תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת חו מquick time היא לא מציגה כתוביות אני חייב שתציג למישהו יש הצעות?(לא לשכוח קבצי mov)...תודה... ;D
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני הולך להתקין אנטיוירוס ורציתי לדעת מה מומלץ הבאתי רשימה ממש ממש ארוכה שבטח לא מכירים את הכל אבל אני אמחק כמה אם הם ישארו על 0% האנטי-וירוסים תודה לMoRtZkInG על הלינק שלא השתמשתי בו בסוף
-
אהלן מאז שפירמטתי לפני חודשיים שלושה אין לי אנטי וירוס זה יעזור אם אני אתקין עכשיו או שהוירוסים שכבר נמצאים לא ימחקו? אני לא מרגיש שיש לי וירוסים אבל לך תדע האנטיוירוס יועיל אם אני לא אפרמט ואתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה זה הרבה זמן להכין דיסק אתחול בעזרת ה- NERO, ומשום מה, בעת העלאת המחשב, אני מקבל רק מסך שחור עם סמן מהבהב. בנוסף לזה ניסיתי גם להעתיק את כל הקבצים של דיסקט האיתחול (ממנו ה- NERO , כביכול, מעתיק את ה- boot sector) לדיסק, אבל גם זה לא עזר . אודה למישהו שמכיר את הבעיה ויכול לפתור אותה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
התקנתי במספר מחשבים (פנטיום 4,AMD) אנטי וירוסים שונים (NORTON 2005,NORTON 2004,NOD32) ב-WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2. אני עובד עם אינטרנט ADSL עם מודם ALCATEL החדש. וישנה תופעה שכאשר המחשב עולה לוקח כמעט דקה עד שניתן להתחיל לעבוד. בזמן הזה כאילו הכל "תקוע" , ה-ICON הקטן של האנטי וירוס לא מופיע, ואז פתאום אחרי דקה לערך,הכל "משתחרר" ואפשר להתחיל לעבוד. כאמור זה קורה במספר אנטי וירוסים, וגם במחשבים עם התקנה "נקייה" של WINDOWS . שמתי לב שאם המחשב עולה והמודם של ה-ADSL כבוי או מנותק מהמחשב - הכל עולה תקין.... מישהוא נתקל בתופעה הזאת? פתרונות? שאלה שניה - בWINDOWS XP SP2 כאשר ה-WINDOWS עולה מופיע ICON אשר מראה שיש בעיה עם הרשת (ההודעה אומרת משהו כמו LIMITED או משהו כזה) הכל …
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מסיבות שלי אני רוצה לנעול את הכונן הקשיח. יש לי מספר חשבונות ב-XP PRO, ובעצם משאר החשבונות אני מעוניין מדי פעם (שוב מסיבות שלי) למנוע גישה למחשב, אז הסיסמאות על החשבונות שלהם לא באה בחשבון, כי הרי רק לפעמים אני רוצה למנוע את הגישה שלהם למחשב, לא תמיד. אז אני מחפש תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הדפדפן כבר כמה חודשים, הוא פשוט מסרב להוריד Plugins! גם בגירסא עברית וגם באנגלית. ניסיתי למחוק ולהקתין שוב אך גם זה לא עוזר. כשיש באנר פלאש שהוא לא מסוגל להציג, אני מנסה להוריד את הפלגאין, אך ההורדה לא זזה. אז רציתי לדעת: א. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? ב. יש מקום אחר דרכו אני יכול להוריד את הפלאגין של המקרומדיה פלאש פלייר 7 לפיירפוקס? עריכה: הבעייה נפתרה, למי שנתקל באותה בעייה, הנה הפתרון: בעברית: כלים > אפשרויות > מאפייני אינטרנט > אפשר הורדה מאתרים. (לא מדוייק, לי יש את הגירסא האנגלית). באנגלית: Tools > Options > Web Features > Allow web sites to install software.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הנורטון גילה אצלי וירוס שנקרא Backdoor.IrcContact. נראה לי שזה סוס טרויאני משהו, והוא לא מצליח או לתקן אותו או למחוק אותו או לאיודע מה. יש למישהו הצעות מה לעשות? ובדף הזה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.irccontact.html כבר הייתי.. לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם המצב גרוע כל כך שכדאי לפרמט או שעדיף להתקין אנטי וירוס? תגיבו בבקשה ותעזרו לי תעזרו לי! תעזרו! בבקשה תודה מראש כנסו לקישור http://planet.nana.co.il/yani4/bad.jpg
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם הSW2005 כולל בתוכו פיירוול או שבנוסף צריך להתקין גם את הIS 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
הורדתי והתקנתי את השועל (נחמד ביותר!! . במיוחד הקטע עם הטאבים! אהבתי מאוד) אבל הבנתי שגם קיימת אפשרות להוסיף עוד פלאג-אינס ופיצ'רים שונים. אז מישהו מכיר אולי איזה אתר שיש בו מגוון פלאג-אינס להורדה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
עד היום תמיד לא ידעתי איזה קודאק להשים ולא ריתי לשלב כדי שהם לא ייהרסו אח את השני (דבר שכבר קרה לי) לכן לפני חודישם שאלתי ה ומישהו הציע לי קאזה לייט קודאק הוא אמר שהיא מנגנת לו את כל הקצבים...זה נכון שמתירק אותה הסרתי לפני זה כל מה שהיה לי לפני ובאמת הכל עבד...אבל לאחרונה ניסיתי לראות סרט רשום שסוג הקטבץ הוא mov ) ניסיתי לראות את הסרט אני יכול לראות את הסרט אבל אין לי קול (רשום שגיאה בהורדת קודאק במדייה פלייר) יש למישהו מושג איזה איזה קודאק להוריד כדי שגם לא יתנש לי בזת וגם אני יוכל לראות את הסרט או אולי מישהו מכיר קודאק יותר טוב שאני יתקין רק אותו(ויסיר את הנוכחי) וכל הסרטים יעבדו לי כולל זה שלא עובד עכשיו..... מקווה שיעזרו... ;D ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
עשיתי מן מחקר קטן בנושא שתי התוכנות האלה. בדקתי את המהירויות של הדפדפנים, של ההורדות, תצוגה וזהו בינתיים.. והנה התוצאות : - הFireFox אכן יותר מהיר מ-IE לפעמים גם פי 2 יתר מהר. לקחתי את הדפדפן של האקספלורר, ועם סטופר בדקתי את זמן העלאה של אתרים אקראיים למול הFireFox, וגיליתי שהFireFox מעלה הרבה יותר מהר מ-IE. - ההורדות בFireFox גם כן יותר מהירות והנה הוכחות: הורדתי שתי תוכנות אקראיות משני אתרים שונים. וגיליתי שהFireFox יותר מהיר לפעמים פי כמה וכמה. ( ואני חיכיתי שהמהירות תתאזן, אז לא לקחתי את התמונות על ההתחלה ) - לעומת זאת גיליתי שה-FireFox מתקשה בתצוגת חלקים של אתרים: תצוגה של FireFox : לעומת תצוגה של IE : התמונות לקוחות מהאתר של נענע -> …
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה נורמאלית שתעשה מה שאני רוצה ממנה!! אני מחפש תוכנה תפרמט את הדיסק קשיח ורק תסמן אותם! לא רוצה שתשחזר לי מידע או תנסה "לתקן" אותם! שרק תגלה ותסמן אותם כמה שיותר מהר! הפקודה format לא עושה את זה, היא מפרמטת את הדיסק קשיח וברגע שהוא מגלה סקטור פגום הוא מנסה בערך 5 פגמים לקרוא את אותו סקטור! לחילופין אני מחפש תוכנה שתהיה כמו fdisk, שלפני שהתוכנה מייצרת את הפרטישן, שתסרוק את הדיסק לbad's ותוציא את השטח הזה מחוץ לפרטישן. נ.ב: אני מודע לעובדה שהדיסק קשיח עשוי להתקלקל שוב, אני לא הולך לשים עליו מידע חשוב, אני רק רוצה לסמן אותו שאני אוכל להשתמש בשאר השטח שלו. זה דיסק קשיח IBM שעוד יש לו אחריות יצרן אך אין עליו שום מדבקת אחריות, אם מישהו יודע אם…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כאשר התקנתי את הפיירוול של Mcafee ישנה הערה שאני צריך לבצע Verify Subscription וכאשר אני מבצע זאת נפתח לי דף html עם כל מיני מספרים ואותיות ( כמו source של דף Html ). הפיירוול לפי דעתי פעיל כיוון שאני רואה שהוא חוסם כתובות,אבל בסטאטוס שלו הוא נמצא על Expird ולעיתיים אני רואה שהוא ב Disable למרות שהוא פעיל. מישהו נתקל בתופעה זאת ? והאם יש פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב למין תופעה מוזרה... בכל תוכנה שאני פותח, ואני מעביר את העכבר על הטולבר העליון (איפה שבד"כ נמצאים ה-FILE, EDIT וכו'), הלחצנים משנים את הרקע שלהם מהאפור הסטנדרטי למין לבן כזה... צירפתי תמונה להבהרה... הקטע המוזר הוא - זה לא קורה בתוכנות של מיקרוסופט! אופיס, IE, אאוטלוק, "המחשב שלי" ושות' - בכל אלה אין את הבעיה הזו. מישהו נתקל בזה ויודע איך לסדר את הבעיה? או לפחות מה גורם לה? תודה מראש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה בבקשה אל תנעלו כי לא מצאתי מקום יותר מתאים מפה. אז בקיצור זה הבעיה שלי.. מישהו יודע למה זה?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
-
איזה שרת אני שמה במקום PWS ב WINDOWS XP אני רוצה לנסות את הASP שלי על המחשב כמו שיכולתי בוינדו 98 היה לי PWS איך אני עושה את זה עם וינדו XP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-