עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תראו, הDVD שלי לא עבד, אז קניתי DVD חיצוני של סאמסונג ב-350 שקל. הוא גם לא עובד, ועשיתי הכל לפי מה שהם אומרים. שניסיתי במחשב של אחותי, הוא עבד יופי. נראה לי זה בעיה בויסטה. הייתי מפרמט בכיף, אבל אני לא יכול להכניס DVD. אם מישהו יוכל לתת לי איזה תוכנה, שאני אוכל לפרמט איתה וזהו... זה לא דרייברים, כי שהתקנתי במחשב של אחותי, כמו שאמרתי, זה עבד יופי בלי דרייברים. תודה לעוזרים.

2. Started by QuAKeR_996,

היי. אני כותב ספר פרוייקט באלקט' ואני צריך דרך לעשות קו מעל מילים מסויימות. קו זה נקרא "גג" בשפה המקצועית והוא בעצם מסמל היפוך. אני צריך דרך לבצע את זה ללא שימוש באופציית הצייר (המובנית ב WORD)המסורבלת. בצייר כאשר המילה זזה אז הקו לא זז איתה וזה כאב ראש. הנה תמונה שממחישה למה אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. 1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by mimoni9,

הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Posford,

מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by SharKiMaN,

יש לי קובץ msi. שאני מעוניין לחלץ מממנו את הקבצים אך איני מצליח. אשמח לקבל סיוע בעניין.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by M7a,

טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. אני לא מצליח לקבל מאף משתמש קבצים באייסיקיו למרות שאין לי פיירוול... התקנתי לא מזמן פיירוול אבל הסרתי אותו ועכשיו אין לי שום פיירוול חוץ מהמובנה של ווינדוס אבל הבעיה היתה עוד לפני שעליתי ל SP2... אני לא מבין מה זה... יכול להיות שנורטון אנטיוירוס קשור ? :\ זה ממש מציק.. הרצתי פה חיפוש ולי אין ראוטר!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמגבה את ה-HDD בסיגנון NORTON GHOST 10? אני רוצה לגבות מחשב (שרץ עליו WINDOWS XP), אני מחפש תוכנה שמגבה גם ברמת ה-PARTITION. שאני אוכל להכניס BOOT CD/DVD ואוכל לשחזר הכל מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. מישהו מי מכיר תוכנות לעיצוב בפלאש או ב-JAVA למתחילים טובות , קלות לשימוש וחינמיות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by lharpaz,

היי, יצרתי טבלה ב-excel ואז עשיתי Data --> Filter --> AutoFilter ואין בעיה לעשות סכום על עמודות בטבלה והכל אחלה. השאלה שלי היא: איך עושים סכום על עמודה, כך שהפריטים שיחושבו בסכום הם רק אלו שבחרתי דרך הפילטרים? מה הכוונה? נגיד שזו הטבלה: A 2 A 3 B 2 B 5 עכשיו אני עושה סכום על העמודה הימנית ומקבל 12. מגניב. עכשיו אני עושה פילטר על העמודה השמאלית ובוחר את A. אני רוצה שהסכום ישתנה ל-5, אבל הוא נשאר 12. איך עושים את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by מוקיון1,

אז ככה הורדתי פינקל 12 תוכנה של עריכת סרטים וכשאני מגיע לקראת השלב האחרון של התקנה קופצת לי ההודעה הזאת אני אישית חושב שסחר לי הקובץ הזה אבל אני לא יודע אז תגידו לי אתם מה אתם חושבים שזה ? http://img27.imageshack.us/img27/6272/38993422.jpg אני מתכוון ל 2 אך גם ה- 1 זה בעיה בסופו של דבר הגעתי לזה לאחר חיפושים http://support.microsoft.com/kb/912996 אבל אני מפחד שאני יעשה טעות וזה ידפוק לי את הווינדוס ואז אני יצטרך להתקין מחדש אין לי כוח לזה אז מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. התקנתי היום את sygate firewall ומשום מה כאשר הוא מופעל אני לא יכול לרשום תגובה בפורומים שונים. כאשר אני סוגר אותו, ניתן שוב לרשום תגובות. כיצד ניתן לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by alexrta,

שלום לכולם. כל פעם שאני מנסה להוריד משהו במוזילה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה.. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים

15. Started by galedri,

יש לי מחשב של hp dv6700 עכשיו אני מחפש דרייבר לדבר הזה שקורא את טביעת האצבע ואני לא מוצא אותו באתר שלהם.. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה אולטימט 32bit

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by sigma,

אני משתמש במערכת xp sp2 home. התקנתי תוכנה ccleaner. האם רצוי להתקין גם תוכנה abexo free registry cleaner? או ש ccleaner עושה את עבודת הניקוי? התוכנות ניתנות להורדה בחינם באתר:http://www.download.com sigma

