עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tapeworm,

אני משתמש ב- Photoshop CS ME 1. כיצד גורמים לתמונה (לחלק מתמונה למען האמת) להפוך מכהה בצד אחד לבהירה בצד שני (ככל שהולכים שמאלה למשל, התמונה בהירה יותר...)? 2. כיצד יוצרים קווים ישרים פשוטים? 3. כיצד יוצרים (אני מתאר לעצמי שצריך פילטר כלשהו) מתמונה צבעונית, תמונת שחור לבן של הקצוות בלבד (תמונה של בניין תהפוך למלבן שחור)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

תוכנת ההגנה של ,AVG עכשיו יש קובץ שקופץ לי שהוא SPYWARE והוא לא איך אני שם אותו בקבצים שהוא אמור להתעלם מהם? אני פשוט לא מוצא את האופציה הזאת

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by mor873,

אני מקליט באמצעות התוכנה WinDVD 3 (בהמלצה ) וההקלטה יוצאת ממש טוב , אני עורך אח"כ ב VirtualDubMod , יוצא טוב רואים מעולה ב DVD . אבל עשיתי ניסיונות על קבצים קטנים אני צריך להקליט תוכנית של 3 שעות . מה עלי להגדיר שהקובץ יהיה בגודל סביר ב WinDVD 3 כי באיכות טוב יוצא 56mb לדקה שזה כ 10g ל 3 שעות , האים זה סביר כי עקרונית יש לי מקום בדיסק 15 ג'יגה . אבל לא ניראה לי הגיוני והאים יש מגבלה של התוכנה לקובץ . תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by @guitarsuite@,

איך אפשר שהפירוול יפעל אבל לנתק רק את האי סי קיו כדי שאני יוכל לקבל קבצים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. הדגם CT6840 חברה - CREATIVE בכול העולם ואחותו חיפשתי ולא מצאתי אם יש פה צדיק שיעשה נס ויביא לי את הדריבר שתבוא עליו ברכה תודה למתעניינים ןלעוזרים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by danielpet,

עדיף לתוכנה חינמית, כל אופציה תתקבל בשימחה תודה מראש דניאל

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. האם GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 אמור להתחבר לאינטרנט???

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by kikkler,

החלטתי לאחרונה לעזוב את winamp המוכר ולעבור ל- foobar ולהתבססות על טגים במקום ספריות שתי נק' שכרגע מפריעות לי- א) יש איזו חוסר אחידות בטאגים - חלקם מאפשרים לי למשל להשתמש ב- \ בשביל להכניס מספר ערכים בו זמנית, וחלק לא - יש אפשרות להעביר את כל הקבצים לצורה אחידה? ב) יכול להיות שזה מתקשר לנק' הקודמת, אבל כשאני מסדר את הרשימה לפי שמות אומנים לדוגמא, אני מקבל כפילויות - שני שדות בעלי אותו שם . זה אמנם די דליל והרוב מוצג בסדר, אבל הייתי מעדיף להמנע מזה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by gkman,

אני יודע שאפשר לגרום לדף בפורמט HTML להציג ולהפעיל קוד ב-PHP אבל עם תוכנת WAMP אני לא מצליח לעשות את זה.... מישהו יכול לעזור? תודה...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by -AKEL-,

זאת תוכנה למשחקי רשת... בכל מקרה איך אני מכניס לשם שרתים??? לדוגמא אני רוצה לשמחק ב-Call of Duty 2... איפה אני מוצא את השרת שאני יוכל להתחבר ולעשות משחק רשת???

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by amir456,

שלום אני חדש בקהילה .... מקווה ליתרום ולהישתלב אנשים יש לי בעיה אני רוצה ליפתוח כונן דיוידי וירטואלי (אין לי דיוידי או צורב דיוידי) במחשב כדי להפעיל את ה GTA SA שלי כל פעם שאני רוצה לשחק במשחק אני צריך להכניס את הדיסק ואבל את הדיסק הבאתי לחבר שלי עכשיו את הדיסק העתקתי במלואו למחשב עכשיו איך אני יוצר כונן וידיוי וירטואלי ומכניס לשם את הדיסק שהעתקתי למחשב זה הבעיה ואני חייב לעשות שה GTA SA שהוא יבקש את הדיסק הוא יוכל ליקרוא מהכונן הוירטואלי שיצרתי ... בבקשה אנשים אני ממש צריך את זז אני חייב להמשיך לשחק ... תודה מראש ...

12. Started by Shasoosh,

ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. כמו שכתבתי בכותרת, בטעות במקום להסיר סיסמא אחת, הסרתי את כולן, ולחצתי אישור בלי לשים לב יש איזו שהיא דרך לשחזר תסיסמאות שאבדו ? היו לי שם המון סיסמאות חשובות..ואני ממש בדיכאון, יש דרך כלשהיא ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ז"א קובץ עם סיומת GIF [נגיד כמו האווטר שלי].

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by The Dom,

ראיתי שיש אפשרות להכניס מילים לשירים...... 1) איך לעזאזל מכניסים אותם??????? 2) האם המילים יהיו קטנות מידי שעין אנושית+מיקרוסקופ לא יוכלו לראות?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by sby333,

שלום לכולם, אני עובד ב Excel97 מסיבה מסויימת כאשר OFFICE2003 גם מותקן. עכשיו שניהם עובדים טוב, עד לרגע שאני מנסה לשמור קובץ בexcel97 כפורמט מסויים (txt). ניסתי להסיר ולהתקין שוב ושום דבר לא צלח. אשמח אם יהיה תשובה. תודה רבה, שלומי

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by mtng,

וגם לפעמים תוך כדי עבודה על המחשב או משחקים נבדקו 2 מסכים כדי לשלול בעייה של המסך ובשניהם אותה תוצאה הוחלפו הדרייברים לדרייברים חדשים יותר של NVIDIA ללא שינוי הגדרות תצוגה שונו גם כן ללא שינוי במצב המחשב הוא AMD 3200+ 1024 RAM וכרטיס מסך G6800 NU של XFX המחשב בן פחות מחצי שנה ונקנה בKSP מישהו יודע מה לגבי המדיניות שלהם בהחלפת מוצרים? כי אין לי כסף לשלם כרגע על כרטיס מסך חדש

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. תודה מראש. ( כותרת)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. Started by Thunder-Head,

שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף לדוח שדות שאינם נמצאים בטבלה שבחרתי שהדוח ייקח ממנה את הנתונים.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by IDAN AMRAM,

איפה נמצאת האפשרות להמשיך לצרוב על דיסק שכבר נצרב? כאילו להוסיף עליו עוד קובץ... אני יודע איפה האפשרות הזאת הnero 5 הישן אבל אני לא מוצא אותה בנרו 6 או 7 אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. היי, אני חדש פה. יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט. כשאני מתחבר, למרות שאף תוכנה שקשורה באינטרנט לא עובדת, אני רואה שמתבצעת העלאה, לא יודע ממה. לאחר כמה דקות המחשב מתחיל לקרטע, ועובד ממש לאט, וברגע שאני מתנתק - הוא עובד כמו שצריך. יש לי רשת פנימית, ניתקתי את המחשב השני וזה עדיין קורה. הרצתי בדיקה של אנטיוירוס (Kaspersky מעודכן) והוא מחק לי כמה וירוסים, ובדיקה של Spyware עם ZoneAlarm, שמחק לי כמה Spywares, ועדיין זה קורה. הורדתי תוכנה שמציגה את התהליכים שרצים במערכת, ולא ראיתי משהו חשוד. יש למישהו מושג למה זה קורה, או איך לפתור את זה..? תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  23. הרצתי בלילה את הקספרסקי לסריקה נגד וירוסים, עכשיו קמתי וראיתי שהקספרסקי סיים אז פשוט עשיתי פרוסס לכל מה שהוא מצא בתור וירוסים ספייווארים וכ'ו... וכניראה שבניהם היה גם המועדפים שלי בהיו בפיירפוס (יכול להיות?!) ועכשיו אין לי מועדפים... אני לא בטוח שזה בגלל הקספרסקי כי פעם אחרת שסרקתי וירוסים ועשיתי פרוסס להכל המועדפים נשארו לי איך ניתן להחזיר את המועדפים לשם? או שזאת בעיה שקיימת בפיירפוקס שמידי פעם הוא מחליט להעלים את המועדפים משם?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. אני מעוניין להפעיל עליו את התוכנות הבאות: cue base photo shop רציתי לדעת אם הקיו בייס יעבוד עליו בצורה טובה או שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בשביל לעבוד עם התוכנה באופן שוטף. אני גם מעוניין לבצע הקלטות של גיטרה, קלידים וכ'ד והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני צריך בשביל לבצע את ההקלטה באופן סביר +. כמובן שאני צריך שיהיה בכרטיס כניסות ויציאות דיגיטאליות ואנלוגיות. אני די בטוח שתוכנת הפוטו שופ תעבוד ממש טוב ללא שום דאגה מהסיבה שאני לא מתכוון להשתקע בתוכנה הזו אלה רק עריכה כללית ופשוטה. מה דעתכם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. אני משתמש בשני הדפדפנים האלה (הראשון רק לכמה אתרים) וה-auto complet בהם פשוט משגע אותי, נורא מציק! חיפשתי באפשרויות דרך לבטל אותו אבל לא מצאתי. אתם יכולים להגיד לי איפה אני יכול לבטל את התכונה הזאת בשניהם?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים