עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני מנסה להדפיס משהו באנגלית בוורד זה לא מצליח לי ובעיברית כן? למה? חשבתי זה וירוס גם אחרי פירמוט זה אותו דבר יש הסבר לדבר המוזר הזה?

2. Started by AZANKOT,

איך אני הופך קבצים שהיו פעם קיבצי איזו שוב?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by ofer1928,

יש לי 2 תוכנות עריכה על המחשב שלי: יש לי ULEAD VIDEOSTUDIO 11 וגם את PREMIUN ואני מעוניין להתחיל לערוך סרטי וידאו שונים, האם 2 התוכנות האלה יחדיו אמורות להספיק לי? ואם מישהו מכיר אותן קצת, מה התוכן שלהן?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. תמיד הייתי עושה במחשב שלי שיזכור אותי והייתי מתחבר בלי בעיה עכשיו מישהו נגע לי במחשב וביטל לי את הזכור אותי יש לי חשש שאפילו פרצו לי לאייסי ושינו לי את הקוד אולי אבל לא בטוח בקיצור איך אפשר לשחזר את הסיסמה את האימייל שנרשמתי איתו אני לא זוכר ככה שזה בעיה אני עם האייסיקיו הזה 5 שנים יש לי שם משפחה מחול בבקשה שמישהו יעזור לי

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by SpidiMan,

אני צריך דרייבר לכרטיס מסך הבא: ATI X1950PRO 256 לא מצאתי באתר של ATI (כנראה לא חיפשתי טוב). עוד משהו...אילו דרייברים עדיפים יותר ? של הכרטיס עצמו או של הציפ ? (או שיש עוד אחד שאני לא מכיר ?) תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות

7. אני צריך אתר שיראה לי מה המפרט של המחשב שלי (את כל הפרטים שאפשר). תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Omerole,

אני רוצה להתקין את התוכנה,וכל פעם שהוא מגיע לשלב של ההורדה הוא נתקע ולא מגיב יותר.. אני עובד על ויסטה,ובאתר של מיקרוסופט כתוב שהוא עובד תחת ויסטה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. מישהו מי מכיר תוכנות לעיצוב בפלאש או ב-JAVA למתחילים טובות , קלות לשימוש וחינמיות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. היי חברה, קניתי לא מזמן ZVM 30GB, אבל התוכנה שלו סידרה לי את השירים בסדר אחר לגמרי ממה שאני סידרתי במחשב. יש איזושהי תוכנה קלה ופשוטה שמסדרת את הקבצים בנגן בדיוק לפי איך שהם מסודרים במחשב?? תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by דודי הסטלן,

היי לכולם, לאחרונה הופיעה אצלי בעייה מעצבנת. כששולחים לי לינק במסנג'ר ואני לוחץ עליו זה נפתח לי באותו חלון אקספלורר פתוח, ולפעמים זה ממש בעייתי כי אני מאבד מידע חשוב ולפעמים אין דרך לחזור לדף הקודם שהייתי בו. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את הגירסה הכי עדכנית של המסנג'ר, ולאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 אחרי שהוא והמחשב שלי לא כ"כ הסתדרו ביחד (בעיקר בעיית איטיות). יש למישהו מושג איך אני מגדיר במסנג'ר שבלחיצת לינק, החלון ייפתח בכל מקרה בחלון אקספלורר חדש? תודה לעוזרים.

12. התקנתי היום את sygate firewall ומשום מה כאשר הוא מופעל אני לא יכול לרשום תגובה בפורומים שונים. כאשר אני סוגר אותו, ניתן שוב לרשום תגובות. כיצד ניתן לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by MetalHead,

לא מזמן פירמטתי את המחשב. התקנתי את כל הדרייברים כרגיל אבל משום מה נמנעת ממני הגישה אל CCC. כל פעם שהמחשב נדלק, או שאני מנסה לפתוח את תפריטי הדרייבר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: You do not have permission to change catalyst control center settings Please contact your administrator for further help מה שמוזר זה שאני הוא האדמיניסטרטור. חיפשתי פתרון בגוגל ללא הצלחה. אני מנסה לקבל גישה לCCC כדי לבדוק לאיזו מהירות הAGP שלי מכוון (או האם הוא בכלל פועל) אם יש דרך אחרת לבדוק ולשנות הגדרות AGP (לא מצאתי אחת בביוס) אז אקבל אותה כפתרון חלופי. מקווה שתוכלו לעזור לי. יניב.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by Marax,

שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב חדש ועד אז היה לי לפטופ, עכשיו אני רוצה להעביר דברים מהלפטופ למחשב החדש דרך שיתוף קבצים ואין לי מושג איך לעשות את זה, כמו כן אני רוצה לציין שבמחשב החדש יש לי ווינדוס 7 ועל הלפטופ יש לי ווינדוס ויסטה. למרות זאת, ידוע לי שצריך להיות מחובר לאותה רשת ביתית עם ראוטר - את זה עשיתי כבר, את שאר הדרך אין לי מושג איך לעשות. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. איך אני מבטל בFF את הקטע בnavigation שאני לוחץ על אות וזה מוצא לי את כל האופציות שיש לי במועדופים זה ממש הורס לי את הפרטיות

16. כלומר אין חשש מלהכנס לאתרים של בנקים או אמיילים? ואם עושים "שמור סיסמה" אז זה פחות בטוח?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by kakolokia,

אני מקבל השבוע את המחשב שקניתי ויש לי כמה שאלות: אני אקבל ויסטה 32 בחינם האם הkey שלו יעבוד על ויסטה 64 ביט? חבר שלי מפרמט לי את המחשב, כי כל טכנאי שאני מוצא אומר שאין לו ויסטה.. וככה האם יש סיכון שיקרה משהו אם החבר שלי עושה משהו לא נכון בפירמוט? בפרמוט ראשון למחשב יש משהו חשוב שצריך לעשות?? ובקשר לחלוקת כוננים: gb 50 יספיק לכונן של המערכת הפעלה? ולמה צריך כונן נוסף שיהיה "גיבוי", למה הכוונה ? תודה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by orninyo,

שלום אם יש לי אייקון ממספר צבעים ואני מעוניין לסמן רק את כל האיזורים שצבועים בכחול ולשנות אותם לאדום האם אני צריך לסמן אחד אחד )magic wand) או שיש דרך יעודית לעשות זאת על כל צבע מסויים? אותה שאלה גם לגבי מספר אייקונים על אותו שולחן עבודה. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. יש לי ויסטה 64 מה שקורה כל הזמן אני מפנה מקום , ואחרי כמה זמן הוא מחזיר את הקבצים שאני מנקה מהTUNEUP אחרי כמה שעות או יום תראו איך מבטלים את זה שזה לא יחזור ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  20. בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. הפירפוקס קורס לי ביותר מדי אתרים.. מה עושים? יש עוד מישו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  22. כשאני בא להוציא דיסק מהצורב אני מקבל הודעת שגיאה CoreLIOMonitor.exe. בגוף ההודעה רשום: There is ni disk in the drive. Please insert a disk into drive D:. אני מקבל אפשרות ללחוץ על 3 כפתורים: "ביטל", "נסה שוב" ו-"המשך". מה זה ההודעה הזאת ? ואיך אני פותר את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by huhxd,

שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.

24. היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

25. Started by nim901,

כן, אני יודע שטחנו את הנושא וכן, עשיתי חיפוש אבל בכל זאת - יש לי מחשב נייד (T43) שלא ממש מסתדר עם 720P (MKV), ראיתי שהומלץ פה על התקנת COREAVC וזה אכן שיפר את ההצגה של הסרט אבל עדיין זה מוצג לאט ויש בעיה עם הסינכרון של הקול והתמונה, יש עוד דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים