAM,אני כמעת בטוח שהראשון נכון. עכשיו הגעתי למצב שאני צריך את התוכנה הזאת במחשב הביתי שלי ואני לא יודע מאיפה להסיג אותה,אפילו לזמן מוגבל. או תוכה אחרת שעושה אותה עבודה.אם יש דרך למצוא את התוכה המקורית שלחו לי לפרטי. תודה רבה על כל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. חברה יש לי בעיה וזה לו חומת האש חוסמת בדקנו משהו מפריע לו להתחבר כמו שצריך .. יש עזרה?בבקשה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by AmitT,

איך ניתן לאפשר סקריפטים מאתר מסויים בפיירפוקס, כך שיהיה ניתן לגשת לקליפבורד מהם ואליהם? אני מנסה לעשות paste בעורך טקסט באתר שלי והפיירפוקס לא מאפשר לי גישה. תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by oded6188,

מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by oded6188,

מותקן לי Windows XP... כל תוכנה עולה ממש במהירות... רק ל Windows Live Messenger לוקח משהו כמו 20 שניות להיפתח... מדובר בגירסה 8.1 מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by eladbu,

אני מנסה להפוך את הלוגו של האווטר שלי ל AVI(זה שמצד שמאל) הקובץ הוא JPEG על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by Brono,

שלום.. רציתי לדעת איך אני יכול ליפתוח פורטים ב: Norton internet security 2005 אין לי שמץ איך עושים ומה צריך.. אני רוצה לפתוח פורט לאימיול וגם לדעת איך לפתוחלדברים אחרים בעתיד.. אם מישהו יודע אשמח אם תענו לי...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לאבי מחשב חדש ואני רוצה לפצל לו מחיצות במחשב כי יש C שהיא 140GB וD שהוא הגיבוי)גיביתי אותו על DVD כמובן) ניסיתי תוכנת PARTITION MAGIC הכי חדש ולא תומך בויסטה וכמו כן גם כמה תוכנות חינמיות אחרות אבל הם לא תומכות בויסטה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנת בעלת ממשק קל לשימוש ומובנת ובעלת תמיכה מלאה בויסטה אודה לכם. תודה,שי

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by miki891,

שלום יש לי תוכנה active boot disk ver. 4.0 שעולה לי שולחן עבודה אני פותח חלון "סייר מחשב שלי" אני רואה קבצים שלי.ובוחר תיקייה שהיא בגודל 1GB. ועושה "העתק" ואח"כ לוחץ "הדבק" ומעתיק תיקייה לכונן מחיצה אחרת. אבל יש בעיה אני לא רואה שצריך ליפתוח חלון קטן נוסף בזמן העתקה נותן לי לדעת כמה זמן מעתיק קבצים. וגם רואים בחלון בזמן העתקה פס זז ארוך שמראה מעתיק קבצים. בזמן העתקה איך פותחים חלון קטן שיהיה לי פס ארוך זז שמראה לי שהוא מעתיק קבצים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים