תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, בדיוק אתמול קניתי מחשב+מסך חדש, הכרטיס מסך שלי הוא ati-radeon 4870 1gb, ומסך samsung 22' t220p, הבעיה שלי היא שבאקספלורר חלק מהאתרים לא מופיעים על מסך שלם, כלומר האתר עצמו נמצא באמצע המסך ושאר המסך לבן (כמובן המסך רחב). אני משתמש ברזולוציה מקסימלית (1920-1200) ונראה לי שפה הבעיה. יש למישהו פתרון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי קובץ msi. שאני מעוניין לחלץ מממנו את הקבצים אך איני מצליח. אשמח לקבל סיוע בעניין.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעייה שאני פותח את המסן קופצת לי הבעייה הזאת: ואי אפשר לפתוח את המסן, זה התחיל לאחר שיחזור מערכת. יש אפשרות לפתוח רק את המסן של ווינדוס, למישהו ש מושג מה לעשות? איתי
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי לא מזמן lw60 של lg, הוא מבוסס על 915pm ויש לו ביוס של phoenix שם הקוד של הלוח הוא hunter. חיפשתי בכל מקום ואני פשוט לא מוצא ביוס... והביוס שיש עכשיו פשוט זוועתי, מחזיר אות לימי הk6 העליזים... תודה לכל העוזרים, naorai
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איך אפשר להשעות את הפעלת השומר מסך של Windows ב-VLC באופן אוטומאטי? אני משתמש בגירסה האחרונה (0.8.2).
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני לא מדבר על יצירת תמונה חדשה, אני מדבר על תמונה שפתחתי ואני רוצה להעלים צבע בעזרת "המשפך" ואח"כ לשמור כ-GIF. תודה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יצרתי טבלה ב-excel ואז עשיתי Data --> Filter --> AutoFilter ואין בעיה לעשות סכום על עמודות בטבלה והכל אחלה. השאלה שלי היא: איך עושים סכום על עמודה, כך שהפריטים שיחושבו בסכום הם רק אלו שבחרתי דרך הפילטרים? מה הכוונה? נגיד שזו הטבלה: A 2 A 3 B 2 B 5 עכשיו אני עושה סכום על העמודה הימנית ומקבל 12. מגניב. עכשיו אני עושה פילטר על העמודה השמאלית ובוחר את A. אני רוצה שהסכום ישתנה ל-5, אבל הוא נשאר 12. איך עושים את זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? הכי מעודכן שיש בבקשה תסבירו לי גם איך אני מוצא אותו באתר כי אני לא הכי מבין בזה... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי סורק של כרטיסי ביקור של MUSTEK מדגפ ScanExpress Card Smart ואני מתקשה למצוא לו דרייברים, אם תעזרו אני אשמח, יש תמונות, וניסיתי גוגל, הסתבכתי. תודה יש תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ויש לי מדיה פלייר 11 אבל שום דבר לא נפתח לי זה עושה לי ERROR עם כל תוכנה שאני מנסה להפעיל את הסרטים והתקנתי קודקים של KLITe וגם של lions heart הכי מעודכנים שיש וזה עדיין לא עובד כנראה יש בעיה ב XVID או משהו למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? (ניסיתי לפתוח רק פורמט XVID ולא שום דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! קורה הרבה שקבצי ISO נפתחים ומקראים משהו כמו TRACK 1 בISOBUSTER ומכאן אין ממש לאן לעשות EXTARCT...רק לקבצים זהים לקובץ המקור. בטוח שהקובץ פגום? בכל זאת, משהו חייב לתפוס את אותו מקום על הארד דיסק...אז מה זה בעצם? אשמח למשוע רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, חבר העביר לי מחשב שנתקע לו כל הזמן. לא הסתבכתי יותר מדי וישר פירמטתי אותו. אבל... לאחר הפירמוט, המחשב כל הזמן נכנס ללופים של ריסטרט. לא יודע למה. אני מבין שזה יכול להיות דרייברים, ספק, ועוד הרבה דברים- ואני פשוט מנסה למקד את עצמי. אני מצרף קבצי minidump - אולי מישהו פה יוכל לעזור לי פה? אגב, יש דרך פשוטה לקרוא את הקבצים האלה בעצמי?. ממה שחיפשתי ברשת זה לא כ"כ פשוט. תודה (שיניתי לקובץ אחד את הסיומת ל- txt, כי עם סיומת dmp הוא לא נתן לי להעלות). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הכוונה היא לסדר שירים בפליליסט מתיקייה מסוימת כמו בוינדוס בו יש לי אפשרות לסדר את התיקייה עפי' last date modified... אפשרי עם \ בלי תוסף? או שבכלל לא?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! וואו, בערך שנים לא כתבתי בפורום. או נכנסתי אליו.. (נו, טוב, צבא..תירוץ מספיק) בכל מקרה יש לי שאלה. אפילו 2. נתחיל בראשונה : יש לי את התוכנה MotherBoard Monitor 5.3.7.0 שמאוד אהבתי את השימוש בה בלוח אם הישן שלי. לפני כמה חודשים כשרכשתי מחשב חדש (ואיתו לוח אם חדש) אני לא מוצא בתוכנה את הלוח אם שלי, ואם אני סתם מנפיץ לוח אם אז הוא לא קורא נכון את הסנסורים. בכלל, כל לוח אם שאני אנפיץ לו הסנסורים לא נקראים כראוי. עכשיו בsetup (ביוס) שאני מפעיל את המחשב אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד שלי. (אומנם לא את של הלוח). כמובן זה הזמן לציין שיש ברשותי Pentium D 2.8 (כפול ליבה..) ולוח אם של גיגה-בייט GA-945P-S3. כשאני מתקין את MBM5, יש מלא לוחות של גיגה בייט, אבל עד…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חיפשתי קצת והנושא קצת נוטה לכמה כיוונים זאת ההודעה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מקסטון, ועכשיו כל פעם שאני מבצע חיפוש, המנוע הוא של YAHOO. ניסיתי להגדיר באפשרויות שהמנוע היחידי יהיה של גוגל, אבל זה לא עוזר! איך אפשר להגדיר את גוגל כמנוע החיפוש הראשי והיחידי?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! אני מבקש המלצה לתוכנה לעיוות הקול דרך המחשב. אני צריך שתהיה לה את האפשרות לעוות את הקול שלי גם בצורה משכנעת (נגיד שהקול יהפוך לשל בת או יהפוך אותו לגברי עמוק יותר) וגם בצחוק (קולות של דרדסים, זאוס וכו'). אני צריך שהתוכנה תדע לעשות זאת לייב (דרך סקייפ או דרך המסנג'ר) וגם בהקלטה. עדיף שהתוכנה תהיה בחינם אבל אם יש אחת טובה בתשלום תגידו וכבר נשקול את העניין. מה שכן, עם רכישת כרטיס הקול שלי (ZS) קבלת באנדל גדול של תוכנות קריאייטיב. באחת מהתוכנות, קונסולת השליטה בEAX HD, יש אפשרות לעוות את הקול, בצורה די משכנעת וגם די מצחיקה, אך זאת רק כOUTPUT. האם יש דרך שזה יפעל גם בלייב? אם נפעיל את זה הוא יעוות את כל הקולות במחשב? בעזרת חיפו שמצאתי תוכנה בשם AV VCS. האם היא יודעת לעש…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה אחת בקשר ל-eXeem וזה איך אני יכול להוריד בה קבצי BT ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מדריך בעיברית לExel תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
נורטון פיירוול\אנטיוירוס\ספאם לא מצליח להסיר את החבילה של נורטון !!! ב-UNINSTALL הוא שם לי באג מעצבן של EROOR עם ג'יבריש לא מובן ניסיתי הכל פשוט אי אפשר להסיר אותו !! : חשבתי לנסות כאן לפני שהעצבים שלי משתלטים עליי ל-פורמט ! :pissed: ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, (מצטער אם מישהו שאל את זה כבר פשוט לא מצאתי משהו כזה בחיפוש) התקנתי השבוע את הגירסה האחרונה של winamp וכשאני משנה את הווליום בתוך התוכנה זה משנה לי את הווליום במחשב כולו. כלומר אם אני שומע שיר בווינאמפ ומפעיל קובץ וידאו/אודיו דרך תוכנה אחרת ומחליש את הווליום דרך הווינאמפ זה מחליש את הוליום לשאר התוכנות. מישהו/י מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? זה ממש מעצבן... :-\ תודה מראש יניב
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מצורפת תמונה של הקבצים... ושאני מוחק אותם...הוא חוזר לי כאילו שאני משתמש בדפדפן פעם ראשונה.... זה נראה לי בגלל שהוא נתקע פעם אחת ואמר לי לבחור משתמש ובחרתי משתמש שלא הגדרתי טוב... מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-