עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by gtf,

למה המהירות בביטורנט קשורה כי זה לא עובר לי את ה 8 קילו?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. אפשר בבקשה אתר מקצועי המתמחה בתוכנות, כזה שמבצע סיקורים, כתבות ומספק חדשות אודות תוכנות? עדיף אתרים באנגלית, אבל גם אם יש איזה אתר ישראלי הוא יתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. יש לי נורטון אינטרנט סקיורטי 2005 ואני מעוניין לעבור לקספרקי אינטרנט סקיורטי בגלל שהרבה אמרו לי שהנורטון לא מוצא וירוסים!! ויש לי כמה שאלות לגבר הקספרסקי: מה ההבדל בין הנורטון לקספרסקי מבחינת ממשק התוכנה הכפתורים וכל השאר? האם האנטי וירוס הזה הוא חינמי? הוא יותר טוב מהנורטון?? ובמה?? ומה הגירסה האחרונה של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי?? תודה!!

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by hck,

היי אחותי לומדת שירטוט או אדריכלות או whatever, והיא צריכה לשם כך את התוכנה AutoCad בגירסה של שנת 2002 (דווקא!, בטח מרצים מעפנים שלא מכירים את המושג שידרוג). מישהו יודע האם קיימת גירסת לימוד חינמית של התוכנה הנ"ל או שחייבים לרכוש את התוכנה? ואם חייבים לרכוש אז היכן?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. מה זה קובץ בסיומת rm.* ואיך פותחים אותו?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. אני לא מוצא את הדריבר של הכרטיס קול מכול הדריברים של הלוח שלי מישהו יכול לעזור? הנה פה http://global.msi.com.tw/index.php?func=searchresult&keywords=7043&table=download זה הדגם של הלוח שלי יש בפנים התקנה של צ'יפסט HD וכו' יש שם דריבר להורדה של כרטיס קול מסוג via בלה בלה בלה והכרטיס קול שלי לפי אוורסט הוא AC 97

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. הרצתי בלילה את הקספרסקי לסריקה נגד וירוסים, עכשיו קמתי וראיתי שהקספרסקי סיים אז פשוט עשיתי פרוסס לכל מה שהוא מצא בתור וירוסים ספייווארים וכ'ו... וכניראה שבניהם היה גם המועדפים שלי בהיו בפיירפוס (יכול להיות?!) ועכשיו אין לי מועדפים... אני לא בטוח שזה בגלל הקספרסקי כי פעם אחרת שסרקתי וירוסים ועשיתי פרוסס להכל המועדפים נשארו לי איך ניתן להחזיר את המועדפים לשם? או שזאת בעיה שקיימת בפיירפוקס שמידי פעם הוא מחליט להעלים את המועדפים משם?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by eegg,

יש לי כרטיס טלוויזיה אבל יש לי בעיה עם התוכנה שבאה איתו ואני צריך תוכנה כדי להקליט תוכניות על המחשב וגם להקליט קלטות לדיוידי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by the king2006,

שלום .. כשאני בא לצפות בסרטון או סרט דרך האינטרנט אני לא יכול לצפות בסרט ב פוול סקריין המסך לא רוצה לגדול .. מישהו יודע מה הבעיה פה?? תודההה

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by yossi541,

כשאני מנסה להיכנס ל D או E אני מקבל הודעה כזאת resycled\boot.com is not valid win32 application הבנתי שזה איזשהו וירוס או טרויאני שמשתלט על קבצי ה Autorun.inf ניסיתי תוכנות סריקה למינהן ולמערי ללא הצלחה איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. בקיצור מה שאני מחפש הוא תוכנה שתיתן לי MULTI TAG עם אפשרויות חיתוך רבות ולא רק לפי TAG יחיד נגיד תמונה 1 - הטגים שלה הם: X Y Z תמונה 2 - הטגים שלה הם: Z X A אני אוכל לראות תמונות לפי האופציות של הראה רק תמונות שהם עם הטג X - אופציה מאוד פשוטה שיש לכל תוכנה מה שאני צריך הראה לי תמונות עם הטג' X וגם עם הטג Y אבל בלי הטג A הבנתם את מה אני מחפש?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם דגם ASUS M2N E אני מנסה להתקין את הכ.קול ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שמופיעה לי אשמח לקבל פתרונות לנושא תודה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 14:41:57 אשמח לפתרון...

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by mimoni9,

הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by guitarsuite,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת שחוזרת על עצמה ואני לא מבין למה אני מוריד קובץ מהאקספלורר נגיד של 400 מגה בייט והוא מוריד 380 בערך ומסיים ואז הוא לא עובד בגלל זה כי הוא שגוי... מזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. הבנתי שיש תכנות שמסירות לחלוטין את הדרייברים... תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by TPack,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אני צריך תוכנה שתהיה בשולחן העבודה, ותציג את הטמפ' שיש בחוץ. לפעמים שיש דיונים כמו: SHOW US YOUR DESKTOP אני רואה כאלה תוכנות אז שמישהו יביא לי לינק ךתוכנה כזאת בבקשה... נ.ב. - עשיתי חיפוש ב DOWNLOAD.COM ורשמתי WHEATER וזה מצא לי כמה רשימה של תוכנות, ואני לא יודע איזה טובה, אז בבקשה תתנו לי לינק לתוכנה טובה.

19. לאחר פירמוט מלא של ההרדיסק והתקנה נקייה של ווינדוס אקספי הום אדישן, התקנתי גם נורטון אנטיוירוס 2003. הבעיה המוזרה היא שבכל פעם שאני מנסה להעלות את הממשק של הנורטון, הוא נעלם לאחר כמה שניות, כאילו מעולם לא פתחתי אותו. אציין שהנורטון עובד ברקע בסדר גמור, מעדכן את הוירוסים וכו' בדקתי את זה דרך מנהל המשימות. הבעיה הזאת נמצאת גם בגוסט של אותה חברה. נסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ואפילו הסרתי והתקנתי את 2002, ועדיין אותה בעיה מוזרה. אני אובד עיצות, אם יש למישהו פתרון או שנתקל בבעיה הזאת כבר, אני אשמח אם יענה לי פה. תודה מראש, אייל. נ.ב. ה-XP מקורי, וזה גרסן עדכון שחברות הכבלים מכרו עכשיו בהמוניהם.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by lharpaz,

היי, יצרתי טבלה ב-excel ואז עשיתי Data --> Filter --> AutoFilter ואין בעיה לעשות סכום על עמודות בטבלה והכל אחלה. השאלה שלי היא: איך עושים סכום על עמודה, כך שהפריטים שיחושבו בסכום הם רק אלו שבחרתי דרך הפילטרים? מה הכוונה? נגיד שזו הטבלה: A 2 A 3 B 2 B 5 עכשיו אני עושה סכום על העמודה הימנית ומקבל 12. מגניב. עכשיו אני עושה פילטר על העמודה השמאלית ובוחר את A. אני רוצה שהסכום ישתנה ל-5, אבל הוא נשאר 12. איך עושים את זה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by aldema,

אני בכיתה י"א בגמגת תקשורת והתמקצעתי בעריכה.. עכשיו בסרט גמר שלנו יש קטע שאנו משתמשים בבלו סקרין ואני אשמח אם תתנו לי טיפים לעריכה עם בלו סקרין.. כדאי להשתמש דווקא בסקרין בצילום עצמו בכחול או כמו בקליפים לחפש אחד ירוק חזק? אשמח גם אם תתנו טיפים כללים בעריכה ותתנו שמות של אפקטים נחמדים שאתם משתמשים בהם..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by asaf23,

מה יכולה להיות הסיבה לכך ש WINRAR לא מעוניין לפתוח לי קבצים ומודיע לי על CRC ERROR ולמרות שהווינראר שלי מעודכן לגרסא חדשה והקבצים טובים כי בדקתי אותם על מחשב אחר.... זה משהו סידרתי וקבוע בכל הקבצים שאני מנסה לפתוח לא הולך לי ובא לי לשבור כבר את המחשב... עזרו לי בבקשה .

23. Started by Qball26,

הבנתי כבר בפעם הראשונה שנשארו לי רק 30 מגה על כונן E שלי.... איך לעזאזל אני גורם למחשב להפסיק להודיע לי את זה לפני שאני שובר פה מקלדות !!! תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by Wolf-Net,

מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים