תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יכול להסביר לי מה ההבדל בין ALBUM GAIN לבין CONSTANT GAIN קראתי בHELP וחיפשתי באינטרנט ולא ממש הבנתי את ההבדל תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלוםםם .. יש לי בעיה עם התוכנה SnagIt כמו שראיתם בכותרת .. אתמול הורדתי גירסת ניסיון מאתר הבית של התוכנה .. ניסיתי ללכוד וידאו מאתר מסויים .. ופשוט אחרי שזה מסיים ללכוד אני לא מצליח לראות את הוידאו עצמו ! אני רואה רק מסך שחור .. ניסיתי להתקין מקודדים של K-Lite Codec Pack בגלל שהוידאו נשמר דרך התוכנה כקובץ avi.* .. אבל זה לא עוזר .. עדיין הבעיה קיימת ??? מה אני יכול לעשות כדי לפתור תזה ? תודה רבה מראשש .. שבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
על איזו תוכנה אתם ממליצים לעריכת מצגת תמונות או וידאו שניתן יהיה לעשות מניו יפה ומוזיקת רקע כרגע אני משתמש עם נרו אקספרס אבל בא לי לעלות שלב אחד קדימה חשוב שלא תהיה ממש מסובכת ועם ממשק נחמד! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שכול פעם שאני מדבר בטלפון דבר המחשב (דרך הבלו טוות') תפסיק את הווינאמפ אבל רק במיקרים של שיחה ולא של העברת נתונים (הדרייברים של הבלו טוות' יודעים להבדיל בין שיחה להעברת קבצים)
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עכשיו ככה אני לא מצליח להכנס איתה לשרת שלי ניסתי הכל הסרתי אותה התקנתי אותה מחדש לא עוזר פאבים אחרים היא נכנסת אלייהם אבל לשרת שלי היא לא נכנסת כאילו משהו חוסם דווקא את השרת שאלתי את התמיכה שלי לשרת הם לא הצלחו לעלות על זה כפרה עלייכם זה מה זה חשוב לי ככה אי אפש רלנהל את השרת אני ישמח אם תעזרו לי תודה מקרב לב אחים שלי אוה באותכם
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כל הרצה של סרט וידאו (לא משנה איזה קידוד ו/או איזה סיומת) נותנת לי את השגיאה: floating point division by zero (תמונת מסך למטה) בנגנים אחרים הסרטים האלה כן עובדים (כולל Media Player ו-MV2Player) גרסה 1.3 של התוכנה, הסרה והתקנה של התוכנה מחדש לא עזרו. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם להפוך לשחור לבן... http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=0YVG2848MWG6Y0NM9FAB46SGHV
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לניהול לקוחות עבור עסק (מכירה ושירות של מטהרי ומכשירי מים) עם עדיפות לממשק פשוט ושפה עברית (הדרישות מהתוכנה - שמירת פרטי לקוחות והתרעה כאשר הגיעה עת מתן שירות תקופתי), יחד עם זאת תגובה לכל תוכנה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתחפש קבצי MP3 בהארדדיסק בספריות שנבחרו מראש כל כמה זמן שנבחר מראש תמצא את הקבצים ,תבין לבד לפי ה ID3 TAG או לפי השם קובץ מה השם של השיר ותשנה לפי זה את הID3 TAG או שם הקובץ בהתאם (זה אומר שהיא צריכה מאגר של שמות שירים \שמות של להקות בשביל שתדע לזהות איזה שם הוא הנכון (השם של הקובץ או ה ID3 TAG ) ואם היא לא מוצאת במאגר מידע שלה אז היא תשאל את המשתמש לשם להקה \ שם שיר אם היא לא מצאה שם שיר וצריך אופציה שאם יש את המילה Track בשם שיר אז שהיא תשאל מה השם של השיר ותשמיע את השיר בשביל זיהוי ואולי גם תתן רשימה של שירים + מילי שירים של אותה הלהקה בשביל שיהיה קל למשתמש לדעת מה השם של השיר שמושמע אני גם צריך שהתוכנה תדע להכין לבד PLAYLISTS של הלהקות - לכל להקה יהיה…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הינה העבודות הישנות שלי מתקופת הבית ספר... מזמן לא נגעתי בפוטושופ ועיצבתי משהו.... ידוע על שגיעות כתיב והרמה כאן דיי נמוכה בעיצוב בסה"כ זה היה מלפני כמעט 3 שנים אז קבלו אותם....... :yelclap: העבודה ב 3D הראשונה והיחידה והאחרונה לעכשיו http://img320.imageshack.us/img320/7540/doggy3te.jpg או המאטריקס ניסיתי להחיות את החוויה http://img320.imageshack.us/img320/1623/matrixv29am.jpg העבודה הכי אהובה שלי http://img320.imageshack.us/img320/1439/nemesis5qk.jpg העבודה הפסיכודאלית http://img320.imageshack.us/img320/6317/psyball6as.jpg העבודה הראשונה שלי בכלל http://img320.imageshack.us/img320/4821/viper8ko.jpg מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמאפשרת להוסיף לוגו מקובץ GIF או JPG לקבצי וידאו בפורמט MPG (הלוגו אמור להופיע באחת מפענות המסך, לפי בחירת המשתמש). רצוי שהתוכנה תתמוך בפורמטים נוספים, ועדיף שהיא תוסיף את הלוגו ללא קידוד מחדש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית בעברית eMailaya התוכנה הינה קלילה וקלה לתפעול ואינה מצריכה התקנה הגירסה החדשה כוללת המון שינויים: ^ אם יש חשבון אחד, בשליחת מכתב, הוא יוצג אוטומטית ^ חלון עידכון גירסה מכיל רשימת שינויים ועדכונים + טיפול במשלוח אישור קריאה לשולח ^ שליחת מכתב בקיצור דרך alt + s + אפשרות לכיבוי המחשב לאחר שליחת מכתב ארוך * תעופה בעת הוספת איש קשר בלי לבחור קבוצה מראש ^ פעולות שונות על שרתי הדואר, נעשית במקביל + כיווץ אוטומטי של מספר נספחים לנספח אחד + נוספה אפשרות לשליחה מהירה לכתובת מסויימת + יבוא אנשים מאאוטלוק ואאוטלוק אקספרס + הפיכת שרת הדואר למעין כונן נוסף במחשב עם אפשרות לשמור קבצים ^ אפשרות לשנות שם חשבון בעריכת פרטי חשבון + שמות …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רואה שהם תיקנו כמה דברים בבעיה של העברים ואנגלית בINPUT ובTEXTAREA. סוף סוף. וזה לא רק שם. עכשיו תוכלו ללחוץ על הלחצן "חדש" בפורומים בלי בעיות.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לתוכנה כזאת וגם לינק יעזור בבקשה !!!!!!!!! זה דחוף אנשים תיהיה נחמדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קיימת כזאת ? חיפשתי ב download.com ואין שם קונברטרים מתאימים. זה מאוד חשוב לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התוכנה מתנתקת לי כל כמה דקות ומתחברת שוב פעם, הגרסה שיש לי היא 5.9.3690 . אני משתמש בפיירול של Zone Alarm, ועוד לא עדכנתי אותו (הגרסה שלי היא 5.5.062). מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כתבתי תכנה אשר עוזרת לזכור מתי ובאיזה מקצוע יש שיעורי בית, מי השותפים שלך והכי חשוב מתי המבחנים. התכנה בשלב בטה אחרון ואני צריך את עזרתכם בלבדוק כל מני דברים בה. כמו כן לא יזיקו רעיונות חדשים לתוספות או שינויים. אפשר למצוא את התכנה כאן: http://www.technotask.com התכנה חינמית כמובן והקוד שלה יהיה פתוח ברגע שהגרסה תהיה סופית. אני כותב אותה בויזואל 2005 בטה ולכן צריך להתקין את Net framework 2.0 יש לינק לזה באתר. תודה ותהנו מהתכנה (אני מקווה). נ.ב השם שלה אמנם TechnoTask אבל זה אמור לעזור לכל הסטודנטים ולא רק לאלו שלומדים בטכניון. אם יש בה דברים שחסרים לאוניבסיטאות אחרות בקשה אמרו לי שאני אוכל להוסיף.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
צריך בבקשה תוכנה להכנת באנרים ... בברכה שלומי.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות Mozilla ( Firefox, Thunderbird ) וגם מגוון Extensions... רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שבודקת עדכונים לכל אחד מהדברים האלה ומעדכנת אם צריך ( משהו כמו Windows Update / Office Update ) ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך אני משנה את האייקון הזה? למי שלא מכיר זה Plug-In שנותן להעביר שירים קדימה/להעביר אחורה/כל שאר הפעולות של ה- winamp והכל דרך ה- tray. ואם כבר אייקונים אז מישהו יודע איך משנים את האייקון של המסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-