תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המסנג'ר 8 לייב המחורבן הזה עושה בלי סוף בעיות, ונשבר לי ממנו! איך אני יכול לעזעזאל לחזור לגירסה 7.5? מישהו יודע?? זה אפשרי? מבלי שאח''כ הוא יכריח אותי לעדכן ל8 אחרת זה לא רוצה לעבוד! אולי יצא איזה פאצ' משהו?? אוף איזה עצבים@!#$!~@#!~ תודה.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמסבירה לעומק על כל החומרה של המחשב... סוגי מעבדים, לוחות אם, ערכות שבבים וכו'... אני מכיר את את כל הנושא של חומרת המחשב בצורה די שטחית והייתי מעוניין להעמיק בנושא בצורה מפורטת ככל שניתן... אני יודע שלנושאים כמו נטוורק+ ופוטושופ יש תוכנות מצויינות עם סרטונים והסברים ממש טובים ותהיתי אם גם לנושא הזה יש משהו דומה...
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כשאני פותח את הEXPLORER אני מקבל מסך לבן (ריק) והודעה שיש בעיה בקובץ MSLS31.DLL WINDOWS XP יש רעיונות תודה,
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לתוכנית archiving, אתפם יודעים כמו ווינזיפ וווינראר, על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 חודשים ורציתי לדעת כל כמה זמן צריך לעדכן לו דרייברים? יש לי כרטיס מסך 6600 של נוידיה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני שבוע בערך, פתאום סדר הסמלים משתנה כל כמה שעות אין וירוסים ורוגלות , אולי איזה תוכנה יצרה את הבעיה? או עדכון מסוים של הווינדוס ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]יש לי בעיה אני לא מצליח ליפות הרבה מאוד דברים אצלי במחשב וגם ה"מחשב שלי" עצמו לא ניפתח הנה תמונה:[/glow]
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב שלי (XP PRO) הגרסה חדשה יותר מהגרסה הקודמת שהייתה לי. נתקלתי בשתי בעיות :האחת, המערכת לא מוצאת AUDIO DEVICE . לא משנה מה עשיתי וניסיתי פשוט אין. (כרטיס קול מובנה בלוח אם). ולכן אין שום קול במערכת . דבר שני בעיה בתצוגה. כאשר אני גורר דבר מסויים, או כאשר אני בדף אינטרנט גולל את הדף, הכל זז בפריימים ובאיטיות . :s05: האם יש קשר לזה שזו גרסה חדשה של XP ?? וגם ה-אקספלורר הוא 2007?? בבקשה עזרתכם הדחופה. :'(
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לא הצלחתי להתקין תקייה חדשה של אופיס 2007 מה עושים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי HD שבוצע בו פורמט לאחר שימוש בתוכנה RECOVER MY FILES הצלחתי להחזיר את תיקיית ה JPG שלי כם כל התמונות 1.5G זהו כמעט הגודל המקורי של התיקיה אולי 50-100 מגה פחות הבעיה היא שאינני רואה את הקבצים בפתיחה כאילו ניזוקו האם יש תוכנה שיכולה לנסות לשחזר לי את התמונות???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחלפת האייקון של הקאזה(זה שנמצא בצד ימין למטה) וגם האם יש אפשרות להחליף את הממשק כולו ואם כן אז איך ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שמעו אני לא בטוח אם הגדרתי טוב תזיכרון וירטואלי. אז מי שמבין ויודע תעזרו לי להגדיר את זה בצורה נכונה. ויש לי 256 זיכרון! תמונה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הגירסה החינמית של AVG כוללת פיירוול? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך 4 שנים חבר שלי קנה את הכרטיס טלויזיה הנ"ל ולאחרונה שעשינו לו ניקוי ושיפוץ רציני למחשב הוא נתן לי את הכרטיס טלויזיה עם השלט ומתאם אינפרא מיוחד שמתחבר אליו. הורדתי דרייברים מהאינטרנט שזיהו את הכרטיס כאשר עשיתי חומרה חדשה התקינו אותו והכל טוב ויפה, לאחר מיכן הורדתי מאתר LEADTEK את התוכנה שלהם וניסיתי לעבוד עם השלט אבל זה לא כל כך הלך.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה (יש בטריות בשלט ) או אם אני יכול לשלוט באמצעות השלט של הכרטיס בתוכנות אחרות (כגון WINAMP). תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש בעיה בקאזה יש לו את הגירסא הכי חדשה של קאזה בעיברית, ומשום מה אנחנו לא יכולים להתחבר איתה ולחפש שירים,כלומר אי אפשר לבצע חיפוש ולראות את ההורדות שיורדות כלומר היא לא מתחברת. אני בדקתי אצלו והשוותי את המאפיינים שלי ושלו והם תואמים,יש לך תשובה לתת לי מדוע לא מתחבר הקאזה לאינטרנט? תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקנתי אותה אבל שאני מנסה להפעיל אותה היא פשוט לא עולה לי (רק מופיעה בתוכניות שעובדות שם CTRL-ALT-DEL) זה קרה לי בעוד תוכנה ואני חושב שזה בעיה בכמה קבצי מערכת. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום רב חברים!!! מיקרה חשוב אני לקחתי מחבר את סיסמא שלו מאייסייקיו שגיעתי הבית אני יכנסתי לאיס שלו שגם הוא כנס וכל אחד יעף את שני מאייסייקיו עד שקרה שאני והוא לא יכולים לכנס לאיס שלו מה כבר קרה לא שניתי את סיסמא ועדין לא כנס לאיס שלו אך שזה כנס איס פשוט חוזר לאיס שלי מה אני יכול לעשות כדי שהוא יכנס לאיס שלו תעזרו לי בבבבקששששששששששה תודה תודה תודה תודה תודה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דרייבר של מדפסת HP 4255 לווינדוס XP 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האם התוכנה הזו: קיימת לוינדוס? (ברור שאני לא מדבר על המסך מגע אלא רק על החלק שהופך את המסך לקוביה)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לצרוב AUDIO CD ואני לא רוצה שאנשים (מדובר באנשים עם ידע בסיסי במחשבים) לא יוכלו להעתיק אותם למחשב שלהם בשום דרך שהיא... איך אני עושה את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש מלא גירסאות לנרו, nero: Ultra Edition Premium Essentials ואני לא יודע מה ההבדל בינהם ואיזה מהם טובה יותר, מישו יודע??
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריברים עדכניים ללוח אם: DFI Lanparty ut nf4 ultra-D חיפשתי אבל לא מצאתי לווינדוס XP. אם אפשר חבילה של כל הדריברים. האם הדריבר החדש של NVIDIA מתאים לכרטיס מסך 6800GS?(אם אני לא טועה הדריבר הוא 180) ואם כן האם אפשר הורדה אליו? ואם לא אז הורדה לעדכני ביותר. ושאלה: האם יש דריברים למעבדים וזכרונות? תודה מראש אריאל
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר מקצועי המתמחה בתוכנות, כזה שמבצע סיקורים, כתבות ומספק חדשות אודות תוכנות? עדיף אתרים באנגלית, אבל גם אם יש איזה אתר ישראלי הוא יתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-