תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למנהל הורדות, שזה יוריד הכל לתקיה שאני אגדיר בלי תקיות זמניות וכאלה. וגם שייתון לי להוריד במקסימום. בנוסף יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בדפדפן אקספלורר שהתחילה לפני יומיים שאני מגיע לאתרים מסוימים כמו YNET ו-SPORTLINE אז אני מקבל הודעת שגיאה בפינה השמאלית תחתונה של הדפדפן של ג'אווה - DONE,BUT WITH ERRORS , וכמו כן כשאני מנסה לרשום תגובה באתרים הללו לא נפתח לי בכלל החלון אלא מתקבלת הודעת שגיאה ERROR בפינה השמאלית תחתונה. האם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מהדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים לאחרונה שמתי לב שנגמר לי המקום בהארד דיסק, ורציתי למחוק דברים, כשהגעתי לאחד הסרטים שרציתי למחוק (הסרט MKV) הופיעה ההודעה הזאת: //cannot delete this file: It is being used by another person or program. Close any program that might be using the file and try again.// עכשיו אני לא טיפש (אני מקווה), וקראתי את מה שכתוב אבל אין שום תכנה שעולה לי בראש שמשתמשת בזה, ואפחד לא פרץ לי למחשב למיטב ידיעתי. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כמה דברים שמטפלים בפורמט הזה: Matroska shell extension Matroska pack תודה תודה תודה למי שיעזור.... אני ממש חייב למחוק קבצים כאלה, זה שוקל המון וכולם לא רוצים להימחק... :s05:
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כל פעם שאני טוען את אתר YNET אני מקבל הודעה (בתמונה המצורפת) ואז אני צריך ללחוץ על הלינק ע"מ לראות את האתר יש איזושהי הגדרה לREFRESHBLOCKER הזה שפיספסתי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש תוכנה קלילה וכמה שיותר מפורטת (כמה שיותר אפשרויות עיצוב) לעיצוב שיער, ואני זקוק להמלצות. תודה!
-
אני רוצה לעשות סרטון תמונות בליווי שיר אז הורדתי את פרימייר(אני יודע שיש אלף תוכנות שיוכלו לעשות את העבודה ביתר קלות אך אני מעוניין להתמקצע) ואני לא יודע איך לייבא קובץ ולהפעיל אותו בתוכנה(וידאו אודיו או סתם תמונה). בתודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק ריק לצורב ומנסה להיכנס לכונן הוא נותן לי את השגיאה הבאה: f:\ is not accessible incorrect function ואם כבר אני פותח ת'ראד ,אני רוצה לצרוב עם דיסק של 800 יש לי דיסק כזה ונרו 6 אולטרה אפשר הוראות? ;D תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מתקין פיירפוקס 3.5 במחשב וינדוס XP סטנדרטי אני מוריד קובץ EXE בפיירפוקס בסוף ההורדה הקובץ לא נפתח כי הוא פגום - הוא בודק את עצמו ואומר שהוא פגום או קורס אם חלון send dont send או דברים דומים אחרים בכל הורדה של כל קובץ EXE ונדמה לי גם קבצים אחרים זה תמיד אותו דבר זה קורה בכל הפעמים שהתנתי פיירפוקס 3.5 או 3 במחשב XP - נבדק במשהוא כמו 5 מחשבים ומתוכם 1 חדש שפורמט והפיירפוקס הוא בערך התוכנה הראשונה שאני מתקין בו. באחרים זה התקנה סטנדרית קיימת של XP שעובד תקין ואני רק מוסיף את הפיירפוקס (מחשבים שונים אם התקנות שונות). לא יצא לי להתקין פיירפוקס מהגרסאות האלה שיעבוד נורמלי ולא יעשה את הבעיה בגרסאות קודמות (נדמה לי עד 2 או 2 ומשהוא) לא היה את הבעיה באקספלורר 6 או 7 באותם מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם העלו עיצוב חדש לא מזמן והוא עושה לי בעיות בלי הפסקה.. הגופנים נמצאים הפוך לא עולים תמונות וזמן הטעינה גדול... אני משתמש בפיירפוקס מעל חודש אבל לא מבין יותר מידי.. עצות לשיפור המראה באתר הצפציפי הזה יתקבלו בברכה! http://www.sport5.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום ... מישהו מכיר אולי תוכנה לשינוי ה REGION של כונן ה DVD ללא הגבלה. אני לא יכול לראות / לצרוב סרטים של REGION 1 יותר :[ והמספר שניתן לשינוי היגיע ל-0
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
פירמתי לחבר שלי את המחשב והוא לא מוצא דרייברים של הלוח אם ואין לו קול אני צריך בישבילו דרייברים ועל הלוח אם רשום רק SW-865GM-L לא רשום חברה שאני מריץ חיפוש בגוגל הצירוף הזה (SW-865GM-L) מתקשר ברוב הפעמים לחברה בשם winwell יכול ליהיות שזה חברה של לוחות אם ? אם אתם יכולים להביא לי דרייבר ללוח אם הזה אתם תצאו תותחים
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי לאחר תקופה ארוכה של שנה שנתיים שלא השתמשתי בICQ אני מעוניין לחזור ולהשתמש בתוכנת המסרים הזאת. אני מניח שיצאו גרסאות חדשות, והייתי מעוניין לקבל המלצה לגירסה של התוכנה, שתהיה: 1. ללא פרסומות. 2. מאובטחת - אני זוכר שאז היו גירסאות לא בטוחות. 3. שליחת SMS (בחינם כמובן ) 4. תאימות לשאר גירסאות. אני מניח שאחת מגירסאות הLITE יתאימו לי, רק שאני לא יודע בדיוק איזו גירסה יצאה אחרונה(או לחילופין איזו גירסה טובה יותר).
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוספות מועילות לגוגל קרום, יש פה אנשים שמשתמשים בדפדפן הזה ובתוספות כלשהם?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להקליט בוידיאו איזה קטע מהמחשב למשל אני רוצה להקליט קטע ממשחק(ששחקן רץ כזה ויורה..\או מכונית שנוסעת) ואחרי זה לערוך את זה עם מוזיקה שלי וכול זה אז אני צריך 2 תוכנות: 1)תוכנה שאיתה אני מקליט 2)תוכנה שאיתה אני יערוך
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הורדתי איזה סרטון של 100mb אבל הקובץ מוגן והוא דורש שאני אתחבר לאתר שלהם כל פעם בשביל להפעיל אותו. השאלה שלי, איך אני מסיר את זה, הרי הקובץ כבר אצלי על ההרד דיסק אז למה אני צריך להתחבר לאתר שלהם האם יש איזו תוכנה שניתן, נניח לאחר הפעלה של הסרט "להעתיק" אותו ואז הוא נשאר "פתוח" ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה בנורטון אנטיוירוס של סימנטק יש 3 קטגוריות אחת מהם משום מה מסומנת עכשיו בOFF PROACTIVE THREAT PROTACTION ניסיתי לתקן ולעשות עידכון והוא אומר שזה מעודכן אבל זה עדיין מסומן בOFF.. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
גיביתי לאחרונה כמה קבצים ל ISO ובמכובן צרבתי אותם ב NERO כ DATA על מנת שאוכל ללצרוב אותם כ CD IMAGE ישירות מהדיסק או להוריד אותם לכוננן הקשיח שוב פעם ואז לצרוב כ CD IMAGE הקטע הוא כשאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס כותב לי שהם או מושחתים או שהם קבצים ב פורמט שהוינדוס לא יכול לזהות! למה?! אולי בגלל שצרבתי אותו על כונן אחר? או במילים אחרות צרבתי את קובץ ה ISO כ DATA הבעייה היא שכבר מחקתי את כל הקבצים מ ההארדדיסק ועוד נקודה היא שבהתחלה הכונן קלט את הדיסק והראה על קובץ ISO בדיוק כמו שתיכננתי אבל עכשיו זה כבר לא ,,,, וניסיתי המון דיסקים ויסיתי להתחקות אחר הקובץ ה ISO דרך תוכנת ISOBUSTER ללא הועיל תעזרו לי צרבתי ככה כבר המון דיסקים עוד משהו : לפני שאני מכניס את הדיס כותב לי ע…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי שאלה, (יותר נכון כמה) אני עיצבתי לוגו ופתחתי מסמך חדש בגודל 300X600 ורזולוציה 300 והתחלתי לעצב דרך אגב 8 ביט לא יודע אם זה ממש משנה בכל מקרה הלוגו יצא איכותי בהדפסות של מפעלים וכו..? כלומר לא מפסוקל מובן וברור וכו.. יהיה איפשר להגדיל אותו והוא ישמור על איכות? דרך אגב לא היה ניתן לשמור אותו כ JPEG אז שמרתי כPNG זה אומר משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להשתמש בתוכנה NTI CD&DVD MAKER 7 PLATINUM וזה אחלה של דבר חוץ מזה שלא מצאתי איך לפרוץ אותה זה תוכנת צריבה הרבה יותר נוחה ומהירה מNERO וגם שוקלת הרבה פחות ולוקחת פחות משאבים קיצר תעזרו לי בבקשה למצוא קיג'ן או קראק או משו בסגנון שעובד תודה מראש! -- בלי תגובות מפגרות כמו 2 החכמים למטה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מעבד תמלילים שיעבוד בדוס ויעבוד גם במערכת חלשה 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-