עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kkffiirr,

המרת פרוייקט לPDF מניבה תןצאה של ריבועים במקום אותיות לחלק מהפונטים, מה גם שבגדלים אחרים של אותם פונטים זה לא קורה. הפונטים המדוברים הם ADAMF וCOMICSMF. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  2. אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש. הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11. עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT. אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה. עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזה…

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי מחשב פרובוק 4530S של HP, ובזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת: המסך נכבה לי (רק המסך) אחרי דקה שאני לא נוגע במקלדת... חיפשתי בכול האופציות של צריכת החשמל שאני מכיר ובדקתי שזה מוגדר ללפחות חצי שעה, אבל לא מצאתי פיתרון. יש למישהו הצעות ללמה זה קורה? איזה תוכנה אחראית על שכתוב ההגדרות מהתוכנות של HP והווינדוס לכיבוי המסך?! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by RayZ,

מישהו כאן אולי מכיר תוכנה שמתאימה משחקים ותוכניות ישנות שלא תומכות במערכות ההפעלה האחרונות (XP,2000,ME וכו') למערכת ההפעלה? כלומר,יש לי XP ואני צריך שאיזה משחק שלא תומך ב XP יפעל עליו ע"י התוכנה. (שמעתי על תוכנות כאלו,אבל אף פעם לא מצאתי.) אודה למי שימצא לי.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  5. לאחר התקנת הדרייברים החדשים, נכנסתי להגדרות עשיתי OVERRIDE וזה לא עזר, התקנתי את NV REFRESH TOOL גם זה לא עזר לצערי! האם יש דרך לתקן את בעיית הריצוד במשחקים עם הגרסא הנ"ל ? בתודה, מר. לוץ!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by freee,

שלום, יש לי סיסמא בת 5 אותיות אך אני זוכר רק את ה3 הראשונות ואני רוצה למצוא את השתי אותיות הנוספות. יש אפשרות לעשות הרצה כולשהי על כול האפשרויות,זה לכניסה לחשבון שלי. ה3 אותיות הראשונות הם :loy ואני צריך את השאר,רק אני זוכר שאלא אותיות ולא מספרים. יש תוכנה שתוכל לעשות לי הרצה של כול האפשרויות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. היי, אני רוצה להציג שני סרטים שונים במקביל, אני מחפש תוכנה קלה מבחינת CPU שתדע לפתוח שני סרטים במקביל הבעיה עם MEDIA PLAYER היא שאפשר לפתוח רק instance אחד שלה כל פעם ולכן אי אפשר לנגן שני סרטים מה שאני מחפש הוא פיתרון של תוכנה שיודעת לפתוח את עצמה פעמיים בו זמנית ובכל אחד מהחלונות אוכל לפתוח סרט אחר ולראות את שניהם מוקטנים על המסך. עדיפות לתוכנה חינמית כמובן , אם אין ברירה, אשלם... :-\ תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Demon.M,

אני מנסה לראות סרט די וי די בKMPLAYER איך הוא מסרב לי לשדר דיגיטלית למגבר שמחובר למחשב(באמצעות קבל קואקסיאלי) למרות זאת כאשר אני מפעיל אחד החלקים של הסרט הוא מנגנן אותו כמו שצריך . איך מגדירים שבדי וי די מוד הוא אנגן את הסרט כמו שצריך ???

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. קיבלתי את ההודעה הזאת באינטרנט סיקיורטי 2005 אתמול וכשלחצתי "לאשר תמיד" זה עשה בעיות משונות עם האינטרנט ולא הצליח להתחבר... אז עשיתי סריקה עם הנורטון והספייבוט והכל הסתדר אז כמובן שהפעם עשיתי "חסום תמיד" אבל מה אתם חושבים שזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. יש לי כמה שאלות... הייתי רוצה לדעת איך אפשר למחוק קובץ מבלי שיהיה אפשרי לשחזר אותו? איך אפשר לשחזר קובץ? ואיך אפשר לנקות את ההרד דיסק משאריות של קבצים? ואיזו תוכנה תעזור לי לראות את FAT TABLE ? אם אפשרי לעשות את כל זה דרך XP ? אם לא אז איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  12. virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. התקנתי וויסטה ומאז פשוט נעלמה לי מחיצה של 100 גיגה מהמחשב. הדיסק התקנה של וויסטה רואה אותה בתור EXTENDED ואני לא מצליח להפוך אותה למחיצה שיהיה אפשר להשתמש בה. לא אפכת לי מהמידע שיש לי שם אני רק רוצה שאני יוכל להשתמש במחיצה הזאת של הכונן שוב. מה אני יכול לעשות?

14. Started by Shmoolik,

this is from another forum i posted :

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by zivg,

טוב, יש לי קובץ, בכלל mp3 ישן שבמקרה ניתקלתי בו - שאינו נחמק ואינו מגיב ותוקע את כל המחשב ברגע שהסמן של העכבר רק עובר עליו! אחח... איזה תיסכול, ניסיתי למחוק, ניסיתי למחוק בסייפ מוד, ניסיתי לעלות עליו עם קובץ אחר באותו שם, ניסיתי לבודד ולמחוק דרך הNOD32 - כלום, וכל פעם הכל נתקע ולהפעיל מחדש. איך אני נפטר ממנו???

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by ori83,

שלום, יש לי windows SP2 ומשום מה עבור הרבה מאד אתרים אני מקבל מסך שכולו לבן ולמטה רשום done. למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  17. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה באינטרנט כבר הרבה זמן ואני לא ממש יודע איך לפתור ישנם אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל שגיאה שאומרת שגיאה ביצירת קשר עם השרת not found קצת מידע אני מחובר ברשת אלחוטית ראוטר של dlink אני משתמש בוינדוס XP תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by iem,

מתאריך (כותרת) האנטי וירוס לא מתעדכן... כל הנסיונות לבדוק הרשאות בפיירוול וכו' נמצאו כמותרות, לא נעשה שינוי זה או אחר באף הגדרה, העדכונים של התוכנה בעבר היו יומיומים ומשום מה כעת (מיום תחילת השנה הנוכחית) ,הוא לא מתעדכן כלל ! נתתי לו אופציה לבחור server אוטומטית, ולמרות זאת הוא מראה לי כאילו העדכון האחרון הוא העדכני אבל בפועל הוא לא מעדכן... מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  19. החברים המטומטמים שלי מחפשים שירים ברוסית אולי תביאו לינק לתוכנה? (אם יש...) :AR15:

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. מכיוון שיש לי הרבה סרטים... אני מחפש תוכנה שתקטלג אותם... הכוונה שתתן מידע, תמונה על כל אחד אבל לא שאני אתחיל למלאות אותו על כל סרט אלא שהתוכנה תעשה זאת לבד ואני אקליד רק את שם הסרט... הכי טוב אם היה את האופציה הזאת במדיה סנטר שבויסטה, אם היא קיימת אשמח אם תגידו לי איך מפעילים אותה... תודה לעוזרים מראש

21. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. אהלן, יש לי פול התקני USB בבית ואפחד לא עשה לי את הבעיה הזאת.. כבר חצי שנה אחרי הפירמוט האחרון, ופתאום MP4 וכרטיס זיכרון חדש (עם מתאם) לא נותנים לי. לא מקדימה ולא מאחורה.. ניסיתי את הupload driver והuninstell וכל זה לא עובד.. למישהו יש פיתרון הגיוני? ויכול בבקשה להסביר לי כמו נכה למה למשל למצב בטוח אין לי מושג איך עוברים.. תוןדה!!!

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  23. יש לי קספרסקי אבל הוא לא מצליח למחוק את הקובץ הזה... dlh9jkdq7.exe

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. Started by oferfg4a,

שלום ידידיי, סבא וסבתא שלי משתמשים ותיקים במחשב ומטבע הדברים במייל הם הגיעו למצב שבאאוטלוק מתקבל אצלהם כל יום מסה רצינית של דואר זבל. כאלטרנטיבה הם פתחו GMAIL אבל עדיין הם צריכים את המייל הראשי. איזה אנטי ספאם אתם יכולים להמליץ לי? גם חינמיים גם בתשלום ואת האפשרות של הספק אינטרנט אני מכיר...אני כבר נואש בנושא וחיפשתי הרבה אבל לא הגעתי לתובנה. תודה מראש, עפר

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. מה ההבדל בין RealPlayer החינמי לגירסה המלאה?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.