תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, פתאום כשאני נכנס לחשבון הדואר שלי בוואלה, דרך האקספלורר ומנסה לשלוח מכתב, מופיעה לי ההודעה:" internet explorer נתקל בבעיה ונאלץ להסגר" לחצתי על הלחצן לקבלת מידע והנה מה שרשום: בדקתי בתיקיית הTEMP וראיתי שם את הקובץ, וגם קובץ DMP אחד, שאני לא בטוח מה זה אומר. כידוע גם אי אפשר לשלוח מייל מוואלה דרך פיירפוקס, אז אני חייב דרך האקספלורר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
i'm writing a presentation and need to integrate lots of equations. currently when inserting an equation the whole slide formation gows whacko - the text box suddently changes it's dimension, former equations change their size and location etc' is there an option to switch to "anti-stupid" mode or something? if not, a recommendation for an other presentation software would be good i've added a before/after picture to emphesize my point thanks edit: ok, decided to use TeX. good chance to finally learn it [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של צפייה בקובץ וידאו מקודד DIVX בתוכנת DivX Player וב VIRTUALDUB אני רואה מסך מרצד עם ההודעה של BROKEN B-FRAME , ואחרי מספר שניות התוכנה עפה אם זאת בעייה בקובץ, האם אפשר לתקן זאת?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי לכל מי שלא יודע יש תוכנה קטנה שמזינים בה אתה כתובת האימייל והיא יוצרת היתקשרות רבות וזה מה שגורם לחשבון להיכנס למצב של "הקפאה" הוראות לשחרור חשבון חסום הקדמה: חובה !!! לזכור . לרשום . את פירטי ההרשמה " ארץ" "עיר" "מיקוד" תשובה לשאלה הסודית" לעקוב טוב אחרי המדריך והכי חשוב לבצע אותו במהירות אם בשלב מסויים טועים ומשהו לא מסתדר אפשר פשוט להיכנס למאפייני אינטרנט ולמחוק היסטוריה וקוקיס ולהתחיל מהתחלה בתוכנת המסנגר ללחוץ על " שחכת את הסיסמה" מגיעים לחלון הזה מכניסים כתובת של המסנגר ואת תווי האבטחה שלמטה מגיעים לחלון הזה מזינים את הפרטים האישיים שימו לב !! טוב טוב !! פה למטה בחלון ה" נעילה" זה השלב הקריטי ויש לבצע אותו במהירות ! ברגע שממל…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בצפייה בסרטים בעזרת הווינדוס מדייה פלייר בכל מיני אתרים (בעיקר מבוגרים)... וגם שאני מוריד סרט בקאזה אני תוך כדי הורדה לא מצליח לצפות בו. מדוע? מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בניית תפריט לדיסק עם כמה תוכנות . ברצוני לבנות תפריט לכמה תוכנות שיש ברשותי כגיבוי. כשאני מעלה את הדיסק שיתן לי תפריט ועל ידי לחיצה אני אכנס ל SETUP של התוכנה ויתקין אותה אודה על כל עזרה תודה: BARAKUSH
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לייבא את אנשי הקשר מגימייל לאאוטלוק. עשיתי את כל הפעולות הדרושות, הוצאתי את אנשי הקשר מגימייל לקובץ CSV ועשיתי את כל הפעולות הנכונות. עדיין כשאני מייבא לאאוטלוק הוא מראה לי את אנשי הקשר ריקים ללא שום דבר. אבקש את עזרתכם. תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בעדכון דרייבר של C-Media AC97 Audio device כשאני מעדכן אותו דרך הרשת, מותקן דרייבר חדש, ואז reset למחשב. כשהמחשב עולה, בדיקה ב device manager מעלה שיש בעיה: This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. אך ה troubleshooter לא עולה אצלי. (marscore.dll not found) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הראשונה (ואולי גם את השניה...) נ.ב. אם אני עושה Roll back driver אז הבעיה נעלמת, אבל ברצוני לעדכן את הדרייבר כי יש לי בעיות sound שאולי קשורות לזה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה TubeMster . אני לא מוצא סיבה שזה יקרה כיוון שהשתמשתי בה עד לפני שבוע בצורה טובה. לא זוכר שעשיתי שינוי בתוכנה או במערכת ההפעלה. אני מצרף כאן את הודעת התקלה שמופיעה לי כשאני מנסה להפעיל את התוכנה. בתודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום כאשראני מפעיל את outlook אני מקבל את השגיאה הבאה. (ראו תמונה מצורפת) השגיאה קפצה פתאום לפני מס ימים לא ברור לי מה סיבה/ מקור התקלה. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אך ללא הועיל,בנוסף מחקתי תוכות שחשבתי שמפרעות כמו pcsuite של sonnyerricsson ו skype אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה, רצוי חינמית אבל לא חובה, שפועלת כמו Roboform? תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את ההרקולס והוא מעודכן לדרייברים הכי חדשים שיש,SP1 של אקספי,בקיצור כל מה שצריך. עכשיו אני התקנתי את תוכנת Atomix mp3 וכשאני מנסה להפעיל אותה אז הווינדוס מראה חלון של פעולה לא חוקית ואני חייב לסגור אותה,היא אפילו לא נפתחת יש רק את הסמל שלה ויש שגיאה,אין לי מושגגגג למה זה קורה . בקשר לתוכנה השנייה היותר חשובה ומשמעותית והיא Alcatech.BPM-Studio.Professional.v4.603. אני מתקין את התוכנה הזאתי וכשאני לוחץ על קובץ הEXE השגיאה הבאה מתרחשת: הנה שתי התוכנות לא היו מותקנות אצלי לפני עדכון הדרייברים של הכרטיס קול כך שאני לא יכול לדעת אם זו בעיה בדרייברים או לא... אנא עזרו לי. נ.ב: לא ידעתי אם התראד מתאים לפורום תוכנות או לפורום הזה,אז אם טעיתי מודר העבר לאן שצריך.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחשב תוכנה לחבר שהיא בעצם מעבד תמלילים שמדמה מחברת עם שורות. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה בעיה קטנה באקסס(2010) יצרתי כמה טבלאות שאמורות להכיל נתונים, ויצרתי טופס הזנת נתונים, שאמור לקלוט כל פעם נתונים ולהוסיף אותם לטבלה. הבעיה שלי היא שאני מזין נתונים בטופס, זה דורס את הנתונים הקיימים,ולא עובר הלאה..ככה שנשמר רק הנתון האחרון שהוזן. יש מצב מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק Freelancer- אני לא שומע את רוב הדיבורים. מצאתי באיזה פורום נושא שיש שם פיתרון לבעיה. לינק: http://www.lancersreactor.com/t/forum/topic.asp?whichpage=5&pagesize=20&forum_title=Freelancer+Technical+Issues&topic_title=&forum_id=20&topic_id=7003 הגעתי לסעיף 4. ואין לי "Fraunhoffer MPEG Layer ..." אלא "Fraunhoffer MP3 Codec" ואני לא יודע אם זה במקום, אולי זה אמור להיות. צאיך למחוק את הקודק הזה, אז חשבתי שאולי אין לי אותו ואני לא צריך למחוק פשוט. חשבתי להתקדם בלי לעשות את זה. אבל אין לי מושג מה לעשות בסעיף 8 ואיך נכנסים ב- XP לווינדווס אקספלורר בסעיף שבע. תודה רבה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, שאלה למומחים: איך אני יוצר תרגום לקטע וידאו שהורדתי מיו-טיוב ומדביק אותם יחד? כולל סנכרון והכל? אני צריך הסבר מא' ועד ת' בבקשה כי אין לי שום ניסיון בנושא
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מתי שהוא מגיע לחלק שהוא אמור ליצוק אימג' הוא נותן ב-LOG את העודעה הבאה: Executing DVDAuthor. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\dvdauthor.exe" -x "D:\dvd\DVDAuthor.xml" DVDAuthor failed for unknown reasons! For details open: "D:\dvd\DVDAuthor_log.txt" מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט משהו עם התוכנה Fraps, אני מנסה להקליט ממשחק קטע כלשהו שמצריך הקלטה של הסאונד, אבל התוכנה (Fraps) פשוט מקליטה רק את הוידיאו. מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הנני רוצה להדפיס דף אינטרנט כלשהו של מיקרוסופט, וכמובן שעל מנת להציג דפים של מיקרוסופט כמו שצריך, עלי להשתמש באינטרנט אקספלורר. בלי כל קשר, אין ביכולתי להדפיס ולשמור דפים בכלל באינטרנט אקספלורר 9. בעת ביצוע הצג לפני ההדפסה, מופיע דף ריק. בעת שמירה אני מקבל: "לא הייתה אפשרות לשמור דף אינטרנט זה". מה הבעייה פה? האם מומלץ בשבילי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8, על מנת לפתור את בעיות אלו ואחרות? עדכון: הבעייה נפתרה: 1. חיפוש בגוגל את "בעיות הדפסה באינטרנט אקספלורר 9" 2. כניסה לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/973479/he 3. הפעלת אינטרנט אקספלורר כמנהל המערכת פעם אחת, פתרה את בעיית ההדפסה בדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הייתי משתמש בתוכנה הרבה ואז מחקתי אותה, לא השתמשתי בה איזה שנה ועכשיו אני התקנתי אותה זה עושה לי כך: וכבר ניסתי לשנות את הסיביות של המסך ל 16bit ו 24bit וזה לא עבד.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום רב. אודה לכם אם מי מכם יסייע לי במציאת תוכנה חינמית לפתיחת קבצי PDF נעולים המוגנים בסיסמה על מנת שאוכל להעתיק חלק מהתכנים לפורמט WORD. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
בוקר טוב ! רתיצי לספר לכם על בעיה חמורה שקרתה באחד המחשבים אתמול הביאו לי מחשב, אמרו לי שהוא לא עולה מכנס ל WIN ופשוט מראה מסך כחול ניסיתי לעלות דרך SAVE MODE , וגם כן נתקלתי במסך כחול כשניסיתי לעלות מחשב דרך דיסק התקנה של WIN XP לא עזר קיבלתי אותו מסך כחול ההודעה שהיתה רשומה היא : "קובץ amon.sys לא תקין " ואז כל הדברים של ה MICROSOFT מה צריך לעשות במקרה של מסך כחול וגם : FSC7BB9E base at 75C73000 DATASTAMP 42d24ee8 הדבר היחיד שעוזר זה לחבר הרדיסק למחשב אחר ולמחוק קובץ זה קובץ זה שייך ל NOD32 ואחרי זה תעלו את המחשב עם ההרדיסק ותתקינו מחדש את ה NOD32 גרסה יותר מתקדמת. אני היתי שמח לעזור לכולם
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפעמים המחשב לא מגיב לאפשרות של כיבוי או הפעלה מחדש במיוחד כאשר הוא פעיל כמה שעות אך לא תמיד מה פשר הדבר? התקנתי כמה תוכנות לניקוי כל מיני מזיקים אך הדבר נמשך מה שבעיקר מטריד אותי אם זה קורה ע"י משתמש חיצוני שמבטל את האופ' הזאת אצלי במחשב
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מישו יודע איפה להוריד את pascalite בכדי לתרגל את השפה ??? דחוף
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-