תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על מצלמת אינטרנט, מופיעה לי ההודעה הבאה (בתוך חלון השיחה): "??לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב" הנה רשימת התהליכים שלי:
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו! [attachment deleted by admin]
-
ממולץ מאוד להתקין את התוכנה הזו למי שאין מפה. תוגנה שימושית לצפיה במודלים תלת-מימדיים. DWF הינו פורמט גלובלי בדומה ל PDF אך לאובייקטים. ניתן ליצא מודלים וסצנות לפורמט זה ולשתף אנשים אחרים שאין להם את תוכנה בה יצרתם את המודל. * מומלץ לפרסם בפורום זה את העבודות שלכם בפורמט זה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נאמר לי שהתוכנה הזו מסוגלת להוציא מידע מH.D פגומים. האם משהו יודע היכן ניתן למצוא אותה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מקודם הורדתי את הטרייל של 3D Studio Max, ואני לא מצליח להתקין אותו. לחצתי על ה-Self-Extractor, וההתקנה עצמה עדיין לא מופיעה לי. http://img214.echo.cx/img214/7863/ziprob8jg.png עזרה? זה די דחוף.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
התקנתי win xp sp 2 (ואולי זה לא קשור, כי התקנתי גם עוד דברים), ומאז המסנג'ר שלי לא נותן לי לקבל קבצי mp3. הוא מוחק אותם מיידית. אין פה שום קטע של אנטי וירוס או דברים כאלה, רק משהו במסנג'ר. אפשר לפתור את זה בפתרונות לא רציניים שפועלים אמנם (למשל - להחליף את סיומות הקבצים), אבל הם לא פתרונות נוחים. למישהו יש פתרון רציני בשבילי? חיפשתי כבר במלא פורומים, בארץ ובחו"ל... תודה, אביב.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מצאתי בבית מצלמת-רשת שהזיהוי היחיד שקיים עליה הוא שם החברה VIEWCOM, בלי פירוט של דגם. ומכיוון שהCD נאבד מזמןמ הרצתי חיפוש בגוגל על-מנת למצוא את החברה ואז בתקווה למצוא את הדרייברים... דהבר היחיד שמצאתי שהוא קרוב זה דף של חנות מקוונת כלשהי המוכרת מצלמות-רשת של החברה, וקישור מאותו אתר לאתר דרייברים שלא הצלחתי להירשם אליו (יותר מדי פרסומות וpop-ups). המצלמה בעיקרון דקיקה, על זרוע גמישה כזאת ובצבע כסף, בעלת חיבור USB (כמו כל מצלמה אני מניח, לא מתמצא בתחום): http://www.optimasys.co.il/images/1548.jpg אם למישהו במקרה יש את המצלמה הזו ויכול להעלות את הדרייברים לרשת או אם מישהו במקרה יודע באיזה דגם מדובר ויודע היכן למצוא את הדרייברים המתאימים נא לעזור אין לי ציפיות גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שבעזרתה יהיה אפשר לחתוך חלקים מכמה סרטים ואז לאחד אותם. רצוי שתהיה פשוטה כי אני לא מתמצא בזה. ד"א יש לי מחשב ישן אז גם שלא תהיה כבדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה במרץ השנה והיא אמרה בלשונית של ה-health שדיוק הניחוש שלה היא 20 או 25 אחוז ועכשיו זה כבר הגיע ל52 אחוז ואומר שהדיסק יחזיק עד 2015 מישהו יודע מה התוכנה הזאת שווה ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני לא מבין מה קרה,היום בצהריים הכל עבד כמו שצריך ועכשיו כשהדלקתי הוא פשוט לא מתחבר(ראה תמונות). ??? החלפתי את הפורטים שהיו לפורטים:6008 ו6984,אבל לא היה שום שינוי. לפי התמונות ניתן לראות שהKAD דווקא היה מחובר אבל הוא היה במצב של :FIREWALLED,שמתי לב שהמצב הזה תמיד יורד כאשר מתחברים לשרת. ליתר