עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך לי קבצי MPG לVCD או DVD ושאני יוכל גם לצרף לMPG מוסיקה בנוסף, מישהו מכיר? שמע?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. שלום לכולם, כשאני משאיר את המחשב שלי דלוק למשך יומיים או למשך פרק זמן ארוך אני מתחיל ליראות את דפי האינטרנט כאילו שאין JAVA או משהו כזה... (דוגמא לפי התמונה למטה) והתופעה נעלמת אחרי ריסטראט למחשב. למישהו יש רעיון למה אניע רואה את הדפים בצורה מוזרה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by shanibh,

היי, אני מחפש תוכנה שתגביל את הצלילים לאפליקציות מסויימות, לדוגמא אם אני שומע מוסיקה, לגרום לכך שכל שאר הצלילים של האפליקציות האחרות יחסמו שהאקספלורר או הוינדוס עצמו לא יתחילו להפעיל אפקטים ולהפריע למוסיקה, או לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב, שהאייסי והמסנ' לא יצפצפו, בלי לשנות את ההגדרות הספציפיות של כל אפליקציה, אלא בעזרת המנהל צלילים לחסום סאונד של אפליקציות שאני רוצה ולא רוצה...מעין NETLIMITER אבל לצלילים ;D יש משהו כזה או שעליתי על סטארט-אפ? תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , יש לי מגן יום שלישי בתוכנה אקסס ויש לי בעיה בפרויקט שלי , אני מסתבך עם פקודה בmodule (בונה פקודות), מי שיודע איך לעבוד עם זה שיגיד ואני אעלה תמונה של הבעיה שלי . תודה !

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  5. Started by Mamimo,

שלום לכולם, לפני זמן מה רכשתי ALL IN ONE של HP, יחד עמה קיבלתי את תוכנת READ IRIS 8, כאשר על גב עטיפת הדיסק מצויין התוכנה זו תאפשר OCR בעברית, אך בסוך רשום שהמילון העברי לא מותקן בהתקנה הראשונית בדיסק הזה. ניסיתי בכל זאת להמיר משהו בהעברית קיבלתי הודעת שגיאה, חיפשתי על הדיסק ואין שום מילון עברי. משהו יודע כיצד ניתן להשיג את המילון העברי ל IRIS, ובכלל מה הטעם למכור את סהסורקים בארץ עם תוכנה שלא מפרשת עברית?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. אז ככה אני דרך טופס רוצה לקבל משהו בחזרה בתוך שדה...הבעיה שאני מקבל את זה... השאילתה מחזירה רק רשומה אחת... אפשר עזרה?? צריכים תמונות??..תגידו של מה..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by Tapeworm,

אני משתמש ב- Photoshop CS ME 1. כיצד גורמים לתמונה (לחלק מתמונה למען האמת) להפוך מכהה בצד אחד לבהירה בצד שני (ככל שהולכים שמאלה למשל, התמונה בהירה יותר...)? 2. כיצד יוצרים קווים ישרים פשוטים? 3. כיצד יוצרים (אני מתאר לעצמי שצריך פילטר כלשהו) מתמונה צבעונית, תמונת שחור לבן של הקצוות בלבד (תמונה של בניין תהפוך למלבן שחור)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. חבר'ה אני זקוק לעזרה כאשר מעתיקים גרף כלשהו מאקסל לוורד ישנה אפשרות להעתיקו לוורד עם הקישור לאקסל או פשוט כמונה בלבד. הבעיה שלי היא לשנות את זה עכשיו רטרואקטיבית. משמע העתקתי כמה עשרות גרפים מגיליון אקסל לוורד עם הקישור לקובץ האקסל אולם המסמך שהתקבל תפח לממדי זיכרון נכבדים ביותר (60 מ"ב), כעת אני רוצה לשנות את גרפים אלה בוורד לתמונות פשוטות, שלא יהיו מקושרות לגיליון האקסל. השאלה המכרעת היא איך עושים את זה ?!? וזאת כמובן בלי להעתיק את כל הגרפים מחדש אחד אחד אל המסמך כתמונות (מדובר בלא מעט...). המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by moris1977,

היי ישנה תוכנת לכידה שאוכל ללכוד חומר ממצלמת וידא אנלוגית עם מכשיר DVC-USB של DAZZLE? ניסיתי עם פינקל סטודיו 9 ועם יוליד וזה לא הולך מה העניין אולי יש קובץ כלשהו כדי חהתאים אותו לתוכנות אלה ע"מ ללכוד? חיברתי את המצלמה עם כבל של S-VIDEO להתקן הלכידה ה-USB לכניסה של ה-S-VIDEO שעליו. פתחתי את פינקל כדי לראות אם הוא זיהה את ההתקן לכידה והוא לא מופיע . יש כמה תמונות שהופיעו חלקן כאשר פתחתי את פינקל חלקן כאשר לחצתי ע"מ ללכוד הנה הם: http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz8cf.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0026wl.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0037ts.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0043ay.jpg התמונה האחרונה כשניסיתי ללכ…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. אני צריך לפרמט את המחשב והדבר היחיד שתוקע אותי עכשיו זה שאני לא מוצא את המועדפים שנשמרים דרך הפיירפוקס כדי לגבות אותם לפני הפירמוט. יש לי שם דברים חשובים שאני חייב לגבות והמחשב גם הוא במצב לא טוב כ"כ שדורש התקנה מחדש של הווינדוס. אם יש מישהו שיודע איך אני אוכל לגבות את המועדפים אז אני אשמח מאוד לכל עזרה..

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. שלום , אני מחפש תוכנת המרה (+מדריך אם יש ) שממירה מקבצי וידאו שונים לפורמט DVD עכשיו אני יודע שיש מיליונים של תוכנות כאלו אבל עדיין לא מצאתי אחת שיודעת לעשות CHAPTER במקומות שונים על גביי הסרט (כלומר מרווחים שונים בין CHAPTER אחד לשני) . המטרה: אני מעוניין להכין לי דיסק עם המון פרקים נבחרים מכל מיניי סדרות שונות ומגוונות. כאשר כל פרק הוא נפרד . תודה מראש ..........

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by zgd,

אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  16. אז כך יש לי שלט ניסיתי להפעיל בתוכנה UICE ולא הצלחתי אייך מגדרים? אם כבר אני שואל האם יש דריור או משהו שצריך להתקין על מנת שמקלט האינפרא אדום יעבוד תמונת של המקלט והשלט:

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by topgun,

שלום יש לי בעיה מציקה בספריה (library) של ווינאמפ. אני מצרף תיקיות לספריה, וזה מזהה והכל בסדר. הבעיה היא שכשאני מנסה להסיר את התיקיות מהספריה - הקבצים שהסרתי לא נעלמים, אלא נשארים ב-local media... מישהו יודע איך להפטר מהקבצים (שירים, קטעים, כלמיני) המציקים האלה? אני משתמש בווינאמפ 5.04, winXP pro sp2. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by rollita,

מדי כמה שעות של גלישה הפיירפוקס מחליט לקרוס לו וכל החלונות נסגרים. התקנתי מחדש את הגירסה האנגלית החדשה ביותר והבעיה ממשיכה. לא שמתי לב לקריסה באתר ספציפי. אני מעונין להמשיך ולהשתמש בתוכנה ולא להחליפה, מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה-גיל

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. יש לי בעיה באימיול תוכנת שיתוף קבצים אין לי מהירות מישו יכול לעזור ???

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by K0sTa,

כשאני מפעיל את התוכנה היא לא נפעלת לא יודע למה ואם היא נפעלת ואני רוצה לצלם איתה סרט אז המישחק נתקע מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by imac,

ערב טוב, הנני שדרן באחת מתחנות הרדיו המצליחות ברחבי האינרנט, יותר נכון שדרן מתחיל. היום קיבלתי את תפקיד ה"שדרן", שמחתי נורא עקב מתן התפקיד, אך כמו שנאמר "גודל הציפיה כגודל האכזבה" עליתי לשידור עם כמות מאזינים די גדולה של כ-80 מאזינים. אך קיבלתי הערות מהמאזינים אל נפילות ותקיעות בזמן השידור, הבעיה רק אצלי, אצל כל השדרנים האחרים זה עובד מצוין, חשבתי אולי משהו במחשב. יש לי רשת בבית עם נתב, אני גולש במהירות 750kbps אשר נחצית לשניים מכיוון שיש לי שני מחשבים, אז יוצא שאני גולש ב 375kbps האם זו הסיבה שבגללה יש תקיעות ? אני מבקש תגובה בונה אם אפשר, תודה !

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. Started by GZA3,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים למערכת הפעלה הזאת. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by Smgr,

אני מחפש תוכנה שבודקת את הלוחות עוד ב BOOT , רק שתגיד לי אם הלוח תקין או לא וככה אני לא אצטרך להתחיל להחליף כרטיס מסך ... זיכרון .. וכו עד בידוד של תקלה. אז אם מישהו מכיר איזה תוכנה כזו אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.