תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טוב חברים יש לי בעיה..... יש לי איזה כמה סרטים במחשב וכול פעם שאני לוחץ על אחד מהם עם העכבר, או מנסה לעשות פעולה כולשהי עם הסרט הוא מציג לי את ההודעה בתמונה מה עושים :s05: דרך אגב יש את זה גם לחבר שלי וניסינו לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא פעל.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, הורדתי CRAGGLE נכנסתי לתוכנה והנורטון שלי צרח ישר שיש שם וירוס אז מחקתי אותו מייד אבל השאלה שלי היא אם יש לו איזה שהם קבצי התקנה נוספים שצריך ואפשר למחוק ליתר ביטחון?... או שלמחוק את הקובץ מספיק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חוקי אגב ! כבר כמה ימים שאני לא מצליח לעדכנו.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
תשמעו אני עובר בין תוכנות ברשת כמו אברסט CPU-Z ועוד ולא יודע על איזה תוכנה הכי לסמוך. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על איזה תוכנה לא מסובכת והכי מומלצת לבדיקת טמפ' (מעבד וכו') תודה !
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם התוכנה הזו: קיימת לוינדוס? (ברור שאני לא מדבר על המסך מגע אלא רק על החלק שהופך את המסך לקוביה)
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי לכולם, הפיצ'ר הזה יהיה טוב במיוחד לאתרי מכירות פומביות או אם אתם לא רוצים לשכוח לעשות משהו יותר מאוחר. אני מכיר את המנגנון של AT בCMD אבל אני מצליח שם לתזמן רק פתיחה של אקספלורר לתיקיה, ולא לכתובת אינטרנט. למי שלא מכיר: ככה עושים את זה: start->run->cmd at 15:00 explorer c:\my_folder at --hepl for help תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
משהו הביא לי להתקין אופיס 2007 אבל הוא באנגלית...יש איזה משהו שיכול לשנות את השפה לעיברית????
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
היום התקנתי Kaspersky Antivirus Personal Pro אז אחריי שעשיתי הפעלה מחדש יש לי בעיה ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אוליי זה משהו בהגדרות של האנטי וירוס או לא יודע אחריי זה מחקתי אותו ואז האינטרנט עבד. אחר כך התקנתי Kaspersky Antivirus Personal ואז זה חזר עוד פעם ונאלצתי לימחוק גם אותו! אז מי שיודע תעזרו לי!!!! אני עכשיו מישתמש בNOD32 המצויין אבל הוא משעמם אותי אז החלתטי לעזוב אותו ולהישתמש בkaspersky . גם יש לי בעיה בZoneAlarm Pro אחריי ההתקנה אני עושה הפעלה מחדש ואז אני מנסה להיתחבר לאינטרנט ופשוט באמצע הוא עושה הפעלה מחדש בחיים שלי לא ניתקלתי בתופעה הזאתי!!!! אחר כך כמובן מחקתי אותו והכל חזר לעבוד כרגיל. כרגע אני משתמש בSygate Personal Firewall Pro המצויין אבל ג…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עשיתי חתימה שהשקעתי בה הרבה אני יודע שהשילוב לא משהו אבל יצא נחמד מחכה לתגובות
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אשאל בכל זאת. עשיתי defrag להארד דיסק, ע"י התכנה של windows xp. המחשב נהיה יותר איטי. אני יודע למה זה אבל השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תכנה שמסדרת מחדש את ההארד דיסק כדי שהוא יפעל יותר מהר באמת. (כלומר שכל הקבצים של כל תכנה יהיו קרובים ולא מבולגנים בדיסק) זה ממש מעצבן והזמן שלוקח למחשב לעלות הוכפל כמעט פי שתים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
כשאני ממיר מWMV לMPEG אז האיכות יוצאת על הפנים, לאיזה פורמט להמיר כדי שיצא 1ל1? ז"א שתצא איכות סבירה(אבל שלא ישקול כמה ג'יגה), ושכל DVD הכי פשוט יוכל לקרוא... נו, כמו MPEG... תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יצא לי לאחרונה פעם אחד לנסות להתקין אותה ובסיום התקנה היא רשמה איזשהו שגיאה ולא יכולתי להפעילה. היא עובדת על ויסטה 64?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש אתר עם שנותן אופציה לצפות בהרצאות וידאו או אדיו עם איזו תוכנה אני מוריד את ההרצאות למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 מה שקורה כל הזמן אני מפנה מקום , ואחרי כמה זמן הוא מחזיר את הקבצים שאני מנקה מהTUNEUP אחרי כמה שעות או יום תראו איך מבטלים את זה שזה לא יחזור ?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי מאקספלורר 6 ל-7 שמתי לב שהתכנים בעברית (האותיות) כתובים בצורה פחות ברורה מאשר קודם לכן. קשה לי לעמוד על ההבדלים אך לטעמי זה בעיקר החדות. אם ניקח לדוגמא את האתר הזה ניתן לעבור בצד שמאל למטה בין הפורומים,במחשב אצל הילדים שלי (פנטיום 3 פשוט עם אקספלורר 6 ) רואים את זה יותר ברור. האם יש למישהו מושג מה הבעיה והאם ניתן לתקן זאת? בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס הייתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:36 סליחה פתחתי 2 בטעות!
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם זה בסדר להשתמש גם ב-avast וגם ב-nod32 ביחד...? תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בכניסה למשחק מופיעות 2 הודעות שגיאה: הודעה 1 הודעה 2
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רציתי לדעת, יש גם תיקון למעבדי אינטל כפולי ליבה או רק לAMD? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי..
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-