עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assafmag,

מה הדרך הטובה ביותר להוריד חומר מהרשת [סרטים, משחקים, תוכנות] - שיתוף בתוכנות כמו kazza או על ידי torrents? ומה לדעתכם תוכנת השיתוף\torrents הטובה ביותר? [דרך אגב - עשיתי חיפוש מכיוון שהנחתי שזה נושא חם, השקעתי בכך לא מעט זמן ולא מצאתי משהו עדכני - אולי זה בגלל שאני חלש בחיפושים - במקרה וטעיתי אז סליחה, ואשמח להפניה לתרד בנדון]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by sherlock1212,

הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  3. Started by koraal,

שלום, מישהו מכיר תוכנה שעושה פעולה דומה לתוכנה Everest? שמחפשת דרייברים לחומרה לא מזוהת במחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by qwerty1987,

משתמש בקליינט המקורי. כשאני מחפש דרך השרת אליו אני מחובר (אחד מאלו עם הכי הרבה משתמשים), כלומר בוחר את האפשרות global(server) אני מקבל מספר מועט מאוד של תוצאות מזוייפות (קבצים עם נפח קטן ועשרות אלפי מקורות). דרך רשת ה-kad אין בעיות, אך מספר תוצאות החיפוש נראה לי מועט למדי. למישהו יש רעיון למה החיפוש דרך השרתים לא עובד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by IG,

הי, התקנתי היום FW חדש- COMODO, וגם אימיול חדש (0.49C) אני מנסה לפתוח פורטים אבל לא מצליח... בFW פתחתי את הפורטים הרצויים בmy port sets, אבל עדיין בבדיקת החיבור של האימיול הם לא עובדים... ניסיתי את הבדיקה עם ובלי ה use UPnP... עדיין לא עובד.. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2009, 21:17:09 מיקרוסופט!!!!111!!!!11 :angryfire:טוב, הבעייה נפתרה- הFW של הווינדוס משום מה התחיל לעבוד (אחרי שסגרתי אותו כשהתקנתי את הFW החדש!!!) ביטלתי- עכשו הכול פתוח

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. למשל 12\22\23 וגם יש מספר בתוך סוגריים. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by yuuu,

שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by dor962,

got my new comp. and im trying to run 3dmark 06 and 05 to check if everything is ok, but both arent working. it getting stuck before the main menu, when its checking my system. any idiea what can cause that on a new comp? sorry for the english, didnt get my hebrew installed yet. my system: 2900xt Q6600 P5N-E SLI

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה לגבות את כל המחשב שלי אני שמעתי על התוכנה norton ghost השאלה שלי אם אני מגבה את כל המחשב שלי בתוכנה הזאת האם אני יכול לעלות את הגיבוי שלי מהסידירום לעשות לו boot ובמידה והוינדוס שלי לא עולה כמו שמתקינים וינדוס xp go boot האם אני צריך כונן דיסקטים בשביל התוכנה הזאת כי אין לי אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ומדריך ללא כונן דיסקטים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את Live! ware 3 ל XP?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by artv8,

היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אי אפשר לשלוח מיילים ב firefox במייל של וואלה. האם ניתן לסדר זאת?

14. Started by BetZeFer,

http://img227.imageshack.us/img227/8767/15001500148815131501gl3.jpg אם מישהו מכיר את השם של התוכנה הזאת עם האייקונים זה יעזור לי ,תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by אישי555,

אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה לטעון קבצי MP3 למובי מייקר. אני גם לא מצליח להמיר את הקובץ לסוגים אחרים של קבצי אודיו דרך תוכנות המרה במחשב או באינטרנט. יש מה לעשות או שזה אבוד?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Eviljelly,

שלום, יש אופציה מרגיזה באקסל שאם לוחצים דאבל קליק על התחתית של תא הוא לוקח לתחתית הטבלה, הצרה שכשיש גיליון ארוך וזה קורה בטעות זה ממש מתסכל .. יש דרך לבטל את זה ?!? שמעתי כבר על לערוך ב F2 אבל היתרון בעכבר שזה מכניס אותך לעריכה בנקודה שאתה רוצה ולא בסוף התא.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. יש כזו אפשרות בכלל? והאם ניתן להקליט גם מחלון וידאו של MICROMEDIA כמו למשל בבלוג טי וי של האתר תפוז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by ag43,

כל פעם שאני רואה סרט בBSPLAYER ומפעיל את הITUNES - ההגדרות של הצבע בBSPLAYER פתאום יורדות, כלומר אם אני משתמש בבהירות 37 הבהירות פתאום יורדת ל5.7. זה קורה כל פעם שאני מפעיל את ITUNES . מישהו שמע על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by chanan003,

אני מחפש תוכנה כמו של המשטרה שבונים פרופיל שאני בוחר תצורה של גולגולת ואז את השער עניים ו.... אבל לא משהו משחק משהוא רציני שיוצא לך ממש פנים של מישהו תודה לעזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

שאני מפעיל אותה ולוחץ על שיר אחר-כך אני לא מצליח להעביר את השיר בעזרת העכבר :s05: מה עושים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  22. אז שלום שוב, עזרתם לי בבעיה הקודמת ואני אשמח אם תעזרו לי גם בבעיה הנוכחית. אז ככה, ברשותי מכשיר Sony IC Recorder וכשאני מחבר אותו למחשב בעזרת כבל USB המחשב אינו מצליח למצוא את מנהל ההתקן שלו. הנה מידע מפורט בתמונה אחת :

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. יש לי כבר בעיה עם הIE איזה שנתיים (אני משתמש פיירפוקס זה לא כל כך מפריע אבל לפעמים יש אתרים שאני חייב להיכנס בIE) הבעיה היא שכל פעם שפותחים את הIE אז לוקח לו בערך דקה-שתיים עד שהוא נהיה זמין (במשך הדקה-2 הוא פשוט תקוע) הבעיה הזאת מופיעה גם בתוכנות ומשחקים שמשתמשים במנוע של הIE ולכן גם זה מאוד מציק שהתוכנה/משחק נתקעים עד שהוא נטען... יש הצעות לפיתרון? תודה

24. Started by Oranili,

אני מנסה להתקין ABODE FLASH PLAYER 9 החדש .. בשביל WIN98 והוא פשוט לא עולה שאני נכנס לאתר ... ואני לא מצליח להשיג התקנה חיפשתי אני מיואש בבקשה יש איזשהי גירסא חדשה בשביל WINDOWS 98 ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.