עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hellyeahmofo,

בעת נסיון חיבור לטרקר אני מקבל את ההודעות הבאה : בתכנת ABC couldn't find an available port to listen on בתכנת utorrent Error! Port 32459 does not appear to be open. זה די משונה , כי הנתב eci 270 מתפקד בתור מודם לא בתור נתב , חייגן של xp ולא pppoe הבעיות התחילו עם התקנת ה windows מחדש. אגב , באתר הבא שמפרט את הפורטים הרלוונטיים http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm אני לא מוצא את סוג הנתב בגלל למרות שבכל מקרה זה ממש ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by kobi_1232,

שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by Dante_9,

מה צריך לעשות כדי שלאחר פירמוט כל ההורדות בתוכנה ישמרו ואחוז ההורדה לא יתאפס?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. יש למשהוא מושג מה זה אומר? ולמה אני לא מצליח להתקין? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by Ezio,

בעת עליית ה windows מקבלת הודעת שגיאה , כפי שמופיע בתמונה מזה ההודעה הזו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. Started by [NOS],

יש כזה דבר? אם כן, עם איזו תוכנה פותחים את זה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. יש כזה? אופיר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by blue wings,

שלום לכולם, הייתי רוצה לקבל כמה המלצות על תוכנות איחוי טובות. שלא יפגעו כמובן בכלום במערכת. שמעתי על Perfetdick מה אתם אומרים עליה? פתוח לעוד הצעות עם פירוט קטן ויעיל. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by eladbu,

אני מעוניין להעביר את כל המכותבים שלי מהוטמייל לאוטלוק 03 יש אפשרות קלה לעניין?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by navk2,

1.הורדתי סירטון של DIVX ושאני בא להפעיל אותו יש לי שגיאה ראשונה של הנגן DIVX שחסר לי איזה משהו ואחרי זה יש לי התראה של ווינדוס שתוכנה כלשהיא הפסיקה לפעול (ראה תמונה),חשוב להזכיר שמתי שאני מפעיל את הנגן בלי קשר לסרט הכול עובד סבבה. עידכון : אם אני מפעיל עם BSPLAYER או עם מדיה פלייר אז ראוים אבל בלי קול. אז תיתיחסו רק לשגיאה של ה- DIVX PLAYER. 2.אני משתמש בתוכנת האימיול 0.47C לא מזמן שמתי לב שמישהו מוריד ממני במהיריות שהם מעבר להגבלה שלי ובכלל מעבר למיהרות העלאה של האינטרנט שלי (לא זוכר כמה, 128 אני חושב והוא מוריד ממני לפעמים על 60) , ולא רק זה במיקרה אני מוריד בדיוק באותה מהירות (ראה תמונה). תודה ! ניפתר אם תשימו לב תיראו שגם מה שמוצג למטה הוא ה DWONLOAD ולא ה- UPLOAD ואז…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום,אני משתמש ב2003 פרו ויש לי בעיה בקבלת קבצים,ניסית כמעט הכל. הפייר וואל לא עובד,אין שום פייר וואל אחר שעובד ברקע,התקנתי מחדש את התוכנה מספר פעמים. אני על סף יאוש,למישהו יש רעיון אז אני ישמח לשמוע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. יש לי מיקרוספט אאוטלוק 2003 והבעיה היא שכאשר שולחים לי תמונות, נגיד 8, אני חייב לפתוח אחת אחת וזה די מחרפן, אני רוצה לראות אותם ברצף כמו בכל אימייל נורמלי... משחקים בהגדרות לא עזרו, לא מצאתי משהו שפתר את העניין תודה

13. אהלן! אז ככה, אני מעודכן עם K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7 שהוא הגרסה המעודכנת ביותר, ועדיין ישנה בעיה בצפייה בחלק מסרטי ה-MKV. אני לוחץ על הסרט, נפתח חלון המדיה אבל הסרט פשוט לא זז, מה שכן אני יכול להזיז את מד ההתקדמות של הסרט ולראות תמונות ממנו... אותם קבצי סרטים פועלים ללא בעיה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, יש לי ויסטה X64 תודה מראש אנשים! אופיר

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by idoking,

בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת את כל הדברים שצריכים בשביל שהמחשב יהיה מוגן

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by JHONLEV,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. שאני נכנס אליו הוא עושה לי שגיאה שלח/אל תשלח גם אחרי התקנה של גירסא חדשה יותר זה עושה את זה.. מה זה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by dark_zero,

איך אני שומר קובץ כקובץ BAT? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. הקיצר הבנתי שאני צריך הורדות של כמה דברים הנה יש תמונה אני חייב את ההורדות תודה אני צריך את כל האלה של הסאונד

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by The Dom,

ראיתי שיש אפשרות להכניס מילים לשירים...... 1) איך לעזאזל מכניסים אותם??????? 2) האם המילים יהיו קטנות מידי שעין אנושית+מיקרוסקופ לא יוכלו לראות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. יצא לי לאחרונה פעם אחד לנסות להתקין אותה ובסיום התקנה היא רשמה איזשהו שגיאה ולא יכולתי להפעילה. היא עובדת על ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה להמרת סרטים דוגמא: מ-3GP ל-MPEG אוו יותר נכון אני צריך לקחת סרטון מהפלפון שהוא 3GP ולעביר אותו ל MPEG וסרטון שהוא WMV לפלפון שהוא 3GP מה עוד נכנס לפלפון חוץ מ-3GP קיצר הבנתם מה אני צריך בבקשה דחוף..!

23. פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by moris,

היי! אפשר בבקשה לומר לי מה פשר הודעה זו: תודה!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים