עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נכון יש רדיו באינטרנט כול תחנה אפשר לשמוע את הרדיו שלה דרך האתר שלה.. עכשיו השאלה שלי נגיד אני רוצה לקליט משהו מאותה תחנה למשל אני שומע עכשיו ברדיו דרך האינטרנט את התחנה 99esc ואני רוצה לקליט איזה חלק ממה שמשודר עכשיו עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה.. אני כבר משתגע מרוב חיפושיפפפ בתודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by RGod,

תגידו חברה איזה תוכנה יש שבעזרתה ניתן להוריד מהר TORRENTS ולעלות מהר ואם אפשר אז גם מדריך לאותה תוכנה תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by the kooks,

שלום רב. אני לא הייתי בטוח עם בעיה עם ויורסים שייך ותוכנה או תמיכה טכנית בחומרה אף אחד מהם לא היה מתאים אז עם יש פורום יותר מתאים מזה נא להעביר או להגיד לי, היום נכנסתי לאתר איטרנט של קראקים משהו בשביל חבר, האנטי וירוס שלי AVAST 4.7 מעודכן התריעה כל המחשב נתקע, לא יכולתי לימחוק או לתקן את הויורס הוא רשום משהו כמו אי אפשר למחוק אתצ הקובץ ואז החזיר אותי לחלון הנוכחי של האנטי ויורס שם אני בוחר מה לעשות עם הויורס, אני לא יכול לעשות איתו כלום כיביתי את המחשב בגלל שהמחשב בקושי זז, די מוזר מכיוון שבדרך כלל הAVAST פשוט מתריע ומוחק והוא אנטי וירוס ממש קל, בכול אופן עשיתי סריקת ויורסים עכשיו והוא לא מוצא כלום עידכנתי את האנטי ויורס לפני הסריקה מישהו יכול להמליץ לי על פיתרון? אני יו…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by roiej6,

שלום קניתי מחשב נייד מארה"ב dv6-1050us בנוסף קניתי מצלמה וידאו HD של פנאסוניק הבעיה היא לאחר צילום במצלמה והעברתה למחשב אני רואה את הקובץ בצורה פגומה... אני לא מצליח למצוא מקודד מתאים... הורדתי מקודד החדש בגרסתו האחרונה לא צלח...klcodec495f המצלמה מקליטה לקובץ MPEG TS File (.MTS) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום אתמול הפעלתי את האנטי וירוס שיסרוק אבל הוא עבד איזה 3 שעות ועדיין לא סיים זה הגיוני או שמשהו לא תקין ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי את המקלדת הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=505 וכפי שאתם רואים יש לה לחצנים של מולטימדיה קדימה אחורה ועוצמה הכל המקשים עובדים חוץ מקדימה ואחורה זה עובד רק על MEDIA PLAYER המסריח של Micro$hit אני רוצה לגרום להם לעבוד ב WINAMP איך שהוא זה אפשרי בכלל? אם כן השמח מאוד לעזרה שלכם...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  7. לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by x-dude,

האם יש אפשרות לחסום את דואר הספאם על השרת (במקרה שלי,נטויז'ן)? זה כבר בלתי אפשרי לעבוד ככה. האם אני יכול להתלונן איפשהו? אני משתמש בתוכנה QUICKDELETE שבודקת אימיילים על השרת מבלי להוריד אותם אלי,אבל עדיין זה מעצבן בטרוף.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  9. שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת ביותר. כאשר אני מנסה לחלץ משהו בעזרת winrar אני מקבל הודעת שגיאה שחלק מהקבצים לא תקינים. ! E:\Downloads\ABCD.part4.rar: CRC failed ABCD.avi. The file is corrupt ! E:\Downloads\ABCD.part8.rar: CRC failed ABCD.avi. The file is corrupt מה הבעיה ואיך ניתן לטפל בזה? מערכת הפעלה Win7 64Bit, המפרט בצד. תודה

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, יש כיום עוד תוכנות כמו ונטרילו וטים ספיק? אפילו שם יעזור! תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  11. Started by alex125,

שלום רבה חברים יש לי שאלה האם אני יכול אך שהוא לשנות את כונן C שיהיה כונן Z נגיד או הפך פשוט התקנתח מתחדש את מחשב שלי שהוא עשה קצת בעיות הוא שנה את כל כוננים פעם כונן C היה C היום הוא H אני רוצה לקוראו לו C אך אני עושה את זה. תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. היה לי זון אלרם פרו עבד מעולה שיפר לי את הפינג ומהירות האינטרנט אבל נגיד היה לו באג שאם הייתי מכבה את המחשב או את הראוטר אז זה היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו ואת כל התוכנות שאישרתי להם גישה לאינטרנט שזה עצבן כל פעם מחדש.... עכשיו יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2003 שעובד מצוין רק שהוא האט לי את האינטרנט טיפה והעלה לי את הפינג ובמשחקי רשת עכשיו יש לי לפעמים לאגים וקפיצות... : \ בדקתי והיה לי זון אלרם פרו גרסה 4.5.354 משהו כזה אז הורדתי עכשיו 4.5.549 ואם הנורטון ימשיך להאט לי את האינטרנט אני אמחוק ואנסה את זון אלרם פרו הזה אני מקווה שזה יפתור את הבאג שהיה לי... ד"א כל מוצרי נורטון 2004 לא עוברים את הActivation אצלי למרות שיש לי סיריאל והכל אין זה פשוט לא מקבל אותו מוזר בט…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. אני בא להתקין את הבבילון וזה מה שמופיע לי הסבר? תודה http://img250.imageshack.us/my.php?image=23486164ua3.jpg

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם. לאחרונה אני מנסה להתקין כל דבר אם זה משחק או אם זה תוכנה והוא ישר מוציא לי הודעה שגיאה של INSTALL SHILED : עשיתי את כל מה שרשום בהודעה ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה? אולי וירוס או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  15. אני אמור לא להיות בבית הרבה זמן ורציתי להסתיר כמה תיקיות (לא זה לא XXX) איזו תוכנה הכי מומלצת ? יש המון

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Black_eagle,

אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ. עכשיו יש לי שם כמה בעיות. 1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? 2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה? אני משתמש בXP PRO. תודה

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום רב לכל משתמשי הפורום, לפני כמה ימים זאטוטים מהמשפחה נגעו לי במחשב. ככל הנראה, הם סימנו את אופציית ביטול כל רשימת הקבצים שקיימת ב-Traffic ולא איחרו ללחוץ על אופציית המחיקה... כאשר ראיתי את רקע הרשימה הלבן גדל מרגע לרגע - חשכו עיניי!! פניתי למספר אנשים שאמרו לי לחפש קבצי LOG או TMP בסביבת הקאזה, אך ללא הועיל... הינני פונה אליכם, אזרחים טובים, עיזרו לי לשחזר את הרשימה שעליה עמלתי למעלה משנתיים וממנה נקטפו כל הקבצים טרם הורדתם המוחלטת!! (למעלה מ-70...) תוכנות? קבצי-טקסט השומרים הסטורייה ותיעוד? משהו?? בתודה רבה-רבה ובהערכה, מתחילון.

18. Started by eladhor7,

חברים ,אני קם בבוקר עכשיו, מדליק את המסך ומליון ואחד רוגלות נכנסו לי למחשב, השולחן עבודה שלי שונה לגמרי, והתקינו לי כמה תוכנות "אנטי רוגולות" בכאילו אוטומטי, עם הרבה חלונות קופצים. אני כל פעם מוחק את התוכנות שכל הזמן מתקינים לי אוטומטי שאני לא רוצה מהשולחן עבודה שלי ואחרי ריסט הם חוזרות. מה לעשות? תמליצו על תוכונת טובות למחיקת רוגלות וסוסים טורוינים. עשיתי סריקה בכמה תוכנות ולא עזר כלום, גם ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והקטע פה, שהשיחזור הצליח ואני רואה את השולחן העבודה שלי כמו פעם, ופתאום בום, השולחן העבודה שוב משתנה והמון חלונות קופצים אצלי , הצילו. תראו את השולחן עבודה שלי - http://www.siz.co.il/up/nhtzetmy4mj4.jpg וכל פעם אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת - http://www.siz.co…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by asafh5,

רכשתי מסך חדש 24 אינץ וכרטיס מסך חדש ,המחשב מכוון על רזולוציה של 1920*1080 ו32BIT צבע העיה היא שדפדפן כרום לא עובד לי כמו שצריך רואים בו באיכות ירודה ,האקספלורר עובד מצוין אבל כמובן שאני מעדיף להשתמש בכרום פיתרון ? תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by jackofalltrades,

החלטתי להפוך לסטודנט דיגיטלי - אני "כותב" במחשב, במקום במחברת. עד כה השתמשתי בתוכנה OneNote שבאה עם אופיס 2010. בשיעורים בהם אני מרבה לכתוב (אלגברה - 3 שיעורים ברצף), המחשב מתחיל לקרטע, בעיקר בעת גלילה (scrolling) ונהיה איטי מאוד באופן כללי - כאשר אני ממזער את החלון של התוכנה, הוא עובד כרגיל. במחשב הביתי אותו הקובץ עובד חלק כמובן. ניסיתי את Evernote כתחליף, היא עובדת בצורה חלקה, אולם אין אפשרות של דף משבצות (טיפשי משהו). Journal שבאה עם חלונות כמעט מושלמת, פרט לעובדה (המעצבנת) שאין אפשרות לעבוד עם דף באורך אין סופי, יש הגבלה של אורכו עד ל-24''. יש אלטרנטיבה גם קלה (בדומה לז'ורנל) וגם מאפשרת לעבוד עם דפי משבצות בגודל אין סופי?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by roeiw,

אני מקבל Low ID מאז שהחלפתי למודם של Aztech.. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/products/ie/home Final Version: 9.0.8112.16421 דעה אישית: בהחלט מורגש שיפור משמעותי בייחס לדפדפן הקודם. הדפדפן "נקי" יותר, בא עם מגוון תמיכות (יותר מכל דפדפן אחר), נפתח יותר מהר וכמובן משתמש במעבד הגרפי בשביל רינדור הדפים. החלק המבאס פה הוא שימוש רב ב-CPU בעת דיפדוף. שורה תחתונה: דפדפן מצויין, מתאים בעיקר למחשבים עם CPU חזק. נ.ב. משום מה סרגל הכלים לא עובד עם IE9. מנהלים לטיפולכם.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by jfkk,

שלוםרב יש לי בעיה עם פתיחה חלון באינטרנט אקספולר -כל חלון שאני פותח בתוך נלינק נפתתח לי בצורה ממוזערת כיצד ניתן לעשות -האם יש פיתרון ללא תוכנה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by dimago,

אתמול הורדתי את Firefox 4 אחרי המון גירסאות בטא. ואני בטוח שיהיו עוד תקלות, אני ממליץ בחום. יש כול הרבה דברים טובים לרשום עלFirefox 4. אבל השורה התחתונה שכמות ההורדות ב48 שעות האחרונות מדברת בעד עצמה. תוכלו להוריד מכאן: www.mozilla.com או בעברית: http://mozilla.org.il/firefox/

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם. האם קרה לכם פעם שרציתם לסגור תוכנה בשעה מסויימת ולא ידעתם איך ? האם קרה לכם שתוכנה נתקעה ולא ידעתם את שמה במנהל המשימות ( Task Manager ) ? הקץ לסבל! לבקשתו של אחד המשתמשים בפורום פיתחתי תוכנה שעושה בדיוק את זה. ע"י מעבר עם העכבר על החלון המבוקש ניתן לחסל אותו מיידית או בשעה רצויה. אתם מוזמנים להוריד את התוכנה מכאן. פרסמו תגובות ודיווח על באגים בת'רד זה. טיפים: תנסו לחסל את מחסל היישומים ;D !- שימו לב, התוכנה עובדת על מערכות ההפעלה 2000 ו XP בלבד! תהנו. עריכה: תודה לכל הבטא טסטרים שלי: שגיא, יונתן, נועם וטל. יונתן - הוגה הרעיון. טל ( TopGun) - חושב שהוא בטא טסטר אבל הוא לא. אבל שיהנה שהשם שלו פה ;D

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.