עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסנתי להיכנס לmsconfig ולא הופיע שמה הנוד איך אני עושה שהוא יעלה בלי שאני ילחץ על הסמל שלו?.......

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  2. בכל תוכנה הכתוביות מופיעות בג'יבריש לא רק בbs player בכל תוכנה גם בmedia Player מישהו יכול לעזור לי?

3. Started by רן200,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אז אם לא נא להעביר (תודה). יש לי שרת ואני רוצה לפתוח עלוי טלויזיה (בשידור חי, עם מצלמה ותכנים שאני אבחר) אני רוצה תוכנה שבעזרת אני אוכל לפתוח. תודה.

4. Started by shaithebest,

שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שבעבודה נכנס בטעות דרך פרופיל לוקאלי מחק פרופיל בשם unknown שהתברר להיות הפרופיל רשת שלו ועכשיו הוא חייב לשחזר את המידע שהיה שם (הפרופיל נוצר מחדש (פרופיל ברירת מחדל) מתי שהוא עשה log on לרשת) חשבתי לתת לו recuva portable ולהגיד לו לבצע סריקה לכונן ולבצע שחזור יש דרך יותר טובה? או תוכנה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by מאור247,

משהו הביא לי להתקין אופיס 2007 אבל הוא באנגלית...יש איזה משהו שיכול לשנות את השפה לעיברית????

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by טאז,

היי יש לי אוטוקד 2007 מותקן על XP הכל בסדר הכל תקין יש לי עוד מחשב עליו יש ויסטה שם יש בעיה לאחר ההתקנה לא ניתן לפתוח את האטוקד בכלל אם ניתן לעזור לי לסדר את הנושא על ויסיטה באוטוקד 2007 אשמח אם במיקרה חייב אוטוקד בגירסה יותר מעודקנת אבקש אם ניתן לקבל הורדה לאוטוקד אחר כדי שהבעיה תיפתר בתודה טאז

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. Started by eyahalom,

שלום לכולם, במשך כמה ימים אני נתקל בבעיה בבואי להשתמש בLive Update של הנורטון (עותק חוקי למהדרין, לשואלים..). אני מקבל את ההודעה המצורפת. אני לוחץ על "בצע" והתוכנה אומרת שאין באפשרותה לבצע. מיד אח"כ היא מנסה להתחבר לשירות העדכונים, ואז מתקבלת הודעת שגיאה.. לא הצלחתי לטפל בבעיה בעזרת התמיכה של Symantec. רק להשתמש בInteligent Updater, שהוא כלי פחות נוח לדעתי. מישהו מכיר את הנושא? אשמח לעזרה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Trol,

שלום לכולם. קניתי MP3 של חברת Beat Box 256 MB ביחד עם זה קיבלתי את הדרייבר וכשאני מתקין זה מראה לי את ההודעה הזאת: ואני פשוט לא יודע איך להעביר שירים לMP3, בבקשה תעזרו... תודה מראש!!

11. מחפש תוכנה טובה מהירה ובחינם אם אפשר גם תוכנה לצריבה טובה חוץ מNERO תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by QQQ,

טוב אז ככה, יש לי משחק שהורדתי שהוא בסיומת ISO. כשאני נכנס לקובץ דרך WINRAR, יש כל מיני קבצים ולאחד מהם קוראים data2.cab, והוא שוקל יותר משני ג'יגה. כשאני עושה EXTRACT לכל הקובץ ISO, הdata2.cab מופיע כקובץ ששוקל 0 KB, וכשאני מנסה להיכנס אליו זה אומר ככה: The archive is either in unkown format or damaged. זאת בעיה עם הWINRAR שלי או עם הקובץ? יש דרך לפתור את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. עקבתי אחרי ההוראות... הגעתי לשלב שמתחתי SPLINE מסביב לחצי פיון, ואז אני אמור להפעיל FILLET על קודקוד מסויים, בכדי לעגל אותו. אני לא מצליח לעשות את זה... בחרתי מהתפריט MODIFY מהרשימה את Fillet/Chamfer - ואח"כ ניסיתי לגרור את הקודקוד - ושום דבר. מה שמשפיע זה הכלי שבחרתי באותו זמן (למשל, להזיז את הקודקוד או לסמן שטח לבחירה). מה פיספסתי?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by WaRez.,

כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE מצאתי את זה - http://global.level1.com/products2.php?Id=534&PC1thId=10 איך אני מבטל את הFirewall שלו ? Thank you

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. Started by eliav-peretz,

אני מחפש תוכנה ששולחים אותה למישהו פעם אחת ויא שולחת לו את זה הרבה פעמים ומציפה לו את האייסי ואז נתקע לו המחשב..! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. שלום לכולם! קורה הרבה שקבצי ISO נפתחים ומקראים משהו כמו TRACK 1 בISOBUSTER ומכאן אין ממש לאן לעשות EXTARCT...רק לקבצים זהים לקובץ המקור. בטוח שהקובץ פגום? בכל זאת, משהו חייב לתפוס את אותו מקום על הארד דיסק...אז מה זה בעצם? אשמח למשוע רעיונות... תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. כשאני ממיר מWMV לMPEG אז האיכות יוצאת על הפנים, לאיזה פורמט להמיר כדי שיצא 1ל1? ז"א שתצא איכות סבירה(אבל שלא ישקול כמה ג'יגה), ושכל DVD הכי פשוט יוכל לקרוא... נו, כמו MPEG... תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by Tapeworm,

אני משתמש ב- Photoshop CS ME 1. כיצד גורמים לתמונה (לחלק מתמונה למען האמת) להפוך מכהה בצד אחד לבהירה בצד שני (ככל שהולכים שמאלה למשל, התמונה בהירה יותר...)? 2. כיצד יוצרים קווים ישרים פשוטים? 3. כיצד יוצרים (אני מתאר לעצמי שצריך פילטר כלשהו) מתמונה צבעונית, תמונת שחור לבן של הקצוות בלבד (תמונה של בניין תהפוך למלבן שחור)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. שלום לכולם. אם יש מישהו מכם\מכן שיודעים\יודעות לנתח קבצי dmp אנא מכם עשו זאת לקבצים המצורפים ואולי תוכלו לעזור לי , בבקשה, לדעת מה עובר על המחשב שלי ולמה הוא עושה "מסכים כחולים"..... בתודה מראש, אוריה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by silverblue,

מאז ששעו לנו רשת בבית האימיול שלי תמיד ב Low ID וזה לא משהו עם האנטי וירוס או הפיירוול הוא פשוט תמיד ככה ואני לא מבין למה מישהו יכול לעזור ?!@ PLZZZZZZZ

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אני צריך תוכנה שתהיה בשולחן העבודה, ותציג את הטמפ' שיש בחוץ. לפעמים שיש דיונים כמו: SHOW US YOUR DESKTOP אני רואה כאלה תוכנות אז שמישהו יביא לי לינק ךתוכנה כזאת בבקשה... נ.ב. - עשיתי חיפוש ב DOWNLOAD.COM ורשמתי WHEATER וזה מצא לי כמה רשימה של תוכנות, ואני לא יודע איזה טובה, אז בבקשה תתנו לי לינק לתוכנה טובה.

23. יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by NI4NI,

מישהו יודע מה קורה איתה ?... האתר שלהם למטה כבר כמה ימים...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by NIVTOL,

ברשותי שירים שהמרתי לWAV הבעיה שהם תופסים 100 דקות ןאני רוצה להמיר את זה לדיסק אחד ולשמור על פורמט WAV בדיסק רגיל יש איזו תוכנה או הגדרה שמישהו מכיר שיכולה לעזור לי וככה אני אוכל לחסוך בדיסקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים