תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אותה אבל שאני מנסה להפעיל אותה היא פשוט לא עולה לי (רק מופיעה בתוכניות שעובדות שם CTRL-ALT-DEL) זה קרה לי בעוד תוכנה ואני חושב שזה בעיה בכמה קבצי מערכת. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי באיזה פורט משתמשת תוכנה שיש לה אצלי גישה לאינטרנט... קיימת כזאת? או לא חייב תוכנה, אפשר אפילו אתר או משהו שיראה לי פורטים של תוכנות כמו נגיד BABYLON תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
! CRC failed in ********* The file is corrupt כול קובץ שאני עושה לו exctract-אותו ארור..משגע אותי מה אני עושה?תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי את המסך DELL 2007wfp רזולוציה 1680*1050, 20.1 אינטש, יחס 16:10. עד עכשיו השתמשתי בbsplayer שנותנת אפשרות לראות וידאו ב16:9(ככה שרואים פסים שחורים למעלה ולמטה) או 4:3. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לראות איתה וידאו על כל המסך (16:10) בלי פסים שחורים ובלי שהקצוות יהיו חתוכים. רצוי שתוכל להריץ גם כתוביות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני משתמש כרגע בנורטון אינטרנט סקיורטי 2005 שמגיע איתו בחבילת ההתקנה גם נורטון אנטי וירוס 2005... לפני שהתקנתי את הנ"ל היה לי נורטון אינטרנט סקיורטי 2004 ונורטון אנטי וירוס 2004 וכשהייתי מעדכן אותו דרך הlive update לא היו שום בעיות ועכשיו כשהתקנתי את ה2005 אני מצליח לעדכן את הנורטון אבל בצורה חלקית כמו בתמונה למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להפטר מהאיקס האדום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תמיד הייתי עושה במחשב שלי שיזכור אותי והייתי מתחבר בלי בעיה עכשיו מישהו נגע לי במחשב וביטל לי את הזכור אותי יש לי חשש שאפילו פרצו לי לאייסי ושינו לי את הקוד אולי אבל לא בטוח בקיצור איך אפשר לשחזר את הסיסמה את האימייל שנרשמתי איתו אני לא זוכר ככה שזה בעיה אני עם האייסיקיו הזה 5 שנים יש לי שם משפחה מחול בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD ויש לי את הכתוביות מסונכרנת שהורדתי מ TOREC איך אני משלב בניהם תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
למה המהירות בביטורנט קשורה כי זה לא עובר לי את ה 8 קילו?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
כשאני ממיר מWMV לMPEG אז האיכות יוצאת על הפנים, לאיזה פורמט להמיר כדי שיצא 1ל1? ז"א שתצא איכות סבירה(אבל שלא ישקול כמה ג'יגה), ושכל DVD הכי פשוט יוכל לקרוא... נו, כמו MPEG... תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט עם המקודד DIVX וזה לא נותן לי... או תוקע את התוכנה או סוגר אותה ואם שאר המקודדים זה נותן למה זה? יש פחתרון למישהו? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מנסה לעלות למשל את סטארט והוא רושם לי את זה החצי עברית חצי סינית מה אני אמור לעשות ואם יש איזה תןסף שאני חייב לפריפוקס 1.5
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אבל הוא רק מזהה כניסה של חומרה מבלי לאפשר לי לעבוד איתה. אני צריך דרייבר או מה? אם כן- אנא קשרו אותי לאתר הרלוונטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
או משהו כזה. שמעתי שהיא טובה. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עדכנתי לגירסה 2.0.0.12 ופתאום נעלמו לי כל התוספות מה אני עושה ???
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הורדתי את הסרט שרק 2 ויש לי 2 דיסקים CUE & BIN אני מנסה להפעיל אותו עם הדימון טול אבל זה לא עושה כלום חוץ מלפתוח חלון שמו של הקובץ: MPT.TS video CD מה נאני עושה???
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הכוונה היא לבחור כמה חיפושים בו זמנית בעמוד, ולסמן את כולם (כל אחד בצבע אחר). בברירת המחדל ניתן לבצע רק חיםוש אחד כזה בו זמנית. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האלן האנטי וירוס לא מתעדכן לי באופן אוטומטי.מישהוא יודע איפה משנים בהגדרות על מנת שידעדכן לבד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום פתחתי חשבון איי סי קיו חדש כי אני לא מצליח להיכנס לישן שלי ואני רוצה להעביר את הרשימה שהייתה לי למספר החדש... יש לי את כל הקבצים של המספר הישן... יש איזשהי דרך לעשות את זה? איזה תוכנה או משהו כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת איך אני יכול ליפתוח פורטים ב: Norton internet security 2005 אין לי שמץ איך עושים ומה צריך.. אני רוצה לפתוח פורט לאימיול וגם לדעת איך לפתוחלדברים אחרים בעתיד.. אם מישהו יודע אשמח אם תענו לי...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... למנהל הפורום. אני חדש פה ולכן אינני מבין בדיוק מה אתה רוצה אשמח אם תפנה בפרטי ותסביר לי איפה אני טועה במקום לנעול את ההודעה... ואם אתה יכול לעזור לי בשאלתי אשמח גם ממך לתשובה.. בתודה מראש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ניסיתי GAIM וניסיתי טריליאן. את האחרונה לא אהבתי כי היא היתה יותר מדי מסובכת כזו וגם אי אפשר היה לכתוב מימין לשמאל,מה גם שהיא עשתה לי בעיות עם השפה משום מה. ה-GAIM היתה נחמדה מאוד סה"כ עם חלון שיחה פשוט ובלי כל מיני שטויות - אבל היתי שמח לשמוע אולי יש משהו אחר שעונה על הדרישות. **משהו שהוא לא מירנדה**
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי מאקספלורר 6 ל-7 שמתי לב שהתכנים בעברית (האותיות) כתובים בצורה פחות ברורה מאשר קודם לכן. קשה לי לעמוד על ההבדלים אך לטעמי זה בעיקר החדות. אם ניקח לדוגמא את האתר הזה ניתן לעבור בצד שמאל למטה בין הפורומים,במחשב אצל הילדים שלי (פנטיום 3 פשוט עם אקספלורר 6 ) רואים את זה יותר ברור. האם יש למישהו מושג מה הבעיה והאם ניתן לתקן זאת? בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-