תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בסרגל הכלים של הסרט מופיע connecting ואז מפסיק ולא רואים או שומעים שום דבר. צפייה בסרטונים דרך youtube כן עובדת. הכוונה היא לצפייה בvideo streaming. לא בפלאש. דוג': http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4906,00.html ניסיתי בשני הדפדפנים הבאים: Internet Explorer FireFox 2 מותקנת חבילת המקודדים הבאה: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm (גירסת full) יש צורך בהורדת קודק ספציפי או שינוי הגדרות דפדפן? (דרך מחשב אחר באותה רשת כן מצליחים לראות את הסרטים) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני עם לאפטופ וכל הזמן נודד מרשת לרשת. חלקן מאבוטחות פחות, וחלקן מאובטחות פחות עוד יותר. כל פעם בזיהוי רשת חדשה מערכת ההפעלה שואלת אותי אם זה רשת ביתית\ציבורית וכו'. זה מספיק? או שמומלץ להוסיף גם פיירוול? אם כן, על איזה אתם ממליצים? לא משנה לי חינמי או בתשלום תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כן, אני יודע שטחנו את הנושא וכן, עשיתי חיפוש אבל בכל זאת - יש לי מחשב נייד (T43) שלא ממש מסתדר עם 720P (MKV), ראיתי שהומלץ פה על התקנת COREAVC וזה אכן שיפר את ההצגה של הסרט אבל עדיין זה מוצג לאט ויש בעיה עם הסינכרון של הקול והתמונה, יש עוד דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם מישהו הצליח, מנסה להוסיף תרגום עברי, לסרט DVDR שיש בו תפריטים (הכל הכל) חוץ מתרגום עברי. ללא פגיעה באיכות התמונה, פשוט להוסיף לאפשרויות תרגום עברי מישהו הצליח? ניסה? יודע איך? אם יש כאלה אני בטוח שיש המון אנשים שרוצים לדעת איך, כמוני אז בקשה תגיבו compman112
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה סבא שלי כתב עד עכשיו באופיס 2000 הוא התקין בריטניקה (מילון על המחשב) ומסתבר שזה מה שגורם להתגשות עם האופיס שהוא לא יכול לעלות עברנו ל 2003 וכאשר שידרגתי לו את זה נוצרו שתי בעיות נוספות: התאריכים הפכו לעצמם את הצד למשל: במקום 1275-1250 מימין לשמאל כמו שכותבים בעברית הרי זה הפך להיות הפוך ועוד בעיה מוזרה שנוצרה היא שהטקסט שיש בו הרבה מספרים ותאריכים המספרים הפכו להיות בריבועים אינני מתמצא באופיס לכן אשמח אם תעזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ניסיתי לפרוץ אייפוד טאצ' דור שני עם ויסטה ובטעות התקנתי את הLIBUSB ועכשיו כל הUSB שלי משותק ואני לא יכול להיכנס לווינדוס מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהתוכנה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
דרך איפה אני מסיר את IE8 ניסיתי ב"הוספה והסרה של תוכניות" ולא מצאתי שם.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בכל תוכנה הכתוביות מופיעות בג'יבריש לא רק בbs player בכל תוכנה גם בmedia Player מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב והייתי לי בעיה שכל פעם שניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, אז בסיום שהוא מבקש ממני לעשות ריסט למחשב המחשב עולה ונתקע על הרקע, אני רואה רקע אבל אין שורת משימות או אייקונים של השולחן עבודה ואני יכול להזיז את העכבר ולתפקד חלקית(אי אפשר לפתוח תוכנות או קבצים). בקיצור הלכתי לחנות והם התקינו והכל עבד כמו שצריך אז הבנתי שהבעיה היא במסך והחלפתי מסך ועכשיו הכל עובד מצוין. הבעיה היא שהמסך שלי יותר טוב ואני רוצה אותו למחשב החדש, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? זה הדגם של המסך: LG W2261V כרטיס מסך: ATI HD 4770 תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בכלל הוא לא נותן להכנס לאתר של סימנטק דרך הדפדפן! בדקתי ממחשב אחר בו זמנית והשרת של סימנטק עובד. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב 3 הרדיסקים - הוצאתי אחד לגמרי, ושיניתי את המיקום לשניים האחרים שהשארתי במחשב הארדיסק 1: C הארדיסק 2: D, F הארדיסק 3: E אני הוצאתי את האדיסק 2 כשאני מדליק את המחשב אני רואה שיש לי שני כוננים אחד בשם C ואחד בשם E כשאני בא להכנס ל E - הוא רושם לי שהכונן לא מפורמט ושאני צריך לפרמט אותו - יש לי שם דברים חשובים יש מצב שאני מציל אותו??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
TTS=text to speech אני צריך שיהיו בה כמה קולות,והכי חושב שמה שאני כותב והיא מקריאה אפשר להקליט דרך התכנה.(אל תגידו control panel->speech...)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם בעת גלישה ברשת לא מוצגים לי פרסומות ואובייקטים שונים (תמונות כן) אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. איך פותרים את הבעיה הנ"ל? מדובר על אקספלורר 6 וחלונות 98. תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כל פעם כשהמחשב עולה או כשאני מפעיל את ה OFFICE (אל תשאלו אותי מה הקשר)... אולה לי השגיאה: ניסיתי להתקין את זה מחדש... וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי MP3 של חברת Beat Box 256 MB ביחד עם זה קיבלתי את הדרייבר וכשאני מתקין זה מראה לי את ההודעה הזאת: ואני פשוט לא יודע איך להעביר שירים לMP3, בבקשה תעזרו... תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, היום פרמטתי את המחשב. אחרי זה כל משחק שאני בא להתקין דורש ממני להתקין את DirectX 9.0C למרות שהוא כבר מותקן. הורדתי מכמה אתרים אבל זה עדיין לא עוזר... וגם מה שיש בתוך הדיסקים... בסוף ההתקנה זה אומר לי שהקבצים כבר מותקנים... מה לעשות?! תודה! :-*
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המסנג'ר 8 לייב המחורבן הזה עושה בלי סוף בעיות, ונשבר לי ממנו! איך אני יכול לעזעזאל לחזור לגירסה 7.5? מישהו יודע?? זה אפשרי? מבלי שאח''כ הוא יכריח אותי לעדכן ל8 אחרת זה לא רוצה לעבוד! אולי יצא איזה פאצ' משהו?? אוף איזה עצבים@!#$!~@#!~ תודה.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לתוכנית archiving, אתפם יודעים כמו ווינזיפ וווינראר, על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני משדר ב BLOGTV.COM הבעיה שפעם היה אפשר לפתוח חדר ולשדר סרטים עם תוכנה CAMASTASIA LIVE היום אי אפשר התוכנה הזאת לא משדרת LIVE יש תוכנה שדרכה אפשר לשדר ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב דיסק מדיסק עשכשיו במחשב יש לי רק צורב DVD ולא CDROM נסוף או כונן נוסף אז איך אני צורב CD לCD? יש לי התוכנה אלכוהול ונרו. תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הסרטונים פשוט לא עובדים לי בהרבה מאוד אתרים... לדוגמא YNET. אני לוחץ PLAY, ולא קורה כלום, יש לי את כל הPLUGIN שצריך עד כמה שאני יודע, ואני די בטוח שזה עבד קודם, אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת המכשיר די וי די שלי לא מתוכנן לשפה העברית ניסיתי תוכנה שתלחים את הכתוביות לסרט בשם POCKETDIVXENCODER לפעמים זה מצליח אבל לפעמים זה לא עושה כלום בכל מקרה בשביל לראות את הסרט אני חייב לצרוב את הדיסק כדיסק וידאו ואז הוא מקודד את הקובץ מחדש והכתוביות נעלמות... עצה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוספתי היום הארד דיסק למחשב וכעת יש לי 2 כוננים קשיחים ואני מחפש תוכנה שתוכל לכבות רק אחד מהכוננים, מישהו מכיר אולי תוכנה כזאת ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחלפת האייקון של הקאזה(זה שנמצא בצד ימין למטה) וגם האם יש אפשרות להחליף את הממשק כולו ואם כן אז איך ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-