תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שהמדריך יהיה מובן וקל וייתן לי הרבה דוגמאות לחתימות.... אני רוצה להשקיע החתימה. מומלץ אם יש מדריך ל-CS3.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אות למעשה... אל תתפסו יותר מידי למה זה מהר\דחוף זה ממש סיפור ארוך(אבל זה באמת דחוף). אני צריך אחת שלא עושה יותר מידי בלאגן בהחלפה(למרות שבינתיים אין שם כלום),ונורא חינמית,וכן שעובדת עם NTFS. אייל
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה......אני צריך להתקשר לחו''ל והבנתי שזה זול..... אז השאלה היא האם מישהו פה התקשר פעם לטלפון רגיל דרך הסקייפ? כמה זה עולה? חוץ מזה בטוח להרשם לשירות הזה?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
צריך מידע מאיפה ניתן להוריד דיסקט איתחול 98 ???? יש לי WINXP ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול 98 אז אני צריך דיסקט איתחול 98 אני רוצה לדעת מאיפה ניתן להוריד תשלחו קישורים בבקשה ואל תשאלו למה אני צריך ונ.ב לחברים שלי יש גם XP אז ניסיתי להשיג מהם ואין להם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי חיפשו על DOCS OPEN ב GOOGLE וקיבלתי המון תוצאות ואף אחת מה לא ממש הסבירה לי מה זה בעצם DOCS OPEN ולמה זה משמש אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה, האם אתם יכול למקד אותי למקום או לכתבה כלשהיא שמסבירה על התוכנה הזו או אולי בעצמכם להביר עליה. זה לצורך לימודי אז בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת קצת על הLONGHORN העומד בפתח אני צריך לקנות מחשב חדש כעת ורציתי לדעת האם הלונגהורן עובד ב 64 או ב 32 ביט איזה חומרה הכי טוב לקנות כיום כדי שתותאם הכי טוב ללונגהורן {כמובן במיגבלת המחיר 6000 ש"ח} מה עדיף לעבודה עם לונגהורן? AMD64 או INTEL LGA 775 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה, ממי שיכול, שיוסיף מעל כל תחת שפריץ כזה כמו שלוויתן עושה שהוא יוצא מהמים ;D אלה שלושתם ידידות שלי ואני רוצה להציק להם... תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקבץ CODECS מעודכן. מאיפה אפשר להשיג? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי divx,כמובן. אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוט עכשיו היה כתוב שם שזה xvid... עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס... אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זה תודה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד שיוכל לקווץ לי ת'סרט בכמה עשרות מגבייטים במינימום פגיעה באיכות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקובץ : The.Ring.(DVDScreener).Cd2.[ViTE].Osloskop אפשר עזרה?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך מקודדים טובים תביאו לי קישור ל xvid או משהו כזה זה מקודד לא?! בקיצור אני צריך מקודדים
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן ipod clasic 120 GB ורציתי להכניס לתוכו וידאו אז הורדתי תוכנה שממירה קבצים לפורמט אייפוד וחוץ מכמה קבצים שזה נותן לי להמיר אותם אז את רוב הקבצים הוא לא פותח והוא אומר שחסרים מקודדים. הורדתי כבר כמה חבילות מקודדים וזה לא פתר את הבעייה תעזרו לי בבקשה אם תוכלו
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ששומעים שיר בwinamp ומנמיכים את הווליום דרך התוכנה אז זה בעצם מוריד את ה WAVE בבקר ווליום (הסמל הקטן של הרמקול בtask bar) בניגוד לוינאמפ, מדיה פלייר מנמיך בדרך אחרת שלא מנמיכה את הwave. האם אפשר לעשות שwinamp ינמיך באותה צורה? כי אני מדבר הרבה עם חברים דרך skype ולפעמים אני רוצה לשמוע שירים ברקע ואז כשאני רוצה להנמיך את השיר כדי לשמוע אותם אז זה מנמיך את הwave מה שמנמיך את הווליום של מי שאני מדבר איתו וככה אני עדיין לא שומע אותם.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה ממש טובה אבל אני לא זוכר מה השם ולא מצליח לאתר כרגע הייתי יכול בתוכנה הזאת להכניס טווחים של קבצים ללחוץ פליי וללכת לעשות משהו אחר בזמן שהתוכנה הייתה מורידה את כל מה שסידרתי לה צריך בעקרון תוכנה שיודעת לעבוד עם טווחים למשל בקבצי תמונה [001-300].jpg ויודעת לשמור אוטומטי את הקבצים לתקייה ולעבור הלאה ללינק טווח הבא הייתה לי תוכנה מעולה פעם שעשתה בדיוק את זה הייתי שם 100 לינקים הייתה סורקת הכל ומורידה מישהו מצוי ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח למצוא באתר של אינטל עדכון לRAID CONTROLLER, יש לי ICH9R,עם לוח מצ'יפסט X38 ודגם P5E של אסוס. אם אפשר שמישהו ינסה למצוא לי באתר את העדכון אודה לו מאוד, תודה רבה! *בבקשה,לא לתת לי לינק לחיפוש או משהו,שעות חיפשתי אחרי הדבר הזה ומצאתי רק את הRAID MANAGER שבתוך הווינדוס, אני צריך עדכון לשבב RAID עצמו!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. יש לי את וירטואל דאב וסבטייטלס וורקשופ, המרתי את התרגום לפורמט SSA התאמתי את קצב הפריימים. כשאני פתוח את הוירטואל דאב, טוען את הסרט, ואז את הפילטר לכתוביות קורה משהו מוזר. נפתח החלון בכדי להוסיף כתובית, אני מוסיף אותה, ואז עושה תצוגה מקדימה ואין לי תרגום :-\ וגם כשאני שומר אחרי כל הקונפיגורציות של הוידיאו והסאונד סודרו, עדיין אין לי כתוביות. יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים שנותנים סקריפטים שונים של html...
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
kazza , shareaza, ובכלל כל תוכנות השיתוף לא מצליחות להתחבר אצלי..כמו כן עוד כמה דברים... לתגובות גולשים באתר ynet אני לא מצליח להתחבר, לא רואה את המבזקים, לא מצליח להיכנס לקישורים מסויימים, בטוח יש מכנה משוף אחד הגורם לכל התקלות האלה. אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מקרב לב תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-