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by Ran B,

שלום לכולם! וואו, בערך שנים לא כתבתי בפורום. או נכנסתי אליו.. (נו, טוב, צבא..תירוץ מספיק) בכל מקרה יש לי שאלה. אפילו 2. נתחיל בראשונה : יש לי את התוכנה MotherBoard Monitor 5.3.7.0 שמאוד אהבתי את השימוש בה בלוח אם הישן שלי. לפני כמה חודשים כשרכשתי מחשב חדש (ואיתו לוח אם חדש) אני לא מוצא בתוכנה את הלוח אם שלי, ואם אני סתם מנפיץ לוח אם אז הוא לא קורא נכון את הסנסורים. בכלל, כל לוח אם שאני אנפיץ לו הסנסורים לא נקראים כראוי. עכשיו בsetup (ביוס) שאני מפעיל את המחשב אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד שלי. (אומנם לא את של הלוח). כמובן זה הזמן לציין שיש ברשותי Pentium D 2.8 (כפול ליבה..) ולוח אם של גיגה-בייט GA-945P-S3. כשאני מתקין את MBM5, יש מלא לוחות של גיגה בייט, אבל עד…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by wooper,

היי אני שומר על המחשב שלי טוב יש כמה תוכנות אנטי spyware במחשב אבל מאז התקנתי את הfirefox יש לי spyware ורק spy bot מראה לי אותם וכולם קשורים לfirefox http://img212.imageshack.us/img212/8103/spyj7eu.jpg משהו יודע מאיפה כל הspyware

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. שלום! אני מבקש המלצה לתוכנה לעיוות הקול דרך המחשב. אני צריך שתהיה לה את האפשרות לעוות את הקול שלי גם בצורה משכנעת (נגיד שהקול יהפוך לשל בת או יהפוך אותו לגברי עמוק יותר) וגם בצחוק (קולות של דרדסים, זאוס וכו'). אני צריך שהתוכנה תדע לעשות זאת לייב (דרך סקייפ או דרך המסנג'ר) וגם בהקלטה. עדיף שהתוכנה תהיה בחינם אבל אם יש אחת טובה בתשלום תגידו וכבר נשקול את העניין. מה שכן, עם רכישת כרטיס הקול שלי (ZS) קבלת באנדל גדול של תוכנות קריאייטיב. באחת מהתוכנות, קונסולת השליטה בEAX HD, יש אפשרות לעוות את הקול, בצורה די משכנעת וגם די מצחיקה, אך זאת רק כOUTPUT. האם יש דרך שזה יפעל גם בלייב? אם נפעיל את זה הוא יעוות את כל הקולות במחשב? בעזרת חיפו שמצאתי תוכנה בשם AV VCS. האם היא יודעת לעש…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. אני מנסה להדפיס מייל מ- outlook 2003 שמותקן על ויסטה והתוכנה קורסת ולא מדפיסה. מ-HP (המחשב והמדפסת J4580) הציעו פירמוט והתקנה מחדש. למייקרוסופט היה פיתרון שלא הסכימו לגלות אותו. (התוכנות כולן חוקיות) בקובץ התמונה מצורף דו"ח השגיאה שמתקבל במחשב. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by RDS,

יש לי את העכבר G5, ובתוכנות כמו בבילון ומשחקים שצריך את הלחצן הנ"ל, הוא לא פועל, ומפעיל את מה שהגדרתי לו בדרייבר. ניסיתי לא לתת לכפתור זה תפקיד דרך הדרייבר, אבל זה לא עזר... יש למשהו ניסיון דומה? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by yuvalnus,

יש כל מיני אתרים שמציעים תוכנות שמאפשרות לי לערוך לעצמי אלבום תמונות , אני אשלח להם והם ידפיסו אותו... הורדתי תוכנה מאתר אחד (pick a book, נראה לי ) והתוכנה היתה פרימטיבית , מגושמת וחסרת פונקציות בסיסיות... יש לכם הצעות לתוכנה (לא חייבים אתר) טובה שתאפשר לי להוסיף כיתוב בצורה נוחה ויפה , מסגרות (פחות חושב-אני יוכל להוסיף לבד), לשנות את הזווית/הגודל/כל דבר אחר בצורה איכותית ונוחה. בקיצור - שתהיה טובה ונוחה... רעיונות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by nim901,

כן, אני יודע שטחנו את הנושא וכן, עשיתי חיפוש אבל בכל זאת - יש לי מחשב נייד (T43) שלא ממש מסתדר עם 720P (MKV), ראיתי שהומלץ פה על התקנת COREAVC וזה אכן שיפר את ההצגה של הסרט אבל עדיין זה מוצג לאט ויש בעיה עם הסינכרון של הקול והתמונה, יש עוד דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by idofr,

היייי שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא עבודה במקס לפוטושופ כשכול אובייקט יהיה "לייר"? עריכה : אוקי רק כדי שלכול מי שמתעניין יהיה בעתיד תשובה... מצאתי תוכנה כזאת היא אפילו ממש ממש לא רעה קוראים לה PSD MANAGER והיא פלאגאין לMAX ואני ממש מרוצה ממנה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by Os.Master,

אז ככה סבא שלי כתב עד עכשיו באופיס 2000 הוא התקין בריטניקה (מילון על המחשב) ומסתבר שזה מה שגורם להתגשות עם האופיס שהוא לא יכול לעלות עברנו ל 2003 וכאשר שידרגתי לו את זה נוצרו שתי בעיות נוספות: התאריכים הפכו לעצמם את הצד למשל: במקום 1275-1250 מימין לשמאל כמו שכותבים בעברית הרי זה הפך להיות הפוך ועוד בעיה מוזרה שנוצרה היא שהטקסט שיש בו הרבה מספרים ותאריכים המספרים הפכו להיות בריבועים אינני מתמצא באופיס לכן אשמח אם תעזרו תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.