עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.

2. Started by le011,

היי היכן אפשר להשיג גופניפ שהם לא גופני ווינדוס(TRUY TIPE) אלא עם סיומת NFT. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. חברים שלי שלחו לי טורנט של איזה קטע מהמשפחה שלהם, בגלל שזה הועבר ישר מהמצלמה, זה שקל 4.17 ג'יגה. אני ישתמשתי בביטקומט, כי לפי מה שהם אומרים, זה התוכנה הכי מהירה. אמול בלילה הייתי ממש-ממש קרוב לסיים את זה, והיום, כשקמתי בבוקר, אני רואה את זה על 1.1%! ניווטתי לתיקייה של זה, וראיתי שזהכל התחיל להוריד מחדש. יש צרך לשחזר את הקבצים? איך אני אדאג שזה לא יקרה יותר?

4. Started by nakamura,

אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by hedva,

כך שתזכורות שיש לי על מחשב אחד יתעדכנו מהשני, או כל מיני שינויים בקבצי עבודה גם יתעדכנו?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by snop53,

היי... רציתי לשאול אם ידוע לכם אם קיים אתר איטרנט בעברית שמסביר על פוטושופ- איך להשתמש, טיפים וכדומה? :s05:

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. שלום, אני כבר מתייאש=\ בן דודי קנה מחשב חדש http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=449697 זה היה הדיל. למרות שבפועל הביאו לו מעבד INTEL d 805 (יותר טוב מ3גיגה רגיל?) ולוח אם בשם INTEL Grant county לפי הקבלה (לא מצאתי שום מידע על הלוח אם הזה) הדבר היחיד שאני יודע להגיד עליו שהוא קיבל איתו ATI x200 מובנה (למרות שהובטח x300) עכשיו אחרי התקנת הווינדווס והדרייברים של הלוח אם הוא עדיין לא זהה את הusb... כמעט רציתי להרוג את עצמי מרוב יאוש וכל מה שאני מחבר לusb לא נקלט... מה אפשר לעשות? מישהו יכול להביא לי דריבר או כל פתרון אחר? גם את הכרטיס כל של Realtec הוא לא התקין בטענה שצריך מינימום sp1 חבר'ה אני חייב עזרה תודה מראש עריכה: יכול להיות שצריך לשנות משהו בביוס? ראיתי שם כמה דב…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by refaels2006,

איך אפשר לדעת האם אני נמצא אצל בן אדם מסויים באייסיקיו ברשימה שלו ?.. משהו דומה למסנג'ר 8.1 שהוא מראה לי מי הוסיף אותי לרשימה שלו .היש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. Started by בזיק,

מישהו יודע אם יש תוסף לשוא"ש שמשנה ג'יבריש בעברית לאנגלית ולהיפך?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. שלום לכל מי שיכול לעזור כאן ... אני צריך להכין דיסקט עם הדריבר SERIAL ATA על פלופי 1.44 הלוח אם הוא של ASUS מדגם P4S800D-X עם ציפסט של SIS 964 \ SIS 655 FX אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by J0n1,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by uda,

היי לכולם מישהו יודע איך להכניס את הפונטים בעברית לתוכנה הזאת שלא יראו גיבריש בשמות של שירים שכתובים בעיברית !!! תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Get Data Back 3.1 for ntfs בבקשה חשוב לאללה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by kobi_af,

איך אפשר לראות את האתרים שפתחתי לאחרונה כמו שיש נניח בפיירפוקס ליד שורת הכתובות? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. הסרטונים פשוט לא עובדים לי בהרבה מאוד אתרים... לדוגמא YNET. אני לוחץ PLAY, ולא קורה כלום, יש לי את כל הPLUGIN שצריך עד כמה שאני יודע, ואני די בטוח שזה עבד קודם, אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 1.0a זה הדגם שלי ואני מחפש דרייבר אליו המחשב לא מזהה אותו אוטומטית ולא מצאתי באתר של מיקרוסופט אז תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. יש לי nsw ואני רוצה להתקין את האנטי וירוס של פנדה . אפשר. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by hichcock,

היי פירמטתי לאחותי את המחשב בחוכמתה נזכרה שכל מה שקיבלה עם המחשב זרקה כי ה"טכנאי אמר לה"... קיצר אין סאונד במחשב.... ב-device manager מופיע זה (בסימן שאלה): Multimedia Auido Controller חשוב לציין שהמסך יש בו גם רמקולים ואני מנסה להפעיל אותם ללא הצלחה והוא מדגם View Sonic VG712s. אני לא חושב שזה קשור למה שמופיע בדוייס מנג'ר כי כשאחותי קיבלה את המסך היא רק חיברה בלי להתקין (לטענתה) וזה עבד. אם זה משהו שקשור למחשב עצמו ולא למסך.... איך אני בודק דגם? כי חיפשתי ולא מצאתי :-\ תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by kfirlion,

מישהו יכול להביא לי אתר בו אפשר להוריד קודאקים codac....?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. יש לי קובץ שאני מת לצרוב לDVD אבל כל תוכנה שלא ניסיתי הקובץ ניתקעעעעעע גם בנירו גם נ WINAVI ו TMPGEnc קיצר לא יודע הקובץ לא דפוק או משו הוא באיכות גבוהה מאוד ולא ניתקע אבל כל פעם שאני מנסה להמיר אותו או לצרוב זה ניתקע לי ב 13 אחוז.... ימשו יודע מצה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

התקנתי את התוכנה AIDA 32 וכשהתוכנה עולה היא פשוט נתקעת ב-בדיקה של הפיסיאי שלי וזהו אני צריך להתחיל את המחשב מחדש... אני לא יודע מה לעשות סעמק... ניסיתי עם כל הגרסאות וזה אותו דבר... אה ד"א יש לי אקס פי

23. יש למשהוא מושג מה זה אומר? ולמה אני לא מצליח להתקין? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. 1 כמעט בטוח עבודה של האקרים עם יש דרך לגלות מי זה ההאקר? מחר אני מפרמט לה גם ככה ומתקין הכל מחדש עם תוכנות פיירוול... אבל בכלליות יש דרך לגלות מי זה פורץ?

25. Started by Watchdogger,

שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה ב JAVA . כל אתר שאני נכנס אליו שיש הרצת JAVA הוא נותן לי את החלון הבא: מה לעשות ניסיתי להסיר וןלהתקין מחדש את התוכנה אבל שום דבר לא עזר. זה קורה לי בכל האתרים התומכים בJAVA.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים