תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לשיתוף משאבי המחשב בזמן המתנה למחקר על מחלת הסרטן, בסגנון seti אם אני זוכר נכון התוכנה פורסמה והתבצע מעקב באתר ישראלי http://www.pc-spot.co.il/ או http://www.pcarena.org/. תודה רבה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי בעייה כל פעם שהוא נכנס למסנג'ר הוא עושה לו התוכנה ניתקלה בבעיה ועליה להיסג'ר ולפעמים גם באנטרנט ניסיתי לימחוק את המסן אבל לא עוזר.. עם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה עם אפשר להעביר את זה לפורום המתאים אני חושב שזה המתאים כי זה בעייה בתוכנה אבל בכל זאת תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה למאפשרת לחסום גישה למחיצה כך שמי שאין לו סיסמה לא יכול לפתוח אותה ולא יכול למחוק אותה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מחקתי תיקה עכשיו אני רוצה לשחזר אותה אך אני עושה את זה אני עשתי את שחזור מערכת זה רק מחזר את תיקה אבל היא ריקה אך אני עושה כדי לשחזר הכול כלל את דברים שבתוך התיקה תודה מאלכס!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הורדתי מגורו 3D את גרסאת 2005...אני מקליק פעמיים על הקובץ, דרך תפריט התחלה, דרך השולחן עבודה -נדה הוא נפתח לחלקיק שניה ומיד נסגר..וירוס?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתהיה בשולחן העבודה, ותציג את הטמפ' שיש בחוץ. לפעמים שיש דיונים כמו: SHOW US YOUR DESKTOP אני רואה כאלה תוכנות אז שמישהו יביא לי לינק ךתוכנה כזאת בבקשה... נ.ב. - עשיתי חיפוש ב DOWNLOAD.COM ורשמתי WHEATER וזה מצא לי כמה רשימה של תוכנות, ואני לא יודע איזה טובה, אז בבקשה תתנו לי לינק לתוכנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שלט רחוק ישן של חברת Real Magic (נקנה יחד עם MPEG2 HW decoder לפני כ-7 שנים...). היום השלט משמש אותי לשליטה מלאה על BSPlayer ו-Winamp דרך תוכנת uICE. אני רוצה לשלוט באמצעות השלט על תוכנות HTPC כמו MythTV, GB-PVR וכיו"ב אבל ל-uICE אין תמיכה בהן. האם מישהו מכיר תוכנה לתמיכה של השלט בתוכנות הללו ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי לא מזמן lw60 של lg, הוא מבוסס על 915pm ויש לו ביוס של phoenix שם הקוד של הלוח הוא hunter. חיפשתי בכל מקום ואני פשוט לא מוצא ביוס... והביוס שיש עכשיו פשוט זוועתי, מחזיר אות לימי הk6 העליזים... תודה לכל העוזרים, naorai
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב של חבר שלי ויש לו כרטיס מסך מובנה, ואין את הדיסק של המחשב, ועכשיו רואים מה זה מגעיל,אם אפשר לקרוא לזה רואים, משהו יכול לעזור לי?להגיד לי איך אני מטפל בזה?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? הכי מעודכן שיש בבקשה תסבירו לי גם איך אני מוצא אותו באתר כי אני לא הכי מבין בזה... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה לכך ש WINRAR לא מעוניין לפתוח לי קבצים ומודיע לי על CRC ERROR ולמרות שהווינראר שלי מעודכן לגרסא חדשה והקבצים טובים כי בדקתי אותם על מחשב אחר.... זה משהו סידרתי וקבוע בכל הקבצים שאני מנסה לפתוח לא הולך לי ובא לי לשבור כבר את המחשב... עזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לדך הרשמה לעשות מסנג'יר? אני לא מוצא את .תודה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאחרונה לעבוד באחת המעבדות באוניברסיטה כאחראי על המחשבים. בעקרון במסגרת התפקיד אני אחראי לתפקוד החומרתי והתוכנתי של 25 מחשבים בערך שנמצאים בשלושה חדרים שונים. כל המחשבים נמצאים יחד ב- Domain ועובדים עם Windows XP. ישנה אפשרות לגישה מרחוק לכל עמדה דרך Remote Connection הבנוי ב- Windows. בעקרון מה שאני מחפש זה המלצה מאנשים שיש להם ניסיון בעבודה בסביבה כזאת בקשר לתוכנות שיאפשרו לי לקבל בנוחות אינפורמציה מכל המחשבים ברשת כדי לנהל אותם ביעילות רבה יותר וכמו כן אני אשמח להמלצות לתוכנות שיכולות לסייע בשימור ביצועי המערכת. בעקרון מבחינת אנטיוירוס כל המחשבים עובדים עם McAfee וזה לא נתון שניתן לשנות. מעבר לכך אני גם משתמש ב CC Cleaner ,Spybot ו- aSquared Free כדי לשמו…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני משער שחלקכם נתקל בה. התקנתי את הצורב כ sec.master ויש עוד cd שמותקן כ sec.slave הכל מותקן כמו שצריך.. ווינדוס מזהה את הכונן של הצורב אני מכניס דיסקים והוא קורא אותם הכל טוב ויפה , כשאני בא לצרוב בנרו התוכנה נותנת לי את כל האופציות הרגילות אך כשאני לוחץ על כפתור הצריבה burn התוכנה נותנת לי אופציה של "image recorder" בלבד כאופציה של הצורב שניתן לצרוב דרכו, גם אם אני צורב קובץ image ל hdd עדיין אני לא יכול לצרוב דרכו לדיסק. ז"ה התוכנה לא מזהה את הצורב שלי. הצורב שלי הוא חדש חשוב לציין מדגם: HL-DT-ST dvd+-rw GSA-H42N צורב של LG ואני משתמש ב win me. כמו כן הרצתי את ה Nero InfoTool והוא רשם לי בלשונית האחרונה של ה ASPI שחסר קובץ WNASPI32.DLL ב…
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע סינכרון מלא בין שתי תיקיות על המחשב כלומר כל מה שקורה בראשונה יקרה גם בשניה. התיקיות על אותו המחשב בהארד דיסיקם נפרדים. יש תכנה או אפילו איזה כלי של ווינדוס לעניין? תודה \ רום
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסנגר 7.5 הרזולוציה של הוינדוז הופכת ל 640*480 ואיכות הצבע ל 8 סיביות (תמונה גרועה)... נסיתי להסיר ולהתקין מחדש לא עזר...נסיתי להסיר ולהתקין V 8.0 LIVE גם לא עזר אותה בעיה כל הזמן... כשראיתי את הבעיה בפעם הראשונה צעק שחסר קובץ DLL מקבצי המערכת ,הורדתי אותו אבל גם זה לא עזר ...זה רק עזר בהפעלת המסנגר בלי ההודעה שהקובץ חסר ... תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה מותקן אצלי במחשב נורטון אנטי וירוס תקופה ערוכה. נגמר לי החוזה איתם ולא חידשתי. לאחרונה התקנתי את NOD32 אבל שמתי לב שהוא דפק לי את התוגנה ביטורנט. אין לי מושג איך אבל נסיון לסדר את הבעיה לא העלו הצלחה. עבדתי עם קספרסקי אבל גרם לי לבעיות חיבור. האינטרנט נהייה איטי בטירוף. בקיצור אם מישהו יודע איך להפעיל את הביטורנט עם NOD32 אני אשמח לטיפ. או לאנטי וירוס חזק וטוב. תודה מראש L.A
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי avi ואני רוצה לחבר אותם כדי לצרוב אותם על דיסק dvd אני מתכנן גם לשים להם תרגום ואני צריך את כל ההמלצות שלכם, איך להמיר? עם איזו תוכנה להמיר? ועוד תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
http://img516.imageshack.us/my.php?image=clipboard01bb9.jpg חוץ ממני, מישהו רואה משהו מוזר בתמונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לsis 7012 יש כמה סוגים או שזה דריבר אחד לכל הלוחות?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לכבות/להפעיל לי את המסך/ השומר מסך? אני צריך אותה בשביל השלט, שבעזרתו אני אוכל לכבות את המסך בלי לקום. תודה ושבת נעימה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-M61PME-S2P והצ'פסט שלו הוא NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430 GPU (יחד עם כ.מסך מובנה). כשאני נכנס לאתר של NVIDIA כדי להוריד לצ'יפסט מנהל התקן מעודכן, אני לא רואה שיש שם גירסה 4X של nforce אלא מתחיל מגירסה 5X. מה עלי להוריד? חשוב לציין כי כשאני מפעיל את הזיהוי האוטומטי שיש באתר של NVIDIA אני מקבל שגיאה זו: The NVIDIA Smart Scan tool was unable to detect an NVIDIA nForce motherboard
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-