ביטחון(למרות שזה לא קשור) החלפתי את קובץ ה SERVER.MET בהכי מעודכן. עריכה-עכשיו הורדתי את הפירוול(של וינדוס),והבעיה ממשיכה. עריכה2-אוקיי,מסיבה כלשהי הוא התחבר(או היה כתוב שהוא התבר),וכך זה היה זמן מה,אבל כשעשיתי ריסטרט ועוד הפעם הדלקתי את התוכנה,הוא ממשיך בלא להתחבר לשרתים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קטן והבנתי שזה הפורום המתאים בשביל לשאול בקשר לתוצאה ב 3Dmark , אם לא תעבירו לאן שצריך אז ככה, התוצאה : 4906 http://img230.echo.cx/img230/4559/3dmark05a6cb.jpg מערכת: AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Asus ATi Radeon AX800PRO-TD 256MB A-DATA 1024MB PC 3200 DDR 400-512x2 Samsung 120GB 7200 rpm ATA133 HDD איך התוצאה ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני העלתי טריילר של משחק דרך התוכנה Peer2Mail עכשיו אני רוצה שחברים שלי יוכלו להוריד אותו אז השאלה אך הם מורידים משהו יכול להסיבר לי
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי אימיול(NEO MULE),ומשום מה התחילו לי להיות איתו כמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שמשום מה הוא לא מתחבר לשרתים,אבל את הביעה הזו רשמתי בכותרת נפרדת(אם אתם יכולים תנסו לעזור שם). הסיבה שאני רושם על הבעיה הנ"ל היא שאולי היא קשורה לבעיה הזו: עכשיו הוא הצליח להתחבר לשרת(או כך הוא רושם),ובסטטוס של הKAD,הוא רושם OPEN,אבל כשאני מנסה לחפש משהו בKAD ,הוא מראה את הסימן הזה של ה"מחפש"(סימן קריאה) למשך פרק זמן די ארוך ואז הוא מפסיק בלי להראות שום תוצאות. חשבתי בהתחלה שאולי הוא לא מצא שום תוצאה לערך שהזנתי,אז אמרתי לו לחפש משהו שבטוח צריכים להיות לו אלפי אם לא עשרות אלפי תוצאות(תנחשו מה זה יכול להיות ),והוא לא מצא כלום. ד"א ביטלתי את הפיירוול(של וינדוס) כשעשיתי את כל זה,אז הוא לא …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
-
אם יש הסבר קצר זה יכול לעזור...
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ראיתי איפשהו תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט אפשר למצמץ בעין ואז זה פותח תיקיות וכל מיני דברים כאלה, וזה היה לפני שהיה לי מצלמת אינטרנט, ואני לא זוכר איפה ראיתי, אז מי שיכול שיתן לי קישור, או אפילו אם זה לא האתר הזה שיתן לי
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
והגודל של כל אחד 2 גיגה הם נמצאים בספריות שונות אבל אותם שמות קבצים כמו VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO איך מחברים את שני הספריות ל DVD אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
היי, אני חדש בכל הקטע של העיצוב גראפי, אני רוצה ללמוד להשתמש בתוכנה coreldraw 12, אז יש לי כמה דברים: 1)מישהו יכול להסביר לי על התוכנה הזאת, מה עושים איתה וכל זה? 2)מישהו יכול לתת מדריכים לתוכנה? 3)היא מסובכת להבנה? תודה למי שייעזור
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי, פורום גראפיקה ממחושבת. אימי היא אדריכלית שבקרוב מתחילה ללמוד את התוכנה Revit. אמרו לנו, שזו תוכנה חדשה, מתקדמת, שעכשיו משתלטת על ארה"ב ובקרוב, תגיע גם לארץ. רציתי לשאול אם מישהו מתעסק עם התוכנה? מישהו שמע עליה? יש דעות? תודה מראש, נמרוד.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-